Ibland så glömmer jag bort att jag har en blogg…

Jag glömmer bort. Det kanske är för att jag är i Magaluf? Och att jag jobbar som bartender här, vilket gör att man sover väldigt mycket.

Säg att du börjar jobba mellan 20-22 på kvällen.. Och jobbar till kl 04 – 06 (beroende på vilket pass du jobbar) så blir du rätt trött när du väl vaknar. Ibland så går jag upp tidigt, typ runt 2, som jag är nu (som är tidigt för att vara säsongare, haha), men då prioriterar jag gärna sällskap och sol, för nu har jag semester.

Jag strutar i om bloggen går lite halvkasst nu för jag har så jäkla kul. Jag ska verkligen fortsätta jobba i bar när jag kommer hem, men nu så prioriterar jag hellre bra sällskap än att tjäna några extra slantar.

Det känns bra att få sin lön som man verkligen jobbat för. Att hänga med människor som är lika mig själv.. Ja, det är så jävla skönt! Att för en gångs skull bara skita i allt och leva i nuet.

Ska jag vara ärlig så funderar jag på att börja jobba i pappas mataffär eller nåt när jag kommer hem, för att sen söka jobb i bar. För det är så skönt att jobba…

För nu senaste åren så har jag glidit på en jävla räckmacka, fått allt serverat och haft en familj med mycket pengar som fixat det mesta för mig. Och pengar är fan inte allt. Det finns så mycket mer!

Jag vill inte lägga ner bloggen, ABSOLUT INTE! Men jag vill göra det jag vill för stunden. Jag älskar att blogga, men nu när min kamera gått sönder och det är kasst internet överallt + att jag har så mycket annat att göra, ja då kommer bloggen helt enkelt inte först.

Jag skiter i pengarna egentligen, jag vill lära mig att uppskatta saker och ting.. Jag vill förtjäna det, precis som Kissie, Kenza och Tyra, som jobbar och brinner för det dom gör.

Nu ska jag gå till Wave och sola med mina kompisar!  Jobbar ikväll men vi hörs lite senare! Puss på er 🙂

(Visited 24 times, 1 visits today)

27 Comments

 1. Lisa juli 29, 2012 at 2:20 e m

  Men du kan ju inte jämföra dig med kenza och tyra? Tyra har stora företag och skriver en bok, kenza är otroligt framgångsrik och de två tjänar pengar. Du arbetar som bartender på någon halvkass klubb i magaluf? Kom igen! Man gör vad man vill, precis som du säger, men jämför dig inte med kenza och tyra.

  Reply
  1. em juli 30, 2012 at 11:18 f m

   Det är väl inte mindre värt att jobba i bar, bara för att det är ”mindre glassigt” rent prestigemässigt sett?

   Reply
 2. Maja juli 29, 2012 at 2:28 e m

  låter skitbra paow!

  Reply
 3. Jenny juli 29, 2012 at 3:27 e m

  Väldigt bra skrivit! Det är självklart att du har ett privatliv som du måste få leva fullt ut, inte styras av att andra klankar ner på dig för att du inte bloggar 24/7. Antagligen är det avundsjuka, uttråkade, ointressanta, arroganta eller obegåvade personer som klagar. Bara för att de inte har förståelse för dig eller andra. Ni som tvunget måste kommentera något negativt (oavsett om det är Paulinas, Blondinbellas eller någon annans blogg) borde ju fatta att folk har annat för sig än att blogga in i minsta detalj om vare sig man sitter på dass och har diarré, om man kliar sig etc. Lär er att respektera andra människors privatliv, utseende, vikt, kroppsform, frisyr, klädstil osv. Ja, ni får absolut tycka vad ni vill och ha åsikter, men det måste finnas gränser för vad man säger, tänk på att ni kan såra hur många som helst med det ni skriver/säger förutom personen er åsikt var riktad till.

  Reply
 4. V juli 29, 2012 at 3:53 e m

  ’precis som kissie’
  du måste driva?

  Reply
 5. Natalie juli 29, 2012 at 5:00 e m

  Älskar dig o din blogg! Glöm aldrig
  De. Och jag kommer aldriiiiig sluta läsa den!
  Puss på dig. Hoppas du får de bra i spanien.

  YOLO :*

  Reply
 6. mimmi juli 29, 2012 at 5:28 e m

  grymt, lev livet! rutiner och riktiga vnner ar viktigare an vad bloggvarlden tycker, live your life och gor dig sjalv stolt!

  Reply
 7. madde juli 29, 2012 at 5:36 e m

  Så sunt och förnuftigt 🙂
  Men det har jag alltid tycket,trots dina ”snurriga” inlägg.
  i get you girl ;P
  Njut av livet! Det är inte alla som har fattat vad livet handlar om än, you get it! ;D

  Reply
 8. Amanda juli 29, 2012 at 6:01 e m

  Bra där Paulina!!

  Reply
 9. Josse juli 29, 2012 at 7:09 e m

  Alla verkar drömma om att ha en blogg att leva på, eller ett band, eller nåt annat, bara för att slippa jobba…. men det är ju jobbet som ger livet mening, man känner att man förtjänar varje ledig minut och varenda öre man äger, att man har kämpat för det. Plus att man skapar de allra bästa vännerna på vägen, gemensamma mål och allt det. Man mår inte bra av för mycket fritid eller pengar, lagom är alltid bäst.
  Och jag är otroligt glad för din skull att du också upptäckt det 🙂 (plus att bartender är ett riktigt skitjobb, jag beundrar att du pallar det!) Puss!

  Reply
 10. Matilda juli 29, 2012 at 8:00 e m

  Bra inlägg <3

  Reply
 11. cassandra juli 29, 2012 at 8:01 e m

  Vad glad jag blir! Visste att du skulle må bättre av att komma ut i ”riktiga” världen och träffa bra människor. Sen hoppas jag att efter att du jobbat ett tag kommer på att du vill använda din begåvning att skriva och att du utbildar dig inom detta. Du har så mycket resurser så du kommer lyckas med det du tar dig för. Kram! <3

  Reply
 12. Madeleine juli 29, 2012 at 8:07 e m

  Kommer du arbeta där nästa år också? Ska nämligen dit då och hade varit kul att se dig agera bartender, haha 😀
  Och vill du berätta hur du gick tillväga med att få jobb där? Vilken utbildning, hur grabbarna grus’s krav ser ut för att få jobba där osv? 🙂

  Reply
 13. Clara juli 29, 2012 at 8:08 e m

  Följer din blogg trots att du inte uppdaterar lika ofta längre. Jag älskar dig. Kommer aldrig sluta göra de. Så jag hänger i här på bloggen 🙂

  Reply
 14. morsan juli 29, 2012 at 8:25 e m

  Du mognar. Skit i de som säger att du inte kan jämnföra att jobba i bar eller affär med det som Tyra o Kenza gör… det är ett JOBB i alla fall, eller hur? Det låter som du mognat, och förstår att livet innehåller mer än att bara glida på en räkmacka. Man blir tom inombords när man inte utför något som ger resultat. You go girl. Kram från en gammal morsa!

  Reply
 15. andrew juli 29, 2012 at 9:23 e m

  grym blogg 🙂

  Reply
 16. Lotten juli 30, 2012 at 10:46 f m

  håller med morsan och josse om att man inte mår bra av för mycket fritid, att jobbet gör man känner sig nyttig och att man gör skillnad i världen.

  Reply
 17. jen' juli 30, 2012 at 3:26 e m

  Fan va glad ja blir om du skulle ställa dig i din pappas matbutik o jobba tills du hittar något annat. Det skulle chocka skiten ur folk!!! Ps. det låter föresten som att du har mogna, keep it up girl!!

  Reply
 18. Gabriella juli 30, 2012 at 6:43 e m

  Som Kissie? Säg ett riktigt jobb hon har haft?

  Reply
 19. pl juli 30, 2012 at 10:39 e m

  alla som skriver vadå Kissie
  hon satsar ju STENHÅRT på bloggen!! och jooo det är ett jobb.

  Reply
 20. julia juli 31, 2012 at 1:12 f m

  du är så sjukt snygg!!!! grym är du

  Reply
 21. Maja juli 31, 2012 at 10:11 f m

  Det låter som att du har tänkt om lite & mognat, det gillar vi! Vore ju kul om du började jobba i matbutiken, tänk vad chockade folk borde bli (på ett positivt sätt) när dem ska betala så sitter Paow bakom disken 😀
  Hoppas du kommer fortsätta med bloggen, jag har följt den i flera år & älskar att läsa den! 😀 Du är grym Paulina! Kram<3

  Reply
 22. entjejsomälskardinblogg juli 31, 2012 at 12:35 e m

  Hej paulina!
  jag läser din blogg flera gånger om dagen
  och jag är sjukt beroende av den! vet inte
  vad jag skulle göra om du slutade blogga..
  sjukt att man egentligen kan vara beroende
  av en blogg, men din är så otroligt bra!
  sluta aldrig blogga bästa paow, för den förgyller(stavning?)
  min vardag!
  puss ♥

  Reply
 23. Nellie augusti 1, 2012 at 12:37 f m

  Saknar den gamla paow:(<3

  Reply
 24. Namnband augusti 2, 2012 at 9:13 e m

  Jag tycker att det låter som kloka och sunda tankar. Det kan vara oerhört nyttigt att hälsa på i verkligheten, inte minst för att inse hur bra man har det och kanske till och med inse vad det är man egentligen vill göra.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *