Mat!

Snart så kommer ett videoinlägg med alla frågor också ^^

20121026-155801.jpg

(Visited 33 times, 1 visits today)

21 Comments

 1. Tova Grimes Hirsch oktober 26, 2012 at 4:24 e m

  Paow! Jag ville bara berätta hur mycket jag tycker om dej. Vi är inte lika på något sätt och jag håller inte med dej om alla dina åsikter, men du är ärlig! Det är så sjukt skönt att det allafall finns någon som inte ljuger och försöker få allt att framstå som perfekt. Någon som står för sina åsikter. Du är så awesome

  Reply
 2. H oktober 26, 2012 at 4:38 e m

  Känner du Marco? Mr Sweden 2011? Isåfall hur??

  Reply
 3. lina oktober 26, 2012 at 6:08 e m

  såg dig i senaste avsnittet 69 saker du måste veta om sex ! hahah jasså du har 3 sexleksaker mjaaaaah! haha skjoja! nä men tänkte baara berätta de… ehh

  Reply
 4. Lotta oktober 26, 2012 at 8:11 e m

  Oh va gott 🙂

  Reply
 5. amelia oktober 26, 2012 at 8:53 e m

  you are e hoe ! peace

  Svar: If I am, what does telling me and everyone else make you?

  Reply
 6. Aili oktober 26, 2012 at 10:02 e m

  Mmmm, vad gott… 🙂

  Reply
 7. Aili oktober 26, 2012 at 10:02 e m

  Mmm, vad gott… 🙂

  Reply
 8. Tjej från Göteborg oktober 26, 2012 at 10:12 e m

  Hej! Jag vill bara skicka några uppmuntrande ord då jag ser hur mycket skit du får kastat på dig av andra folk och också i dessa skvallerbloggarna.

  Jag kommer ihåg precis när du blev ”stor” inom bloggvärlden och hur starkt jobbat jag tyckte det var då du inte var särskilt gammal men byggde upp något stort helt själv. 

  Alla har ned- och uppgångar i livet, men man måste klara av vissa nedgångar dör tt kunna bugga sig starkare. Stå på dig, var dig själv och strunta i vad alla andra människor skriver och säger som tydligen är missnöjda med sitt egna liv och måste trycka ner en tjej som kanske inte alltid mår så bra. Precis som vilken människa som helst som mår dåligt, mår bra, är ensamma, har massor runt sig, försöker hitta sig själv. Alla har detta men det verkar folk inte komma ihåg eller märkt av ännu.

  Men tänkte som sagt bara säga stå på dig med fötterna i marken, upp med huvudet och visa dom att du kommit längre än dom.

  Reply
 9. Emelie oktober 27, 2012 at 3:38 f m

  Hej :):):):)

  Reply
 10. Nadine oktober 27, 2012 at 11:56 f m

  Vad gott det ser ut! 🙂

  Reply
 11. Sthlmtjej oktober 27, 2012 at 12:11 e m

  En kommentar till ditt förra inlägg. Detta läste jag för många år sedan och antar att det inte är något nytt, men skönt citat iaf: Om tjejer är BILLIGA! Är fan killar GRATIS!!! You go girl, vi har bara ett liv. Så lev och skit i vad alla andra tycker och tänker. Trevlig helg!!

  Reply
 12. Aa oktober 27, 2012 at 3:07 e m

  Nej gör inte en videoinlägg

  Reply
 13. Lovisa oktober 27, 2012 at 5:33 e m

  Ser gott ut! 😀

  Reply
 14. Fanny oktober 28, 2012 at 5:26 e m

  Jag kommenterar här för att jag visste inte riktigt vart jag annars skulle kommentera. Men jag måste få säga att du verkligen har vuxit till dig, fast till det sämre. Du har blivit en elak person som inte har någon som helst respekt för någon annan. Att vara ärlig är inte fel, men att vara otrevlig och oartig är helt fel. Och det är just vad du är. Och dina HEMSKA kommentarer mot Dessie är ju, ja, HEMSKA? Hon är precis lika elak hon, men vad tänker ni med? Hur kan du lägga upp en bild på din insta och säga att hon blir slagen utav sin pojkvän? Jag hade sjukt mycket respekt för dig, men nu är det helt borta. Jag såg verkligen upp till dig, du sa vad du ville, var cool, var schysst. Men nu är du bara elak, oartig, otrevlig, respektlös, och ja bara riktigt idiotisk. Tänk efter innan dy gör något.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *