3 Comments

 1. hanna ♥ augusti 9, 2012 at 4:34 e m

  CHECKA IN MIN BLOGG –> HAANNNNNA.BLOGG.SE

  Reply
 2. Paulina augusti 9, 2012 at 4:59 e m

  hej paulina!
  jag är inte säker på om du läser dina kommentarer och speciellt inte om du svarar på dom..men det är värt ett försök hehe..
  jo jag vill att du ska veta att du är helt fantastiskt! ditt utseende,din styrka,och framförallt fin personlighet! har läst din blogg sen du var 15 och älskar den verkligen. jag tycker du är en av dom få bloggare som verkligen visar vem du är och det känns som att man känner dig. jag vet att du mått dåligt och sådär,men kämpa på med bloggen nu. Den är värd det! Du är min största idol och jag hoppas verkligen jag får träffa dig någongång,eller iallafall se dig! vet inte om jag skulle våga prata med dig,skulle säkert börja gråta 😉 Jag älskar dig,visa nu vad mycket PAOWer du har och ta tag i bloggen en gång för alla! Många Kramar en annan Paulina!

  Reply
 3. Charlotte augusti 9, 2012 at 5:15 e m

  Så söta tillsammans 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *