Gillar katter spenat? #fyllekäk

20120817-051108.jpgkom precis hem och lagade en spenatsoppa som fyllekäk.. Och jag måste tydligen dela med mig., min katt äter inte min kyckling.. Men älskar min SPENAT soppa… Vad gick fel??

(Visited 382 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Melinda augusti 17, 2012 at 6:59 f m

  Katten äter det nog för att den behöver järn. I vissa fall kan faktiskt veterinär rekommendera att du ska ge din katt spenat. Inget konstigt, och de är väl bra att hon tycker om det, då visar det ju att hon får i sig vad hon behöver, haha 🙂

  Reply
 2. Jullan augusti 17, 2012 at 10:56 f m

  Du får göra dubbla portioner. Angående hår så tror jag att du skulle se fantastisk ut med en brun nyans, inte för mörk och en bred pannlugg ovanför ögonbrynen. Det skulle framträda dina fina ögon. Ett tips bara. Vaför inte lägga slingor i olika nyanser. Du är ju brunett från början, vad jag förstår.

  Reply
 3. Jenny augusti 17, 2012 at 11:42 f m

  min hund älskar kaffe 😉

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *