Häng med mig på Magaluf Reunion!

För er som aldig hört talas om vad detta är och inte varit i Magaluf, men hamnat här för någon gjort reklam och tycker du ska med!
Denna kryssning är en sjuk partykryssning där allt händer, det är en mix av sköna artister, trubadurer, coverband och grymma DJs. Det funkar att åka med, oavsätt vem du är. Men själva huvudgrejjen och det är den som lite uteblir för dig, är att vi är många som har en återträff ombord och är extremt glada för att se varandra igen. Denna glädje är så stark så den sprider sig över hela båten. Så häng med oavsätt vem du är. 🙂

Åldersgräns 18 år!

BOKNINGEN ÄR ÖPPEN (PRISER M.M.)
Bokning via telefon (öppet 08-20 varje dag): 
Inrikes:             08-6663333      
Utrikes:             +46 8 6663333      
Bokningskod MAGALUF REUNION

Vore sjukt kul om ni ville följa med, vi kommer ha riktigt roligt!

(Visited 79 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. thesswester - inte som alla andra november 5, 2012 at 10:01 e m

  jag min kompis Sabinah bokade denna kryssning för typ en månad sen 🙂 jag misstänkte faktiskt att du skulle med för att du har vart i magaluf. Skulle faktiskt vara otroligt kul om jag fick träffa dig! Menar verkligen INTE att jag vill stalka dig på båten nu haha.. utan jag menar bara att det skulle vara otroligt kul att få se dig och kanske ta en bild med dig? 🙂 har läst din blogg sen jag började blogga, alltså januari 2009 ^^ du är lätt den bloggaren jag tycker mest om för du påminner lite om mig själv.. iallafall de du visar i bloggen 🙂
  KRAM!

  Reply
 2. Sandra november 6, 2012 at 3:59 f m

  Jag är en 21 årig tjej som håller på startar en egen hudvårds och makeup salong och går hudvårdskonsult och makeup artist utbildning med certifikat! Jag jobbar med världsledande produkt som bara säljs via oss återförsäljare.
  Läs mer om produkten i min blogg http://www.nattstad.se/sandraah . Inom snar framtid kommer jag skriva om makeup 🙂 Den kommer verkligen göra din hud superfin. Även de som har fin hy måste behandla den, för den kommer inte vara så fin förevigt!

  Reply
 3. matilda november 6, 2012 at 9:23 f m

  hej! jag och mina vänner tänkte åka utomlands till sommaren men vi är osäkra på vart. vi söker ett ställe med grymt party, bra stränder och inte allt för dyrt. du har ju rest mycket så finns det något du kan rekomendera? tacksam för svar, kram!

  Reply
 4. mikaela november 11, 2012 at 8:51 f m

  var har du köpt tröjan du har på dig?

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *