Min son har fyllt år!!!

SUGER att jag är i Spanien när min adoptivson fyller år, men så är det ibland, mamma måste jobba och då får familjen lida 🙁 men sonen hade en rolig dag och då är mamma nöjd, 24 jäkla år, jag är så stolt, in och gratta honom på hans blogg! www.danielparis.se 

(Visited 40 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. my juli 27, 2012 at 4:50 e m

  jag älskar att du kallar honom för son! så sött 🙂

  Reply
 2. dorani juli 27, 2012 at 9:17 e m

  Hade aldrig kunnat gissa att han var 24 år gammal haha

  Reply
 3. Mathilda ♥ juli 30, 2012 at 7:44 e m

  Jag vet att du inte kommer svara på det här eller någonting men..
  Du är så sjukt fin paulina, perfektare människa än dig får man leta efter.. asså det finns ingen finare än dig. Du är min förebild & jag har följt din blogg sen 2009, kollar in din blogg varje dag.
  Och om det är människor som kommenterar elak saker, dom är bara så himla avundsjuka på dig. Dom vill få en att må dåligt, jag menar vart är världen påväg? Folk kommenterar elaka saker, trycker ner en. Varför inte bara hålla på och säga snälla kommentarer, för tänk om man själv va i den sitautionen.. Ville bara säga det. Du är stark tjejen, sjukt fin är du. kram

  Reply
 4. Sonia juli 31, 2012 at 8:55 e m

  Jaså är det jag är fortfarande 8 år

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *