Fika times!

Har spenderat typ hela dagen på ett café här på Söder och ätit god mat och hängt…känns så skönt att vara blond igen, känner mig mycket mer som mig själv! Det bruna var verkligen inte för mig. Känner mig mycket gladare och så av det blonda håret och jag tror att det märks på mitt humör.

Vi satt och snackade lite om att vi vill hitta på någonting ikväll och så får det nog bli! Vi ska laga middag här och sen får vi se vad vi hittar på, kanske blir det lite bus på stan? Haha, yeah right, känner mig typ alldeles för gammal och trött för det för att vara ärlig. Men får se, är ju tydligen nån konsert ikväll så lär vara bra drag ute ändå!


Jag och Peter…och mat!


Älsklings Paris! Tycker Daniel såg riktigt cool ut idag, kul!

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (4)
 • Frida

  Jag har själv varit brunette en gång, av misstag och det räckte ca. 1 år förrän jag fick tillbaka min fina blonda färg! Tiden som brunett var den värsta i mitt liv, allt sket på sej och allt kändes skit, jag var riktigt deppig! Kanske lite överdrivet att skylla allt på det bruna håret men det gör jag , för genast jag blev blond igen gick allt bra igen 😀 Komist hur mycket det kan påverka! 🙂

 • Evelin & Alexandra

  Hej! Vi är ett tvillingpar på 15 år som bloggar om våran vardag, mode och träning! Kolla gärna in våran blogg och lämna kanske en kommentar efter dig!

  Kram!

 • Rebecca

  Jag måste fråga dig var du färga ditt hår? Och hur mycket mellan tummen och pekfingret hur mycket det kostade dig? Jag har själv för exakt en månad sen färga håret brunt och håller nu på att avlida. Så är jätte tacksam för svar då ditt blev otroligt snyggt.

  Tack på förhand!

 • sabina

  du är så grymt fin i blond! jag diggar dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *