Deal på bodystore.com!

Det här erbjudandet kommer ni som tränar att tycka om mig för 😉 Eller inte bara ni som tränar egentligen, utan även ni som gillar hälsokost, vitaminer och sånt!

Jag försöker vara noga med sånt, visst att jag slarvar på sommaren men på vintern är jag extremt noga med att få i mig vitaminer och mineraler och dra ner lite på konserveringsmedel och sådant, jag rockar hälsokosten med andra ord!

En sida som har ALLT inom det är bodystore.com som har allt för träning och ja, livet egentligen med massa bra produkter som man mår bra av. Och jag har en deal till er, uppger ni Paow12 i kassan får ni 100 kronor rabatt på alla ordrar över 500 kronor! Mycket billigare än i butik, klicka HÄR för att komma dit! 🙂


Proteinpulver! Bra om man tränar o sånt…

Hela Rene Voltaire serien som kostar skjortan i butik går att köpa billigare där 🙂 Jag älskar deras flingor!

(Visited 25 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. Nora oktober 23, 2012 at 4:42 e m

    Hej jag är ny hos spotlife. Besök gärna min blogg 🙂 norab.spotlife.se

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *