God morgon!

Vaknade nyss! Och shit vilken hemlängtan jag har. Alla börjar ju typ åka hem nu också. Men det är alltid så när man vaknar, med typ lite ångest. Ja ja, det går över!

Hade fett kul igår! Jobbade ute på terassen till kl 4, sen så festade jag och min fresken Silje vidare till kl 6… Varje söndag här så finns det något som kallad ”Worker’s party” som håller på typ till 9… Fett kul! Men drog hem vid 7 tiden.

Mina roomies ska till vattnet så dom väckte mig och frågade mig om jag ville med, men hoppar nog det, är alldeles för trött… Funderar på att napa lite till, jobbar ju ikväll. Så ja, jag lever ju på natten.

20120730-124310.jpg

20120730-124316.jpg

20120730-124320.jpg

(Visited 18 times, 1 visits today)

11 Comments

 1. my juli 30, 2012 at 4:14 e m

  söt kille eller vad? <3 (första bilden)

  Reply
 2. hanna ♥ juli 30, 2012 at 5:22 e m

  CHECKA IN MIN BLOGG OCH LÄS OM ÅLAND !
  —> HAANNNNNA.BLOGG.SE

  Reply
 3. Hanna juli 30, 2012 at 6:41 e m

  Paulina, den stilen du har och det livet du lever är min motivation, inspiration och det jag strävar efter, du är för unik för att vara sann!

  Reply
 4. Milla juli 30, 2012 at 6:59 e m

  På bild nr 2, är det ett halsband? såg coolt ut…

  Reply
 5. Emelie juli 30, 2012 at 7:52 e m

  Älskar livet du lever!! min dröm är också att jobba utomlands och kanske till och med flytta utomlands. för de är så jävla roligt!
  älskar att följa din blogg, sättet du lever på påminner lite om mitt 🙂 och du är så jävla cool brud 😀 keep up the good work!!!

  Reply
 6. Julia juli 30, 2012 at 8:06 e m

  Det är kul att du gör din grej, dvs att du åker utomlands och utbildar dig till bartender sen stannar kvar och jobbar där. Sliter för dina pengar som alla andra i din ålder. Det är jävligt kul att följa din resa och se hur det funkar och hur du har det. Alla andra bloggare i sverige åker på lyxiga resor som kostar alldeles för mycket för alla andra ”vanliga svenssons”, dem går ut och äter hela tiden, har aldrig några problem med sina pengar eller något sånt. Du skriver om hur du lever, du skrev en gång att du ville göra om hemma men att ditt konto var tomt, HELT NORMALT, men ingen annan skulle skriva så. Man märker att du faktistk är en helt vanlig tjej. Vilket bara är kul.

  Reply
 7. elin juli 31, 2012 at 12:35 f m

  kan inte du lägga ut gamla bilder på dina gamla headers?:) vore kul!

  Reply
 8. rebecka juli 31, 2012 at 10:00 f m

  Hej paow! Snälla snälla hjälp mig! Jag vill bjuda med mig pojkvän till stockholm över en natt på ett spa hotell i stockholm, Jag har letat länge men vet inte om jag hittar någonting, snälla snälla kan du rekomendera någonting till mig? Något relativt lyxigt hotell, vi ska fira 1,5 år och jag vill överraska 🙂 Du är jätte bra! Kram

  Reply
 9. Ronja juli 31, 2012 at 2:11 e m

  Paow din blogg är sjukt bra!
  Roligt att du har det bra där nere och din blogg är sjukt bra!
  Ta inte åt dig vad dom andra skriver till dig, för du vet vad som stämmer och inte! Jag har följt din blogg i snart två år. Jag älskar verkligen den! Du är den bästa bloggaren i Sverige !
  Du är min förebild!
  Hoppas du har det bra i Maggan, hoppas du jobbar där nästa år! Jag och mina polare kommer kanske ner då! Då ska vi supa och BARA leva livet!
  Kram en trogen läsare!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *