7 Comments

 1. Anna Jansson oktober 4, 2012 at 8:43 e m

  Läs om hur jag gjorde för att gå ner 14 kg och nå drömkroppen. I min blogg får du tips, råd och inspiration till viktnedgång, tips om kost, träning, recept på nyttiga måltider, mina kost- och träningsupplägg mm.
  http://www.nolimits.myshowroom.se

  Reply
 2. Emma oktober 5, 2012 at 9:05 f m

  eh på din instagram har du lagt ut en bild på att du ångrat steffis tatuering och att hon är en svikare som dissade dig för kissie? vrf är du med henne nu om hon är så falsk?

  Reply
 3. JLLcosmetic oktober 5, 2012 at 11:39 f m

  hej, kola in vår blogg. JLLcosmetic.devote.se Vi är några tjejer som utbilda oss till makeup artister

  Reply
 4. Malin Thurban oktober 5, 2012 at 3:56 e m

  Snacka lite skit om Malmö huh? Ta en titt på Stockholm istället.

  Reply
 5. Erika oktober 5, 2012 at 7:10 e m

  Känns inte som du mår bra.På sista tiden när man har läst din blogg så känns det som det enda du gör är att festa.Det är Inge fel med det om man gör det för att det är roligt och lagom mycket.Känns som du dövar en ångest som du har med att festa.Och jag lovar det är ingen bra ide.Har själv gjort det och det funkar ett tag sen går det inte längre.Jag tycker du ska låta bli att festa på en månad och bara ta hand om dig själv.Börja träna äta nyttig mat gå på spa och promenader.Och framförallt försök att vara själv det är inte farligt.Jag lovar att du kommer må så mycket bättre.Kram

  Reply
 6. Camilla oktober 5, 2012 at 11:02 e m

  Bränt barn skyr elden heter det visst men du bara grillar vidare 🙂 Om ca 2 veckor kommer Steffi att hänga med Kissie igen och du kommer återigen att bli sååå besviken (plus att Kissie får all info som du nu häver ur dig, precis som du får höra Kissies grejer varje gång det är ”din tur”…). Sorgligt men ändå lite gulligt är det ju med eran sandlåderelation 🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *