Sajko bitch.

För någon månad sen så fick jag mejl av en snubbe angående att han ville betala ett par sillisar till mig, vilket jag tog som en väldigt rolig grej och bad honom skicka sitt nummer. Det roliga är att en av mina vänner fick exakt samma mejl + en bekant till mig så tänkte, äsch go on, liksom. Så jag ringde den här människan och han pratade med bred Gävledialekt och skickade en massa bilder på sig själv & sitt könsorgan och rumpa.

Det var inte direkt så att jag ville att han skulle betala ett par bröst åt mig, utan mer att det var ett fredagsnöje att ringa något sajko och tyckte det var kul. Men nu har den här människan terrat mig dag och natt, skickat hundratals sms och ringt mig cirka 50 gånger om dagen. Har bett människan att sluta höra av sig till mig flera gånger, men han fortsätter och slutar inte. Och jag har inga planer på att fixa nya rattar.

Och så ser jag att någon dum nöt som skriver en skvallerblogg att det skulle vara honom jag hälsat på uppe i Umeå, och nej det är det absolut inte.. Men asså snälla, vetefan vad folk tror om mig egentligen… En person som stänger ner en blogg för att ens mormor dött. That’s life jävla idiot.

(Visited 79 times, 1 visits today)

9 Comments

 1. Karro oktober 14, 2012 at 11:49 e m

  varför ger du ens ditt nummer till honom? -.-

  Reply
 2. Sara oktober 15, 2012 at 12:31 f m

  hahaha han skvallras de om här i gävle!
  fixat tjejer här nämligen 😛

  Reply
 3. Julia. oktober 15, 2012 at 8:57 f m

  Inte för att vara fett ”tråkig”, men … Sånt där är farligt och kan sluta illa. Visst han är inte hotfull, men psykopater är snälla. & han måste ju ha ngn fet störning.. Man vet aldrig om han kanske står utanför din dörr varje dag snart istället för att smsa dig och ringa dig varje dag. Just sayin’ Var försiktig paulina. <3

  Reply
 4. tina oktober 15, 2012 at 9:15 f m

  Han måste vara efterbliven va??

  Reply
 5. tjej oktober 15, 2012 at 5:06 e m

  Om du vill att han ska sluta ge ut hans nummer eller så säger du till han först att om du inte slutar kommer du får hundra gånger tillbaka och sen lägger du bara ut hans nummer.
  Over and out

  Reply
 6. Stor oktober 15, 2012 at 6:05 e m

  Verkar som du gillar stora ändå haha! [email protected] sprutar för dig om du vill 🙂 25cm

  Svar: Javisst, lägger upp det live på bloggen om du visar ansiktet, så lovar jag att titta…

  Reply
 7. Josefin oktober 15, 2012 at 7:14 e m

  Ärligt talat så får du skylla dig själv..

  Reply
 8. Linda oktober 16, 2012 at 8:47 f m

  Men jag dör!! Han är efterbliven. Han har ringt mig & alla mina kompisar & gjort samma sak. Akta dig, han är verkligen mongo & inga pattar får du heller 😉

  Reply
 9. Miaa oktober 24, 2012 at 8:41 e m

  Moneyslave?? men i så fall kan han ju kontakta mig, mina bröst kommer kosta betydligt mer än planerat 😉 haha

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *