”En renodlad slampa”

 

”Hej.

Jag har ett litet tips till dig som gäller Paow (men om du lägger ut detta vill jag vara helt anonym, vill inte ens att du uppger mitt förnamn).

I somras var jag och tre tjejkompisar i Magaluf samtidigt som paow då hon ”jobbade” som bartender. Folk här hemma i Sverige blev chockade av bilderna när hon låg på bardisken utan bh och gjorde body shots men tro mig det var absolut INGENTING jämfört med vad som verkligen försegick, som inte kom med på bild.

Paow var helt sjukt pinsam. Hon var så äcklig och betedde sig verkligen som en renodlad slampa, sprang omkring topless inne på klubben och höll på med verkligen ALLA killar. Slickade, sög, horade sig helt enkelt. Tror hon hade med sig hem en ny kille (om inte fler) varje kväll under veckorna vi var där. Ingen självrespekt över huvud taget. Men visst, tjejer åker till maggan för att släppa loss men alltså paow var verkligen too much, hon höll på med så många hon bara kunde, som att det var någon tävling. Föreställ er en kåt han hund som juckar på alla, SÅ var paow.

Sedan detta med att hon tror att killarna är så bra kompisar med hon är ju verkligen inte sant. Jag hörde med egna öron när jag skulle beställa drinkar vid baren hur två bartenders skröt om att dom haft sex med henne, hur lösaktig och lätt hon var på foten mm följt av ett litet skratt. Förvånar mig inte av hennes beteende att döma.Inte undra på att hon inte har någon pojkvän, och förmodligen kommer hon aldrig heller få en när man har haft sex med halva magaluf, vilket alla vet om och ens rykte är kört i botten av ån! Ingen vill ha en begagnad bil som alla redan provkört.. Killar vill ha en sprillans ny, helst oanvänd ;)

Tack för mig!”

 

Det här mejlet får mig att dö lite inombords, hur elaka kan tjejer vara? Varför skriva något som inte ens stämmer? I vilket syfte?

Jag vet inte om jag sprang runt speciellt mycket då jag för det mesta jobbade. Och jag hånglade öppet på klubben kanske två gånger eftersom jag jobbade på Grabbarna grus och det inte hade passat sig speciellt bra. Dock så var jag ganska dampig och sprang runt efter jag jobbade inne i barerna. Och slickade på alla? Kanske när jag var full och äcklig på mina kollegor men det var mina vänner. Låg med alla? Mjaa, jag är ingen renodlad slampa. Absolut så har man sex när man är i Magaluf, kanske mer än vanligt eftersom många åker dit för att ligga och dricka alkohol. Men jag har hållit mig till samma kille nästan hela sommaren med två undantag typ. Jag har absolut grisat, men jag har inte varit så ”äcklig” öppet.

Sen så skulle jag gärna vilja veta vilka det var som skrev det där, för tro mig, jag var på Mallis nästan 3 månader och jag har sett hur tjejer beter sig på chartersemester. Deras dröm är att ligga med någon grisig bartender.

Sen varför skulle sex vara en sån jävla tabu? Alla har sex. En del gillar trekanter och andra vill hålla sig till en person hela livet. Ja, alla vill olika. Och lätt på foten? Så bara eftersom jag är tjej så kan sex inte vara på MINA villkor? Är det det tjejen i mejlet menar? Snacka om att inte fatta att man lever i 2000-talet.

Blir riktigt irriterad eftersom det INTE stämmer. Oooooh. VARFÖR? Kan man vara så jävla svartsjuk på någon?

Att jag ens ger det uppmärksamhet är ett riktigt skämt egentligen, men blir på riktigt lack. Lögnare är det värsta jag vet.

(Visited 458 times, 1 visits today)

92 Comments

 1. bella oktober 21, 2012 at 7:17 e m

  Tycker också det där var fruktansvärt elakt. Fattar inte hur vissa kan se ner på andra sådär mycket och tycka att man inte ska respektera vissa bara för att dem väljer att leva på ett annat sätt (även om det dock inte stämde i detta fallet, då hon tillochmed var så jävlig att hitta på något som inte är sant bara för att kunna förnedra och trycka ner en annan människa). Men om detta nu hade varit sant, vad är problemet? man har fan ingen rätt att spotta på och vara såhär respektlös mot någon bara för att den personen kanske gillar visa upp sig och hålla på med flera killar. Folk väljer väl fan själva hur dem vill leva sitt liv och hur dem vill bete sig, så sluta vara så jävla elaka och fördomsfulla.

  Reply
 2. ndnnd oktober 21, 2012 at 7:28 e m

  När ska frågorna upp på bloggn

  Reply
 3. tomten oktober 21, 2012 at 7:31 e m

  bruden som skrivit detta är antigen från 1300talet eller tror lite för mycket på någon kvinnoförnedrande religion.
  tråkigt att brudar ska hålla på att trycka ner varan hela tiden.

  Reply
 4. Nathalie Lindh oktober 21, 2012 at 7:33 e m

  Men herregud, vad är problemet? Man ligger väl med hur många man känner för .. Spela roll, det har ingen att göra med .

  Reply
 5. madde oktober 21, 2012 at 7:37 e m

  så pinsamma tjejer!
  jag var också i Magaluf i somras, N’ girl du va kung!! stackars dessa tjejer fick säkert ingen bartender med sig hem kanske därför dem är bittra! 😉

  Reply
 6. nita oktober 21, 2012 at 7:48 e m

  Lyssna inte på sån strunt, hon är bara ute efter uppmärksamhet och är säkert avis för att hon inte fick ligga! Du är ju inte så dum att du sumpar ditt rykte och slampar runt då det alltid kommer fram och du är en offentlig person.
  Nä, stå på dig! Lyssna inte på sån skit men det är synd att skvallerbloggar snappar upp sånt direkt.
  Vi läsare kan ljuga om allt till skvallerbloggar och det är ni storbloggare som blir utsatta.

  Den där tjejen kan dra åt helvete och du ska fortsätta kämpa och visa att du är bättre för det är du!

  Reply
 7. Sara oktober 21, 2012 at 8:04 e m

  hahah! fan vad de snackar hahah de fick säkert inget ligg när de var där nere ! bittra som fan.
  tycker att du verkar sjukt skön och fan vad jag älskar din stil ! haha hoppas att du får tag på de som skrev det där !

  Reply
 8. Sara oktober 21, 2012 at 8:15 e m

  Så jävla pinsamt av ”tipsarn”…

  Reply
 9. Lisa oktober 21, 2012 at 8:39 e m

  Du behöver inte försvara dig! Bara en ”renodlad” idiot som skulle skriva något sånt här.

  Reply
 10. Matilda oktober 21, 2012 at 8:41 e m

  Tycker det är så sjukt att det faktiskt är tjejer som är såhär elaka och fördomsfulla mot varandra, killarna bryr ju sig inte. Sen tyckte jag att det var sjukt kul att hon poängterade att ”killar vill ha någon som är oanvänd” precis som att tjejer endast skulle vara ett sex-objekt? Varför är det alltid killarna som ska välja? Jag tvivlar starkt på att denna tjej mailat alla killar hon måste sett som ”slampar runt”. Vill inte tjejer också ha något ”oanvänt” ?. det är 2000-talet. tjejers sexualitet är inte tabu längre, så om tjejer slutar kritisera varandra, så kanske det faktiskt kan bli helt jämställt.

  Reply
 11. kath oktober 21, 2012 at 8:45 e m

  trodde jeg hadde no lurt og si men ja haha kjærlighet til deg <3

  Reply
 12. riot grrrl oktober 21, 2012 at 9:02 e m

  SLUTPROUD! vad i helvete är det för fel att gilla sex!!

  http://www.google.se/imgres?q=grrrlvirus&um=1&hl=sv&biw=1024&bih=667&tbm=isch&tbnid=fahkwRqtebd7cM:&imgrefurl=http://firesunderground.wordpress.com/2011/04/13/slutwalk-an-invitation-against-rape/&docid=RT3fM6syauda2M&imgurl=http://29.media.tumblr.com/tumblr_lieagzxAYy1qfp4cbo1_500.jpg&w=455&h=568&ei=CUaEUJ_EDIPd4QTCwIE4&zoom=1&iact=rc&dur=356&sig=106382310469087723353&page=3&tbnh=147&tbnw=118&start=39&ndsp=22&ved=1t:429,r:31,s:20,i:221&tx=60&ty=10

  Reply
 13. Moro Mou Photographer oktober 21, 2012 at 9:04 e m

  Haha, seriöst? Hur avundsjuk får man bli på en skala, säkert någon utan ett liv som stör sig på ditt liv fruktansvärt.. nog hon som inte har någon självrespekt, då hon var tvungen att sjriva ett sånt mail.. suck på svenskar!

  Reply
 14. Hejhej oktober 21, 2012 at 9:04 e m

  Det roliga är att jag va där också när du va där och ansåg inte att du beteende dig någorlunda slampigt!! Tyckte du va ball! 😉

  Reply
 15. Magisk mani. oktober 21, 2012 at 9:06 e m

  Om några dagar börjar min verkliga resa, då jag kommer börja utredas för att se vilken diagnos jag har. Jag tvingar ingen, men vill ni läsa om min kamp mot mitt psykiska mående, titta in på min blogg: http://magiskmani.se/.
  Jag skriver om allt, verkligen allt. Min glädje, min sorg. Jag döljer inga känslor, inga åsikter.
  Jag behöver stöd och samtidigt vill jag ge stöd, så länka mig gärna bra bloggar in kommentarsfältet så jag får några bra att läsa och stötta.

  Ta hand om er. ♥
  – magiskmani.se

  Reply
 16. Sofia oktober 21, 2012 at 9:08 e m

  Absurt mejl. Håller med dig till 100 %, Paow. Vad är det som försiggår? Vad håller vissa tjejer på med? Klankar ner på varandra, kallar varandra för ”horor” och ”lättfotade”.. Sjukt. Samtidigt vill tjejer kunna njuta av sex (precis som killar) med olika partners utan att blir kallad slampa. Men fatta! Det är ju tjejernas fel att det ligger till på det här viset. Det är inte killarna som sprider rykten. Det är tjejerna. Sjukt. Det är äckligt att snacka ren bullshit, inte att ha sex. Wtf??

  Om du har inte har något trevligt att säga så håll det inne. Men antar att du mår fett dåligt eftersom du smutskastar andra. Det får dig att må lite bättre va? Ja visst, sänk någon annan så höjs du upp en aning. Braaa gjooort vaa.

  Förresten, det här med att jämföra tjejer med bilar. Ta dig i röven fan. Oanvänd bil? Haha. Du är sjuk du.

  Reply
 17. C. oktober 21, 2012 at 9:18 e m

  ”Det finns en speciell plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra” som man brukar säga

  Reply
 18. Maja oktober 21, 2012 at 9:22 e m

  Vadå ”Hur elaka kan tjejer va?”? Vad är du själv då med dina ständiga pikar mot folk som har lågbetalda jobb eller röstar på Socialdemokraterna eller bor i en förort? Eller alla dina pikar mot Paula och dina uthägningar av fd vänner som Steffi t ex. Tänk över ditt eget beteende innan du börjar granska andras.

  Reply
 19. anna opheliac oktober 21, 2012 at 9:29 e m

  tjABBA FAN! det där var dumt elakt skrivet. av henne. inte dig paow. PUNKT.

  Reply
 20. Olivia oktober 21, 2012 at 9:32 e m

  ta inte åt dig, du vet ju själv vad som egentligen hände. och om det var så som den tjejen skrev, SO WHAT? du gör precis som du vill, det är ditt liv och ingen annan har med det att göra.

  Reply
 21. Olivia oktober 21, 2012 at 9:32 e m

  ta inte åt dig, du vet ju själv vad som egentligen hände. och om det var så som den tjejen skrev, SO WHAT? du gör precis som du vill, det är ditt liv och ingen annan har med det att göra.

  Reply
 22. linnea oktober 21, 2012 at 9:51 e m

  Karma is a bitch if you are.
  Jag har inget emot tjejer som är ”slampiga”, ligger runt mkt osv men som några redan nämnt, man ska inte kasta sten då man sitter i glashus. Se till att du själv har rent mjöl i påsen och beter dig innan du anklagar andra för att vara elaka.
  Blev många liknelser och kloka vykortsord här men seriöst Paulina… du beter dig inte mycket bättre själv ibland

  Reply
 23. Elin oktober 21, 2012 at 9:56 e m

  Hej! Vill bara säga att du är en grymt fin tjej med ett super fint ansikte och du ska vara sjukt nöjd med din kropp. Folk som går på utan anledning och ljuger är bara avundsjuka. Fuck the haters!;)

  Reply
 24. J oktober 21, 2012 at 10:05 e m

  Hahahha var också i maggis samtidigt som dig, och jag tyckte inte att du utmärkte dig speciellt mycket. Tyckte faktiskt nästan att du typ höll dig i bakgrunden, man la som inte riktigt märke till dig. Finns dom som är mycket värre… men vafan. de är ju mallis!

  Reply
 25. Sofie oktober 21, 2012 at 10:36 e m

  HATAR skvallerbloggens.se den är så elak, jämt och ständigt!
  Jag ger dig ett tips och det är att länka skvallerbloggen nattstad.se/djungeltelegrafen, det är den enda bloggen som är neutral och inte lägger in sena elaka åsikter, den är samt snäll mot bloggarna!

  Reply
 26. Désirée oktober 21, 2012 at 10:47 e m

  Haha fan gjorde hon själv i Magaluf då? Gick på Söndagsskola eller?

  Reply
 27. julie oktober 21, 2012 at 10:53 e m

  jag var också där och såg dig i baren, pratade och hälsade på dej. du var gullig, och trevlig, haha du pussade mig också. alla är slampiga på semester, vem bryr sig? Jag såg dig flera nätter och du var inte precis den som stod ut som den mest slampigaste av döm som var där. Oroa dig inte. jag tyckar du är awesome

  Reply
 28. elin oktober 21, 2012 at 10:59 e m

  fattar inte ens varför den här tjejen skrev det där är det ens värt, vad fan vinner hon på det? om det här nu skulle vara sant, inte för att jag tror det för jag tror på dig paow <3 men om det skulle vara sant vem fan bryr sig? vill nån tjej ligga runt så gör det och vem bryr sig om vad killarna vill ha för tjej? det viktigaste är väl vad man själv vill!! Vill bara smälla till den där tjejen

  Reply
 29. amanda oktober 21, 2012 at 11:27 e m

  Tjena.
  Jag tycker att du har all rätt att ligga. varesig det är med en eller flera. jag älskar att ligga! tycker det är skit tråkigt att ha just en och samma person, jag menar. man måste ju testa alla godisar innan man bestämmer sig för vilken som är ens favorit…? & speciellt medan man är ung. skit i alla som säger att du ”horar” som dom så fint kallar det, vem fan bryr sig? okej om killarna du ligger med har än så kallad tävling, men de kanske du med har? vem är de som säger att du inte har ett vad att vinna? är så trött på patetiska människor som själva aldrig får ligga och därför måste störa sig på andra som får. slampa eller inte, vem har bestämt att det ska vara något fult? jag var själv utomlands i somras och låg runt. hade en tävling med en kompis vem som kunde ligga mest.. jag vann såklart! jag älskar att ligga, & den som inte gör de kan ju inte haft någon rolig i sängen.. YOU GO GIRL!

  Reply
 30. Linnea oktober 21, 2012 at 11:39 e m

  Team Paulina. Ligg för fan.

  Reply
 31. sjaoiscjei oktober 21, 2012 at 11:58 e m

  Haha men Paow, du är ju minst lika elak mot andra, och inte bara mot tjejer utan folk i allmänhet. Du hänger ständigt ut människor som en gång stått dig nära, smutskastar och pikar. Kolla på dig själv innan du uttalar dig om andra, för karma är något som kommer förfölja dig måååånga gånger. Du är så otroligt pinsam.

  Reply
 32. EM oktober 22, 2012 at 12:32 f m

  Har aldrig fattat grejen som tjej att verkligen klanka ner på andra tjejer. Fan, vi ska hålla ihop när det kommer till ämnen som sex. Att bli kallad hora för att man själv väljer att ha sex är sorgligt. Om inte tjejer kan hålla ihop och respektera olika livsstilar, varför skulle killar göra det? You go paow! Oavsett om du haft sex varenda kväll eller inte, så är det ditt val och ditt liv.

  Reply
 33. ida oktober 22, 2012 at 12:40 f m

  Haha bra att den som skrev det säkerligen är oskuld och väntar på den rätta… eller?

  Reply
 34. josse oktober 22, 2012 at 12:43 f m

  ”Ingen vill ha en begagnad bil som alla redan provkört.. Killar vill ha en sprillans ny, helst oanvänd”. Haha, tillåt mej dö av skratt. Så det är inte okej att ligga med fler innan man stadgar sig (om man nu gör det)? Det är tjejer som gör sådana uttalanden som gör det okej för killar att kalla oss tjejer för horor.

  Reply
 35. Mike oktober 22, 2012 at 12:59 f m

  Men va fan skit i det där, du lever och gör som du vill.. Ta inte åt dig för det är ju vad dom vill och när du lägger ut det som du gör så har dom ju verkligen fått som dom velat. Så låt dom skriva vad dom vill, vem fan bryr sig?? Men jag tror du ska hoppa över sprit och fest ett tag och bara ta det lugnt. Viktigt att vårda sin kropp och själ, för kör man bara på så kan det sluta med att man blir riktigt dålig och det tar år att komma igen. Lycka till!!

  Reply
 36. key oktober 22, 2012 at 1:47 f m

  Det är upp till var och en att göra vad dem vill med sin kropp. Det är ens egna kropp och andra har inte rätt att lägga sig i. Varför ska det finnas en gräns för hur mycket man får ligga? Gör det du själv vill och det som får dig att må bra… inte vad som får andra att må bra.

  Reply
 37. Ida oktober 22, 2012 at 1:52 f m

  Det kan mycket väl vara en kille som skrivit det där mailet.. Iaf om man ser på meningarna i slutet, ofta tjejer skriver om sig själva att ”killar vill inte ha en begagnad bla bla, HELST EN NY”, låter som om att HAN som
  Skrivit bara skriver vad han o andra killkompisars dröm o önskan är.

  Reply
 38. Malin oktober 22, 2012 at 3:31 f m

  STÅ PÅ DIG PAOW ! hur gamla är ni 12 år eller Vad får ni ut av att snacka skit om Paow vem fan bryr sig om hon har legat med 10 eller 100 eller ingen . Vad tycker ni att vi ska göra åt det vafan vill ni få ut av de ? Ni måste ju vara avensjuk på henne Jag tror inte ni fick ligga tillräckligt därför ni måste trycka ner någon annan för att ni ska känna er så mycket bättre . Rannsaka er själv hur fan beter ni er tänk om Paow skulle säga nåt sånt om er men de tänker ni aldrig på . De där är kränkande förtal ! Paow du behöver inte förklara dig för idioter för dom fattar inte bättre . Lägg inte ner energi på folk som är fittig mot dig . Va med personer som älskar dig precis som du är och bryt kotakten med alla falska ytliga fittor<3 de kommer alltid finnas idioter som vill förstöra för anda skratta bara åt dem <3 kram Paow

  Reply
 39. fanny oktober 22, 2012 at 4:04 f m

  men vad fan, är så trött på alla jante-tjejer i sverige som gör allt för att stärka patriarkatet. trodde vi jobbade mot ett feministiskt sverige, vi lever trots allt på 2000-talet.

  varför ska de alltid vara så att killar är kungar i baren och får ligga med vem de vill utan att få skällsord efter sig?

  om paow nu vill ligga så gör hon som hon vill!
  om hon nu lyckades ligga med flera killar från baren, så är det hon som är cool. killarna är svaga och lätta som alla faller för paows charm. paow går vinnande ur den matchen, BOOOM.

  jag tycker alla tjejer borde sluta skämmas för att de har sex. vi borde istället skryta som fan, som alla killar gör. Det är fan sex på lika villkor.

  tjejen som skrivit brevet ”killar vill ha en oanvänd bil”.. alltså du är fan dum i huvudet. du kan lika gärna sätta på dig ett förkläde, föda 17 barn, stanna hemma, städa och laga mat resten av ditt liv. och just det; ha inte sex förrens du är gift. och ta den aldrig i tvåan.

  Reply
 40. Ps oktober 22, 2012 at 6:32 f m

  Det är ditt liv och du gör det du vill. Varför ska folk lägga sig in? Och ljuga!

  Reply
 41. m oktober 22, 2012 at 7:13 f m

  ähhh seriöst? orka lägga ner tid och kraft på att klaga.. vad tusan gjorde tjejen som skrev brevet själv på mallis?! mer ligga åt folket!! go paow!

  Reply
 42. Emilia oktober 22, 2012 at 7:27 f m

  HAHA VAFAN?!
  Visst finns det folk som hittar på historier om bloggare för att få fler läsare till sin när de skickar in ”skvallret” till skvallerbloggar. Men någon som inte ens vill läcka ut sitt förnamn, jag menar, vafan tjänar hon ens på detta?
  Omogen jävla brud (antar jag). Nä, hon har nog inte fått sig snopp på ett tag. Säkert därför hon är så bitter

  Reply
 43. Ellen oktober 22, 2012 at 8:10 f m

  den som dkrev det där kan inte fått sig något på länge.

  Reply
 44. Nathalie oktober 22, 2012 at 9:33 f m

  Herregud.. Vad skulle livet vara utan sex? 😉 Hejja dig paow! Skit i dom andra. You go girl!! Lev som du vill och njuuuut av de livet erbjuder!

  Reply
 45. Sali oktober 22, 2012 at 10:14 f m

  Tjejen blev nog ledsen över killarna du fick.. Poor little girl!

  Onödigt att hitta på sådant om dig av alla bloggare när alla vet att du e enkel å rak av dig som person!

  Haha

  Reply
 46. Ciz oktober 22, 2012 at 10:18 f m

  Personen som skrivit detta brev håller ju typ på att explodera lr nått haha ”och inte nog med det VET NI VAD HON GJORDE!” Galen tjej! Lr snarare sagt galen av avundsjuka!
  Alla vi som följer din blogg vet att du redan berättat som de var. Ingen kommer tro på de där brevet. (it’s pretty lame..)
  Din blogg och du är så j*vla awesome som skriver rakt fram, ärligt, står för dina åsikter & skriver sånt som andra kan ske inte vågar skriva om/ta upp.

  Fortsätt så! Du är king kong!

  Reply
 47. melinda oktober 22, 2012 at 10:20 f m

  haha men vafan. jag tycker det ar lite tvartom. Killar (maste oftast) kampa lite for att fa hem en tjej, funkar det inte sa forsoker han med nasta osv. medan en tjej (oftast) kan fa en kille i sangen huuur latt som helst. Det ar inte konstigt att tjejer ligger mycket pa sana resor, medan killar ar desperata efter att fa knulla. DET ar ackligt och slampigt!

  Reply
 48. ella oktober 22, 2012 at 10:22 f m

  Tycker det är jävligt lustigt att uppmuntra lösaktighet i feminismens och 2000-talets namn – men det är väl iofs väldigt typiskt för någon som är lösaktig. Tycker snarare vi tjejer ska vara stolta över att vi historiskt sett INTE betett oss som djur och legat med allt som rör sig. Det tyder på intelligens och självrespekt. Något jag kan tycka män saknar i det anseendet. Vill du ha några anledningar till att sex är tabu – herpes, hiv, kondylom, klamydia som leder till sterilitet, fulla tjejer som blir sexuellt utnyttjade, ofrivilliga graviditeter, aborter, otrohet, vill du ha flera? Samma anledningar kan användas för att förklara för slampiga småbrudar som du varför man endast ska ha sex med någon man verkligen tycker om. Människor som dig SKRÄMMER mig för blir ni för många kanske mina framtida barn måste växa upp i ett samhälle där dessa snevrida värderingar är norm.

  Svar: Eller så måste dom kanske växa upp i värld där dom skuldbeläggs för något som är helt naturligt och som dessutom är precis lika naturligt för män som för kvinnor. Du verkar ju vilja göra skillnad på män och kvinnor och där har du dessutom placerat dig själv i ett fack som den svagare parten och där du dessutom tycker att det är kvinnans ansvar att sådant du beskriver händer. Vad då ”betett oss som djur”? TIllåt mig gråta en skvätt och hoppas att du håller på dig så hårt att du inte sätter några barn till världen, för dom skulle jag tycka synd om.

  Reply
 49. Mia oktober 22, 2012 at 10:34 f m

  Hej Paow. Hoppas du läser detta. Jag är en 25årig tjej som levde precis som du när jag var i din ålder. Tjejer brukar bli kallade för slampor bara för att de gillar sex, men en kille är bara cool för att han har sex ofta. Sjukt samhälle vi lever i. Kan lova dig att de brudarna som skrivit mailet är 100% avundsjuka på dig, varför annars lägga energi på att ha koll på dig, snacka skit, och skriva ett långt mail om dig till en skvallersida? Nä du bruden, Keep up the good work. Tjejer kan vara hemska mot varandra. Kram från Mia (gift 2barnsmamma)

  Reply
 50. Till amanda oktober 22, 2012 at 10:36 f m

  Läste hela din kommentar och måste bara få säga ta och väx upp för fan, du låter som en fjortis.

  Reply
 51. Anna oktober 22, 2012 at 11:38 f m

  Team Paow! Ligg på (använd kondom bara), bruden som skrev så verkar leva kvar i 50-talet.
  Myt att killar vill ha en brud som är ”ny”, ”nya” tjejer brukar inte vara vidare bra;)

  Reply
 52. Tina M. oktober 22, 2012 at 12:56 e m

  Karma is a bitch. Du hänger ut och mobbar tjejer till höger och vänster. Hugger dina vänner i ryggen. Sen sitter och grinar ut om att någon är elak mot dig. Du har många sidor Paow, och ingen av dem verkar vara vidare fin.

  Svar: Du får gärna visa mig var jag hänger ut och mobbar ”tjejer till höger och vänster” och vilka vänner jag huggit i ryggen. Jag ljuger inte och sitter och skickar iväg påhittade historier till skvallerbloggar. Det är kanske det som du ägnar dina kvällar åt?

  Reply
 53. Ellinor Pettersson oktober 22, 2012 at 1:37 e m

  Paow är en egen person med ett eget liv.. hur hon vill spendera det och med vem eller vilka är ju helt upp till henne så länge hon är lycklig…. Om hon skulle vilja ligga med halva magaluf så får hon väl för fan göra det… tjejer har lika rätt i 2000 talet att ligga med hur många de vill utan att få den där stämpeln som den dumma bruden angav…. en kille skulle hon aldrig kalla så……. Antagligen skriver hon så hära för att ingen vill ligga med henne helt enkelt.

  Reply
 54. vera oktober 22, 2012 at 2:13 e m

  Undrar till vilket syfte denna tjejen skrev detta… :O

  Reply
 55. Elin oktober 22, 2012 at 2:33 e m

  Se mitt resultat för keratinbehandling hemma! Halva priset jämfört med att göra det hos frisören. Bort med all frizz och skadat hår!

  elpelins.blogg.se

  Se mitt resultat för keratinbehandling hemma! Halva priset jämfört med att göra det hos frisören. Bort med all frizz och skadat hår!

  elpelins.blogg.se

  Reply
 56. ella oktober 22, 2012 at 4:04 e m

  hahaha är jag den svagare parten för att jag inte knullar runt? Är sex styrka nu också? Och var nämnde jag att kvinnan ska skuldbeläggas för konsekvenser av ansvarlöst sex? Jag tryckte snarare på att kvinnor var intelligenta nog att först konseverserna – ja kvinnor då asso. Inte lösaktiga småflickor. Vad som händer med mina framtida barn återstår att se men det jag kan säga i redan i dagsläget är att jag tycker otroligt synd om dina föräldrar. Sex är naturligt men det är intag av mat också? Ska vi vråka i oss till spricker bara för det? Och om du vill diskutera vad som är naturligt och inte så är det även naturligt för djur att döda sina svaga ungar – ska vi syssla med det också? Ocivilicerade grottmänniskor hade sex huller om buller – brist på utveckling. Sorgligt att evolutionen går baklänges.

  Svar: Du bör nog läsa din första kommentar igen. Du vill få det att framstå som dåligt att män och kvinnor har samma rättigheter, skyldigheter och möjligheter. Det är fel om en kvinna gör något, men männen kan inte hjälpa det… Är du dum på riktigt? Du använde inte ordet skuldbelägga, det tolkade jag det som och jag tror inte det är svårt att komma fram till det efter att ha läst det du skrev. Vad mina föräldrar har med saken att göra vet sannolikt bara du, inte jag.

  Reply
 57. Alicia oktober 22, 2012 at 4:20 e m

  GO PAOW!!

  Reply
 58. Erik oktober 22, 2012 at 4:34 e m

  Jag gillar dig endå

  Reply
 59. Frida oktober 22, 2012 at 4:35 e m

  Blir så jävla arg när jag läser hur vissa tjejer tycker att andra tjejer som har sex med många olika killar är horor och saknar självrespekt. Men NEJ!? Vill trycka upp nånting i er mun för att ni ska hålla tyst och fatta att vissa tjejer älskar att ha sex. Det är helt jävla naturligt. Och Ella som skrev att sex är tabu för att man får herpes, hiv, gör abort osv borde gå raka vägen till ungdomsmottagningen för en sex-och samlevnadsundervisning. Då blir du medveten om att det finns preventivmedel. Tror snarare att det är dina föräldrar som skrämt upp dig än Paulina. Helt hjärntvättad.

  Det är bara att tycka synd om de tjejer som inte vågar ha sex och väljer att leva i celibat. Ni missar grädden på tårtan här i livet.
  Fortsätt ligg Paow, precis som mååånga av oss andra tjejer!

  Kram på dig

  Reply
 60. Caroline oktober 22, 2012 at 5:09 e m

  Hej hej, tycker de är så onödigt av den här tjejen att skriva om dig. Hon va antagligen bara avundsjuk att du va vän med någon kille hon själv ville ligga med. Jag har själv jobbat i en av de större festatällena och man gör dumma saker och är mer ”lösaktig” än hemma. Tycker du ska stå på dig Paulina för du verkar vara en grym tjej, står på din sida i detta! Ha de bra /Caroline

  Reply
 61. sofia oktober 22, 2012 at 6:01 e m

  men vafan. kom igen!!!! paulina får väl göra exakt så som hon själv vill? vafan har vi andra me de o göra? visst, nu råkar hon skriva en ganska välkänd blogg, men om hennes liv stör någon så sluta läsa då? visst, alla har yttrandefrihet men va e poängen med att skriva ut skit o döma nån? har man nånting att säga kan man väl kommenttera professionellt o int som en 14 årig idiot. Alla e vi väl ”unga o dumma” i denhär åldern, o de e väl inget fel på de?

  paulina du e jävlit bra !!!! 🙂 live e som de e man ska absolut int ta åt sig skit om man tycker om sitt liv som de e.

  Hälsningar från Finland! 🙂

  Reply
 62. Elise oktober 22, 2012 at 6:06 e m

  Bra skrivet Paow. Hon den där tipsaren verkar bara sjukt missnöjd med sitt eget. Fattar inte att folk kan vara så elaka med flit.

  Reply
 63. Maja oktober 22, 2012 at 6:35 e m

  Ta inte åt dig av det! Klart du ska få ha sex på DINA vilkor, det är väll det som är grejen?

  Blir så trött på hennes (hon som skrivits) inställning på att en tjej måste rätta sig hur mycket som helst efter en kille och vara ”en ny bil” vad fan är det för snack?

  Du ska väll få festa så mycket som du vill, precis som de flesta andra nere i Magaluf!

  Reply
 64. louise oktober 22, 2012 at 6:39 e m

  Snälla nån, jag var också i Magaluf samtidigt som Paow och det fanns hur många tjejer som helst som betedde sig värre än henne. Av det som jag såg utav henne så höll hon sig bakom baren eftersom hon JOBBADE där, hon ”slampade” inte runt. Och vad hon gör på sin fritid är väl inte någon annans utom hennes eget problem? Skärp er

  Reply
 65. Malin oktober 22, 2012 at 6:53 e m

  Jag var samtidigt som dig i Magaluf med, såg dig både kvällar du jobbade och då du inte jobbade/slutat för kvällen och fick absolut inte den uppfattningen om dig. När du arbetade så ARBETADE du, var trevlig mot alla ungdomar och även fast alla var dräggiga och klängiga så betedde du dig moget och var vänlig. Ta inte åt dig av sådant där trams om du själv vet att det inte stämmer. Be strong!

  Reply
 66. Emelie oktober 22, 2012 at 7:52 e m

  usch vad less man blir. du ska inte ens behöva försvara dig för sånt här trams. vill du ligga med varenda kille i hela mallorca så ska du göra det för att DU vill och vill du behålla oskulden tills du gifter dig ska du göra det för att DU vill det. Förstår inte hur folk ens kan lägga energi på att skriva ett sånt långt inlägg för att smutskasta och såra en annan person. till vilken vinning? Mår man bättre själv? Mår man bra själv har man inte tid att klanka ner på andra för då har man fullt sjå med att må bra. var stolt över att du står högre än ALLA som skriver elaka saker. man slutar aldrig förvånas. Jag tycker du verkar vara en grym och jordnära tjej iallfall. Gillar dig särskilt för att du inte försöker framtså som världens mest perfekta tjej utan visar att du är MÄNSKLIG. keep up the good work 🙂 Ha det bäst! kramar Emelie

  Reply
 67. Sandra oktober 22, 2012 at 10:45 e m

  ”Inte undra på att hon inte har någon pojkvän, och förmodligen kommer hon aldrig heller få en när man har haft sex med halva magaluf”

  Allas mål i livet är inte att ha en pojkvän. Det är snarare tragiskt att man i hela sitt liv ska gå runt och anpassa sig efter vad en framtida pojkvän ska tycka. Lev livet och ha kul. Volvo, villa och vovve passar inte för alla.

  Jag bryr mig inte om hur många tjejer min pojkvän har haft innan mig. Och det tror jag inte så många andra tjejer gör heller. Så varför skulle en kille göra det?

  Tror de flesta killar vill ha en snäll och ärlig flickvän, även om hon legat med hela europa, framför en tjej som trycker ner människor och snackar skit.

  Tjejer, våga vara lite mer wild and crazy. Ha kul. Inte vill vi i framtiden vara gamla och grå och bittra över att vi haft ett tråkigt jävla liv. Utan vi vill väl vara gamla och grå och känna att vi har haft ett jävla roligt liv och utnyttjat det till fullo?

  Och det är fan inte fel att vara singel och lite jävla självständig. HERREGUD! vad jag blev irriterad på det där!

  Reply
 68. Jenny oktober 22, 2012 at 10:52 e m

  Du ska inte bry dig. Det är nog någon liten skitunge som faktiskt vill vara du. Försök ta det som att det är den personen som har problem (vilket hon/han måste ha) inte du. Man mår mycket bättre då. Och det är ditt liv, tänk på det. Du ska få göra vafan du vill, så länge du kan stå för det och inte skadar någon och helst inte dig själv så kör hårt!
  Lev livet i stället för att ångra de du inte har gjort senare.
  Låt inte någon köra över dig. Stor kram på dig 🙂

  Reply
 69. Frida oktober 22, 2012 at 11:28 e m

  DU ÄR FAN FRÄNAST AV FUCKING ALLA! önska jag skulle få chansen att lära känna dig. man har nog aldrig tråkigt med dig, snabbtänkt som du verka va!

  Reply
 70. ctw oktober 23, 2012 at 5:18 f m

  Ah Paulina, bry dig inte om sana mejl/personer. Om jag vore i Magaluf idag, singel och sag ut som du hade jag legat med allt och alla! Varfor inte? Varfor skammas over sex? Hehe, tjejen ar uppenbarligen avundsjuk, hon var ju i barerna ocksa. Alla vet ju att det ar en flirtig miljo, sa vad gjorde hon dar da? Exakt, HOPPADES pa ett ligg, men fick ga hem sjalv.

  Nej Paowsan, kor som du gor, bry dig inte om sana, du ar underbar, varfor skulle annars sa manga folja dig 🙂

  Reply
 71. Helena oktober 23, 2012 at 8:19 f m

  Lev livet medans du är ung!! Tids nog sitter du där med villa, barn och jobb. Då finns det inga möjligheter att festa runt på Magaluf längre. Så passa på medans du kan! You go girl!

  Reply
 72. linda oktober 23, 2012 at 9:29 f m

  Hej Paow!

  jag är en tjej som precis fyllt 30, jag sitter här och läser ditt inlääg och blir så jävla irriterad. För det första: du får göra precis va du vill med ditt liv! Förutsatt att du mår bra av det! Ingen ska klanka ner på dig.. förmodligen grundar det sig i avundsjuka.
  För det andra: blir ledsen av att du får ta så mycket skit bara för att folk anser sig ha rätt att skriva vad de vill bara för att du är mer offentlig än andra. Det är inte rätt!

  Ta tid.. jobba med dig själv. Bli starkare i dig själv. inte för att du ska bli bättre på att ta sån här skit utan för att du ska må bra! ok? du fixar det!

  Mvh Linda

  Reply
 73. Fridah oktober 23, 2012 at 11:48 f m

  Läste de där på hotgossips och blev så jävla arg. De är precis som du säger, bara för att man är tjej ska man inte ha få ha sex på sina egna villkor. Alla tror att bara för man är tjej och ligger runt med olika killar så är de dom som utnyttjar tjejen och att hon bara vill ha bekräftelse, inte att de är hon som gillar sex. Gud blir så lack.

  Vem fan bryr sig om vilka du legat med, seriöst. Du får leva precis som du vill och du är en så jävla cool brud. Alltid tyckt om dig för du står upp för dig själv och kör ditt eget race. Paow for Presitdent haha.

  En stor PUSS till dig för att du är så himla grym!!

  Reply
 74. Amanda oktober 23, 2012 at 1:10 e m

  Fyfan vad provocerad jag blir!! Kvinnor är kvinnors största fiende. All hemsk svart o avundsjuk.
  Så om hon hade varit en ”hane” så hade det varit helt ok? Eller? Nu stämde ju inte anklagelsen men själva principen..
  Nu brudar tycker jag vi skärper till oss o bygger varandra ist för motsatsen.

  Reply
 75. neemees.com oktober 23, 2012 at 1:19 e m

  ja det var riktigt elakt. bara någon aundsjuk människa skriver så. bry dig inte.

  den där nobody ville ju såra dig…och hon lyckades ju lite…tillåt dig inte det.

  Reply
 76. Paulina oktober 23, 2012 at 1:42 e m

  Men vem fan bryr sig om du har legat med halva Magaluf om det nu trots allt hade varit sant? En kille som ligger runt hackar ingen på men en tjej som vågar ta för sig och njuta är det okej att mobba sönder? Paow, va så jävla slampig som du bara vill vara och tillåt ALDRIG att någon trackar på dig för det. Du är inte otrogen, gör inget fel, men du vill ligga som vilken tjej eller kilel som helst. Inget fel med det. Och majoriteten av killar kommer inte se ner på dig för det heller. Vem som nu än skrev breved lever antingen på 1800-talet eller har själv inte haft sex på länge. Fan, Paow, njut så mycket du vill!!! Det gör jag med 😉

  Reply
 77. M oktober 23, 2012 at 2:28 e m

  Jag blev ändå fett glad när jag läste kommentarerna, i stort sett alla försvarar dig, oavsett vad som är sanning eller inte så ska man få göra precis vad man vill! Bara för att man är tjej ska man inte få ha sex om man känner för det? Det är så sjukt töntigt. Stå på dig Paow, någon avis tjej som skrivit detta, förmodligen var du bra kompis med bartendern hon inte lyckades få omkull;-)

  Reply
 78. fisan oktober 23, 2012 at 2:35 e m

  brukar inte komentera men måste bara skriva att du har så jävla rätt i allt du skriver. stå på dig!

  Reply
 79. Jossan oktober 23, 2012 at 4:37 e m

  Har aldrig kommenterat på en blogg men nu är det dags! Vi måste väll ändå ha kommit så långt i Sverige att det är okej att ha sex om man vill oavsett om man är tjej eller kille? Om man mår bra av att ha sex så är väll det upp till var och en! Paulina du är stark för att du vågar vara den du är, det är så många som försöker anpassa sig efter andra och det mår man definitivt inte bra av. Och jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det här att man inte skulle kunna få en pojkvän för att man har legat runt, trodde ett förhållande hade någonting med personlighet att göra och inte hur många man har legat med. Stå på dig, det finns så många bra tjejer där ute som står upp för varandra tyvärr är det ofta dom negativa kommentarerna som syns.

  Reply
 80. Emily oktober 23, 2012 at 4:45 e m

  När en kille springer runt och visar kuken, hånglar med allt och alla, ligger med allt och alla är han en hunk, hingst, ja det finns många positiva ord för det. Men om en tjej gör samma sak, så är hon lättfotat, slampa, hora, ja det finns många negativa ord. Även om detta inte är sant, så önskar jag att det är det. Tjejer ska oxå bejaka och uttrycka sin sexualitet. Trodde att vi redan haft en sexuell revolution i Sverige. Kör hårt, ligg runt, hångla, sug och allt som hon hade skrivit. lr gör det inte. Du bestämmer!

  Reply
 81. Julia oktober 23, 2012 at 6:50 e m

  haha ärligt, vem fan är denna avundsjuka fitta som skrivit detta om henne? Hon är singel, hon har inte sålt sex – så nej hon är ingen slampa/hora. Hon är ju fan en kvinna som ligger mkt, vad fan är problemet? killar runkar till verkliga horor varje dag, det är ju tydligen inte smutsigt? Tycker fan är bara så jävla allmänt ball, ta inte åt dig va denna oskuld kristna bruden som skrivit detta..patetiskt. go paow!

  Reply
 82. Sandra oktober 23, 2012 at 7:39 e m

  Är det helt seriöst bara jag som tror att Hugo har skrivit detta?

  Reply
 83. S oktober 24, 2012 at 12:43 f m

  wööö go paulina!! mer obetydligt, ”slampigt” underbart sex åt folket!

  Reply
 84. Fanny Strömberg oktober 24, 2012 at 10:42 f m

  Stå på dig Paulina, haters gonna hate. Spotta dom i ansiktet och gå vidare ba 🙂 kram på dig

  Reply
 85. josefine oktober 24, 2012 at 12:33 e m

  säger som dom gör i ’mean girls’ – ”calling other girls sluts and whores only makes it ok for guys to call you sluts and whores.”

  sen när är det inte längre okej att leva sitt eget liv? allt kan inte alltid passa alla och alla är vi olika, men alla ska väl ha rätt att göra det dom själva vill utan att bli totalt överfallna av fördomar? paow är nog vuxen nog att stå på sina egna två ben, och dom beslut hon tar dom tar hon. det finns liksom INGENTING mer att säga, that’s it? hennes liv och hennes val.

  Reply
 86. Lady Dahmer // postpatriarkal feministfitta oktober 24, 2012 at 4:17 e m

  Jag gillar hur Hannah som driver bloggen One Way Communication uttrycker det: ”Jag önskar så att Paow sa “Japp, tänk att det hade jag, asheta trekanter med solbrända muskulösa unga män och JÄVLAR vad gött det var!”. Tänk om hon sa så. Tänk hur luften hade gått ur alla som ba “Fan vad vidrigt!” om hon ba “Jasså tycker du det? Tur att DU inte fick vara med i nån trekant då! HA HA HA!”.

  Du är inte skyldig någon en förklaring. Oavsett hru full och grisig du har varit så är det din rätt. Du får knulla på fem killar på en och samma gång om du så vill och ingen och jag menar verkligen INGEN har rätt att fördöma eller uttrycka sig kränkande om dig pga det. Det är en skam att vi i Sverige 2012 fortfarande ägnar oss åt slut-shaming. Det är en skam att kvinnor trycker ner varandra, att kvinor springer patriarkatets ärenden och reducerar kvinnors sexualitet till ett manligt privilegium.

  Ingen äger dig. Varken din kropp eller din sexualitet. Att vara ”flickvänsmaterial” är ingenting någon kvinna någonsin borde sträva efter och de män som söker en sådan kvinna ska man hålla sig långt borta ifrån för de kommer ofta tillsammans med en ganska unken kvinnosyn, massa föreställningar, regler och krav på hur kvinnor får vara, se ut och bete sig.

  Knulla på Paulina! Njut av din kropp, din ungdom, din frihet och be alla som inte gillar läget att suga röv.

  Reply
 87. kattis oktober 24, 2012 at 4:58 e m

  Låter som den där tjejen är jävligt avis på ditt liv. Så jävla tragiskt att tjejer ska hålla på såhär.. Frågan är vad fan hon gjorde i maggan?.. När jag va i maggan i somras söp jag som aldrig förr och vaknade upp på ganska många olika ställen. Men vafan man är bara ung en gång. Man måste känna att man lever. Jag var ganska så svinig men jag vet att jag inte var ensam om det! Det är konstigt att så fort man beter sig svinigt som tjej blir man stämplad (Vilket jag har blivit x antal gånger)men är man kille så är det ok att bete sig hur som helst. Att tjejer ska vara så elaka mot varandra. Och hon tjänar inte ett piss på att skriva påhittade saker om dig och jag kommer aldrig förstå mig på tjejer som är elaka mot andra som inte gjort ett skit mot dom. Avundsjuka alltså.. Paow for president!!

  Reply
 88. Rebecca oktober 24, 2012 at 7:13 e m

  Vilken vidrig människa. Ingen har något att göra med om man så vill ligga med 700 personer på en sommar. Vvill man knulla runt, då knullar man runt. Vill man det inte, gör man det inte. Detta mejl säger mer om henne än om dig. Hon är dömande, du lever ditt liv som du valt att leva det. Sedan om mejlet stämmer eller inte spelar ingen som helst roll. Vill man göra något så gör man det, PUNKT SLUT. Och flickvänsmaterial.. Hahahahahah! En liten upplysning: alla har olika smak. Ja det är sant?!! Reality check va!? Letar man efter en kille som vill ha en ”oförbrukad” tjej så lycka till med det, mailtjejen. Han är ett svin och en kvinnoförtryckare. Fast du är ju också en sån som förtrycker kvinnor i och för sig. Kanske är en passande match. Paow! Läs Lady Dahmers blogg på ladydahmer.se plus kommentarer till. Puss!

  Reply
 89. Emma oktober 25, 2012 at 6:08 e m

  Det var genom Lady Dahmers blogg jag blev informerad om detta och jag säger precis som hon gör i sitt inlägg: ”Jag orkar inte bli beklämd över att tjejer fortfarande 2012 går patriarkatets ärenden och ännu reducerar kvinnors sexualitet till mannens privilegium. Fast jag blir inte beklämd. Jag blir förbannad.”

  Nu får det vara nog. Lägg ned.

  Reply
 90. Carolina juli 4, 2013 at 11:24 f m

  Jag följer inte den här bloggen och kommer inte göra det i fortsättningen heller men jag klickade in mig på det här inlägget på något sätt och vill ändå lägga en kommentar…

  Jag vet absolut ingenting om dig Paow, varken om dina intressen, tankar eller om ditt liv men jag vet en sak, din kropp och din sexualitet är din och andra ska ge fan i vad du gör med den…

  Det gör ont i hjärtat att se hur tjejer attackerar varandra på det här sättet.

  och om du hade gjort allt det där, SO?? Vad spelar det för roll??? Spelar det någon roll när en kille för det eller? Nej, då blir det inte en ända kommentar… Kan inte någon känd brud bara skaffa sig ett jävla harem och be alla med en åsikt att hålla käften?!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *