Fattar inte att det här har varit min arbetsplats hela sommaren.

Nu när jag tänker efter så hade jag så jävla kul i sommar. Den här videon spelades in för typ en månad sedan. Och tänk att jag har LEVT i den där miljön. Fan vad kul. Jag har jobbat bland sexiga killar, vältränade killar utan tröja, det blev liksom vardag till slut. Eller okej krydd, men för tillfället så blir man ju ganska blind…

T.ex. här är en video när Andre dansar.. Haha tycker nästan att det är lite sexigt med en kille som vågar bjuda på sig själv!

(Visited 28 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Silje Marie september 28, 2012 at 1:53 e m

    hahahahahahahah… jag har så jævla många videos från i sommar å kolla på, måste fixa någon som kan klippa alla tilsammans!!

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *