Hos min chef i Palma!

Han bjuder på trerätters middag. Ni fattar inte hur skönt det är att vara tillbaka. Resan gick bra, dock så kändes den väldigt lång och jag är trött för att jag kunde inte sova för det är så himla många småbarn på planet. I vanliga fall så brukar jag somna på en gång.. Men inte denna haha.

Ska ju bo hemma hos Silje men åkte till Riccardo först. Så fixade iordning mig här 🙂 Ikväll så blir det utgång. Som jag längtat!

Fina silje!

Ritchie 🙂

myys!

Utsikten!

(Visited 29 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Aili september 1, 2012 at 10:55 e m

  Fina bilder! Ser mysigt ut! 🙂

  Reply
 2. julia september 1, 2012 at 10:56 e m

  ååååh magaluf <3

  Reply
 3. Johanna september 5, 2012 at 1:01 e m

  Sjukt snygga brallor Silje har! Kan du inte fråga vart hon hittat dom.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *