Ett litet tips bara!

Ni kanske minns heppo.se som jag tipsade om för ett tag sen? De har ju massa olika skor och jag har handlat där ett par gånger och vart riktigt nöjd!

En grej som jag inte sett innan var att dem har hur mycket snygga väskor som helst från alla möjliga märken och det MYCKET billigare än i butik och just nu har de fått in massa feta höstnyheter för både killar och tjejer. Så om ni vill ha en fin ny skol eller jobbväska? Eller varför inte en partyväska haha! Då kan ni kolla där! De har för båda tjejer och killar så det är ju grymt!

Ville faktiskt bara tipsa om det…just nu har dem en grym REA som bara håller i 1 dag (idag!) och det är faktiskt där själva tipset kommer in, passa på nu! Klicka HÄÄÄÄÄÄR för att komma till ALLA deras väskor!

(Visited 34 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. fkdofkd september 19, 2012 at 7:07 e m

    Hur känner du om att Hugo ska ha barn? Kan du inte ta upp frågan i ett inlägg vet att många undrar

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *