Följa på Twitter????! :D

Har fått lite skit för att jag är så aktiv på Instagram (ibland mer aktiv där än på bloggen) och att ni fina läsare som inte har insta ändå vill se vad jag lägger upp! Så jag har faktiskt sen en tid tillbaka skaffat Twitter! Inte min gamla Twitter (itspaow som jag inte längre använder) utan en helt ny!

Den nya är kopplad till min instagram och där kan ni se det allra mesta jag lägger upp! Och lite annat som jag gör också. Dock har både min Insta ochTwitter varit rätt lugna ett tag pga att min lur är i Sverige (eller på väg hit)…men ni fattar! Kommer köra på bra snart! Jag tycker ni ska följa mig där, PaowPaulina heter jag på Twitter!

Övertygade även min älskling Daniel att skaffa det också, jag är fan grym, fick honom att börja med både instagram och nu twitter, ni måste gå in och följa honom så han blir glad! Iamdanielparis på twitter, följ oss!


Min twitter!

Daniel Paris twitter!

Petters twitter! Han jobbar på Moore och har typ en miljon mer följare än oss båda…vi e avundsjuka på honom! @petteraxell

(Visited 13 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Nina juli 24, 2012 at 4:59 e m

  om man inte har insta så kan man kolla genom webstagram 🙂

  Svar: Bra tips där!

  Reply
 2. tezz juli 24, 2012 at 5:28 e m

  De går att koppla ihop sin instagram och sitt twitter med sin blogg också, de kanske skulle vara något för dig? 🙂

  Reply
 3. Chris juli 24, 2012 at 6:44 e m

  Mkt bra skrivet!

  Reply
 4. Alan juli 24, 2012 at 6:45 e m

  Du är sexigast babe!

  Reply
 5. my juli 24, 2012 at 7:11 e m

  så bra.. då kan du sluta blogga!

  Reply
 6. Hampus juli 24, 2012 at 10:54 e m

  Hejsan! Jag har läst din blogg ett tag nu och tycker faktiskt att den är intressant även om jag nu är en kille, men so what..?! 😉 För ett tag sen s skaffade även jag en blogg som ni gärna får kolla in på, en uppmaning är bara att så som den ser ut nu kommer den inte alltid att göra…ska fixa till det! 😉 Adressen; hampusblogg.bloggplatsen.se Och Paow: DIN BLOGG IS DA’ BEEST!! 😀 Hoppas du läser detta 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *