10 Comments

  1. Mina komplex september 22, 2012 at 9:19 e m

    Hej! Vi är två tjejer som har dragit igång ett projekt. Vi fick inspiration från Kroppsbild.wordpress.com och tänkte göra något liknande då denna blogg lades ner. Alla skäms över någon del av sin kropp, det kan vara allt från en leverfläck till brösten. Du kanske har läst Kissies blogg lite för mycket och fått komplex över dina lår för att dem går ihop? Det fick vi, och vi vill visa att alla är fina precis som dem är. På vår blogg publicerar vi bilder på folk som skickar in bilder på sina kroppar som är starka och visar att det inte finns något att skämmas för. Vi tar emot alla bilder på alla kroppsdelar, och vill du vara med är det bara att maila in din bild till [email protected] med en liten text där du förklarar vad det är du inte är nöjd med och hur det kommer sig att du har komplex för just den delen på dig. Välkommen!

    Reply
  2. david september 22, 2012 at 9:21 e m

    nice! Hoppas att du vinner något! 🙂

    Reply
  3. Louise september 22, 2012 at 10:14 e m

    En enkel vardagsblogg, allt från träning till smyckesdesign. Dela gärna med dig av dina tips för att jag ska bättra min blogg! Välkommen in!

    Reply
  4. Bina september 23, 2012 at 12:16 f m

    Nice 😉

    Reply
  5. HANNA september 23, 2012 at 11:11 f m

    kul 😀

    Reply
  6. Anonym september 23, 2012 at 12:09 e m

    Hej Paulina!
    Vad tycker du om att Hugo ska få barn med Paula? Hur känner du dig? Glad, arg, besviken typ ledsen? Vad har du för åsikter om det skulle verkligen vilja veta det! Tack!

    Reply
  7. Isobell september 23, 2012 at 3:18 e m

    Härligt 🙂

    Reply
  8. Sanna september 23, 2012 at 3:43 e m

    Hej! skulle vara väldigt tacksam för svar. vart ska man gå ut i stockholm? har precis fyllt 18 o ska åka till stockholm med några kompisar o gå ut där för första gången :)(så ställen som ligger centralt och där 18åringar kommer in) kram!

    Reply
  9. elina september 23, 2012 at 4:44 e m

    hjälp min syster att vinna denna tårt tävling. klicka på länken så kommer bilden på hennes new york tårta upp. hon är väldigt talangfull. Gå iallafall in och kolla.
    http://www.pimpmytarta.se/?id=1419

    Reply
  10. sarah september 23, 2012 at 5:09 e m

    Tjenixen allihoppa!

    Jag själv har en fotoblogg där jag lägger upp något jag fångat dagen på och även studiobilder. Med följare (få inlägg via mail eller RSS, du väljer själv) hoppas jag på positiva som någon enstaka kritisk kommentar för att kunna lära mig mer och bli bättre 🙂 så ta gärna en titt.

    Å hoppas du/ni väljer att stanna kvar ett tag framöver 😉
    Tack å bock 🙂

    Senaste inlägget: Lillprinsen 1år (barnportätt i studio)
    sarah.warting.se/arkiv/lillprinsen-1ar/

    Och varför inte klicka på subscribe-knappen på min spotify ”Allt det där och lite till”? 🙂
    http://open.spotify.com/user/sarahwarting/playlist/6nT0MJejCLRVQca2bvyUr7

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *