Lite tjafs mellan mig och mitt x.

Delar av hans fina sms till mig:

”Du är så jävla äcklig att jag vill spy. Vad fan har Paula gjort dig för att förtjäna skiten som du skirver i din blogg? Vi ska bli föräldrar. Fattar du. Tar du inte bort det där inslägget så svär jag att du kommer ångra dig och jag snackar inte om nått litet blogg bloggbråk, jag snackar irl…

Du ska inte snacka om dåligt jobb. Hela dina familj är beviset på white trash.

Du ska inte öppna din äckliga lilla käft innan du vet något och du ska speciellt inte försöka såra personer som står i min närhet. Okej att du hoppar på mig, det skiter jag i. Fattar att du gör det eftersom att du fortf är ledsen över att jag har träffat en ny. Den här gången har du gjort ett fett övertramp och jag ger dig en chans att ta bort inlägget, annars kommer det att få konsekvenser.

Usch bara tanken på dig får mig att vilja spy och du säger att jag snackar med dom i magaluf, det tycker du är konstigt? Det är ju för fan vänner till mig. Och du ska höra hur dom snackar om dig….. Fan allvarligt asså, gör något av ditt liv istället.

Jag och paula bor i en ny bostadsrätt i fruängen på 71 kvadrat. Om nu paula hade jobbat på seven 11. Vad hade det varit för problem med det?

Jag är riktigt sne nu och är inte inlägget borta snart så kommer jag leta efter dig.”

Delar av mitt svar tillbaka: Ok. Du lever ju jämt på dina tjejer. Till och med en liten förortstjej. Ska jag ta det som ett hot? Ska ringa och polisanmäla dig nu för olaga hot eftersom du får mig att känna mig obehag. Jag kommer ihåg hur aggressiv du var när vi var i ett förhållande. Hur du kastade grejer i väggarna o.s.v., så jag tar det mycket allvarligt, då kanske fet kommer dröja 10 år innan du får ta körkort…

Det jag skrev var bara en liten åsikt 🙂

Du är en liten slacker som ALDRIG skulle varit nåt utan mig, och jag är inte ledsen över att du gått vidare. För då hade jag väl tagit tillbaka dig där för ett år sedan när du bjöd mig på ****** hela tiden.

Och anledningen till att jag inte gillar Paula var för att du fuckade upp mig så mycket med att tjejer skulle vara små smala och nätta. Ja, det blev jag irriterad på, ja. Eftersom ditt jävla snack fortfarande sitter i mitt huvud och känslan av att tro att jag aldrig räcker till finns kvar även när jag träffar nya människor och att jag jämt känner mig stor och fet. För det var så du fick mig att känna så varje gång du sa ”du kanske borde träna”…

Eller typ ”du borde nog inte äta det där”.

20120924-131404.jpg

Och den här människan är pappa om typ sju månader… Moget 🙂 visst så är jag lite sajko, men säg mig en tjej som är lätt för sitt X??

(Visited 584 times, 1 visits today)

157 Comments

 1. teresa september 24, 2012 at 1:24 e m

  Usch.. mår verkligen illa av att läsa det här. Jag lovar dig Paulina, du kommer må bättre om du bara släpper Hugo nu och aldrig mer pratar med honom. Vet att det är svårt men seriöst.. du ska inte ta sån skit!!! Du har rätt till din åsikt och Hugo ska fan inte hota dig. Stå på dig!!

  Reply
 2. Maria september 24, 2012 at 1:27 e m

  Har sagt det förut men känner att det tål att upprepas!!
  Fy fan vad du är stark och överlägsen Paulina!!!
  Vet att skit man fått höra från ett ex sätter sig i själen, men jag lovar att om ett par år så kan du skratta åt det!
  Kommer min son hem m dig som flickvän rullar jag ut röda mattan, du är stark och har ryggrad. Det vinner du på i längden!! Visst är du ung och gör ett par snedsteg ibland men vilka ungdomar gör inte det!
  Ta hand om dig raring!
  Kram M

  Reply
 3. Annie september 24, 2012 at 1:30 e m

  Helt rätt skrivet av Hugo!

  Reply
 4. s september 24, 2012 at 1:30 e m

  hur pallar du ? gå vidare med livet och sluta vara bitter över att han fann lyckan på annat håll, människor förändras. och bara för att han inte var världens gulligaste mot dig och nu är annorlunda mot henne, kan du väl va glad att dom funnit lyckan tsm, eftersom varken du eller hugo fann lyckan i varann. bara onödigt att hålla på och försöka trycka ner paula, för i och med det trycker du ner säkert mer än hälften av dina blogg läsare som kanske har jobb i matbutiker , 7 eleven osv ? du är inte bättre än någon annan. det är personligheter som ger folk värde, inte pengar.

  Reply
 5. Sabina september 24, 2012 at 1:30 e m

  Polisanmäl han! jävla idiot,och ja som sagt,han ska bli pappa-intressant 😀

  Älskar dig Paow,ta ingen skit

  Reply
 6. Elin september 24, 2012 at 1:33 e m

  Så jävla skön du är Paulina, Stå på dig!

  Reply
 7. Lisa september 24, 2012 at 1:36 e m

  Hugo har rätt. Inser du inte det?

  Reply
 8. V september 24, 2012 at 1:37 e m

  jag håller med Hugo MEN inte när han hotar dig dock.

  Reply
 9. C september 24, 2012 at 1:37 e m

  Men Gud, läskig människa han är :s stå på dig, du har kommit så jävla långt. Det märks stooor skillnad på dig från tiden du var ihop med det där svinet. Skönt att du slapp honom 😉

  Och förresten, du e stört snygg!

  Reply
 10. Sabina september 24, 2012 at 1:40 e m

  vadå hur pallar hon?
  hon skriver SIN åsikt i SIN blogg,alla som följt Paow vet att hon har för stor käft ibland,och att hon är för ärlig för vissa människor. Sluta klaga på henne,hon har inte gjort något fel i det här. Hugor hotar henne om du inte ser det. men okej det är väl värre att Paow skriver att Paula ska få flottigt hår? eller? haha

  Reply
 11. Ulrica september 24, 2012 at 1:43 e m

  Hugo har rätt. Låt dom vara. Dom är lyckliga tillsammans och ska bilda familj.
  Det spelar ingen roll hur han var när han var tillsammans med dig. Man lär sig något av alla sina förhållanden. Han valde att mogna och gå vidare med livet medan du fortfarande sitter fast på samma ställe och ältar ert förflutna.
  Det bästa du kan göra för dig själv är att gå vidare med ditt liv. Göra något vettigt av det.

  Reply
 12. Erica september 24, 2012 at 1:47 e m

  Vet inte vem av er som är mest omogen .. So what om Paula jobba på 7eleven alla kan inte leva av sin pappa eller ha en blogg som du har .. Seriöst skriva skit om henne som du inte ens känner bara för hon är tillsammans med ditt ex och Hugo är omogen och drar upp din familj .. Kan ni inte bete er vuxna människor ..? Snälla väx upp och sluta bete dig som 12 år !

  Reply
 13. Jessan september 24, 2012 at 1:50 e m

  Jag gillar dig Paow men i det har sa ar du ute och på hal is

  Reply
 14. Lina september 24, 2012 at 1:50 e m

  Men VAFAN?? Du e så jävla avundsjuk!! du ska nog int säga vem som e mogen eller int! Såklart alla i Sverige älskar paula för hon e så fin medan du ligger runt me alla killar du får tag på och har ett jävla dåligt rykten så håll din jävla käft och låt dom vara. Att hoppa på paula e så jävla lågt av dig! AVUNDSJUK!! alla vet ju redan hur du e och hur dom e så värför sänker du dig så jävla lågt? För att hugo valde någon som är fin inombords och på utsidan?? Paula e för fan 10000000000000000000000000000 gånger bättre än dig din lilla slampa!!

  Reply
 15. mm september 24, 2012 at 1:52 e m

  Har absolut inget emot dig Paulina du har ditt liv och du gör vad du vill men om du förväntade dig att ingen skulle bli sur eller sårad av att du skriver att ditt ex inte är redo för barn osv så var det inte så genomtänkt, även om det du säger är sant så funkar det tvärtom för nu tänker han att ”NU SKA JAG VISA HENNE JAG KAN VA PAPPA” så liksom det hjälper inte hans framtida barn att han inte vill inse fakta själv för att nån annan sagt att han inte kan.

  Faktumet att han inte tyckte att du dög, det är riktigt fult, men du, vi alla hittar en äcklig idiot som säger liknande saker– men vi STANNAR KVAR! och det är DET vi ska tänkta på, inte att de vart elaka, utom att vi faktiskt stått kvar, oberoende på om det var för kärlek eller annat så betyder sånt alltid på någon nivå att du inte respekterar dig själv till fullo, om du gjorde det hade du inte blivit påverkad= du hade lämnar honom för du vet bättre, du skriver att du har perioder där du tycker synd om dig själv men du verkar inte riktigt förstå hur du ska tycka synd om dig själv, du gör väldigt mycket för bekräftelse och det finns alltid anledningar för det.

  Det är viktigt att fundera på varför man hamnat där man hamnat och varför saker har påverkat en på den nivån dem påverkat en, som tex:
  ”varför var jag med en kille jag tyckte var en idiot? jag var kär.. varför blev jag kär i en idiot? han verkade snäll.. varför såg ja inte att han var det innan? jag var blind för vissa saker.. för när jag var liten så hände det här.. och sen dess har jag agerat sådär..”
  Det kommer ju inte att bli exakt sådär men det är värt att göra det, om du inte redan försöker hela tiden med det..

  Som avslutning vill jag bara skriva att jag hoppas att du inte ser det här som en förolämpning eller liknande, jag tycker inte att du är en ”korkad tonåring”, du är en människa som vem som helst annars och jag vill dig väl som alla andra, jag hoppas att du iaf läst det här och inte blir upprörd, lycka till Paulina.

  Reply
 16. Lina september 24, 2012 at 1:52 e m

  Och kanske de fanns en orsak värför han var så som han var me dig! för du e såååååå ful att han ville att du skulle bli lite snyggare men misslyckades 😀 o du som e sexberoende så big no no för flickvänn!

  Reply
 17. Josefin september 24, 2012 at 1:54 e m

  Hugo har faktiskt rätt Paulina.

  Reply
 18. Lexie september 24, 2012 at 2:02 e m

  Allvarligt talat paulina, dags att rycka upp sig lite! Man tar inte upp allt genom sina bloggar. Vad jag vet och läst på senaste tiden så skriver Hugo aldrig något om dig i sin blogg, varken om dig eller något kk till dig, så varför måste du skriva något ont om honom och hans sambo? De är bara så sjukt lågt av dig. Allt börjar med att din ex vän hämnas mot dig eftersom du skrivit en hel uppsats om honom på din blogg (som vanligt). De var du som var otrogen mot Hugo, hur mycket du än försöker lägga felen hos honom så var det DU som var otrogen. Är man otrogen så försvinner tyvärr tilliten, men Hugo tyckte DÅ om dig och försökte förlåta dig.. Hur du betedde dig under tiden vet bara du, men det funkade ju ändå inte mellan er och de största problemet var nog just tilliten. Den saknades. Hugo kanske ville få ut mer ur sitt liv än fester och blogg draman? Ni har gemensamma vänner och alla snackar nog just skit om alla, de är så när man väljer att vara offentlig. Du gör de ju inte lättare för dig själv genom att hänga ut folk för du blir bara mer hatad på de sättet. Inte ens Kissie håller på som du och då är det riktigt illa! Man kan inte skylla på sin ålder eller vad folk sagt åt en, du måste själv ta tag i dina problem istället för att jämt sopa allt under mattan och skylla på andra.

  Att Paula finns i Hugos liv ska du vara glad över, han mognade till sist och Paula kanske just var räddaren i nöden. Hon fick honom att må bra och tänka i andra banor. Ett barn är något oskyldigt så de du skriver om att Paula behåller barnet just för att behålla Hugo är bara ren avundsjuka från ditt håll. Ingen kan se in i framtiden, ingen vet om det kommer hålla för någon som har barn eller som är utan, men alla måste ju ge de en chans.

  Du har jämt så mycket att säga, om Paula&Hugo, om Kissie, om dessie, om invandrare, om just homosexuella, om steffi ja listan är ju lång.. Du säger att du hängde ut någon senast när du var 15.. Tänk om lite, du hängde ut din vän ellen senast i sommras? Folk kanske slutar umgås med dig för att dom är trötta på ditt sätt att vara och bete sig.
  Så de är kanske du som borde göra en analys på dig själv och kanske inse saker. Bara för att du inte går vidare så betyder de inte att andra måste stå i samma ruta som dig.

  Du är säkert jättesnäll och trevlig men fan inte ens jag hade klarat av att vara ”vän” med någon som har nånting att säga om allt och alla.
  Ni bloggare gör inget annat än att gnälla och bete er falskt, nu drar jag inte alla över samma kant men fan kom igen. Sen tror ni att folk vill leva i er bubbla? Inte jag ialf. Har man en utbildning så kommer man längre än en som bara har sin blogg. Seven11 är inget skit jobb, har vänner som jobbar där och dom klarar sig gott och väl.

  Tagga ner paulina och ryck upp dig!

  Reply
 19. Lisa september 24, 2012 at 2:14 e m

  Nu är du pinsam paow.

  Reply
 20. sara september 24, 2012 at 2:15 e m

  Första kommentaren jag gör hos dig..
  SLUTA att bry dig dom som inte har med dig att göra.???
  Det känns som att du íbland måste skriva något illa om hugo eller hans tjej, för att fp dig själv att se bra ut för alla andra, eller ens för dig själv.
  Du är osäker och det märks så väl.
  Han har valt den vägen med barn och tryggt förhållande med fin tjej, hem och jobb.

  Det där var verkligen 5 års fasoner av dig och rent ut sagt barnsligt gjort.

  Reply
 21. pernilla september 24, 2012 at 2:16 e m

  lägg ner nu paulina. så jäkla pinsam. gå vidare!! du skämmer ut dig.
  gillar din blogg annars……

  Reply
 22. eliana september 24, 2012 at 2:18 e m

  bra sagt lexie 🙂 go paula och hugo 🙂

  Reply
 23. c september 24, 2012 at 2:21 e m

  fattar inte hur ni kan skriva ” för att du ligger runt, för att du ligger med alla du får tag i, jävla hora” osv. har ni varit en hel säsong i Magaluf med henne? NÄ! ni har ingen aning. Det där är bara skitsnack! Paulina är dessutom inte en person som snackar skit, hon säger vad hon tycker vilket alla svaga människor inte klarar av.
  tror att det är alla ni som skriver och berättar för Paulina hur hon ska leva sitt liv som egentligen inte har några liv, så kanske dags för er att skaffa ett och sluta lägga er i hennes liv 😉

  Reply
 24. Sara E september 24, 2012 at 2:21 e m

  På riktigt hade någon skrivit så om min kille hade jag skrivit likadant som honom.

  Paow skäms du inte? skriver om folk spec när en bebis är på väg. Släpp Hugo.
  Riktigt omoget av dig. Karma kommer knacka på din dörr när du står där med bebis i magen en dag och ditt ex snackar massa skit om dig och din kille.

  Usch!!!! fyyyyyyyyy
  Jag gillade dig även om jag läste di blogg då och då, då det inte står något speciellt men man hade inget annat att göra men det här gjorde så att du hamnade på ruta 1 igen bland bloggare jag aldrig kmr lägga ner tid på.

  Reply
 25. sandra september 24, 2012 at 2:22 e m

  lägg ner paulina. Hugo har så jävla rätt. ofta du tar upp sånt i dina bloggar? var glad för hugo att han träffat en sån underbar tjej som han förtjänar!!

  Reply
 26. cornelia september 24, 2012 at 2:23 e m

  båda har lika mycket rätt och fel.

  Reply
 27. Victoria september 24, 2012 at 2:24 e m

  Väldigt bra skrivet Paulina! Han får han inte hålla på som han gör!! Bjöd han Dig på kokain?? Shit vilken idiot..

  Reply
 28. Josefine september 24, 2012 at 2:26 e m

  You go girl!

  Reply
 29. Anna september 24, 2012 at 2:27 e m

  Hmm, du skrev i förra inlägget att du inte var osäker på din kropp och nu skriver du att du känner dej stor och fet och att du inte räcker till. Här växlas det snabbt minsann! Eller vill du bara att Hugo ska få dåligt samvete?
  Förstår att du känner dej svartsjuk men du framstår som otroligt larvig och omogen. Jag vet inte vad Paula har för jobb men vad är det för fel på att jobba på exempelvis 7-11. Ta och se till dej själv istället, det känns inte riktigt som att du är rätt person att döma och klanka ner på andra människor.
  Väx upp lite!

  Reply
 30. marie september 24, 2012 at 2:27 e m

  fy vad omoget paulina! jag läser båda eras bloggar och jag ser aldrig hugo skriva något om dig men titt som tätt har du något att säga om honom. Visst det svider när någon går vidare med sånt är livet. Dock borde inte hugo använda dem ordval han valde men jag förstår att han blir less på att du ska yttra dig, vi har visserligen yttrandefrihet men du har igentligen ingen anledning att öppna din käft om något som inte angår dig, hugo ingår inte i ditt liv längre. frågade han vad du tyckte, nej!

  Reply
 31. Sanna september 24, 2012 at 2:29 e m

  Hej,

  Anledningen till att jag gick in på din blogg vilket jag aldrig gör är pga att den fanns med i en skvaller blogg. Jag försöker verkligen känna lite sympati för dig, vilket känns väldigt svårt. Vad som pågår mellan dig och Hugo är mellan er…blanda inte in halva Sverige, speciellt när ingen håller med dig. Det måste vara jobbigt när ingen i ditt kommentarfält skriver något positivt. Du ger och delar med dig av sådant som är väldigt personligt. Vad vill du åstadkomma med det? Vad vill du?
  Tänk efter vad du har och vänd det till något som ger dig energi. Skippa det här skit snacket och lev som en varlig människa.

  Reply
 32. lina september 24, 2012 at 2:32 e m

  Äh skit i vad alla skriver! haha! Det här är underhållande!
  Hugo utnyttjade dig och han ska ha! Jävla as..

  Reply
 33. dfs september 24, 2012 at 2:35 e m

  PSYKOPAAAAAAAAAT!!!!!! fyfan skriv in dig nånstans helt seriöst

  Reply
 34. Polisen september 24, 2012 at 2:35 e m

  Håller med ”Lexie” nedan till hundra%. Du är patetisk Paulina. Hugo och Paula är lyckliga, varför vill du förstöra mellan dom?

  Reply
 35. Anna september 24, 2012 at 2:41 e m

  Jag tycker verkligen att du är en sån vidrig människa! Hur fan orkar du lägga ner så mycket energi på Paula och Hugos förhållande. Dom ska för fan bli föräldrar så låt dom vara ifred och sluta vara så jävla löjlig. Fy fan va du gör bort dig genom att skriva sån skit. Paula är hur vacker som helst och verkar vara en otroligt bra tjej och Hugo ser ut att vara riktigt lycklig. Han måste vara otroligt lättad över att han äntligen blivit av med dig och slippa skämmas, för han måste fått skämmas något oerhört över dig, kan inte ens åka på semester med dig utan att du ska sära på benen för andra killar. Fy fan va vidrig människa, du äcklar mig verkligen! Gör något av ditt liv istället för att vara så jävla pinsam!

  Reply
 36. Sophie september 24, 2012 at 2:45 e m

  hahahaha så jävla bra skrivet Hugo!!! Kanskje det är dags att glömma ditt ex nu Paulina och gå vidare för det verkar som du sitter fast i det förflutna??? Hugo har växt upp och kanske du hellre ska önska han och vackra Paula all lycka istället!!! Dom passar sjukt bra ihop och dom kommer att bli jätte bra föräldrar! <3 😀

  Reply
 37. elin september 24, 2012 at 2:48 e m

  jag förstår att Hugo skrev som han gjorde. Paulina du gör bara bort dig. patetiskt.

  Reply
 38. Emma september 24, 2012 at 2:53 e m

  Hugo har faktiskt rätt här men att han kallar dig äcklig , ful och säger sådär om din familj var fel av honom o att kalla en tjej så e riktigt fult. men du fick igen så jag tycker inte synd om dig faktiskt, du snackade skit om paula som inte ens har gjort dig något du säger att hon är för lång,har flottigt hår och har stora fötter? de är värre än att säga att någon e äcklig faktiskt. Paula är naturlig och jag förstår att hugo hellre vill ha en naturlig tjej som inte vill se ut som ben o skinn bara, och någon slaks plastic opration i ansiktet. killarna tycker om barbies i början men sen tröttnar dom på det o vill ha nurmala tjejer.

  Reply
 39. Camilla september 24, 2012 at 3:05 e m

  Hugo har rätt, jag fattar inte att du kan vara så jävla elak! Det bevisar verkligen hur sjukt omogen du är, att du måste kasta skit på Paula….. Så himla barnsligt och töntigt. Hon har inte ens gjort dig något!
  De få som kommenterar och är på din sida är små tolvåringar som inte vet bättre. Hoppas du kan växa upp någon dag och inse hur idiotiskt du beter dig nu, Paulina.

  Reply
 40. Maggan september 24, 2012 at 3:05 e m

  Paow, jag gillar dig! Jag gikk i Barskolan grupp 4, og jag gillar dig som bartender! Du är en tjej som inte behöver att rakka ner på andra, du kan just va dig själv! Hoppas du fortsätter att blogga utan att henga ut Hugo och Paula, för da gillar jag din blogg 🙂
  Puss och kram!

  Reply
 41. M september 24, 2012 at 3:06 e m

  Vad du än skriver är det inte Hugos fel att du tog emot de där kokainet eller känner dig fet osv! Du har för fan ett eget ansvar och skriver ut så vad du tycker om en tjej som inte gjort dig ngt är bara helt fel. Ta ansvar för dig själv och väx upp för fan.

  Reply
 42. Magdalena september 24, 2012 at 3:08 e m

  Stå på dig. ta igen skit.

  Reply
 43. Malin september 24, 2012 at 3:08 e m

  Jag tycker du är så sjukt avundsjuk och svartsjuk, så att det är synd om dig. Jag förstår att du är ledsen och kanske inte har kommit över Hugo, men bortsett om hoten så har han rätt. Mycket rätt. Oavsett att det är din blogg och att du får skriva vad du vill, det är hans liv med Paula. Varför ska du alltid ”ha en åsikt”, säga vad du tycker eller kommentera?

  Reply
 44. linnea september 24, 2012 at 3:12 e m

  men väx upp för i helvete.

  Reply
 45. Sandra september 24, 2012 at 3:23 e m

  Men snälla väx upp äckel käften! Fattar inte ens varför du ens ska lägga dig i i deras liv, dom har valt att skaffa barn OCH?! Be dina föräldrar ta hand om dig istället för att oroa dig hur dem kommer ta hand om deras barn. Dina vänner i magaluf? Haha vilket skämt.. Dom är knappast vänner, dom skrattar åt dig. Man ser rakt igenom hur knäckt du e för att Hugo och Paula är lyckliga, du kan verkligen inte komma över d. Stackars!!!

  Reply
 46. Therese september 24, 2012 at 3:27 e m

  Jag förstår inte, varför gör du detta? Jag förstår att du har svårt att hantera att han gått vidare och är lycklig med en ny tjej, men snälla Paulina, du tjänar ingenting på detta! Det är respektlöst och omoget! Det är ju detta beteende, som du visar gång på gång, som gör att du sedan siitter ensam och tycker synd om dig själv för att du är ensam och utan riktiga vänner..snart kommer INGEN våga vara vän med dig av rädsla för att bli uthängd! Visa istället att du är så rakryggad, som du påstår att du är, genom att låta dem vara. Genom att göra som du gör kommer du att radera alla de fina minnen Hugo antagligen hade från er tid tillsammans..och den enda som förlorar på det är DU!

  Reply
 47. Nima september 24, 2012 at 3:37 e m

  Fattar inte varför du publicerar det, det är ju DU som gör bort dig. Gång på gång på gång. Förstår att han blir arg och trött på dig. Äcklig och ful var väl onödigt, men gissar att det är hans ilska som talar.
  Du kanske ska ta tag i ditt liv. Varför börjar du inte plugga, läser in gymnasiet, ser till att få en bra utbildning och får alla att hålla käft? Det är det enda du kan göra för att tvätta bort stämpeln du skaffat dig.

  Reply
 48. JosefineE september 24, 2012 at 3:37 e m

  Tycker synd om dig Paulina, samtidigt som jag inte förstår vad du håller på med. Jag kan känna hur jävla ont det måste göra inom dig och hur dåligt du mår fast du försöker skjuta bort det och le. Jag förstår mig inte på Hugo och hans hot och taskiga ord.. men jag förstår mig inte heller på varför du slösar tid och energi på Hugo och Paulas förhållande. Du måste väl själv ha märkt att Hugo har förändrats? Javisst var han säkert ett badass innan som bara ville stoppa den i små tunna flickors, men han har ju växt upp, förändrats och hittat en tjej som fått han tänka och känna på ett annat sätt. Så är det med alla. Så att du tjatar om hans gamla dagar och vad han gjorde och sa då är ju lite onödigt för han lever inte där längre. Jämför dina egna åsiker och alltihop innan, dom är inte detsamma som idag ellerhur? Yadayada här kan man sitta pch skriva åsikter hela dagen, alla vi som inte känner dig och Hugo har bara läst baksidan av en bok och fördjupar oss i de, lite onödigt att blanda in hela internetvärlden i era bråk när ingen av oss faktiskt har läst boken. Yolo!

  Reply
 49. natta september 24, 2012 at 3:42 e m

  skaffa liv! hur gamal är du, 3? Det värkar som det. Hugo var mogen och smart nog att smsa så att han inte skulle få massa hat kommentarer och skit. Väx upp för fan!

  Reply
 50. Jasmine september 24, 2012 at 3:45 e m

  Vafan skyll dig själv att han skriver som han gör till dig , du får ta ditt kast när du skriver så om hans flickvän mamman till hans barn, du förnedrade inte bara Hugo och Paula utan också barnet. Gå vidare hitta dig en ny kille istället för att hålla på och trakassera ditt ex.

  Reply
 51. bellaaaa september 24, 2012 at 3:45 e m

  Hej Paow. Blir så trött på alla kommentarer jag läser som är ”emot” dig. Varför ens lägga ner sin tid på att skriva så dåliga ord till dig? även om jag någonsin skulle tycka det så skulle jag personligen aldrig skriva det så att du kan ta illa vid dig och bli ledsen. Finns folk till allt. Förstår inte varför alla blir så upprörda? Så onödigt. Tycker du är grym och håller med dig! Och äcklig är nog fan det sista du är, jag tycker du är grym, skit i alla andra, jag är med dig, nu, imorgon, för alltid. Så skit i allt. ALLA ÄR SOM MAN ÄR, livet kom inte med instruktioner. Hennes blogg är offentlig, ja? GODMORGON!!! Så varför skulle hon inte lägga upp dedära? bara bra tycker jag. Ypu go girl!!!

  Reply
 52. Lisa september 24, 2012 at 3:47 e m

  Jag tycker alla som sitter här och kommenterar och har åsikter trots att de inte känner värken Hugo eller Paow är de som är patetiska!
  Visst kan jag också tycka att man kanske bör hålla vissa privata åsikter mellan de parter de rör enbart, men samtidigt så är Paow fortfarande en relativt ung tjej och de är ju förfan sånt här ni som sitter å stör er på allt vill ha. Jag kan slå vad om att PAOW varje dag mer eller mindre får frågan va hon tycker om att Hugo ska bli pappa. Så nu fick ni veta de! Hon var GLAD för hans skull men har inte själv känt av hans så kallade personliga mognad! Okej fine. Tycker han att hon skulle passa som mamma nu? Förmodligen inte. Big deal, nej! Paow uttrycker ju även att hon fått en skev bild av Hugo, än en gång hon kanske inte ska ta de via bloggen men om Hugo nu ”förstört” paow så så kanske han borde överväga att få ett avslut på de hela genom att kanske berätta att han mognat och be om ursäkt för hur han behandlat paow och verkligen visa upp sina nya mognad. Om inte annat är ett tips att han kan skriva om sunda ideal speciellt om de blir en dotter han själv får framöver 😉
  Hon är arg på honom och jag uppfattar de inte som att hon vill ha honom tillbaka. Men klart man kan sköta saker snyggare.
  Men att berätta för någon man inte ens känner att den är äcklig och slampig och allt va ni skriver de är sjukt!
  Ge konkreta tips, make love not war! Peace!

  Reply
 53. Louise september 24, 2012 at 3:51 e m

  Med tanke på vilket jävla svin Hugo har varit tycker jag inte att Paulina gör något fel, det är hans egna fel och hans jävla förtjänst. Har ni ens tänkt er in i hennes sitaution, hur hon hade det med Hugo? Klart som fan att det påverkar en liten tonårstjej, och sen nu ser hon hur hon kunde blivit behandlad så jävla mycket bättre. Så som han verkar behandla Paula. Idioter! Paulina är för fan inte gammal, och hon var inte ens 18 fyllda när hon träffade aset Hugo, han är smuts i mina ögon. För jag såg vad han gjorde mot Paulina!

  Reply
 54. Emp september 24, 2012 at 3:53 e m

  Tycker om dig i andra fall, men detta var bara patetisk Paulina 🙂 Att för det första ens lägga dig i och slänga ut dissar är bara pinsamt och att sedan lägga ut det på bloggen? Skärp dig, ryck upp dig och ta dig samman.

  Hade reagerat på samma sätt om jag vore Hugo, det vill säga om någon hade snackat skit om den jag älskade och även väntade barn med. Bara för att du inte kan gå vidare och håller på att gå neråt så behöver du inte dra andra med dig i fallet. Pinsamt, bara pinsamt.

  Reply
 55. Anna september 24, 2012 at 3:56 e m

  U ROCK!

  Reply
 56. Petra september 24, 2012 at 3:57 e m

  OMG BOR PAOW I EN HYRESRÄTT?!? Omg hur står hon ut? Hahaha löjligt… Men annars GO hugo för vad han än gjort är Paula oskyldig 😉 let it go!

  Reply
 57. .,, september 24, 2012 at 4:01 e m

  Du är så jävla avundsjuk.

  Reply
 58. zara september 24, 2012 at 4:10 e m

  du är sådan king paulina! helt underbar, håller alltid med dig!

  Reply
 59. Hanna september 24, 2012 at 4:10 e m

  ”Men säg mig en tjej som är lätt för sitt X”.. Jadu, det finns förhoppningsvis jävligt många fler än det finns motsatsen.
  Jag skulle aldrig få för mig att ens läsa ett meddelande från mitt ex. Finns inte på världskartan att jag skulle ta någon möjlighet till kontakt. Jag vet inte vad det är du försöker provocera fram, men tyvärr så framstår _bara_ du som dum i det här läget.

  Håll huvudet lite högre än så.

  Reply
 60. michelle september 24, 2012 at 4:19 e m

  GO PAOWIS

  Reply
 61. michelle september 24, 2012 at 4:19 e m

  GO PAOW. Stå på dig förfan

  Reply
 62. Rebecca september 24, 2012 at 4:20 e m

  du.är.så.jävla.pinsam

  Reply
 63. Tja september 24, 2012 at 4:21 e m

  lol

  Reply
 64. Becka september 24, 2012 at 4:26 e m

  Hur i helvete kan det bli bättre när du lägger ut det på din blogg? Du bevisar åter igen hur pinsamt lågt du kan sjunka.. VAFÖR?!?! Du verkar ju fett skön egentligen. Blir förbannad när du skriver ”visst så är jag lite sajko, men säg mig en tjej som är lätt för sitt X ??” och dylikt. Som om det är okej att du får skriva sånt? Det var som när du var lite yngre och avslutade dina sjuka åsikter och konstiga inlägg med ”jag som är 17 kan faktiskt få vara omogen, men en 20 åring som sitter och skriver sånt är sjuk i huvudet!” Du är över 18 nu.

  Man blir så frustrerad. Hugo överreagerade men tänk då på att du har pikat Paula några gånger förut, utan anledning. Folk förändras också så sluta älta, det kan ingen människa må bra av.

  Reply
 65. MaryCaroline september 24, 2012 at 4:31 e m

  Det kan man väl kanske förstå hur du tänker och känner Paulina, men här gjorde du nog fel och du har nog gjort bort dig nu. Även om jag inte själv tror att Hugo är redo att bli förälder kan man ju ändå ändra sig med tiden och mogna, vilket du inte verkar ha gjort. Annars skulle du aldrig publicera sånt här krafs på din blogg och skämma ut dig. Ta inte sånt här på bloggen, ingenting blir bättre av det.

  Reply
 66. Michelle september 24, 2012 at 4:35 e m

  väx upp ! försök att bete dig. Vissa saker kan man faktiskt hålla för sig själv.

  Reply
 67. Pippi september 24, 2012 at 4:39 e m

  Jag förstår att han bli arg och hade mina ex gett sig på min nye pojkvän hade jag blivit tokig. Hur han behandlade dig å vilka ärr han än skapat så har Paula fortfarande inte gjort dig något. Tyck vad du vill om
  Människor men välj bort de där onödiga, låga fighterna som inte leder till något vettigt ändå. För vad fick du ut av detta?? Läkte ärren? Är det an raserade återuppbyggt nu när du fått kasta ”flottigt hår” på någon som inte ens bryr sig om dig? Nä, nu får du ta dig i kragen. Ta bort texten å be om ursäkt så kommer du själv må bättre på lång sikt.

  Reply
 68. Jenny september 24, 2012 at 4:45 e m

  Jag tycker inte att någon av er gör rätt när ni kastar skit på varandra! Men jag tycker verkligen inte att Paula är tjock! Hon är jätte fin och smal, tränar ofta osv! Men som sagt ingen av er mår väl bättre av att kasta skit på varandra? Förstår att du vill skriva om Hugo och sånt! Men övertrampen på Paula var för mycket för honom , han bryr sig om henne och det kan jag förstå nu när han väntar barn med henne! Försök lösa det här på ett mer vuxet sätt en att kasta skit på varandra via sms!

  Reply
 69. juliaaaa september 24, 2012 at 4:50 e m

  hahaha du är så klockren! älskar dig :))

  Reply
 70. emilia september 24, 2012 at 5:02 e m

  varför ska du paulina tracka på dom? sluta lägg dig i deras förhållande, allt ditt snack är ju bara ett tecken på svartsjuka och att du inte släppt han än. Hugo har rätt i allt han precis skrev, dessutom så är dom flesta killarna galna i 20års åldern men när om väl hittar den dom vill ha så skärper dom sig, tro mig jag vet.

  Reply
 71. zandra september 24, 2012 at 5:08 e m

  Kämpa på bruden! Du kanske inte är världens mognaste i alla lägen, men vem fan är det? Men denna gång gjorde du tame fan rätt. Han har inte rätten till att hota dig.

  Reply
 72. emma september 24, 2012 at 5:20 e m

  haha så jävla rätt!

  Reply
 73. J september 24, 2012 at 5:36 e m

  Lite klass kan du väl ändå visa att du har kvinna?

  Det är sånna tjejer som du som ger oss andra tjejer dåligt rykte.
  Det är en sak att inte ha lätt för sitt ex och en annan att bete sig som en omogen skitunge som du gör nu.

  Säg Grattis Hugo och Paula! Jag önskar er all lycka i framtiden!

  Det hade en normal människa gjort. Fy va lågt du har sjunkit nu! Hoppas att du inser det!

  Reply
 74. Sam september 24, 2012 at 5:40 e m

  Väx upp för helvete Paulina och du är fortfarande ledsen över att Hugo har träffat en ny. Du är fan dum i hela huvudet som inte kan gå vidare och måste klanka ner på andra människor. Du löser ingenting med att skriva det på din blogg eftersom att det visar bara på hur dåligt du mår egentligen och du är verkligen ingen bra förebild längre. Tänk lite innan du publicerar massa taskiga inlägg och sedan vet du inte vart du ska gömma dig när du vet att du kommer att få din konsekvens. Skaffa dig ett jävla liv din jävla hora!

  Reply
 75. carolina september 24, 2012 at 5:44 e m

  hhahahahahahhaha

  Reply
 76. Moa september 24, 2012 at 5:46 e m

  Fyfan vad pinsam du är som hänger ut honom och sitter och förklarar dig. Du sjunker bara till samma nivå som han.

  Reply
 77. Jonna september 24, 2012 at 5:58 e m

  Förstår hur du känner. Klart Hugo är en smutsig gris som behandlat dig som han gjort. Har läst din blogg länge, och förstår inte heller hur Hugo kunde trycka ner dig och vilja att du ska hålla dig smal, snygg och vältränad för att sedan bli ihop med någon som är heeelt tvärtemot. Alla går emot dig nu enbart för att dom ska ha en unge och alla är rädda för att du ska förstöra för dom och deras ”nya liv”. Du har all rätt i världen att skriva din åsikt!

  You go girl! Keep it up!

  Reply
 78. ELina september 24, 2012 at 6:07 e m

  Pauilina, du är grym! Jag älskar att du vågar stå för det du tycker, jag tycker verkligen inte att det är något fel med att du tar upp hela tid liv i bloggen. Bloggen är ditt jobb, bloggen är din, dem som inte gillar det behöver inte läsa det.

  Du verkar vara en stört skön människa jag lovar, du verkar leva ett så kallat ” teenage dream ” vi ALLA har våra dagar som man mår skit & det bevisar du verkligen i din blogg. Det är okej att känna, det är okej att må dåligt för det gör vi alla, och man är inte svag för det. DU ÄR EN JÄKLIGT STARK PERSON!!

  (jag brukar ej kommentar i bloggar, men detta fick mig verkligen mig att dampa på ditt EX så var bara tvungen) Att han börjar att hota dig är jäkligt töntigt & han ska bli PAPPA?!

  ”Tar du inte bort det där inslägget så svär jag att du kommer ångra dig och jag snackar inte om nått litet blogg bloggbråk, jag snackar irl”

  Reply
 79. Sandra september 24, 2012 at 6:12 e m

  Jag brukar aldrig, aldrig kommentera blogg-inlägg de här e min andra kommentar på din blogg, men jag måste fan få de sagt. Du e fan helt jävla dum i huvudet! helt seriöst allt som Hugo skrev stämmer så jävla bra o de du skriver alltså 99% av folket ser hur dålig självkänsla osv du har. Helt ärligt okej visst om hugo sa sådär t dej, men de e fanemej inte hans fel att du har så jävla dåligt självförtroende och självkänsla att du lyssnar på honom lr hur? nej utan ditt egna eller så gjorde dina päron ett jävla dåligt jobb.! Va en stark tjej ist o skaka av dej de och säg t dej sj att du duger och att du e bra som du e. du e föööööööööör beroende av andra,:S Seriöst ta tag i ditt liv eller gå o dö, ingen skulle bry sej. de enda folk bryr sej om just nu e att du kastar skit på Paula vilket INTE e OK, så lägg ner.. annars kommer du ju verkligen fortsätta att få massa kommentarer om vilken slampa, hora osv du e. De e du själv som framställer dej som person o ingen annan, o just nu bevisar du inte motsattsen utan du bevisar ju verkligen hur jävla dum i huuvudet du e!

  Reply
 80. my september 24, 2012 at 6:13 e m

  hugo är ett jävla svin, så är de bara! men jag är helt säker på att du fortfarande har känslor för honom, en anledning till att du ”hatar” paula så mycket! 100% sanning att han ska bli pappa? usch!

  Reply
 81. Ida september 24, 2012 at 6:22 e m

  Jag känner så här: om det nu stämmer att Hugo behandlade Paulina som skit under tiden de var ihop (som hon skriver att han gjorde), tycker jag Paulina har all rätt att ”ge tillbaka med samma medicin” nu 😉 Jag tycker även det är skönt gjort att hon går ut med att han bjudit henne på kola. Alltså, jag har en känsla av att det är såhär: när de gjorde slut så fortsatte de antagligen att träffas och kanske hade sex ibland och så (fick ialf den känslan då). Och så hux flux träffar Hugo en annan tjej. Självklart tar Paulina detta hårt. Hon kände ju aldrig att hon räckte till för honom, det säger hon ju själv. Hon säger att han sa att hon va tjock och bla bla bla. Och så nu har han Paula, som är större osv och är det vackraste Hugo har. Det klart det biter i Paulinas hjärta då! Hon och han hade nåt tillsammans. De var kära. Visst, det kanske var länge sedan, men alla har inte lika lätt att glömma osv. Nä, jag tycker det va rätt gött gjort av Paow. Men själv skulle jag aldrig gjort det 😉

  Reply
 82. Madeleine september 24, 2012 at 6:22 e m

  GOOO PAOW!

  Reply
 83. Hugoskran september 24, 2012 at 6:25 e m

  Helt rätt att Paulina hänger ut den där ”wifebeatern” Hugo. Snuskigare kille får man leta efter, dryg och psykotisk.
  Han kommer inte att leva med Paula om två år, då är han ute ur bilden.

  Reply
 84. sandra september 24, 2012 at 6:36 e m

  seriöst!! vad har DU med DERAS förhållande att göra?? du är inte direkt en del av Hugos liv och vad han och paula har tillsammans, att skriva en massa skit om någon du gjort slut med för över ett år sedan om inte mer! varför hänga upp dig på dem två, låt de leva sitt liv och du ditt? det är väl inte din uppgift att berätta vad de ska göra? de är säkerligen riktigt glada över nyheten över att bli föräldrar och vad spelar det för roll vilket jobb hon har?? att skapa sådana här inlägg verkar vilja få dig att ha fler läsare genom att skapa bråk.
  Ditt liv med hugo är Över! varför inte låta det vara så? du har inte med dem att göra längre, så lägg ner och gå vidare med ditt liv.

  Reply
 85. Madde september 24, 2012 at 6:40 e m

  Väx upp och gå vidare flicka lilla.

  Reply
 86. N september 24, 2012 at 6:47 e m

  Tycker ni är jävligt barnsliga båda två. Men speciellt du som lägger ut dethär på bloggen, visar bara hur omogen du är egentligen!

  Reply
 87. Becka september 24, 2012 at 7:08 e m

  Dessutom hänger du ut folk hela tiden.

  Reply
 88. tess september 24, 2012 at 7:09 e m

  Du äcklar mig verkligen. Det sjuka är att man kan framställa sig själv som hur fin & smart som helst på en blogg. Men till och med på bloggen är du bara dum, helt dum i huvudet. Undrar du hur vidrig du är i verkligheten då?

  Nej jag hatar att säga taskiga saker till någon, vem det än är, men jag tycker verkligen illa om dig. Varför lägger du dig i deras förhållande? Alla med lite vett fattar ju att du är som besatt av hugo och du vet att du aldrig får något lika bra. Varför han behandlade dig ”dåligt” ? För att han inte tyckte om dig tillräckligt mycket.
  Men du SER hur mycket han älskar sin nya flickvän, att han förändras totalt för henne. Hon ska bli mor till hans barn, det svider det förstår jag. Men paula verkar vara precis en sån tjej som killar faller för, På Riktigt. Inte sånna som dig. Hårt men sant.

  Du skämmer ut dig i och med att allt hugo skrev i smset var SANT. Tycker faktiskt synd om dig. Du borde inte ha en blogg, allting blir bara fel för dig. Ta bort den, ryck upp dig ordentligt. Det är mitt tips.

  Reply
  1. Ana-Laura juni 24, 2015 at 10:18 e m

   Jag håller med dig

   Reply
 89. Malin september 24, 2012 at 7:27 e m

  Seriöst fulaste tjejen jag sett på länge som Hugo ska ha barn med hahah omg jag säger bara good luck . Du är fin Paow , Skit i den idioten fan <3 kramar

  Reply
 90. Malin september 24, 2012 at 7:31 e m

  Du är fin Paow , shit är han seriös fulaste facke fejset jag sett som Hugo ska ha barn God luck och dessutom hur fan kan man skaffa barn så tidigt .

  Reply
 91. anonym september 24, 2012 at 7:36 e m

  Go paulina! Stå på dig! Tycker du har all rätt i det du skriver, bästa bloggerskan
  Pusspuss!
  Puss

  Reply
 92. Mathilda september 24, 2012 at 7:53 e m

  Det enda jag kan säga är: DU ÄR SÅ JÄVLA PINSAM! Skaffa dig en utbildning och ett jobb för i helvete, och kom inte med ”jag är bartender” vilken jävla idiot som helst kan gå en bartenderutbildning i magaluf och sedan slampa runt medans man blandar drinkar.

  Svar: Talar du utifrån egen erfarenhet menar du…?

  Reply
 93. Emelie september 24, 2012 at 8:02 e m

  Han har problem!!!!! Han är fortfarande kär i dig annars hade han ju aldrig ens skrivit världens längsta sms och blivit upprörd kring de du skrev. Det du skrev kan jag personligen inte se nåt fel i då jag tycker det är sanningen. Strunta i honom han är inte värd någonting utav din dyrbara tid! Du har mycket viktigare saker för dig än att tänka på den där fjollan. Vem ställer ens upp i programmet med Linda Rosing?? Pinsamt!

  Reply
 94. Jolene september 24, 2012 at 8:09 e m

  Mina päron var 17 år och kriminella när de väntade mig. Jag har alltid haft världens bästa föräldrar och jag har en kandidatexamen dessutom. Med andra ord, bara för att man är ung och stökig kan man ändå få fina barn och bli en bra förälder!

  Paow, du är fin som du är, men det är insidan som är det viktigaste, glöm inte det.

  Reply
 95. Mathilda september 24, 2012 at 8:14 e m

  Alla skriver väx upp Paulina osv. Min fråga är om inte Hugo ska växa upp? Det är han som ska bli pappa. DET skrämmer mig om något, att en person som ska bli pappa uttalar sig sådär. Annars, go paow! Detta är underhållning.. Men det är väl bara jag som tycker 😉

  Reply
 96. Jossan september 24, 2012 at 8:14 e m

  Team Paow!
  Du har alltid rätt att berätta din version av vad DU upplevt och Hugo har ingen som helst rätt att kräva att du ska ta bort det från DIN blogg. Och att han gör sig skyldig till olaga hot genom sina sms till dig talar för sig själv… Be strong girl! <3

  Reply
 97. Amanda september 24, 2012 at 8:43 e m

  Jag diggar dig Paulina. Din personlighet, din livsstil och dina åsikter. Men ärligt talat, även ifall du har problem med Hugo och hans nya tjej så var lite mogen och rise above it? Dom ska ha barn för guds skull, och han verkar ju faktiskt väldigt lycklig. Fokusera på att må bra du med istället för att starta bråk med ditt ex? Jag fattar ändå att han blev lack när du väljer att skriva om hans flickvän som du uppenbarligen inte ens känner? Finns väl ingenting nödvändigt med det. Mer än att det ger dig en ursäkt att fortsätta prata med honom.

  Det är bara ett råd. Vissa läsare har valt att uttrycka sig annorlunda (förmodligen för att dom var haters redan från början) men jag är verkligen inte det. Jag ÄLSKAR din blogg och har gjort det alla dom åren som jag läst den. Jag kommenterar aldrig bloggar men med tanke på att jag gillar dig så mycket så vill jag dela med mig av råd när du verkar behöva dom. Och det gör du nu.

  Snälla läs och försök ta in lite av det jag skrivit i alla fall.

  Reply
 98. Almis september 24, 2012 at 8:45 e m

  Hugo gör fel som hotar men samtidigt – jag skulle också kriga för dom jag älskar och jag skulle efter ett tag nu..precis som Hugo bli jävligt trött på en fjortis fitta (ursäkta mina ord) som lägger sig i mitt liv hela tiden.

  Det är HELT okej att sörja, helt okej att må dåligt Paulina och saknar sitt ex. Men att hålla på med denna terror som du sysslar med? Vad är det du inte förstår? Det är slut mellan dig och Hugo och kommer alltid vara, två människor som inte passade ihop och har skrivit slutet på sin historia. HUR vida dåliga/bra föräldrar dom kommer bli, vart dom bor.. är INTE ditt problem. Inget som har med dom att göra är DITT problem. Du klagar på att Paula jobbat på sleven och du skriver en blogg, säg mig vad gör dig till bättre?

  Du klagar på att Hugo sagt att du ska vara si och så.. har du hört talas om att folk förändra? Livet går vidare? Man växer upp. Och tro fan att Hugo sagt till dig att du inte borde äta det du äter… när du bara äter skit, inte en enda gång har jag sett dig äta nyttigt. Lär dig tolka saker. Må hur jävla pissigt du vill, tyck vad fan du vill, gör vad du vill… men LÅT DOM VARA. Sköt dig själv för fan.

  Reply
 99. Jenny september 24, 2012 at 9:27 e m

  Hur mår du egentligen Paulina? Du kanske borde ta och snacka med någon, typ få professionell hjälp? Vi som inte ens känner dig märker ju Hur jävla psykiskt instabil du år, ena dagen säger du att du aldrig mått bättre och nästa dag berättar du om all skit du precis gått igenom för att du mått så dåligt senaste tiden, och sen om igen… Ryck upp dig, glöm Hugo som helt tydligt gått vidare och inte längre finner andra möjligheter än att hota dig för att du ska hålla dig borta från hans liv (klandrar honom inte), skaffa ett jobb och ett liv du kan vara stolt över. Och först och främst: skaffa lite självrespekt, för först då kommer andra respektera dig och du kommer få ett självförtroende som gör att du inte behöver klanka ner på en tjej du inte känner, en tjej som inte gjort dig något ont, en tjej som snart ska bli mamma och inte vill ha något med din ”värld” att göra. Skärp till dig, för din egen skull.

  Reply
 100. Josefin september 24, 2012 at 9:39 e m

  Brukar vanligtvis inte kommentera blogginlägg men nu kände jag bara att du behöver få lite verklighetsuppfattning. Du kan inte släppa att Hugo har gått vidare, skaffat sig en ny och otroligt vacker flickvän och att de redan väntar sig deras första barn. Vem som helst som läser din blogg fattar att du inte har kommit över honom ännu och man vet själv hur svårt det kan vara att komma över sina X. Men försök att jobba med din avundsjuka istället för att hänga ut dem samt skämma ut dig totalt på bloggen (mer än vanligt).
  Tycker förövrigt att du förtjänade de där smsn.

  Svar: Så klart jag förtjänade att bli hotad för att jag sa vad jag tyckte! Att jag inte fattat det innan…

  Reply
 101. Patricia september 24, 2012 at 9:43 e m

  Go Paow! <3

  Reply
 102. sara september 24, 2012 at 9:51 e m

  svar på nån kommentar längre ner som sa att paow inte borde ha en blogg. haha, driveru? Paow är den enda vettiga bloggare som inte sitter å lever i sin fantasi värld och tror att världen handlar om pengar? skönt att slippa läsa en blogg där 99% av skiten som skrivs är påhittat eller så är det skryt om pengar. Paow’s blogg skiljer sig från dom andra, och fan vilken tur det. Jag slutade läsa dom andras bloggar eftersom jag inte gillar dom, kanske ska folk som påstår att paow inte ska ha blogg göra samma sak? Sluta läs om det stör er.

  Reply
 103. sarah september 24, 2012 at 9:58 e m

  orka va så jävla avensjuk hahaha otroligt oattraktivt, avensjukan LYSER igenom

  Reply
 104. m e l i n d a september 24, 2012 at 10:07 e m

  haha, alltså man undrar ju vad folk tänker med. Ni som sitter och skriver att det är pinsamt av Paulina, hon är dittan och dattan osv, det är ju ni som förstör rykten för tjejer. På riktigt. Sånna som NI sätter gränser och är riktiga jävla rövslickare för killar, ni tycker säkert det är helt okej om ni får en smäll om ni inte suger av pojkvännen. Usch.

  Paulina, du är så grym att jag blir mållös. Det här var det minsta du kunde göra, Paula kanske inte gjort något personligt mot dig men vafan. Hon har ditt ex och det räcker 😉 Fortsätt med att vara du!

  Reply
 105. emilia september 24, 2012 at 10:12 e m

  Tycker att du borde lägga ner bloggen ett tag för ditt eget bästa, hugo är ett svin. Kollade nyss igenom en del kommentarer här nere, finns riktigt vidriga människor. Tycker inte du ska få ta emot så mycket skit som du gör. Även om du nu kanske ” lever ” på din blogg så tycker jag att du ska ta dig i kragen och göra något vettigare med ditt liv. Det här bloggandet är bara så falskt och vidrigt som det kan bli. Låt dig inte tryckas ner paulina, du är en bra tjej. Kom ihåg att hugo bara är gamla rester och det är hans fru som får ta hand om skiten. Stackars unge säger jag bara, växa upp med en sån farsa..

  Reply
 106. Johana september 24, 2012 at 10:26 e m

  MEN GUUUUD get over it paow. Fyfan du är ju bara avunsjuk blir så jävla arg på dig. Låt dem va du känner inte dem. Äckel

  Reply
 107. iza september 24, 2012 at 10:28 e m

  grow up.. he moved on a long time ago

  Reply
 108. En läsare september 24, 2012 at 10:49 e m

  Både du och Hugo beter er illa. Ta dig i kragen nu Paulina, sätt upp livsmål, utvecklingsmål, gör något konstruktivt. Dina feministiska åsikter är bra, kloka, du kanske kan göra nåt konstruktivt med dem?! Ta igen skolan, sök dig till universitetet. Framför allt, tro på dig själv och sluta definera dig själv utifrån andras åsikter.

  Reply
 109. Ss september 24, 2012 at 11:18 e m

  Stå på dig alla har rätt till en åsikt .. Äckligt av honom att hota dig kramar!

  Reply
 110. Helena september 24, 2012 at 11:35 e m

  DU ska skita fullständigt i Hugo och Paulas förhållande, för du har absolut ingenting att göra med det! Paula verkar vara en bra tjej och hugo älskar henne, hon kanske har gjort honom till en bättre människa och han har vuxit upp. Det borde du också göra!

  Det är inget som helst fel att jobba på 7eleven, det är ett JOBB.
  Det är betydligt bättre än att ”blogga” som jobb, sen när din bloggkarriär är över, vad har du då? Ingen utbildning eller jobberfarenhet. INGENTING!

  Och att tracka ner på Paula fyfan vad lågt, hon har inte gjort nånting mot dig. Bara för att du mår dåligt och har ett dåligt självförtroende så ska du inte ta ut det över andra.

  Jobba med ditt egna självförtroende, må bra, bryt med dom vänner som får dig att må dåligt. Väx upp, hitta en bra kille, skaffa barn(om du vill) och bli lycklig!

  Reply
 111. Charles september 25, 2012 at 12:10 f m

  ****** = Kok*in ?

  Reply
 112. isa september 25, 2012 at 12:18 f m

  Orkar inte motivera, men Paow är förfan real. Hon ljuger inte i sin blogg och och bloggen har inte heller fått henne att tappa verklighetsuppfattninen. Go paow. Stå på dig!

  Reply
 113. Natha september 25, 2012 at 12:46 f m

  Haha så sjukt ironiskt att folk sitter och skriver att Paulina ska lämna hugo och hans tjej ifred och att Paulina inte ska sitta och skriva taskiga saker om en tjej hon inte känner men alla som kommenterar elaka saker här nu gör ju precis samma sak! Ni känner ju antagligen inte Paulina och ni lägger er i hennes liv! Och har inte era föräldrar lärt er att man inte sitter och skriver massa elaka saker till människor?!

  Reply
 114. L september 25, 2012 at 1:24 f m

  Haha folk sitter och skriver att paulina inte är mogen och bla bla bla men fan va mogen ni är då som sitter och kommenterar att hon är en slampa och massa annat skit ni skriver,känner ni inte paulina personligen så tycker jag att ni kan stänga era små käftar.Hur har era föräldrar uppfostrat er egentligen? Är det någon som är pinsam här så är det ni som skriver så jävla elaka saker till en människa ni inte vet ett jävla skit om bakom en jävla data skärm MOGET!Sen kan ni ju kanske ta och utveckla ordförrådet lite också!

  Reply
 115. Ad astra per aspera september 25, 2012 at 1:48 f m

  Inget fel på Paulas arbete, det är åtminstone ett jobb som betalar hyran och det är ju bra. Alla människor kan ju växa, förändras och jag tror också att när man blir föräldrer så kommer man att växa in i den rollen också. Bara för att Hugo var så då, betyder det inte att han är så nu.

  Man får bara acceptera och gå vidare :/

  Reply
 116. isabel september 25, 2012 at 7:41 f m

  hur kan man hota en tjej sådär! Usch Hugo

  Reply
 117. Mudhoneys september 25, 2012 at 7:48 f m

  Nu ser jag visserligen inte något fel på Paulas kropp men har det slagit dig att det inte är det viktigaste i ett förhållande? Visst måste fysisk attraktion finnas men det är verkligen inte allt. Ditt och Hugos förhållande kändes ganska ytligt och då blir det viktigare hur man ser ut. Därav hetsen att se bra ut, vad finns annars kvar? Hela ert liv tillsammans exponerades utan dess like, det är klart att det fanns en press att vara snygga. Hans och Paulas förhållande känns seriöst och naturligt och då är inte det primära utseende (även om båda ser bra ut). Jag är otroligt imponerad av Paula att hon inte faller för påtryckningarna att skaffa en blogg, det visar på hur otroligt mogen hon är. Stackars tjej som får all den här skiten bara för att hon faller för en kille. Hon har ett jobb, hon vill utbilda sig (det går trots att man har barn, tro mig, jag har gjort det själv). Du tjänar säkert bra nu Paulina men inte en jävel kommer vilja läsa om hur du sminkar dig och fixar håret när du vinglar runt på dina klackar, i leopardtajts, när du är 35-40, vad ska du göra då? Du kommer knappast platsa på Grabbarna Grus då heller va, de vill ha unga fräscha tjejer. Tänk lite långsiktigt, livet slutar inte efter 25 men man kan inte hålla på som du länge till.

  Reply
 118. Alina Melin september 25, 2012 at 9:50 f m

  Jag förstår att du är bitter på Hugo.

  Han drar in dig i massa skit, är aggressiv och bestämmande mot dig, fast du älskade honom.

  Han skriver ner din släkt.

  Han drog in dig i drogträsket som du fått kämpa dig ur.

  Han är verkligen inte något föredöme.

  Var bättre än vad han är. Nämn honom inte ens, det är ju precis det han vill, han vill synas, för som du skrev, utan dig hade han inte varit något annat än nollan som hoppade i säng med Linda Rosing.

  Han visar ju med sitt SMS hur bra han INTE är…

  Var i stället glad att du slapp undan honom innan du fastnade med ett barn tillsammans med honom.

  Gå framåt, stärkt av att du valde rätt!

  Reply
 119. Da fukk ? september 25, 2012 at 10:11 f m

  Hahah , en sak jag undrar är att kan inte flottpaula snacka för sig själv ?!! Hon kanske är så pass invalid att hon inte ens kan uttrycka sina egna åsikter ?

  aja whatever , perfekt brud åt Fjant Hugo !

  Reply
 120. adrea september 25, 2012 at 12:24 e m

  En stor procent av sveriges befolkning har ” vanligt 9 to 5 jobb ” och barn, och familj, och villa och bil, med andra ord ett ganska så ok liv, men mer viktigt ett lyckligt liv, jag tycker inte ditt liv verkar lyckligt, du kan inte glädjas med medmänniskor, du är bitter och rent av omogen, det du skriver om dom är lika mycket förtal som de svar du fick av hugo, jag kan förstå hans frustration för mönniskor läser din blogg, och att läsa något sådant du skrev är inget trevligt alls, jag tyckte det var riktigt fult av dig, lämna paret ifred, ex kallas inte för ex i onödan, gå vidare med ditt trakigska liv medans hugo går vidare från dig till något riktigt bra!

  Reply
 121. BELLFUCKINGPELL september 25, 2012 at 1:13 e m

  så jävla avundsjuk är du hahaha fan vad sjukt. Att du ens säger så om paula fårn första början, bara för att du är äcklig och skabbig. Inse att du aldrig kommer få hugo tillbaka och sluta skriv massa skit på din jävla blogg, be a fucking woman and move the fuck on.

  Reply
 122. ina september 25, 2012 at 1:39 e m

  DIGGER DEG!!!!! YOU GO GIRL

  Reply
 123. Shen september 25, 2012 at 3:23 e m

  Ser att folk skriver sluta lägg dig i deras förhållande, oh vad bitter du är, dom har bättre liv osv. Ursäkta men det var inte det inlägget handlade om. Tänk efter. HUGO SOM SKA BLI PAPPA SKRIVER SÅ? Nej hade borde inte bli pappa. Sen om paulina är bitter eller svartsjuk, shit the same. Han skrev så först och främst till en tjej, sen att han ska bli pappa. För i helvete väx upp hugo. Till kommentarerna som tycker paow är dittan och datten. So what? Hugo är fan mycket sämre han ska bli pappa och sysslar med det där. Ska paulina bli mamma? Nej. Även om hon (enligt er) inte lever som ni tycker, hon drabbar bara sig själv, right? Hugo ska ha barn och håller på sådär. Han måste ta sig i kragen. Jag är själv uppvuxen med en aggresiv far (omogen och barnslig) där allt handlade om honom. Han var inte redo för barn för fem öre. Det har drabbat mig så jäkla hårt. Nej vissa borde fan inte skaffa barn, så som hugo! Förstår att han vill, men det finns vissa saker man måste ha klart innan. Så som 1 ekonomi för att ta hand om ett barn (menar inte rik, menar så man kan ge barnet, mat,kläder, dagisplats, vagn). 2, tålamod och ödmjukhet. Fråga alla föräldrar (ja dom vill skrika men för i helvete sluta) men det kan man inte som förälder. Om han fortfarande kan skriva sådana sms till en tjej, ja det får mig att undra om han ens kan ta hand om sig själv.

  Reply
 124. Emelie september 25, 2012 at 5:12 e m

  Jag läste din blogg jätte mycket förut, flera gånger i veckan för att jag alltid tyckte att dina inlägg var bra och spännande. Sen när du och Hugo gjorde slut så blev jag skit ledsen! Tyckte ni passade så bra ihop men jag slutade varken läsa hans blogg eller din. Så skaffar han tjej och du gnäller på/om honom i var 4:e inlägg. SÅ JÄVLA TRÖTTSAMT! Slutade läsa din blogg med tiden.. Du har blivit så sjukt dramatisk i alla dina inlägg och gnäller ständigt på saker. Specellt hugo och hans flickvän :s
  VISST om du hatar honom och tror att han inte kan leva utan dig, dröm om det. Men sluta och klaga för faaan..
  Låt han och Paula leva ifred. Sluta kommentera, gnälla och kritisera vad som händer i deras liv. Du vet du har ju ett eget liv också!

  Du och hugo har redan haft eran tid. Det är fult av dig att du gnäller om den tiden nu för att just under den perioden i ditt liv så var han en person du ville ha i ditt liv, annars skulle du ju aldrig ha spenderat tid på honom. Kom inte och skriv annat.
  Anledningen till att du inte gillar Paula är för att du har så jävla svårt att gå vidare med livet och fokusera på dig själv istället!

  Gör världen en tjänst och börja bry dig om dig själv OCH INTE ANDRA!
  Livet går snabbt och det väntar inte på att du ska komma över hugo..

  Reply
 125. Elina september 25, 2012 at 5:33 e m

  Alla som klankar ner på Paulina, GE ER FÖR I HELVETE!!

  Vad ger er rätten till att göra det? Ni skriver att hon är så dålig pratar så mycket skit och blalala! vad FAN gör inte ni då? Ni sitter och klankar ner på en person som ni inte ens känner.

  Visst hon lever ett ganska offentligt liv och alla har sina åsikter hit och dit. Men om ni nu tycker så illa om henne. VARFÖR läser ni hennes blogg, VARFÖR kommenternar ni?! VARÖFÖR bryr ni er ens?! Skaffa er ett liv!!!

  Att skria skit till henne gör fan inte er till bättre människor.

  VÄX UPP FÖRIHELVETE!!

  Reply
 126. Mona september 25, 2012 at 5:50 e m

  Hahahaha så klockren! Du är stört skön, helt rätt av dig!
  Köööör ba kööör!! 😉

  Reply
 127. Ems september 25, 2012 at 6:00 e m

  Alltså, att du har något mot han snubbe – so be it. Man är inte alltid nöjd med vad ens ex har gjort eller betett sig. Någonting du måste lära dig är att det inte är hennes fel, det är inte hon som har sagt dessa grejjer om/ till dig. Med andra ord kan jag påstå att jag tycker det är fel att du säger ” anledningen till att jag inte gillar Paula..” du måste be the bigger person och tjejerna i denna värld borde lära sig att hålla i hop snarare än att hata varandra p.g.a nån dum snubbe som ändå inte har något bakom pannbenet

  Reply
 128. Märta Domberg september 25, 2012 at 9:54 e m

  Jag tycker du gick lite över gränsen där.. Visa SMS och tro att alla står på din sida, njaa.? Tycker du ska skita i deras förhållande, klart han blir irriterad om du betér dig som du gör.. Skulle jag också bli. 🙂

  Reply
 129. Petra september 25, 2012 at 10:28 e m

  Ni är lika löjliga båda två! Men du måste låta dom leva sitt liv även om det är jobbigt. Det är ju bara stört att ens hålla på som ni gör via bloggen! Ta tag i verkligheten! Jag gillar din blogg men du är alldeles för lost..

  Reply
 130. You're reader september 25, 2012 at 10:45 e m

  Hej Paulina! Jag är kanske inte ditt största fan, inte heller Hugos största fan, men jag läser båda era bloggar. Jag vet inte om du läser dina kommentarer innan du godkänner dom, men om du gör det så behöver du inte godkänna den här, den är riktad till dig (menar dock inte att jag skäms, men tror att du förstår vidare). Jag hade ett ex, som behandlade mig väldigt dåligt. I början var han en drömprins, men dagen jag lämnade honom var p.g.a. att han misshandlat mig. Behöver inte gå in på detaljer. Men det jag tänker nu är att, vi älskade båda varandra så mycket, till månen och tillbaka, kan inte förklara med ord. Men våran kärlek var inte bra för varandra, vi hade en sån förmåga att provocera varandra (omedvetet). Jag förstår att Hugo dragit in dig i skit, kanske på samma sätt som mitt ex försökte bestämma mycket över mig, så som att jag inte fick gå ut, inte dricka alkohol, inte klä mig hur jag ville o.s.v. Det jag vill säga är, sluta!!! Lägg inte ner tid på det. Han behandlade dig kanske dåligt, och isåfall förtjänar du såååå mycket bättre! För du verkar vara en tjej med så fin insida, mycket glädje och omtanke till andra människor, ett gott hjärta helt enkelt! Men, bara för att Hugo behandlade dig dåligt, behöver det inte betyda att han inte kan behandla en annan tjej som en ängel på jorden! Det känns sjukt orättvist, jag vet det, för mitt ex har en annan tjej nu och hon är så mycket friare än jag någonsin var! Men, snälla, släpp honom. Låt honom vara ifred, visa han den respekten som han aldrig visade dig! Inte för att han förtjänar det, utanför att du inte ska smutsa ner dina händer för att han gjort det! Håll huvudet högt, FÖR KARMA IS A BITCH AND WHAT GOES AROUND COMES AROUND. Han kommer få sitt straff förr eller senare, men det kommer du också om du fortsätter lägga sånna hemska och elaka kommentarer om hans nya flickvän och honom! För din egen skull Paulina, gå till din spegel, kolla på dig själv? Seriöst, vad hittar du som är fel? Du är hur vacker som helst, och du kommer hitta en prins som inser det, om du bara har lite tålamod!

  Reply
 131. Hilda september 25, 2012 at 10:48 e m

  Du skriver ju i inlägget nedan att du är nöjd med din kropp! Vilken lodis du är seriöst! Du är perfekt exempel på hur en fjortis är! På riktigt!

  Reply
 132. Malin Thurban september 26, 2012 at 12:01 f m

  När man inte kan glädjas åt andra, även om man har blivit ”offret”, så ska man fan inte kladda ner sådan skit heller.

  Reply
 133. Carro september 26, 2012 at 1:51 f m

  Du hade ju aldrig fått dessa smsen i första hand om du inte vart så nedlåtande gentemot honom i ditt inlägg när du snackar om att han ska bli pappa.

  Reply
 134. Foto och Vardag september 26, 2012 at 8:05 f m

  Trist att det ska behöva gå så här långt =/
  han kanske ska ägna sin tid åt den ofödda babyn och gravida tjejen istället för att surfa in på din blogg hela tiden? ;D vad är det han eftersöker här, eftersom han vet att du skriver om dem? 😉
  äh, skit i han bara.

  Reply
 135. miosdios september 26, 2012 at 8:06 f m

  ja att Hugo va en tom fjärt utan nått i skallen de visste vi redan,samt stt han e mogen som 4 åring & pratar lika barnsligt höhö

  men ge upp de där, skriv inget om varandra
  hur orkar ni.. fast jag förstår dig, hade någon sårat mig hade jag inte varit snäll heller i efterhand ..
  bara stt jag inte har en stor blogg och hänger ut nån

  Reply
 136. Viktoria september 26, 2012 at 12:59 e m

  Du är fanimig som en parasit efter stackars Hugo och hans tjej. Han har iaf börjat mogna, försökt ignorerat dig, men du bara kommer tillbaka med dina inlägg och dess stenålderskorkade åsikter. Jag nästan måste be dig, snääääälla släpp killen och bry dig om ditt egna liv. Jag lider verkligen med honom när jag läser din blogg, som jag förövrigt slutar läsa nu. Puss

  Reply
 137. hanna september 26, 2012 at 1:29 e m

  Team paow!!!! hugo är typ lika mogen som en 2åring. förstår inte hur han ska kunna ta hand om en nyfödd.. go go go dig, skit i han

  Reply
 138. Romina september 26, 2012 at 3:11 e m

  Jag hoppas att han skaffar besöksförbud när barnet kommer

  Svar: Berätta gärna hur du tänker nu?

  Reply
 139. Meh september 26, 2012 at 3:20 e m

  Sms:en hade väl aldrig kommit om du inte hade skrivit det där inlägget, inte sant?

  Reply
 140. Jessica september 26, 2012 at 5:09 e m

  Du är riktigt jäääävla pinsam. Tyckte du var skön förut men fyfan vad pinsam. Paula verkar vara en dyng snäll och skön brud och FRÄSCH kan vara därför hugo valde henne eller hur? tror han är skapligt förändrar och dom har ju somsagt nio jävla månader på sig att förbereda sig osv inför att barnet ska komma? Du kommer bli såååå jävla ägd när du märker att dom kommer vara toppen föräldrar och deras kärlek kommer frtf hålla i. det du skrivit och gjort är patetisk. Vad trodde du att du skulle tjäna på att lägga ut inlägg om dom? Skulle du bli omtyckt eller tror du hugo skulle valt dig istället? Nej du har skämt ut dig nu. Bli vän med dennis m istället så kan ni ju sitta och fika och kommentera en massa skit om folk tillsammans.

  Svar: Rodnar inte du över vad du skriver själv?

  Reply
 141. berködf september 26, 2012 at 7:02 e m

  Hugo är en jävla douche

  Reply
 142. annie september 26, 2012 at 8:58 e m

  Varför skulle du skriva ut dina åsikter från första början?

  Och ja… vad hade de spelat för roll om de jobba på seven11?

  De är blivande föräldrar, och det är en oskriven regel att man inte går ut öppet med sina åsikter angående blivande föräldrar.

  Svar: Äh? Sen när är det det? Det var nog det dummaste jag läst av alla kommentarer hittills… Om jag får frågor om vad jag tycker om något så svarar jag och då säger jag vad jag tycker, inte vad du eller andra tycker att jag ska säga.

  Reply
 143. Linda september 26, 2012 at 9:53 e m

  Måste bara säga att detta påminner mig så mycket om mitt ex, jag förstår din sida till hundra procent!! you go girl!:)

  Reply
 144. Jullan september 27, 2012 at 7:49 f m

  Vet inte vad du skrev, om det va ngt elakt. Hursomhelst hoppas jag att den där Paula är en bättre förebild för sitt barn än Hugo. Doooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooouch.

  Reply
 145. Gäst september 27, 2012 at 8:38 f m

  Jag tror inte alls att Hugo är kär i Paula.
  Jag tror han intalar sig det just för att dom har mycket gemensamt och att hon är en så ”bra” tjej. Därav passar det ju ypperligt att skaffa barn nu efter inte ens 1 ynka år tillsammans(!)
  Jag ser detta mönstret i så många förhållanden, allt ska se så jävla perfekt ut utåt och det ska skrivas om hur perfekt allt är, typ som att de måste hävda sig och ha ett undermedvetet tvång att intala sig själva och alla andra att de verkligen älskar varandra.
  Nu menar jag ju just ur Hugos synvinkel när man kollar i hans blogg och inte i paulas synvinkel, hon kanske är hur kär som helst. Och nu måste jag ju tillägga att det kanske hugo också är, men jag tror inte det, fast det kan jag ju bara uttala mig om genom att ha läst hans blogg, men jag tycker att det räcker för att kunna se mönstret.
  SEN måste jag också tillägga att en kille som verkligen gått vidare och älskar sin nya tjej, lägger inte ens ner sig och skriver sånahär sms till sitt ex, oavsett vad exet skrivit på sin blogg, haha.
  Min personliga åsikt är att Hugo och Paula både är för unga och främst varit tillsammans alldeles för kort tid för att skaffa barn. Och sen om jag ska vara så löjlig och kommentera Paula och Paulinas utseenden så JA, paulina har mycket finare kropp än Paula. Ansikts-mässigt ligger de dock på samma nivå. Ingen av dom är särskilt vackra. Dock har Paulina mer karaktär i sitt utseende.

  Reply
 146. Jenny september 27, 2012 at 9:18 f m

  Han är ju totalt psyko… passa dig för killen, usch! Jag har aldrig träffat honom men känner igen psykiska trakasserier / mobbing när jag ser det.. Fy-fan! Anmäl, direkt!

  Reply
 147. Nora september 27, 2012 at 10:30 f m

  Om han nu har hotat dig så va en modig tjej och snacka med han istället för att sitta och skriva en massa skit bakom en data skärm, du kanske borde ha tänkt på de innan du la ut något inlägg?

  Reply
 148. Josefin! september 27, 2012 at 10:46 f m

  Fan asså, give him a break. Ni är inte ens ihop och han är lycklig med någon annan. Hur orkar du en ödsla energi på någon annan som inte bryr sig om dig? Låt han var lycklig och skit i dom. Du skämmer bara ut dig själv verkligen. Pinsamt är det. Riktigt pinsamt.

  Reply
 149. elvira september 27, 2012 at 12:53 e m

  du lägger fucking upp bilder konstant på hugo. du dör ju för honom. ditt beteende är så jävla genomskinligt att det är skämmigt. dina läsare är helt jävla mörbultade i huvudet märks på långa vägar nu eftersom vissa tror att han skulle vara kär i dig??? alltså trooooooor du att NÅGON i den här världen skulle välja dig före paula? troooor du verkligen att du skulle kunna haft hugo nu om du ville? det där är bara en försvarsmekanism från din sida, för innerst inne så tror jag du vet själv att hugo inte tyckte om dig lika mycket som han tycker om paula. hur kan du ens stanna kvar med en kille som säger att du är tjock? du valde ju själv att tillåta något sånt. du borde skämmas över dig själv som ens lägger ut såna här saker på bloggen som en jävla psykopat! GET OVER IIIIIIT

  Reply
 150. Aaa september 27, 2012 at 2:39 e m

  Jag tycker du ska hålla din snea käft stängd istället innan du skapar större problem för dej!
  Det e inte svårt å fixa dej, å det skulle jag också göra om jag var Hugo och ett smuts som du snackade om min partner sådär.

  Du ha fått allt för mycke luft och den behöver tas ut ur dej! Ser jag dej ska jag fixa dej själv!

  Svar: Gud, vad jag darrar, var fick DU luft ifrån?

  Reply
 151. hanna september 29, 2012 at 2:42 e m

  Du är så otroligt omogen Paulina. Helt sjukt. Låt honom vara!

  Reply
 152. Elin oktober 8, 2012 at 11:48 e m

  Tyvärr är killar som beter sig som idioter ganska vanliga. Men, du ska inte bry dig om dom, för du är bra och fin precis som du är och du är väldigt smal, men normal, precis som du ska va. Jag är 163 lång själv och väger runt 50 kg, duger bra som jag är och det gör du också!

  Reply
 153. Elin oktober 8, 2012 at 11:53 e m

  Och bry dig inte om elaka kommentarer, för att hugo är en idiot vet man redan utan att ens behöva känna honom. Lägg ingen mer energi på dåliga människor

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *