Allvarligt talat…

Jag vill att ni tittar på den här videon och skriver vad ni tycker här i min blogg…Jag vill ha er ärliga åsikt.

Jag har velat fråga er det här ganska länge så nu kör vi…Ingen har väl missat hur skvallerbloggarna håller på nu och det blev ju värsta grejen när Tyra anmälde en av dem, men varför?

Jag ska vara ärlig nu. Jag tyckte skvallerbloggarna knäckte för typ ett år sedan, de sammanfattade det som hände i bloggvärlden och man behövde typ inte läsa några andra bloggar då, för att man fick veta allt intressant därifrån, men vad är det som har hänt med dem egentligen?  Antar att många av er som läser de bloggarna även läser min så då kan jag väl fråga er, tycker ni att deras beteende är ok?….Lämna en kommentar, tack.

(Visited 32 times, 1 visits today)

18 Comments

  1. m oktober 11, 2012 at 4:08 e m

    Gooo Tyra!

    Reply
  2. Miah oktober 11, 2012 at 4:08 e m

    Jag tycker att de flesta är jävligt elaka.. Den som är mest ”acceptabel” är Djungeltelegrafen som aldrig skrivit elakt om någon bloggare, förutom Dennis en gång..

    Reply
  3. Sofia oktober 11, 2012 at 5:15 e m

    Jag tycker inte om hur de lägger in sina egna åsikter och spekulationer i alla inlägg.. Den enda skvallerbloggen jag har läst som inte gör det är Falsksanning. De ska skriva om skvaller, inte vad de själva tror eller tycker. Sorgligt är det.
    Speciellt den där skvallerbloggens.se som bölar och ska begå självmord för att Tyra blev sur, sen fortsätter hon på precis samma sätt och tar inte åt sig av kritiken alls. Usch.

    Reply
  4. moa oktober 11, 2012 at 5:37 e m

    Jag läser bara http://www.nattstad.se/svenskabloggare tycker att de är den enda bra skvallerbloggen. Hon har bra skvaller men är snäll. Till skillnad från gossips.. Men jag skulle vilja ha lite mer ”dirty” skvaller! Typ hon låg med honom och hon mördade henne. Kanske inte mördade men du fattar! 🙂

    Reply
  5. Annisabina oktober 11, 2012 at 5:40 e m

    Jag håller med dig! Jag läste i princip bara skvallerbloggarna då, men nu är det ju bara massa smutskastning. Men tyvärr så tar väl era hemligheter slut också 😛
    Du är snygg!

    Reply
  6. madelene oktober 11, 2012 at 5:55 e m

    Hej
    Jag såg detta i morse och blev lite sur då både Daniel och du drar alla skvallerbloggar över en kant. Jag läser inte den han pratar om för tycker den bloggenendast mobbar bloggarna och beteer sig som 13 år. Men jag följer faktiskt en skvallerblogg och det är svenskabloggare på nattstad. Som du skriver nedan så uppdaterade skvallerbloggarna förr med sammanfattning om allt man behövde veta i bloggvärlden. Det gör faktiskt svenskabloggare och jag tycker du borde göra reklam för den bloggen istället för den som Daniel Paris pratar om i videon.

    Så mina tummar går upp för SvenskaBloggare för den skvallerbloggen äger 🙂

    Reply
  7. Linnea oktober 11, 2012 at 7:46 e m

    Håller med! Dom flesta skvallerbloggarna har typ börjat smutskasta alla och lägger in små elaka kommentarer varje gång dom skriver ett inlägg om någon bloggare. Jag tycker en skvaller blogg ska skriva neutralt, man ska inte se vem bloggaren själv gillar och ogillar!

    Reply
  8. sara oktober 11, 2012 at 9:28 e m

    skvallerbloggar är skit!
    Dom är elaka sprider sånt som inte borde gå vidare!
    Det måste ju alla tycka är ok så länge det inte handlar om just en själv.
    skvallerbloggar förstör.

    Reply
  9. Jessica oktober 11, 2012 at 10:42 e m

    Den gamla gossips sidan var riktigt bra! Innan hon blev sjuk och försvann eller hur det nu var. Den som tog över sidan och driver den nu borde typ lägga ner.

    Reply
  10. ll oktober 12, 2012 at 2:25 f m

    Yees,håller me..bättre förr…tycker skvallerbloggarna ska informera så pass smaskigt skvaller som möjligt(blir lätt ointressant annars)men viktigast e att dom ska göra det på ett proffsigt sätt,utan att vinkla det åt något håll..det måste skrivas från ett neutralt perspektiv…

    Reply
  11. ella oktober 12, 2012 at 9:34 f m

    Jag läser Gossips ganska ofta och jag fattar inte vad all the fuss is about? Brukar inte ens stå spec intressanta grejer.

    Reply
  12. Amanda oktober 12, 2012 at 12:44 e m

    förstår inte vad dom håller på med helt seriöst.. och jag förstår ine hur folk kan läsa sån dynga..
    Dom borde verkligen lägga ner, allihopa.. dom har gått över gränsen för länge sen, alla är människor så låt dom bloggarna vara och deras privatliv speciellt!

    Reply
  13. elisabeth oktober 12, 2012 at 2:20 e m

    TEAM Tyra

    Reply
  14. Emilio oktober 12, 2012 at 6:39 e m

    Självklart är deras beteende ok ni är offentliga och tänk hur mycket värre riktiga kändisar har det och dem gnäller inte. Men det är väl typiskt svenskar att gnälla om allt och ta illa upp för inget vet inte. Kan man inte tåla detta så bör man sluta blogga helt klart.

    Reply
  15. Carro oktober 13, 2012 at 12:29 e m

    Jag är team Tyra. 🙂

    Jag försöker själv sätta mig i hennes situation och hade verkligen INTE att mina nära och kära skulle hamna i den situationen.
    KRAM!

    Reply
  16. Emelie oktober 14, 2012 at 1:16 e m

    Jag står självklart på Tyras sida!

    Reply
  17. Matilda oktober 14, 2012 at 6:30 e m

    Dom har absolut gått överstyr!
    Förr var det sammanfattningar av olika bloggar, nu är det mer rykten och lögner! Stackars Tyra 🙁 Många säger att hon e drama queen men ändå så tycker jag synd om henne :/

    Reply
  18. Jenna oktober 21, 2012 at 2:38 f m

    Jag tycker skvallerbloggarna är för snälla mot er som är offentliga och ska hålla på med ’skandaler’. Riktiga skvaller journalister hade följt era liv på RIKTIGT. Ni borde vara tacksamma att de bara skriver på sina bloggar och inte följer efter er på dagarna för att fånga det riktiga skvallret! Det hade dock varit bättre nyheter 😉

    Tråkiga svenska skvallerbloggar ;p

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *