Fånga dagen & Eskilstuna nästa fredag!

Jag säger bara Uppsala baby, vilket liv! Stockholms krog liv är inte så roligt alla gånger det är nog för att det oftast är sällskapet man är med som gör kvällen rolig! Anyway… LOVE till alla mina fans som skrev så fina kommentarer igår kväll, vi alla kan inte tycka lika men ni är så gulliga!

Tåget går snart hem, ska bara vakna till liv, sätta på mig! Ikväll vill jag veeerkligen hitta på något, Viktor är fortfarande hos mig, så vi ska hitta på något, bowling, bio, middag… På fredag ska vi ända till Eskilstunaa, jag, Daniel Paris såklart & Söta Sarah Tjulander. Virre har fixat något kul för oss på fredag kväll!

Har jag några läsare ifrån staden Eskilstuna? Vi kanske ses där på fredag då! Sist jag var där blev jag inte jättebra bemött av en tjej på krogen och det drog ner besöket lite faktiskt, men det här kommer bli både skönt och kul! Spännande.  

(Visited 100 times, 1 visits today)

11 Comments

 1. Frida november 18, 2012 at 2:01 e m

  Hej paow, jag bor i eskilstuna och vet hur människorna är här, Flyttade hit från södertälje för 3 år sedan, Och dom första 2 åren blev jag bara bemött som skit, Tills jag träffade dom rätta vännerna som behandlar mig som folk..
  Första gången jag var ute på krogen knuffade en tjej till mig och vi örjade tjafsa,, jag blev utkastad frånkrogen för att jag inte kom härifrån..

  Så förstår dig fullt ut.. Eskilstuna är en Riktig skitstad innan man träffat dom vettiga människorna..

  Mvh

  Reply
 2. Emma november 18, 2012 at 3:48 e m

  Hej Paowi! Eskilstuna har både sina nackdelar och fördelar, finns jävligt många idioter här men om man träffar rätt personer så är denna håla faktiskt rolig! Hoppas du får det super här, skriv sen vad du tycker! =)

  Reply
 3. Melissa november 18, 2012 at 6:02 e m

  Shyrre paowi, Villa etuna är våran nattklubb här med house golv osv sen har du bara såna där äckliga små barer som Olearys osv. Så Villa Etuna är det jag skulle rekommendera och viktor säger nog likadant ! Sist du var här var du på Harrys och och det har nyligen gått i KK.

  Reply
 4. ida november 18, 2012 at 7:07 e m

  Hej Paow. Jag är bosatt i Eskilstuna. Staden är mysig i sig men som komentarerna lyder nedan så beror det helt på vad det är för folk man träffar på. Det är rätt mycket drama mest mellan tjejer. Blickar, avensjuka och sånt larv. Hoppas du hittar rätt folk så kommer du få en lyckad kväll!

  Reply
 5. Sophia Westrin november 18, 2012 at 8:13 e m

  Du är så fin paow! 😀 En kompis till mig Nathalie var ju med dig lite i, var det thailand?? kommer inte ihåg var det var!
  Tänkte då på hur liten världen är ändå 🙂
  Hoppas jag får träffa dig någon gång med! ;D hehe
  love <3

  Reply
 6. Fanny november 18, 2012 at 9:45 e m

  Haha jag är från Eskilstuna o har bott där hela mitt liv, väääldigt mixat folk, om man får vara ärlig och säga att jag INTE är rasist så har jag märkt att det inte är så mycket svenskar här på sista tiden. Man kanske inte får så trevligt välkomnande men kul folk finns det nog någonstans! 🙂
  Hoppas ni får en trevlig fredag här och ha det så kul!

  Reply
 7. Emma Starkko november 18, 2012 at 11:35 e m

  Åh, ja jag bor här! Dock ska man självklart ha inflyttningsfest då haha! Skulle ju vara kul att se dig irl for once! och väntar fortf på svar om du ska med på 100% party, tycker verkligen det!! 😀

  Reply
 8. Amanda november 19, 2012 at 2:23 f m

  Bor i Eskilstuna för tillfället, håller dock inte med om vad de andra säger, helt ok stad (kan bero på att jag är från en liten, typ av, by innan och att jag råkade träffa på ett gäng helsköna människor på vägen). Brasseriet är nerstängt för tillfället och som en tjej skrev tidigare så är enda dansstället Villa, eller Filial men det är verkligen inte att rekomendera, haha!
  Enda missnöjet jag haft är när ett gäng killar försökte slänga en cheeseburgare på mig (?!!!?) efter krogen häromdagen, snacka om slöseri på cheese!? 🙁
  Hursom, det är som med varenda annan stad här i världen – det blir vad man gör det till;)!

  Hoppas ni får det awesome! 🙂

  Reply
 9. Nadja november 19, 2012 at 2:14 e m

  Hej!jag är ifrån Eskilstuna det enda utestället jag rekommenderar är villaetuna! Det enda man kan gå ut till tkr jag i denna lite för lilla och tråkiga stad .hoppas du blir bättre bemött denna gång 😀 <3

  Reply
 10. Arbogabo november 20, 2012 at 12:16 e m

  bingo ska till Arboga ( ligger precis bredvid Eskilstuna) på lördagen, staden suger! Men det kommer bli grymt på Stadskällaren på lördagen 😉 du lär ju komma dit. En champangebat, en pub, en discopub och snygga killar. Komsikomsi!!

  Reply
 11. Evelina november 20, 2012 at 11:49 e m

  Shit va kul att ni ska till Eskilstuna! Jag läser din ofta din blogg och hoppas vi kanske ses ute?! Ha det bäst! Pusssss!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *