Saknar att vara så här fräsch!

20120731-220506.jpg
Saknar att känna mig så här fräsch. Visst känner jag mig väl inte äcklig. Men det är så fuktigt, känner mig lite svullen och så fort man fixar håret så blir det fuktigt! Men jag ska väl inte klaga 😉 det är ju trots allt 30 grader i skuggan.. 😉

(Visited 27 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. amelie juli 31, 2012 at 10:18 e m

  Gud va fin du är!

  Reply
 2. my juli 31, 2012 at 10:32 e m

  något som var fräschare förut.. DINA LÄPPAR!!

  Reply
 3. Viktoria augusti 1, 2012 at 12:30 f m

  Hej Paulina!!
  Jag är inte den som brukar skriva så mycket till bloggare. Men nu känner jag verkligen att jag måste det. Har följt dig många år, från och till.. Och såg klippet Daniel gjorde med. Vart väldigt lessen. Jag tycker du ska ha kvar din blogg, för du är en bra förebild. Men förstår om man inte vill ha kvar sin blogg med alla fula kommentarer du kan få! Vilket INGET av dom stämmer så du borde inte ta åt dig! Men lättare sakt än gjort! Du är en smart, stark, fin, snygg, söt, sexig tjej som dom flesta är avendsjuk på. Näe jag vet inte riktigt vad jag ska säga mera! Vill bara att du stannar kvar och fortsätter att vara du och skita i allt negativt, för det är den paow jag känner igenom bloggen sin. Paow som kör sitt eget race och skiter i allt annat. Och älskar sina fans! You fucking rock girl! 🙂 Kärlek till dig!

  Reply
 4. Johanna augusti 1, 2012 at 2:26 f m

  ååå himlavackerunge!!!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *