Vi ska på skräck film i 5d..

Hjälp! Är verkligen rädd för läskiga saker.. Hur fan ska detta gå?

20120916-214217.jpg

20120916-214110.jpg

(Visited 26 times, 1 visits today)

35 Comments

 1. saga september 16, 2012 at 10:34 e m

  Hahha jag älskar skräckfilmer!

  Reply
 2. C september 17, 2012 at 7:59 f m

  PAAOOOWWWW åk hem & börja blogga igen! Älskar din blogg och vill se dina outfits,modetips och inlägg med din speciella humor:) Satsa lite och du kör LÄTT över kissie dessie etc.

  Reply
 3. HANNA september 17, 2012 at 3:52 e m

  helt ny blogg, kom gärna med tips osv!

  Reply
 4. j september 17, 2012 at 4:31 e m

  Fynda märkes kläder, väskor, smycken och fina prylar m.m. till kanon priser på bara några kr! 60 st annonser uppe på tradera, allt är nytt och oanvänt!

  PASSA PÅ

  http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=2995251Fynda märkes kläder, väskor, smycken och fina prylar m.m. till kanon priser på bara några kr! 60 st annonser uppe på tradera, allt är nytt och oanvänt!

  PASSA PÅ

  http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=2995251

  Reply
 5. Teresa september 17, 2012 at 6:39 e m

  Om du bara hade tagit dig lite mer tid med bloggen så hade du lätt haft Sveriges största blogg. Du är speciell på ett bra sätt, men du tappar nog många läsare när du uppdaterar så olika hela tiden. Antingen skriver du jätte ofta, eller typ aldrig! Kom igen nu paow!! 🙂 Engagera oss läsare så engagerar vi oss i dig! Kram!

  Reply
 6. Jenny september 17, 2012 at 9:27 e m

  skriv hur det var!!

  Reply
 7. Nadja september 17, 2012 at 10:54 e m

  Jag läste att du och Hugo skulle ha barn? Jag vet att han driver rätt mycket i sin blogg men jag hoppas verkligen detta är sant, hade varit så kul och det är ni så värda. Grattis, all lycka till er i fortsättningen. Du är så fin <3

  Svar: Ähum…? Hehehe, nej, det ska vi INTE.

  Reply
 8. A september 17, 2012 at 11:11 e m

  Vad tycker du om att Hugo och Paula väntar barn tillsammans? :O

  Reply
 9. Anna september 18, 2012 at 9:51 f m

  När jag var i Sunny Beach i augusti gick vi på en skräckfilm i 5D. Inte så jävla läskigt då det var animerat och hade gärna velat att filmen skulle vara längre än 5 minuter. Det överlever du 😉

  Reply
 10. emma september 18, 2012 at 11:17 f m

  Vad roligt, var filmen bra ? 🙂
  Fina bilder!

  Reply
 11. Matilda september 18, 2012 at 11:19 f m

  Berätta hur bion var! Verkar ju skitläskigt!!

  Reply
 12. leonie september 18, 2012 at 2:18 e m

  Hur känner du för att hugo o paula ska få barn?

  Reply
 13. Matta september 18, 2012 at 2:30 e m

  Vad tycker du om att Hugo ska bli pappa?

  Reply
 14. Vanessa september 18, 2012 at 3:54 e m

  Vilket fint linne du hade på dig, var kommer det ifrån? 🙂
  Håller med alla andra, du borde satsa mer på bloggen!

  Reply
 15. Sara september 18, 2012 at 4:11 e m

  Nadja: det är Hugo och Paula, inte Paulina. Tack gode Gud att det inte är Paulina!!

  Reply
 16. Camilla september 18, 2012 at 4:21 e m

  Det verkar ha varit en vääääääldigt lång film….suck….slut på uppdateringarna…igen….

  Reply
 17. malin september 18, 2012 at 4:51 e m

  var de inte du som pratade om att uppdatera ordentligt, ca 5 inlägg om dagen?

  Reply
 18. Lotten september 18, 2012 at 5:34 e m

  Paow, snälla Paow..Om tystnaden beror på Hugos ..kommande faderskap s tänk på att Paula uppenbarligen gjort detta med vilje för att få behålla honom. Minns du när an skrev häromdagen att han tänkte igenom ett val? Klart valet var abort eller att fortsätta graviditeten.

  Hon måste ha känt sig hotad av att se hur många tjejer som är efter honom i bloggen och allmänt, killen ser ju bra ut, och därför sett till att bli gravid så att han nu inte kan lämna henne. Hade han menat allvar med henne hade han ju förlovat sig längre fram men nu har han inte fått en chans. De är inte gifta, förlovade eller har varit ihop särskilt länge och nu helt ur det blå: detta? Nänä..nåt är skumt här. Måste vara en planerad graviditet från hennes sida. Och han? Well, han kan ju inte be henne göra en abort, då sticker hon klart och kanske behåller ungen av ren jävelskap. Så ser livet tyvärr ut för de flesta killar, de har noll att säga till om eftersom det är moderns kropp. Så det är förmodligen hon son ligger bakom. Kanske har han snackat om dig också och hon har känt sig hotad av dig.. man släpper liksom inte ett ex sådär bara.

  Reply
 19. Till Lotten september 18, 2012 at 6:28 e m

  Vilken hemsk människa du verkar vara.

  Reply
 20. Mikaela september 18, 2012 at 6:54 e m

  Lotten: vilken jävla sopa du är! Sluta prata som att du känner paulina, hugo o paula. Vad fan vet du om nåt?

  Reply
 21. bella september 18, 2012 at 7:21 e m

  Lotten, fyfan vad vidrigt av dig att spekulera på det sättet! Du vet inte alls hur situationen är och hur dem tänker. Helt sjukt att du sitter och skriver en lång text med massa påhitt.

  Reply
 22. Ulrica september 18, 2012 at 7:40 e m

  @Lotten: Hur gammal är du? 12 år..? Det där var det absolut intelligens befriade inlägg jag läst på länge.

  Reply
 23. S september 18, 2012 at 7:47 e m

  Har din kompis i vinrött en blogg??? 🙂

  Reply
 24. vettig september 18, 2012 at 8:46 e m

  Lotten:
  Jag hoppas för all del inte att du är på riktigt. Det du skriver är sjukt. Hugo är helt nerkärad i Paula och det syns lång väg. Han älskar henne och han har vid flera tillfällen skrivit om deras planer för framtiden. Han älskar henne, hon älskar honom, de ska ha barn. De kommer ha en länk mellan sig för resten av livet. Det spelar ingen roll att du är jättekär i hugo, han har en familj snart. LEV MED DET. Om du på riktigt tror hugo har några som helst känslor för paow, tror du inte hade har gjort något åt det då? Dumpat paula t.ex.? Istället skaffar de nu barn, alltså är de antagligen superförälskade och älskar varann. SE FAKTAN?

  Reply
 25. Ame september 18, 2012 at 10:02 e m

  Lotten, du är sjuk på riktigt.

  Reply
 26. E september 19, 2012 at 12:11 f m

  Beklager, men jeg synes dere er ganske syke hele gjengen som diskuterer dette i Paows´blogg.

  Reply
 27. Lotten september 20, 2012 at 7:55 f m

  Men herregud människor… Hur kan ni inte se hur det ligger till? Man behöver inte känna folk för att se uppenbara förhållanden. Kalla mig sjuk för att jag lägger upp en tes jag tror stämmer, vem är egentligen sjuk – jag eller ni som kallar mig det? Och kär i Hugo? Känner inte ens människan, skulle jag vara kär i någon för att jag tror det ligger till på ett visst vis i dess liv? Nu får ni skärpa er. Börjar förstå Paow om de elaka kommentarer hon får in för.. wow!

  Ps: Om de hade varit så kära hade han väl friat till henne. Är ju uppenbart vem som tycker om vem mest, att ni inte ser det förbluffar mig. Normalt sett känner man varann i flera år, SEN förlovar man sig o.s.v. Man springer inte in i en relation för att man blivit sårad av exet som varit otrogen som Hugo gjorde för sen står man där med en unge. TÄNK lite, folk!

  Tycker även E har rätt i att vi inte borde diskutera detta här, det håller jag med om. Dålig smak av mig men ville förmedla något till Paow för saker är inte alltid som de ser ut, oftast inte faktiskt. Sen undrar man varför ni tar s hårt på det? NI känner väl ingen av dem? Så varför bryr NI er om relationen mellan Hugo och Paula? Då måste ju ni också vara sjuka?

  Nä, sluta ta så hårt på att det finns de som har andra åsikter än era och att ni inte alltid har rätt. Kanske inte jag heller har för ingen av oss vet hur det egentligen ligger till mer än inblandade personer men jag kan leva med att ha fel och att andra har andra åsikter än mina. Kan ni?

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *