Konstiga djur.

Ser ut som en pokemon! Söt!

Den här firren kommer med enbart på grund av att den gör något med mig, jag ryser varje gång jag ser en bild på den. Som i min NkB-bok, kan inte läsa något på sidan, den är ju så fruktansvärt äcklig! Hanarna växer fast i honorna så att dom inte ska tappa bort honorna som är typ 50 gånger större!? Enbart freaky. Googla Anglerfish.

En haj! Denna haj heter Goblin Shark, av självklara anledningar. Stackarn måste ha stora komplex.

Det här alltså inte gjort i PS, jag såg om den här lille krabaten på ett program för X antal år sen. EN HJORT MUS! Vad hände i evolutionen? Separerade hjortarna och ena halvan blev mer och mer som möss?

 Kinesisk jättesalamander, ser ut att komma från en Si-fi film från 80-talet, men är i själva fallet världens största groddjur. Den slemmige krabaten kan bli lika gammal som gammelmormor, 80 bast.

 Vatten, vatten och vatten, det är ju trots allt det som täcker största delen av jorden. Den här figuren, narvalen har ju garanterat varit inspirationen till enhörningen, en val som har pinne i pannan = fin, tänk då en häst med pinne i pannan!? Som dessutom är rosa!

Pelagic Sea Slug, så fin! En typ av sjöstrjäna! Här är den torr, när den är blöt så är ”fenorna” ”benen” ”slemmet” mer utspritt

Manvarg, är vad denna heter. Namnet antyder att det är en varg, men det är det inte och ingen räv eller något sådant

(Visited 466 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. my augusti 18, 2012 at 9:25 e m

    så söööt! den första

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *