God morgon på er!

Hejsan! Sitter i badet med en ansiktsmask och lyssnar på musik. Och nu tänker ni säkert, ”Shit vad morgonpigg”. Ja, det stämmer. Ibland i alla fall. Jag är jämt antagligen eller.

Igår så somnade jag klockan nio… Och vaknade upp klockan fem. Men jag antar att det är bättre än somna klockan fem på morgonen och vakna klockan tre på eftermiddagen liksom. Hoppas bara det håller i sig ^^

Just det… Ska upp till Norrland idag. Mitt plan går klockan fyra 🙂 jag ska alltså åka 70 mil…

Nu ska jag käka frulle och kolla på nyheterna. Haha, btw, vet ni vad jag brukar äta till frulle? Är inte så jätteförtjust i frukostmat. Så brukar göra en sallad som består av en – halv gurka, en tomat, rödlök persilja och avokado. Sen dressingen så brukar jag hacka ner persilja, salt peppar vitlök och örtkrydda vinäger och olja. Fan vad gott det är! Det är typ fett smalt också!

20121010-062530.jpg

20121010-062429.jpg

(Visited 36 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. Matilda oktober 10, 2012 at 9:03 f m

  Var i norrland ska du? Och vad ska du göra där 🙂 Är en nyfiken norrlänning hehe…

  Reply
 2. Lina oktober 10, 2012 at 9:03 f m

  Jag bor i Norrland! 😀 Vars ska du? 🙂

  Reply
 3. Sara oktober 10, 2012 at 10:18 f m

  Vad ska du göra i Norrland? 🙂 Nyfiken norrlänning (Umeå)
  Tack för en bra blogg att följa!

  Reply
 4. B. oktober 10, 2012 at 11:25 f m

  Skön bild med ansiktsmasken! 😀

  Reply
 5. nils åkesson oktober 10, 2012 at 12:11 e m

  HEJ PAAAOW! Jag älskar dig, du är bäst för mig! Jag bor i Norrland, kan du inte besöka mig??????? när du kommer???? vore värsta drömmen för mig. kanske vi kan ta en bild ihop???? snälla???en av det bästa me dig är dina fina booooobiiiess som du viar på denna bild. tack nu kommer jag kunna somna i frid. KRAM NISSE

  Reply
 6. Ad astra per aspera oktober 10, 2012 at 6:44 e m

  Känner igen mig så väl i ”antingen eller”, haha!

  Ha så kul i Norrland, tack för mattipset (:

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *