Tips på bra hårprodukter!

På riktigt så är Moroccanoil typ ett måste. Funkar både i blött & torrt hår. Det får håret att lukta gott och kännas mjukt. Speciellt för mig som har rätt frissigt hår. Perket för dig som är blonderad!Rätt dyr men räcker jättelänge och är värd varenda krona! Går att köpa här

Det här är seriöst det bästa jag någonsin testat. Det får håret att se tjockare ut, kännas bättre mer glans. JA ALLT! Det var faktikst min mamma som tipsade mig om Macadamia-serien. Finns nog ingen bättre serie.. För att köpa gå in här 

Dust it. Använder jag alltid när jag fixar håret. För er som inte vet så är det ett volympuder. Eller ett puder som formar håret. Mycket bättre än hårsprej. Dock så blir man inte sisådär jätte snygg om man somnar med utsläppt hår när man haft det it. Håret står åt ALLA håll på morgonen. Men man är snygg så länge det varar iallafall. Haha! Går att köpa här.

Hårborste för oss med slitet hår eller löshår. Perfekt, och väldigt skonsam för håret. En tangle teezer. Perfekt! Ser typ ut som en hästborste. Haha! Går att köpa här.

(Visited 16 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Josefine Dior augusti 28, 2012 at 5:44 e m

  – Bloggen om kropp-skönhetsideal
  – efter att ha medverkat i bla Paow’s blogg + flera kampanjer om kroppsideal
  – BESKEDET SOM VÄNDE UPP OCH NER PÅ HELA MIN VÄRLD..
  – 7 ÅR <3
  – tatueringar & piercingar
  http://tilldetsistahjartslaget.blogspot.se/

  Reply
 2. Hanna augusti 28, 2012 at 8:36 e m

  Dust it är verkligen en jätte bra produkt! 🙂

  Reply
 3. Josefin augusti 28, 2012 at 8:47 e m

  hej paulina!
  jag är många år äldre än dig och kollade väl från början in på din blogg för att skratta åt allt du har för dig. de sista åren har jag dock känt empati för dig, som jag inte gjort för andra ”fjortis” bloggare, jag har själv levt livet i din ålder och gjort mycket dumt. Jag förstår din ångest och längtan efter att hitta sin plats i livet.
  Jag har aldrig kommenterat förut men vill bara ge dig en riktigt stor kram för all tid du lägger på bloggen igen. det känns som om gamla goa paulina är tillbaka igen. och att du blivit en ung kvinna.

  Jag håller alla tummar att du orkar fortsätta att jobba med bloggen som du gör nu, och att du hittar din plats. Jag vet att det är svårt när man är 18år.

  kram/ Josefin i Göteborg

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *