Jul i Juli!

Hej på er! Vaknade typ nyss, haha.. Men var ute och festade igår för jag var ju ledig! Brukat egentligen bara vara hemma och chilla när jag är ledig men igår så hade jag lovat min roomie Veronica att gå ut och festa. Så igår så gick jag upp runt kl 1, som är tidigt för att vara en worker här nere. Vi låg på stranden i typ 3 timmar och jag fick jätte mycket färg. Skönt att jag har så lätt för att bli brun men synd att jag är så trött av mig så att jag aldrig orkar gå ner till stranden. Efter det så blev det en liten powernap en film vin och melon. Mys! Sen så gick vi och festade på Grabbarna Grus Beachclub som vanligt. Det är ju där jag jobbar och det stället har jag fan aldrig tråkigt på. Även om jag vart där i ca 3 månader..

Idag så skulle jag egentligen jobbat. Idag så har vi Jul i juli så alla är klädde till tomtar, och så hade det kommit ner ett gäng tjejer från scandalbeauties som     ska klä ut sig till tomte”slampor”.. Haha! Vet inte riktigt men jag har kommit över det stadiet där jag tycker att det är fint med sillisar stora som fotbollar och löshår ner till rumpan … Men jag  kände att jag behövde vara hemma så jag gav mitt pass ute på terassen till Calle. Så idag så ska jag bara vara hemma och mysa, mina roomies har lagat kyckling gryta med rödvinssås och med en massa vitlök! Fett gott! När jag bodde själv så räckte sig mina matlagningskunskaper typ till ja.. Pasta Carbonara i påse som lägger i micron. Mums gaah.. Ikväll så blir det film!

Jag & Nattis!

(Visited 53 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. irene juli 25, 2012 at 6:28 e m

    vart e den underbara dressen frn?

    Reply
  2. Jenny juli 27, 2012 at 4:52 e m

    Söta nattis 🙂 <3

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *