Bilder från när vi grillade!

Jag är ju lite kinkig med maten som ni märkt men när det grillas….då äter jag! Älskar grillmat och vi hade det så sjukt mysigt ute hos Pappa igår, ska börja hänga där oftare, det var precis det jag behövde!

Jag och Daniel sov över sen också, både fick typ ”ångest” av att åka tillbaka in till stan när vi hade det så skönt där ute, så vi sket i det 🙂 Glodde film tills tidigt in på morgonkvisten och somnade på soffan, haha! Vaknade av att min lillebrorsa var uppe med tuppen klockan 8 och ville leka, så ja…då går man upp! Fixade oss lite och gick och satte oss på bryggan och bara hängde ett bra tag innan vi brummade in till stan med pappsen, är inte bitter, älskar ju mitt Söder också! Lovar!

snodde pics från Daniel Paris blogg, som alltid! 😉


Satt ute och åt under bar himmel, muysigt!


Grillade hur mycket kött som helst, jag åt oxfilén!

Lite tillbehör…

Min älskade Daniel!

jag igår, sjukt ofixad, men vem fixar sig på landet endå? hehe 😉

Agnes badade! Min fina syster yster är lika galen som jag…

(Visited 26 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Karina juli 4, 2012 at 3:30 e m

  Kan du skrive et innlegg om tatoveringene dine, og om hva de betyr for deg?

  Reply
 2. dorani juli 4, 2012 at 3:56 e m

  Visst är det underbart att bo på landet. Löv it. Men skulle nog byta det mot stan vilken dag som helst ändå

  Reply
 3. hanna ♥ juli 4, 2012 at 4:23 e m

  CHECKA IN MIN BLOGG –> HAANNNNNA.BLOGG.SE

  Reply
 4. emma juli 4, 2012 at 5:40 e m

  Vad mysigt 🙂 Hoppas ni får det bra 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *