7 Comments

 1. Mathilda augusti 10, 2012 at 3:56 e m

  Hej fina Paulina! Du har en underbar blogg och är en sjukt vacker tjej. Och dina läppar är snygga så haters kan dra haha..
  Några tips är ju att du använder dig av plåster, sugtabletter och såklart e-ciggen. Och en vilja är också viktigt haha! Älskar dig och din blogg. Puss och kram!

  Reply
 2. c augusti 10, 2012 at 3:58 e m

  va en starkare människa än att falla för ett beroende. Bestäm dig och tänk inte ens tanken att falla dit, sann metal styrka är enda botet.

  Reply
 3. my augusti 10, 2012 at 4:11 e m

  du kan använda e-ciggen igen! 😉

  Reply
 4. Natalie augusti 10, 2012 at 4:36 e m

  Vad hände med dina e-cigg?

  Reply
 5. Reb augusti 10, 2012 at 4:53 e m

  Du ser duktigt drogpåverkad ut.

  Hårt att komma hem till verkligheten? Daniel har ju fått nya bästisar nu när du varit på Mallis. Kan faktiskt inte låta bli att tycka lite synd om dig.

  Reply
 6. Sara augusti 11, 2012 at 9:34 f m

  tänk på alla som har dött av cancer, så jäävla respektlöst! Tänk på alla som har mist någon i cancer, så lägger du upp massa bilder på när du själv dödar sig själv, fyfan.

  Svar: Äh…? Förklara dig gärna vad du tycker är respektlöst i att vilja sluta röka!?!? Vakna och läs i stället för att dampa, tack.

  Reply
 7. Maria februari 28, 2013 at 11:42 f m

  Hej! Bästa tipset är att köpa plåster, det är något du hela tiden har på dig och då blir det ingen medveten handling, istället då för att tex ta ett tuggummi eller en e-cigg. Du glömmer liksom av det eftersom att du inte får några sug, du får hela tiden nikotinet men slipper det andra äckliga. Sedan trappar du bara ner, hur käckt som helst! Det funkade för mig, jag rökte till och från i 12 år, och jag kommer garanterat ALDRIG röka igen nu när jag vet hur mycket bättre man mår utan cigaretterna. Lycka till! 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *