Jag älskar katter..

Mina vänner brukar kalla mig psykiskt sjuk. Över hur mycket jag faktiskt älskar min katt.. Men det finns inga ord.

En till grej… Jag önskar inte livet ur hundar, eller tycker att dom passar bäst som päls. Men jag bryr mig inte om dom och tycker att dom är smutsiga djur. Katter är dock eleganta och fina. Tycker jag. Skulle aldrig få för mig att skaffa hund själv (även fast vi/jag haft och har hundar).

En mysvideo där jag pratar med min fina maddiken <3

(Visited 85 times, 1 visits today)

25 Comments

 1. Mimmi oktober 17, 2012 at 4:33 e m

  DU är smutsig! Min hunds mun är renare än din, lilla kuksugare!

  Svar: Men lilla vän, nu drar du slutsatser utifrån dina egna erfarenheter igen. Det säger mer om dig än mig faktiskt.

  Reply
 2. bella oktober 17, 2012 at 4:55 e m

  psykiskt sjuk för att man gillar katter? herregud, du är så sjukt ytlig.

  Reply
 3. Li oktober 17, 2012 at 5:43 e m

  Hade inte du en rottweiler i thailand som du tyckte sååå mycket om?
  och by the way ”A dog can be learned to find cancer, a cat to shit in a box”..

  Svar: Jo, det har jag, och han är söt, och mamma och palstpappa har en Akita, också söt, men hundar är i alla fall inte som katter.

  Reply
 4. fleurpetit oktober 17, 2012 at 6:14 e m

  Jag var livrädd för katter förut,
  då blev jag sambo med mitt ex och hans katt,
  killen lämnade mig, och lämnade kvar katten hos mig.
  what to do

  Reply
 5. fleurpetit oktober 17, 2012 at 6:16 e m

  såg nu vilka trevliga kommentarer du fått, vilka nollor det finns här i världen…

  Reply
 6. alexandra oktober 17, 2012 at 6:17 e m

  Älskar katter, har en sån grym katt själv, han är helt galen och så mysig och man ser verkligen en stark personlighet i han, LIVSKAMRAT

  riktigt fin katt har du

  Reply
 7. Rebecca oktober 17, 2012 at 6:26 e m

  Hundar har faktiskt mindre bakterier i munnen än människor. Så det Mimmi menar stämmer.. Men det där med kuksugare? Tänker inte ens kommentera den låga nivån.

  Reply
 8. ? oktober 17, 2012 at 6:26 e m

  Paulina, jga är 26 år och har aldrig kommenterat någons blogg, men du är verkligen en patetisk skitunge med brist på världsvana.. hur kan man kalla ett LIV för smutsigt?? du borde seröstgå och ta tagi din låga självkänsla. du mår inte bra psykiskt och är sjuk.

  Svar: Jag är sjuk för att jag inte älskar hundar? Eller för att du tror att du är emr världsvan själv och kan döma andra? Eller för att….?

  Reply
 9. sara oktober 17, 2012 at 6:38 e m

  Är precis som dig, tycker INTE om hundar, tycker att de luktar vidrigt. Sen får andra SJÄLVKLART tycka om hundar inget med det. Men jag ÄLSKAR katter, är helt galen i katter, har själv fyra.

  Reply
 10. Sara oktober 17, 2012 at 7:02 e m

  Hahaha inte världens bästa video för att visa att hon kommer när du ropar och är gosig! Jag älskar verkligen katter mer än livet och även hundar. Men katter är inte lika gosiga och hängivna som hundar är. Du har nog bara varit i närheten utav fel hundraser i sådana fall 🙂

  Reply
 11. hanna oktober 17, 2012 at 7:19 e m

  Mimmi – är du dum eller?

  Reply
 12. Eeeeeeeh oktober 17, 2012 at 7:29 e m

  Hahahahahahaha kan inte sluta skratta åt dig Pao, du är så sjukt rolig!!! Du borde bli en sådan där komiker. Alltså det är helt galet, med dina åsikter, kommentarer och yttranden. Go Pao! IQ fiskmås. 🙂

  Reply
 13. Elin oktober 17, 2012 at 7:35 e m

  Alla djur är väl mer eller mindre ”smutsiga”. Det är inte helt rent att gå och krafsa i kattlådan och sedan upp på möbler, matbord osv heller 🙂 Oavsett så älskar jag både hundar och katter. Djur förgyller tillvaron! 🙂 Kram

  Reply
 14. Sussie oktober 17, 2012 at 7:51 e m

  Har inte du en rottweiler i Thailand eller är det jag som minns fel?

  Svar: Du minns helt rätt.

  Reply
 15. My oktober 17, 2012 at 8:26 e m

  Paow, Jag har läst din blogg från och till i flera år. Tyckte du va en jättego tjej, förr, Jag vet att livet INTE är en dans på rosor men helt ärligt måste du va så jävla dum? Tänk så många unga tjejer som ser upp till dig. Måste du skriva ett sånt här idiotiskt inlägg för att få reaktioner? Alla vet att katter har så mkt mer bakterier än hundar så de där kan du släppa nu. Tycker du ska ändra stil o gå tillbaka till ditt gamla jag, Eller fortsätt som du gör nu, Kör på i bästa WT stil och fortsätt skäm ut dig. Kram på dig

  Reply
 16. Clollo oktober 17, 2012 at 8:29 e m

  Men snälla rara sluta ge -svar som att du inte bryr dig.. Du dör inombords av alla skit kommentarer du får white trash! Ta åt dig för det är meningen

  Svar: You wish, you wish… 🙂 Visst reagerar jag, men inte på kommentarerna, men på att en anonym nobody som du, som aldrig skulle våga säga pip till mig i verkligheten, kallar mig för white trash. Det är, för att uttrycka det milt, minst sagt enerverande (slå upp ordet, det finns inte i din vokabulär, slå upp det med)…

  Reply
 17. Hanna oktober 17, 2012 at 8:48 e m

  Jag förstår dig exakt hur du känner dig för katter.
  Jag älskade din förklaring när du skrev att hundars kärlek får mig medan katters förtjänar man! Något sådant skrev du, och det var riktigt klokt. För precis så är det!

  Reply
 18. Nicole oktober 18, 2012 at 9:29 f m

  Låt Paow tycka vad hon vill. Om hon älskar katter låt henne skriva det om hon inte gillar hundar så gillar hon inte hundar. Jag tycker det är sjukt ibland att så fort man skriver skit om en hund så får man hela Sverige på en medans när man skriver skit om en Människa som verkligen behöver hjälp så skiter alla i det. Jag gillar tvärtemot som dig Paow,I dont like cats men smaken är som baken och bara för det kommer jag inte skriva nåt elakt till dig eftersom alla kan inte tycka om samma saker här i livet.

  Reply
 19. julia oktober 18, 2012 at 9:55 f m

  Sara – och du har nog inte varit i närheten av en gosig, kärleksfull katt.

  Reply
 20. Enma oktober 18, 2012 at 1:45 e m

  Usch katter är bara äckliga. Varför finns ens katter? Helt meningslösa djur och hemska djur

  Reply
 21. Loise oktober 18, 2012 at 2:17 e m

  fast du vet väl att det är lika många katter som hundar som flås levande i asien varje dag för att bli päls som du sen köper här i Sverige. Du kanske tror du köper mink, eller ”hund”, men det är lika ofta katt, och dom plågas ihjäl. Tänkte du kanske ville veta det om de nu är skillnad på vilket djur det är för din del. Ah just det ca 20000 katter om dagen handlar det om! För precis som du ser på hundar som smutsiga djur, ser andra på katter som smutsiga djur, och torterar/flår ihjäl dom levande. Och sen kan du sitta med din päls och känna dig som en FINARE människa? Är de någon som är smutsig så är de väl DU?…

  Reply
 22. Malin oktober 18, 2012 at 3:14 e m

  Hej tycker om både hundar och katter, har själv en katt som liknar din jätte mycket 🙂 Och jag tycker inte att det är så jävla märkvärdigt att haka upp sig bara för att Paulina skriver att hon inte tycker om hundar! Så jävla patetiskt att ni ens orkar hålla på att skriva massa skit för en sådan sak… Alla tycker olika….!!

  Reply
 23. Pauline oktober 18, 2012 at 4:32 e m

  Smutsiga ?? Hur kan du kalla hundar smutsiga ? Visst om du inte är en hund människa men du behöver ju inte skriva att dom e smutsiga ? Tror att väldigt många tar illa upp av att du säger så! Du kan lixom säga ” jag är ingen hundmänniska utan kattmänniska ” mer behöver du inte säga ! Själv så älskar jag hundar o tycker verkligen att de är människans bästa vän , o jag hade lätt kunnat jobba med hundar livet ut! Men tycker att du kan hålla de för dig själv med att ” hundar e smutsiga”!!

  Reply
 24. Erica oktober 18, 2012 at 7:59 e m

  Jävligt osmakligt uttryckt av dig, räcker som sagt att säga att du inte gillar hundar, behöver inte dra till med att dem är smutsiga! Och varför ens ta upp att du inte önskar livet ur dem och att du inte vill att de ska bli päls? Skulle någon tro det eller vadå?

  Svar: Ja, det skulle förmodligen alla med en fungerande hjärna tro på. Det är alltså enkelt att förstå hur det står till med din.

  Reply
 25. Mikkiiss oktober 18, 2012 at 8:54 e m

  En hunds mun är renare än katters då dom byter saliv väldigt ofta, minns dock inte hur ofta ..

  Men katter är helt fantastiska, har själv tre stycken och hur mycket dom än kan vara jobbiga och irriterande så älskar jag dom sjukt mycket ändå !
  Dom är trogna och mysiga !!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *