Tips!

Har ju fått rätt många fråger om vart jag gör mitt löshår, och vart jag köper det ifrån. Har gått till samma ställe i över ett år nu och jag blir ALLTID nöjd. Jag hade aldrig tipasat ett gått dit så många gånger som jag gjort om jag inte var nöjd.

Löshåret som jag sätter i går att köpa på deras hemsida Headzone.se (eller hos dom om du inte vill sätta in det själv).. Jag brukar gå till deras salong som ligger på barnhusgatan, ligger vid hötorget ish. Och det är centralt och bra! Dom är inte bara bra på löshår utan på färg också!

För att läsa mer om allt så gå in på frisorcenter.nu och boka om du vill göra löshår 🙂

Här är lite bilder från alla gånger jag vart där. Hehe blev typ en bildbomb nu!

Lika bra varje gång. Eller hur :)?

(Visited 37 times, 1 visits today)

14 Comments

 1. my augusti 27, 2012 at 6:18 e m

  japp! 🙂

  Reply
 2. Anna augusti 27, 2012 at 6:46 e m

  Varför har du alltid löshår istället för att låta håret växa ut?

  Reply
 3. Emelie augusti 27, 2012 at 6:50 e m

  Första och sista (speciellt första) såg verkligen hemskt ut, men det hoppas jag att du ser själv. Går liksom inte ihop. Jättefint på de andra dock 🙂

  Reply
 4. Jenny augusti 27, 2012 at 7:44 e m

  Jäklar va håret blev fint!

  Reply
 5. Jenny augusti 27, 2012 at 7:45 e m

  Kissies min 😉 Va nervös hon blev!

  Reply
 6. jenny augusti 27, 2012 at 7:54 e m

  har alltid velat ha extentions men inte hittat nån bra ! vad kostar dom dy går hos??

  Reply
 7. isa augusti 27, 2012 at 8:28 e m

  HEJ, vi är två tjejer som är 16 år och vi bloggar just nu på: http://foryou.myshowroom.se/
  Där vi skriver mycket tips och råd till ex. slitet hår, hur man lägger en snygg make-up och allt sånt. Vi skriver också om mode, träning och bakning!
  Så kika gärna in på vår blogg och släng en kommentar om vad ni tycker! (:
  KRAAAM! :*
  http://foryou.myshowroom.se/

  Reply
 8. amelie augusti 27, 2012 at 8:39 e m

  Tycker att du ska färga ditt hår i en naturligare blond, ganska lik din egna och sedan låta håret vara på ett tag… 🙂

  Reply
 9. Fia augusti 27, 2012 at 9:33 e m

  Ett gäng tjejer har gjort en egen nättidning med fokus på bloggar. En skitbra tidning och en rolig ide. http://elogemagazine.se/

  Reply
 10. fanny augusti 27, 2012 at 11:23 e m

  Sååå snyggt!!

  Reply
 11. Rebecca augusti 28, 2012 at 5:27 e m

  Funkar det bara om man har lite längre hår? Hade varit kul att testa det, då jag bara har cirka 13 cm hår.. Fick raka av det för cirka ett år sen, och när jag inte kunde använda peruk längre fick det bli löshår som man sätter i med clips, vilket jag har nu. Dock verkar det där mycket smidigare, om det nu sitter i hela tiden!

  Kram på dig Paulina, jag älskar din blogg!
  /Beccy

  Reply
 12. issa augusti 28, 2012 at 10:54 e m

  Hej paow! Alla bloggare sätter ut bilder på löshåret som de sätter in, alla gör det på samma stället och det blir alltid lika fint. Men iiingen skriver vad det kostar. Så nu frågar jag dig – Vad kostar allt som allt? kram

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *