Hollywood stars :)Titta på klippet här uppe!
Vad tror ni? För att vara ärlig är det här helt väntat om ni frågar mig… Och det kommer bli värre. MYCKET värre! Så är det med alla Hollywoodstjärnor 🙂 De  börjar så gulliga och fina och sen så blir dem kändare och kändare och hela tiden mer pressade av folk i deras omgivning tills dem blir galna.

Kolla bara på Britney Spears! Jag såg typ upp till henne när jag var liten och fick en chock när jag såg att hon rakat av sig allt sitt hår! 😮 Men det var ett sätt för henne att bryta sig loss och vara den hon själv ville vara, bort från alla människor som bara vill ha en bit av henne. Synd bara att hon förlorade sina barn och så… Tydligen har hon brutit kontakten med alla från hennes gamla liv nu! Gamla assistenten, managern och alla andra för att dom utnyttjade henne. Helt sjukt!

Finns många, många fler! Typ Miley Cyrus som har en pappa som typ ”tvingar” henne att vara fina flickan fast det är det sista hon vill vara. Hon sitter säkert och kedjeröker och smsar med Lindsay Lohan mellan tagningarna på sin senaste Disneyfilm och för ett tag sen så kom det fram att hon hade skickat massa ”lättklädda” bilder till en kille hon dejtade. Ooh vilken bra tjej. Nu är jag lite hård, jag tycker om Miley, men ni fattar vad jag menar…det är så det blir när man tvingar någon att vara något dem bara inte är…kan gå illa. Tänk på det 🙂

Miley… finns mycket, mycket värre blider på henne men inget jag lägger upp 🙂

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *