Men tjena :)

Anledningen till att jag inte bloggat sådär apmycket de senaste dagarna (även om jag hunnit med en hel del faktiskt, ni skulle bara veta hur lång tid dem där shopping tips inläggen tar!) är för att jag faktiskt har en vän över som jag träffade nere på Mallis!

Och det är sjukt kul och han är inte från Stockholm så då blir det väldigt mycket ute på stan och att man gör massa grejer och inte sitter vid datorn så mycket, verkade även som att ni inte är så förtjusta i överdrivet mycket mobilblogging så då väntar jag hellre tills jag sitter vid en dator i lugn och ro och kan blogga. Som nu!

Annars känner jag mig ”väldigt Stockholm” numera, äter massa gott på Vapiano och hänger hos Bobby typ… haha stockholmare i ett nötskal? Men jag vill passa på att gå på stan innan det blir så där iskallt så man ändå bara är hemma hela tiden och innan magsjukan tar över Stockholm! Alla mina kompisar tycker att jag är galen, men jag är seriös, packa ner handsprit i väskan och gör din omgivning en tjänst! Kommer tipsa mer om det på bloggen sen…vänta ni bara!

Var ute en sväng igår faktiskt, ett tag sen jag var ute och dansade en onsdag men hade kul 🙂 Idag vill jag mysa, är ju iskallt ute!

Lite blandade bilder ni inte sett 🙂

(Visited 22 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Sjuksköterskan oktober 25, 2012 at 2:52 e m

  Handsprit avdödar tyvärr inte calicivirus (vinterkräksjuka), åtminstone inte helt o hållet.. Från vårdhandboken: ”Vid vård av patient med misstänkt virusgastroenterit utförs, efter patientkontakt, mekanisk rengöring med handtvätt (flytande tvål och vatten) samt noggrann torkning innan sedvanlig handdesinfektion med 70% handsprit. Detta utförs även efter det att man använt handskar. Handtvätt ska utföras även om händerna är synligt rena, detta för att minska smittdosen och för att alkohol inte har fullständig effekt på icke höljeförsedda virus, som till exempel calicivirus.” Men såklart är handsprit det bästa man kan använda i brist på andra tvättmöjligheter 🙂

  Svar: Dessutom kör jag gärna med 85% 🙂 i Alcogel.

  Reply
 2. Natalie oktober 25, 2012 at 5:12 e m

  Är oxå livrädd för magsjuka och är väldigt insatt, måste därför tyvärr meddela att handsprit inte hjälper mot dom bakterierna. Tvätta händerna OFTA och LÄNGE med tvål och varmvatten är det enda som funkar!

  Reply
 3. Emma-Lou oktober 25, 2012 at 6:35 e m

  Hej, hoppas att du har det bra, har inte kikat in här på ett tag! Du är en fin tjej, tjejen, kom ihåg det. 🙂

  Kul med lite blandade bilder förresten 🙂

  Reply
 4. Lana oktober 26, 2012 at 9:24 e m

  Grrrrrrrrrrrrr han hade jag gärna satt klorna i ta han paulina ;).

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *