5 Comments

 1. Bobsan oktober 30, 2012 at 10:30 e m

  hej kompis, fin blogg! kolla gärna in min. kramar bobsan

  Reply
 2. Emma oktober 31, 2012 at 1:43 f m

  Hej! Sorry att jag skriver det här det har liksom ingenting att göra med ditt inlägg, men jag skulle vela fråga dig en sak. Om jag har förstått det här rätt så har du haft ätstörningar. Har eller har haft, jag vet ju inte om dom är helt borta för dig. Anledningen till att jag frågar är att jag själv har ätstörningar sedan ett antal år tillbaka och jag står liksom inte ut med mig själv längre. Hur gjorde du för att bli av med dom? För jag befarar att jag kommer ha kvar dom hela mitt liv / En 17årig less tjej

  Reply
 3. Marie oktober 31, 2012 at 1:14 e m

  Hej. Jag skulle vilja komma i kontakt med dig via mail. Har försökt skicka genom ditt kontaktformulär men får upp fel meddelande. Mvh Marie

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *