I torsdags.

Vaknade upp av att jag behövde kissa, och fy satan så ont det gjorde. Åkte till sjukhuset och läkaren frågade mig om allt. Sexpartners o.s.v. Haha, lagom bekvämt. Tur att jag inte är som den där Nicole of Sweden, som är uppe i 1000 st haha! Kom i alla fall fram till att jag hade urinvägsinfektion. Lagom skönt! Brukar jämt få det i början på hösten.

Aja, efter det så blekte jag och Charlie tänderna och jag tog min första penicillinkur. Efter det så blev jag illamående, fick magknip och blev svettig, men det gick över rätt fort. Gick på Sturemiddagen, och tänkte ”Äsch två glas vin är lugnt” eftersom läkaren sa att det var lugnt.

Men eftersom jag inte dricker, eller snarare ”super” (ni vet när man shottar och blir dyngrak) längre så blev jag kalasfull och glömde helt bort penicillinkuren. Tog ett par shots och sen så hade jag jävligt kul. Pallade ända till klockan fem!! Haha… Efter Stures blev det en sväng till Hell’s kitchen och sen så var jag på Spy bar för första gången också. Det var säkert kul, om jag hade kommit ihåg nåt.

Så ja, igår så mådde jag rent ut sagt röv. Och penicillinet gjorde det inte direkt bättre. Har alltid vart känslig mot penicillin men har fortfarande ont i magen och känner mig lätt illamående. Gör fortfarande svinont när jag kissar. Så ja, kiosken är stängd. Haha!

Lite bilder från i torsdags!

20121020-075051.jpg

20121020-075101.jpg

20121020-075118.jpg
Ta inte bilden fel! Det är en av mina gamla vänner och jag var extremt glad och full, därav pussen!

20121020-075419.jpg

20121020-075430.jpg

20121020-075444.jpg

20121020-075457.jpg

20121020-075515.jpg

20121020-075534.jpg
Nånstans här sa man god natt…

(Visited 26 times, 1 visits today)

10 Comments

 1. din mamma oktober 20, 2012 at 11:14 f m

  vem fan åker till sjukhuset för en urinvägsinfektion!??!? jävla idiot. inte konstigt att det blir köer för andra som är där för riktiga skador, som trafikolyckor och stroke. idiot. hört talas om en vårdcentral?

  Svar: Ja, och du har verkligen varit med om en ordentlig urinvägsinfektion som gör riktigt ont? Vad då ”riktiga skador”? Det avgör väl i alla fall inte du? Jag betalar min skatt (och hyfsat mycket) så jag väljer nog själv vart jag vill gå och när. Du tror väl inte på riktigt, dum dum, att man låter en strokepatient eller ett offer från en trafikolycka vänta på att de skall bli klara med mig…?

  Reply
  1. julia oktober 20, 2012 at 4:30 e m

   Det märks att du aldrig haft en urivägsinfektion! Det gör så satans ont och jag ligger hellre magsjuk i en vecka än att ha urinvägsinfektion i 1 dag. Klart man måste åka till sjukhuset och få penicillin, gör man inte det så riskerar man att njurarna kollapsar.

   Reply
 2. jasmin oktober 20, 2012 at 1:08 e m

  så sjukt fina tänder du har nu!

  Reply
 3. Louise oktober 20, 2012 at 3:21 e m

  Helt rätt Paow.

  Jag har haft STORA problem med urinvägsinfektioner och är det riktigt illa så går det inte att vänta till morgonen utan man måste få akut hjälp. Ni som inte haft sådana problem vet inte vad ni pratar om! Ge mig hellre maginfluensa, brutna ben eller blödande magsår vilken dag som helst, bara jag slipper urinvägsinfektioner!

  Krya på dig!

  Reply
 4. elvis oktober 20, 2012 at 4:14 e m

  Jag har hört att om man äter pencillin och dricker alkohol så är det inte farligt men att pencillinet inte fungerar. Så drick inte då blir du av med urinväginfektionen på någon dag bara:)

  Reply
 5. Catarina oktober 20, 2012 at 5:03 e m

  Aldrig haft urinvägsinfektion som tur är men jag vet att om man inte får hjälp fort kan de blir allvarligt. Hoppas det försvinner snart!

  /Catarina

  Reply
 6. Jag har den bästa medicinen. oktober 20, 2012 at 9:02 e m

  Hej stumpan lilla söta 🙂

  Fyll en kastrull med vatten. Skiva färsk ingefära, 3 delade vitlöksklyftor och någon bit av en peppar/chili frukt. Koka upp vattnet, sätt i kryddorna och koka i typ 2-3 min med lock på. Sila sedan av och du dricker det som te med honung/mjölk i. Du kommer säkerligen börja svettas och det kan vara en rejäl tarm tömning:D haha.

  Drick så mycket du kan och kissa på så kommer urinvägsinfektionen avta.

  Jag tog min mormors recept och det funkar PRIMA!! Ett mirakel!
  Vitaminer är bra för det driver på kissterminalen och håller dina urninvägar renare. Man kan säga att man liksom ”kissar” bort infektionen.

  Hoppas du tar åt dig av denna kommentar och att urinvägsinfektionen avtar lite i alla fall. Ps, det hjälper inte att supa bort infektionen 😉

  Reply
 7. Fanny Sahlin oktober 21, 2012 at 10:21 f m

  Äääälskae ditt leende! Vacker är du också.
  Hade jag varit leabisk hade jag försökt hooka upp dig haha 😉

  Reply
 8. Alexandra oktober 21, 2012 at 11:52 f m

  Ett tips om du får problem med magen när du tar medicinen är att du gör det i samband med måltid. Då blir det ”lugnare” för magen 🙂

  Reply
 9. Emma oktober 25, 2012 at 8:09 f m

  SALLE <3

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *