God morgon på er!

Inte likt mig att vakna såhär tidigt! Om jag hade vart i Espana så hade jag slutat jobba nyss. Ställde liksom klockan på 9 & 10… Herregud! Men har rätt mycket att göra idag så lika bra kanske.

Boka tid för läpparna (hit vad dom har krympt), boka tandläkartid, nageltid, ansiktsbehandlings tid. Och en ny hårtid har jag redan fått. Tänkte även gå och sola solarium. Är fan blekare än när jag åkte, men när du bor i ett varmt land så tänker du inte lika mycket på att sola. Men ska bli bättre på det. Måste även packa upp och dammsuga! Jätte dammigt här hemma eftersom ingen bott här.. Sen ikväll så är det biopremiär sen så ska vi gå på efterfesten på Café Oprah… Shit vad jag saknat Stureplan! Nää nu ska jag terror ringa Paris tills han vaknar. Puss!

20120702-065728.jpgmin bebbe vill inte vakna! Så söt haha!

20120702-065802.jpgoch så en bild på min nya parfym som jag köpte i Tax freen igår. Mums säger jag bara! Köpte t.o.m den stora flaskan!

(Visited 35 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Malin juli 2, 2012 at 9:21 f m

  Tycker inte du borde göra läpparna igen, du är fin som du är! Men om du verkligen vill så tycker jag inte att du ska gå till Eva&Adam Kliniken, gå till ett ordentligt ställe som vet vad de gör. Fråga Dessie vilket ställe hon går till, de ser mer naturligt ut.

  Reply
 2. Amanda Karlsson juli 2, 2012 at 10:07 f m

  det är så skönt att du är tillbaka till Sverige, då kanske de blir liter mer uppdateringar! Hoppas du har haft det awesome i alla fall 🙂

  Reply
 3. Jossan juli 2, 2012 at 10:20 f m

  Hej! Ett tips är att ha solskydd på läpparna konstant eftersom solen tydligen gör att restylane försvinner snabbare ur kroppen :/ Fick det tipset av min läkare iaf så nu kör jag med Clinique’s lypsyl med solskyddsfaktor 35! 😉

  Reply
 4. Millan juli 2, 2012 at 12:06 e m

  Men NEEEEEEJJJJJ!!!! Förstör inte läpparna mer, snäääällla du, titta på bilder från förra sommaren när du inte hade fläsköverläpp och på bilder från denna sommar. Du såg såååå mycket bättre ut då, hela ansiktet blir helt stelt och konstigt med den där fläskläppen, när du ler ser det mer ut om att du grimascherar. Jag FATTAR inte att man kan bli så blind som ni alla verkar bli men genom att titta på bilder måste du väl i alla fall se det!!!! Allt som är gratis är inte gott!!! Kramar!

  Reply
 5. Elli sheil juli 2, 2012 at 1:50 e m

  Den parfymen luktar så gott har också den 😀 testa 4an också för den luktar super gott! 😀

  Reply
 6. Elin juli 2, 2012 at 6:36 e m

  hej paow! har ju sätt några bilder på din katt nu, och herregud, de är helt sjukt, min katt är en klon, jag skojar int, dom ser prick lika ut, sjukt läskigt!

  Reply
 7. melina juli 3, 2012 at 12:46 f m

  förstora läpparna mer? dina läppar ser redan ut som om du fått-en-käft-smäll. ge dig, du ser bara trashig ut!

  Reply
 8. hanna juli 3, 2012 at 8:56 e m

  Förstör inte läpparna mer. Det är inte snyggt?! Ett tips bara, ett hett sådant! Ankläppar är så 2012? Elleeer?

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *