Myskväll!

Hello bitches!

Sitter just nu och har en myskväll med mig själv.. Har vart extremt bakis idag och jag skyller på Steffi och hennes skakade shot hon bjöd på igår(onsdags)… Vaknade upp och trodde att jag skulle kräkas.Så har bara chillat idag.

Av någon konstig anledning så har jag blivit sjukt deprimerad. Har aldrig riktigt mått dåligt innan, men nu så vill jag inte ens rycka på mungiporna. Har typ ont i bröstet och vet inte riktigt varför jag mår dåligt. Jag har inte direkt hjärtesorg. Pratade med pappa idag och han tror att det är så att jag gjort för mycket för min unga ålder. Vi behöver inte direkt ta upp vad-det-är-exat-jag-gjort liksom men jag har verkligen levt snabbt. Så när livet står stilla så blir jag uttråkad, det kliar i hela kroppen liksom. Jag blir arg och jag vill gråta. Men jag har lärt mig att diska iallfall. Det får mig lung. Konstigt nog..

Nu ska jag kolla på snövit och dricka cola light. Här är lite bilder från igår.

En Bild på hur jag såg ut igår

.

Jag och El Steff 🙂

Kände mig även extremt snygg igår också, kl halv fem på morgonen med pompa i hela munnen. Sexy!

…………………………

Och ja vad har jag gjort mer nu ikväll? Jag har färgat håret ett snäppe ljusare ( visar er imorgon).. Tror att jag frägar håret så mycket nu är för att jag är uttråkad. Otillfredställd. Och myser med min älskade katt Mady!

Hårfärgen jag använde!

(Visited 35 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *