Jag säger bara Uppsala baby, vilket liv! Stockholms krog liv är inte så roligt alla gånger det är nog för att det oftast är sällskapet man är med som gör kvällen rolig! Anyway… LOVE till alla mina fans som skrev så fina kommentarer igår kväll, vi alla kan inte tycka lika men ni är så gulliga!

Tåget går snart hem, ska bara vakna till liv, sätta på mig! Ikväll vill jag veeerkligen hitta på något, Viktor är fortfarande hos mig, så vi ska hitta på något, bowling, bio, middag… På fredag ska vi ända till Eskilstunaa, jag, Daniel Paris såklart & Söta Sarah Tjulander. Virre har fixat något kul för oss på fredag kväll!

Har jag några läsare ifrån staden Eskilstuna? Vi kanske ses där på fredag då! Sist jag var där blev jag inte jättebra bemött av en tjej på krogen och det drog ner besöket lite faktiskt, men det här kommer bli både skönt och kul! Spännande.  

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (11)
 • Frida

  Hej paow, jag bor i eskilstuna och vet hur människorna är här, Flyttade hit från södertälje för 3 år sedan, Och dom första 2 åren blev jag bara bemött som skit, Tills jag träffade dom rätta vännerna som behandlar mig som folk..
  Första gången jag var ute på krogen knuffade en tjej till mig och vi örjade tjafsa,, jag blev utkastad frånkrogen för att jag inte kom härifrån..

  Så förstår dig fullt ut.. Eskilstuna är en Riktig skitstad innan man träffat dom vettiga människorna..

  Mvh

 • Emma

  Hej Paowi! Eskilstuna har både sina nackdelar och fördelar, finns jävligt många idioter här men om man träffar rätt personer så är denna håla faktiskt rolig! Hoppas du får det super här, skriv sen vad du tycker! =)

 • Melissa

  Shyrre paowi, Villa etuna är våran nattklubb här med house golv osv sen har du bara såna där äckliga små barer som Olearys osv. Så Villa Etuna är det jag skulle rekommendera och viktor säger nog likadant ! Sist du var här var du på Harrys och och det har nyligen gått i KK.

 • ida

  Hej Paow. Jag är bosatt i Eskilstuna. Staden är mysig i sig men som komentarerna lyder nedan så beror det helt på vad det är för folk man träffar på. Det är rätt mycket drama mest mellan tjejer. Blickar, avensjuka och sånt larv. Hoppas du hittar rätt folk så kommer du få en lyckad kväll!

 • Sophia Westrin

  Du är så fin paow! 😀 En kompis till mig Nathalie var ju med dig lite i, var det thailand?? kommer inte ihåg var det var!
  Tänkte då på hur liten världen är ändå 🙂
  Hoppas jag får träffa dig någon gång med! ;D hehe
  love <3

 • Fanny

  Haha jag är från Eskilstuna o har bott där hela mitt liv, väääldigt mixat folk, om man får vara ärlig och säga att jag INTE är rasist så har jag märkt att det inte är så mycket svenskar här på sista tiden. Man kanske inte får så trevligt välkomnande men kul folk finns det nog någonstans! 🙂
  Hoppas ni får en trevlig fredag här och ha det så kul!

 • Emma Starkko

  Åh, ja jag bor här! Dock ska man självklart ha inflyttningsfest då haha! Skulle ju vara kul att se dig irl for once! och väntar fortf på svar om du ska med på 100% party, tycker verkligen det!! 😀

 • Amanda

  Bor i Eskilstuna för tillfället, håller dock inte med om vad de andra säger, helt ok stad (kan bero på att jag är från en liten, typ av, by innan och att jag råkade träffa på ett gäng helsköna människor på vägen). Brasseriet är nerstängt för tillfället och som en tjej skrev tidigare så är enda dansstället Villa, eller Filial men det är verkligen inte att rekomendera, haha!
  Enda missnöjet jag haft är när ett gäng killar försökte slänga en cheeseburgare på mig (?!!!?) efter krogen häromdagen, snacka om slöseri på cheese!? 🙁
  Hursom, det är som med varenda annan stad här i världen – det blir vad man gör det till;)!

  Hoppas ni får det awesome! 🙂

 • Nadja

  Hej!jag är ifrån Eskilstuna det enda utestället jag rekommenderar är villaetuna! Det enda man kan gå ut till tkr jag i denna lite för lilla och tråkiga stad .hoppas du blir bättre bemött denna gång 😀 <3

 • Arbogabo

  bingo ska till Arboga ( ligger precis bredvid Eskilstuna) på lördagen, staden suger! Men det kommer bli grymt på Stadskällaren på lördagen 😉 du lär ju komma dit. En champangebat, en pub, en discopub och snygga killar. Komsikomsi!!

 • Evelina

  Shit va kul att ni ska till Eskilstuna! Jag läser din ofta din blogg och hoppas vi kanske ses ute?! Ha det bäst! Pusssss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *