Mat med min Paris

20121120-134926.jpg

20121120-134946.jpg

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - En vecka med goväder Alexandra Nilsson - Mys hos mamma Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas Sponsored - Icon Mirror Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Önskeinlägg - Hur jag och Andreas träffade (full story)
  • jen

    finns de någon gulligare än daniel 🙂

  • Alva

    Hej paow!! Jag såg Daniel på Monki för typ nån vecka sen och jag typ ville ta kort med han men Asså jag är typ blyg så jag vågade så jag och min kompis ställde oss i omklädningsrummet och kollade yta igenom hålen… (Jag vet jag är konstig…) han skulle köpa jeans med några tjejkompisar typ! Haha hälsa honom att han är bäst! P.s du med!! Puss//en 12:årig tjej

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *