INSTAGRAM

Kom på en lite rolig grej, de flesta av er vet om att jag är sjukt aktiv på instagram, heter som sagt PaulinaDanielsson där och lägger upp massa bilder varje dag, vissa ser ni här i bloggen, andra inte hehe 😉 Följer även en hel del där (flera hundra faktiskt…) och tänkte att jag skulle berätta lite om vilka jag följer och varför! Ett par stycken av dem bara…

1. @DanielParis – ingen som blir förvånad direkt? Min bästa vän som jag älskar så mycket, blir glad av hans bilder! Det var faktiskt jag som fick han att börja med instagram (stolt!) och han kör lite samma tanke som mig, det som läggs upp där lägger han inte ut i bloggen och vice versa, så det inte blir samma grej på båda, smart!

2. @SexyBySweden – Alla gillar bilder på snygga tjejer och fina kläder så det är klart att man vill följa sexybysweden på instagram, tycker dock att de borde lägga ut bilder oftare, man blir ju lite lätt beroende!

3. @nellieberntsson – Min ”lillasyster” är en hejare på instagram och lägger ut massa bilder dagligen, ibland är hela min startsida full av bilder på henne….haha! Hon påminner sjukt mycket om mig när jag var yngre, tycker det är så grymt att hon är en hästtjej också!

4.@aalexandrajohansson – Älskade Ballie som jag känt sen jag var liten, hon är en av mina närmaste vänner som jag tycker om så mycket, verkligen en genomsnäll tjej, skulle kunna mörda den som någonsin sårar henne!

5. @Bingorimér – eller Pappa3 som jag kallar honom, gillar Bingos instagram för att den typ stinker glitter, glamour och efterfest, lite kul fast man vet att han är en riktig mjukis egentligen 😉 vi som känner honom iallafall!

6. @Bobbysweden – Bobbys instagram både inspirerar och ger mig ångest, alltid när man ligger och slappar i sängen och ser hans perfekta kropp får man ju lätt ångest, men han är så snäll och rar att det är lungt, jag kan ta det! Han fixade mitt hår innan jag drog till Magaluf första vändan, blev skitbra!

…det här var bara några stycken av flera hundra, kör del 2 en annan gång! 🙂Två bilder från min instagram, FOLLOW ME!

(Visited 217 times, 1 visits today)

15 Comments

 1. Maja juli 12, 2012 at 8:42 e m

  Haha, ser så roligt ut att det är värsta tydliga kanten ovanför dina läppar. Ser ut som en mustasch eller något.

  Reply
 2. Carla juli 12, 2012 at 9:33 e m

  Följ mej på Instagram 😉 carlaengberg

  Reply
 3. Lebanezza juli 12, 2012 at 10:08 e m

  Fin du e 🙂 kolla gärna in min instagram @lebanezza1

  Reply
 4. http://nh.blogg.se/ TRÄNING & KOST juli 14, 2012 at 9:29 f m

  Kolla in mig om du vill. Uppdaterar om TRÄNING och KOST, TECKNINGAR och bara fotografier på random stuff. 🙂

  nataliehakansson @INSTAGRAM

  Reply
 5. loa juli 14, 2012 at 1:34 e m

  fattar fotrafande inte vad som gör Nellie så speciell att du fastnat för henne 😛 kan du skriva ett inlägg är du sneeel

  Reply
 6. NellieB juli 15, 2012 at 12:27 f m

  <3 big sis! Du e för underbar! La ut en länk till din blogg igen…va la typ den 11 😉
  Kisses & hugs. Hoppas vi ses snart.

  Reply
 7. mia juli 15, 2012 at 4:54 e m

  åhhh, varför har du förstört dig?? du var ju söt förut

  Reply
 8. Evelina ! juli 16, 2012 at 11:52 e m

  Du är så vacker paow!

  Reply
 9. Ballie juli 17, 2012 at 1:39 e m

  Älskar dig nosi

  Reply
 10. Sötis juli 20, 2012 at 4:03 e m

  Varför har du dom där j****a silikon läpparna du har förstört dig själv du va ju jätte vacker innan paow:/

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *