God morgon på er!

Hej hej! Vaknade nyss… Rätt tidigt för att vara mig faktiskt!

Igår så var jag och pappa på lägenhetsvisning, eller ja vi kollade på två lägenheter vid vattnet i Hornstull. Riktigt fina lägenheter. Den ena hade sjöutsikt, men jag tyckte att den var för liten, bara 43 kvm. Min jag har idag är liksom bara 46 men känns sååå mycket större.

Efter det så var vi och kollade på en som var 55 kvm. Tyckte den var perfekt, men lite halvskumt planerad, med mycket förvaringsutrymme och så. Tyvärr var den jättemörk.

Nu när jag fått ett lånelöfte på så pass mycket så att jag slipper bo längst bort på tunnelbanelinjen så vill jag hitta min drömlägenhet. Den jag bor i nu är okej, liksom, men jag känner att jag vill ha något bättre…

Efter det så var jag och åt middag och pratade med en människa som betytt väldigt mycket för mig. Vi kom fram till en del bra saker. Kan tyvärr inte säga mer än så än att det kommer att bli lite förändringar här 😉

Här var utsikten från ena lägenheten vi kollade på!

Åt en underbar hummersoppa igår också.

(Visited 28 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Alina augusti 28, 2012 at 3:06 e m

  Ser ut som en toalettstol som någon gjort något i… Usch.

  Reply
 2. Madde augusti 28, 2012 at 4:31 e m

  Det första jag tänkte när jag såg bilden med hummersoppan var att det var ett handfat med stopp i och att någon hade spytt i handfatet eller något annat då det var orange och att det låg en grön disktrasa i.

  Reply
 3. Jenni augusti 28, 2012 at 6:16 e m

  ååh vill ju veta vem de var du prata med! 😛

  Reply
 4. amanda augusti 28, 2012 at 7:43 e m

  vad är grejen med att kommentera nåt sånt där som ni ”Alina” och ”Madde” gjorde?? Har ni inget bättre för er?

  Reply
 5. Katta augusti 28, 2012 at 7:52 e m

  Det finns ju hur mycket lägenheter som helst just nu med bra planering och bra läge i hela innerstan. Bara att välja! Du kan få en helt ok, t.o.m. riktigt bra tvåa på 60m2 med balkong för ca 3 1/2 mille. Vill du ha sjöutsikt kanske lite till. Lycka till!Och du soppan! Ingen hit på bild! Färgerna!!!!

  Reply
 6. Lotta augusti 29, 2012 at 10:23 e m

  Är det en disktrasa i soppan…

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *