God morgon på er finisar!

Invigde min loftsäng i natt och det är fan riktigt skönt att sova ”högt” upp, tyckte det var lite läskigt när jag klättrade upp där i natt men man vänjer sig rätt fort vid att vara högt uppe och sen har jag hört att man drömmer bättre när man svävar lite!

Aja, kul var det och min lägenhet känns SÅ mycket större när jag fått upp sängen, innan klagade jag på att det var trångt men jag skulle typ inte vilja ha en större lägenhet känner jag nu, har all plats jag behöver + lite till 🙂

Igår tog jag det lugnt, var ju hemma och skruvade ihop möbler hela dagen med hjälp av Ballie och mina grabbar och sen åkte jag och Daniel ut till Viksjö till hans mamma och pappa och åt persisk mat och hade det allmänt trevligt! Har faktiskt  aldrig ätit persiskt innan men det var riktigt gott, åt bland annat en köttgryta med grönsaker som var god och såg riktigt läskig ut, fick se daniels pojkrum också…shit, han behövde verkligen flytta och bli en stor pojke, och det har han blivit, mitt hjärta <3 Efter det drog vi hem till mig och glodde film, mys!

Nu ska jag rocka en frukost och sen ska jag fortsätta plocka undan lite här hemma, har fortfarande en del grejer som ska städas undan, monteras upp osv osv, har fått en dille för inredning numera, nu hörrni, nu händer det!

Bilder från igår! Packade ju ner systemkameran så vill inte att ni ska få trötta iphone bilder bara 😉

mat, mat, mat!

så jäkla god sallad, shirassi? stavning? någon persisk läsare som vet? 🙂

efterrätten!

me and my baby <3

(Visited 57 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. Annie augusti 12, 2012 at 2:33 e m

  Jag ville bara säga att jag tycker det är skit kul att du börjat komma igång med bloggandet igen!

  Reply
 2. Maria augusti 12, 2012 at 2:45 e m

  Snälla kan du inte visa hela din lägenhet? Jätte nyfiken! Verkar vara så fint 🙂

  Reply
 3. Mathilda augusti 12, 2012 at 3:19 e m

  Åhh vad gott de såg ut att va! Älskar din blogg! 🙂

  Reply
 4. Anna augusti 12, 2012 at 5:44 e m

  Jaa Shirazi sallad heter den! Shiraz är en stad i iran. Kanske druckit deras Vin?

  Reply
 5. Lisa augusti 12, 2012 at 6:48 e m

  Kan inte du ta kort och visa din lägenhet?
  Läser du nån av dina läsares blogg?
  Puss du är bäst Paulina

  Reply
 6. Felicia augusti 12, 2012 at 6:58 e m

  Åh, shirazi! Det är riktigt nice 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *