Shit vad jag saknar Barskolan.

Visst efter barskolan när jag började jobba så var det magsikt. Men barskolan var i särklass det bästaste jag gjort faktikst. Gud vad kul jag hade! Jag grät svettades och slet. Gjorde bort mig och hann bli kär, eller ja typ få känslor. Trots dom tidiga morgonarn och alla 100 drinkar så hade jag riktigt kul.

Vi gick i grupp 2 som var en rätt liten grupp. Där det gick en oskuld, en som inte kunde svenska och en massa andra speciella roliga människor. Jag och Ellen var som vanligt dampiga och korkade och frågade dumma saker och satt längst fram jämt. Haha..

Bokade barskolan via barskolan academy, där här dom både kurser i miami magaluf & london. Här kan ni gå in och boka eller läsa mer – http://www.barskolan.net/

I pauserna fick vi dricka upp våra drinkar vi blandat!

Drinkarna!

Roliga tema kvällar på grabbarna grus!

Sliskga drinkar!

Man kan gå runt i rätt sköna kläder och det är liksom HELT normalt.. haha

Knäppa

På lektionen!

Hos kellet på flarring lektionerna 🙂

En av lärarna 🙂

Kimpa, en av lärarna. Snygg va?

Kellet(i kepsen) en av våra flarringlärare. Sägs att han är snabb med fingrarna….. haha

Kobran som vi hade som lärare!

Jag och Kellet hade våra partykvällar i början på säsongen, varje gång jag kom in i klassrummet så sa han jämt ”hangover-girl”…. haha

(Visited 168 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. hanna ♥ augusti 24, 2012 at 4:36 e m

    CHECKA IN MIN BLOGG –> HAANNNNNA.BLOGG.SE

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *