Nu gräver vi i gamla sår.

Nämligen mina åsikter om SD. Visst finns dom kvar, men det är inget jag behöver ta offentligt. Och ingenting som jag bryr mig om längre. Jag är inte rasist. Och ja, det vet jag bäst själv. Bara för att jag inte står för det islamsk kultur står för och oftast förknippas med hedersmord, djurplågeri och kvinnoförtryck. Även om det kanske inte är så. Det är en fin tanke. Men det kommer alltid att vara så många ser den. Det spelar ingen roll vilket land du kommer ifrån. Nu snackar vi kultur, och hur religionen påverkar andra i omgivningen.

Ni vet filmerna på Soran Ismail & och Eric Almqvist (som absolut betedde sig fel), men filmen är vinklad och ihopklippt. Det är ju Soran som går fram och kallar Eric dumma saker. Det finns absolut ingen ursäkt till det Eric säger, men tänk efter, är man inte mer än bara människa som blir arg ibland? Och vräker ur sig dumma saker.

Nu snackar jag inte i politisk korrekt ordning. Utan att folk faktiskt tycker att det är okej att trycka ner en annan människa och sen vrida på det, och komma undan med det bara för att han är SDare?

Är det det Soran kallar jämställdhet och rättvisa? Som är det han predikar och ”står så mycket för”…

Och har ni funderat på VARFÖR SD går upp så mycket i röster varje år?

(Visited 452 times, 1 visits today)

329 Comments

  1. swebyggare november 17, 2012 at 10:20 f m

   Just det märkliga i landet är att SD stiger oavbrutet i väljarstöd, fantastiskt vad mycket rasister som den politiska korrektheten föder fram. SD kan bara tacka och buga.

   Tidigare var det endast arga yngre män som sympatiserade med SD, skaran yngre kvinnor till äldre kvinnor stiger oavbrutet.

   Vilken kvinna vill ha sina barn och barnbarn skändade i framtida land i upplösning och kaos utan framtid. Jo, de kvinnor som lever i en mångkulturell dröm, en dröm som för alltid kommer att vara endast en dröm. Öppna ögonen och ta del av verkligheten.

   Reply
   1. Dag november 17, 2012 at 3:13 e m

    Det enkla rasist-testet: läs följande två påståenden och avgör vilket som är rasistiskt, om båda är rasistiska eller om inget är rasistiskt.
    1) svenskar är snåla
    2) somalier är snåla
    Om du anser att ett av dem är rasistiskt (enligt pk-media nr 2 givetvis) är du själv en rasist men kallas för anti-rasist.
    Om du anser att båda är lika rasistiska är du en anti-rasist men stämplas som rasist av etablissemanget.
    Om du anser att inget är rasistiskt utan vill lämna samtalet fritt utan pekpinnar är du sverigedemokrat.

    Reply
 1. Milla november 15, 2012 at 8:46 e m

  Amen sister!

  Reply
 2. ebba november 15, 2012 at 9:03 e m

  helt osammanhängande inlägg… läs igenom dina inlägg innan du postar dom 🙂 eller be någon annan göra det om du själv inte kan bättre. hade varit intressant att läsa vad du egentligen försöker få sagt här… hm,

  Reply
  1. Nämen.. november 17, 2012 at 10:56 f m

   Varför klagar du på hur damen rent grammatikmässigt lade upp sin text?
   Damen framförde sina åsikter i texten. Respektera det och argumentera om sakfrågan istället för att dra upp betydelselösa saker för att kringgå samtalsämnet. Skärpning!

   Reply
   1. Fruxo november 19, 2012 at 9:08 e m

    De är svårt att argumentera i sakfrågan när man inte förstår vad motparten försöker säga.

    Reply
  2. johnny november 17, 2012 at 12:57 e m

   Öppna bänklocket och titta vad som finns där. ja just ja finns inget under locket i dagens skolor.

   Reply
  3. Allan Ladd november 17, 2012 at 1:29 e m

   Det kanske underlättar läsandet om du sänker näsan aning och blickar nedåt.

   Reply
  4. AnnaKonda november 17, 2012 at 3:55 e m

   Hur har du själv det med det skriftliga språket? Du har kanske inte fått lära dig att man börjar en ny mening med versal, ja, versal betyder STOR bokstav.

   Det är dumt att kasta sten i glashus!

   Reply
  5. Ebba aer en hora november 18, 2012 at 1:38 e m

   När man inte längre kan komma med något mot argument så gå på språkbruket. Sorgligt att se fittor som dig… Gör världen en tjänst och stäng av datorn och flytta till mellanöstern.

   Reply
   1. Fruxo november 19, 2012 at 9:10 e m

    Hora är ett ord ni kan stava till iaf 😉

    Reply
  6. Gert B. november 18, 2012 at 6:20 e m

   Vid en första läsning tyckte även jag att det var något osammanhängande och svårläst.
   När jag läst en gång till förstod jag vad hon menade.
   Det är inte helt enkelt att skriva så att folk förstår direkt vad man menar.
   Alla kommatecken är kanske inte på rätt ställe och några kommatecken saknas.

   Reply
 3. Emily november 15, 2012 at 9:03 e m

  Så jävla rätt sagt kunde inte sagt det bättre

  Reply
 4. Jahopps november 15, 2012 at 9:14 e m

  Jaha…så dina inlägg om att det är så fel att kalla folk horor och slampor och att du gjorde sån big deal över det, nu när det har kommit ut att de kallar en kvinna för hora så försvarar inte du tjejen?
  Och du har så fel, tvärtom paow, det är Eric som redigerade videon för 2 år sen för att framstå som att det var Soran som attackerade de.

  Lite roligt det här, du är emot kvinnoförtryck och särbehandling men i videon så är det de man ser 3 killarna snacka om, ’ut från mitt land’ babbe och hora. kan tänka mig om det var invandrare som var i deras plats istället då skulle du flippa ur. Men här ursäktar du bara deras beteende.
  Rasist är du absolut inte men främlingsfientlig är du isåfall.

  Reply
  1. FreedomOfSpeech2014 november 17, 2012 at 11:33 f m

   Läs lite mer om verklig främlingsfientlighet här och återkom:

   http://freedomofspeech2014.blogspot.se/2012/10/invandringens-pris-hatet.html

   Även om det inte var en samhällsekonomisk katastrof med dagens invandring och även om brottsligheten inte sköt i höjden pga den så skulle nog många med mig vara negativa till att Sverige utvecklades år det håll vi är på väg.

   Första och andra generationens invandrare utgör ca 30% av befolkningen i alla ålderssegment utom bland pensionärer, dvs nästan var tredje person du träffar är första eller andra generationens invandrare. I allt större grad från mellanöstern eller afrika.

   Lite invandrare är ett trevligt och annorlunda inslag, mycket invandrare utplånar det som är, och har varit, Sveriges kulturella särart. Vi månar väldigt mycket om andras kultur, men struntar i vår egen.

   Om man är främlingsfientlig för att man tycker det är mer svenskt och idylliskt som Sverige såg ut i Astrids Lindgrens filmer än dagens Malmö, då är nog många av oss främlingsfientliga.

   Reply
  2. UncleBob november 17, 2012 at 11:40 f m

   ”Det finns absolut ingen ursäkt till det Eric säger”
   Väldigt konstigt att folk inte kan läsa vad som skrivs. Man får snarare intrycket att vissa umskallar inte VILL förstå enkelt formulerad text. Där kom ”naziargumentet” där kom ”ditt lilla äckel” där kom hat och hyckleri och bra mycket mer idiotiska saker än vad Erik A. sa på en snedfylla för snart tre år sen.

   Jag gillar dig Paulina, trots att jag kunde vara din far vad åldern beträffar. Det krävs en stark person med stor integritet för att våga stå för sina personliga uppfattningar och att strunta i de som ängsligt kallar dig rasist för att inte själv bli kallad ”rasist”. Jävla utslitet nonsensord idag va?

   Reply
  3. johnny november 17, 2012 at 1:00 e m

   Ungdomen pratar så idag, hur gammal är du?

   Reply
  4. Per Andersson november 17, 2012 at 7:57 e m

   Nu skall vi se; okej, sa du tror att Islamisterna som vill införa sharialagar i Malmö och Köpenhamn kommer att nöja sig med detta ? I have some news for you:

   Dessa extermister kommer inte att ge vika förrän alla simhallar, skolor och läkarmottagningar i Sverige är könssegregerade. Detta kommer att ske, med säkerhet, om utvecklingen fortsätter i den takt den pågår just nu.

   Och om du undrar varför SD behövs, så kan du fråga den 87 åriga damen som blev nedslagen av ett invandrargäng i Helsingborg i veckan. ( eller alla de tjejer och kilar som STÄNDIGT utsätts för våld o våldtäkter från invandrargäng ! )

   Och om du tror på rapporteringen av diverse statistik i tidningarna så kan du reflektera över detta; när en person benämns som ” svensk ” i media, så ingår samtliga personer som har svenskt medborgarskap, även om de fick det för tre veckor sedan eller sju år sedan, samt alla andra gen invandrare som fullständigt smular sönder säkerhet och trygghet gatorna i Stockholm, Göteborg och Malmö.

   Dags att dragplåster huvudet ur sanden !

   Reply
 5. Hanna november 15, 2012 at 9:15 e m

  Asså hur ska man ta dig på allvar när man märker hur okunnig du är inom politik och framförallt SD. Bara faktumet att du inte ens vet vad Sorans fullständiga namn är säger en hel del om hur lite du verkar veta om hela händelsen.

  Så som jag har förstått så står du bakom Almqvist, men när självaste Jimmie Åkesson påpekar hur fel Almqvist har och säger att det är bland det värsta han varit med om under sin politiska tid borde du väl ändå förstå att till och med självaste SD skäms över de rasistiska uttalanden. Du säger att du inte står bakom islam som förttrycker kvinnor, men när Almqvist trycker ner en kvinna genom att kalla henne hora är det ”okej, ett misstag”.

  Det är bra att du uttrycker dina åsikter men snälla läs på lite innan du gör det annars får du bara dig själv att framstå som dum..

  Reply
  1. Sören november 17, 2012 at 10:11 f m

   Svenska tjejer blir kallade ”Hora” varje dag I skolan Ute på stan av begåvningsreserven Varför reagerar ni inte då Snacka om att sila mygg å svälja kameler

   Reply
   1. Gurra november 18, 2012 at 1:09 e m

    Jaså, lite märkligt att du anser att det skulle vara ok beroenden på vem som säger så, det är alltid fel.

    Reply
  2. Robin november 17, 2012 at 10:21 f m

   Hej hanna . nu är det väl så att jämnföra att någon häver ur sig ordet hora på fyllan i en hetsk situation med islam som förtrycker kvinnor på värsta sätt och utan somhellst någon alkohol inblandat som påverkar omdömmet är rent korkat enligt mig.

   Reply
  3. Skogens Konung november 17, 2012 at 11:46 f m

   ”Utan att folk faktiskt tycker att det är okej att trycka ner en annan människa och sen vrida på det, och komma undan med det bara för att han är SDare? ” Tyvärr är många människor funtade så i Sverige idag. Det finns ena jäkla massa förklädda fascister bland de som skrivit kommentarer här. Det är väl för helvetes klart att alla människor kan lacka ur ifall man blir provocerad. Synd bara att de där idioterna lyckades reta upp Almqvist till att börja bete sig lika jävla dåligt. Förbannat många invandrare går runt och säger svennejävel och svennehora, hora mm mm varje jävla dag men direkt någon svennejävel blir arg och säger jävla turkjävel så är han rasist direkt han öppnat käften. Flesta människor är så inni helvetes bortblåsta här bland kommentarerna att jag blir mörkrädd. Lär er att vara lite konsekventa tack. Eller så ger ni fan i att skriva ett skit så man slipper se era taskiga jävla försök till att verka vara smarta.

   — Follow the leaders that seek the truth and doubt the ones that say they allready knows it —

   Reply
   1. mongo november 22, 2012 at 1:30 e m

    Ja så bara för att någon kallar dig för rasistiska saker så berättigar det din rasism? Jag som svensk har fan aldrig hört så mycket som ett ”Svennejävel” av någon trots att jag vistats mycket i Rinkeby, numera bosatt i Sofielund i Malmö. Denna rasism mot svenskar är kraftigt överdriven. Det jag vill ha sagt med detta inlägg är att du är rasist. Du anser dig ha rätten att kalla folk för turkjävlar bara för att en liten klick turkar går runt med rasistiska åsikter om Svenskar. Bara för att någon är en idiot betyder det inte att du har rätt att vara det. Och folk här försvarar Almqvist och company, en folkvald politiker som bevisligen är kapabel till att slå järnrör i skallen på någon som nuddat hans polares mobil. ”Det kan hända den bäste.” Säger ni. Så bara för att man är full så har man rätt att bete sig som ett jävla klappmongo och hota folk med järnrör, vara allmänt rasistisk och förnedra kvinnor som försöker stoppa misshandel? Att det är SD:are som ligger bakom förvånar inte många i Sverige, varför inte? Därför att många SD-sympatisörer har varit skinnbulor i sin ungdom och sparkat in skallen på invandrare, inget nytt under solen. Hade det varit moderater eller sossar som betedde sig likadant hade det blivit ännu större rubriker…

    Reply
 6. natt november 15, 2012 at 9:20 e m

  Agree!

  Reply
 7. sara november 15, 2012 at 9:20 e m

  Helt fel är du där, är man en partiledare eller vafan han nu är man kontrollera sin ilska och beteende. Men detta är jag bara jävligt glad över, SD kommer få jävligt mycket problem nu och tror inte ens dem kommer få delta i riksdagsröstningen 🙂

  Reply
  1. micke november 17, 2012 at 10:19 f m

   re :Sara
   ”dem” , det heter de, och det som hänt nu har ingen påverkan på riksdagsomröstningarna!
   Till PAOW
   Om man är läskunnig så kan man läsa att du tyckte att Almqvist gjorde fel och det gjorde han, man kan även läsa att filmerna i Expressen är redigerade och det är dom, av Expressen som tydligen fått orginalet av en ”vän” till Ekeroth och Almqvist. Att hela denna historia är regisserad för att skapa ett så stort mediadrev som möjligt kan vara ett resultat av höga opinionssiffror för SD, tillsammans med att tidningarna nyligen hade sammanträffande med regeringen om presstödet.
   Redan 2:a dagen har det skrivits fler spaltmetrar om sd-gate än om självmordsbombaren i vår huvudstad. Bry dig inte om stolpskotten som skriver rasist m.m., de kommer en dag att vakna men då kommer det att vara försent. Så fortsätt att skriva vad du tycker, vill folk inte läsa det får dom väl surfa vidare till dom hittar något som passar deras verklighet.

   Reply
  2. Sugianto Eriksson november 17, 2012 at 12:56 e m

   Men sara du kan inte vara gammal? Riksdagsröstningen menar du valet var fjärde år ? eller menar du röstningar inom riksdagen för olika motioner – propositioner? Så är du ung eller gammal men mkt naiv som tror ett helt parti utesluts pga vad 3 individer i ett parti gjort.

   SD 2014

   Reply
  3. Realisten70 november 18, 2012 at 4:28 f m

   Kära Sara.
   Oavsett om du är partiledare eller inte så ska du kontrollera din ilska.
   Dock så blir folk i fyllan inte så snabbtänkta och munnen öppnar sig innan hjärnan har kontrollerat innehållet.

   Däremot är du långt ute och seglar vad det gäller folks förtroende för SD som parti.
   Vi kan ta en fortsatt diskussion hösten 2014 när SD blir markerat som 3:e största parti.

   Det blir siffror uppåt 15 % helt klart.

   Vill du sätta emot ?

   Reply
  4. UncleV-Bob november 21, 2012 at 2:07 f m

   sara: Det inträffade påverkar inte riksdagsomröstningar ett dugg,
   För övrig satt de inte i riksdagen vid det tillfället. För h-e: SD satt inte ens i riksdagen för två och ett halvt år sen-

   Paow: Du har ett stort civilkurage som lockar mig och andra att besöka bloggen. Intressanta debatter och inlägg, hit kommer jag att återvända ofta

   Reply
 8. emelie november 15, 2012 at 9:22 e m

  hur kan du sitta och skriva att filmen är ihopklippt? de har KNAPPAST suttit och tagit bort saker om Soran hade sagt ngt dumt. ta reda på fakta först innan du skriver ut sån info i din blogg.

  Reply
  1. eva november 17, 2012 at 12:44 e m

   Den som klippt bitar i videon och visar är väl Expressen? Och vilka syften har de månntro? 🙂

   Reply
  2. Kenny november 17, 2012 at 3:37 e m

   Hoppas inte din dumhet är smittsam. Om du seriöst INTE tror att dom redigerat filmen för att vinkla inslaget…. så är du verkligen ute o seglar i verkligheten.

   Reply
 9. amanda november 15, 2012 at 9:28 e m

  gåre dåligt för bloggen paow? eftersom du tar upp detta igen som blev en stor debatt förra gången . Kan du inte bara släppa de ?

  Reply
 10. ordblirmeningar november 15, 2012 at 9:36 e m

  Sd är rasister. har alltid varit och kommer alltid att vara 🙂

  Reply
  1. Kenny november 17, 2012 at 3:39 e m

   Nemen har vi ett hets mot folkgrupp ifrån dig kanske? Man är inte på automatik Rasist för att man sympatiserar med ett invandringskritiskt parti. Nu får du nog tänka till lite.

   Reply
  2. JayJay november 17, 2012 at 5:55 e m

   Så alla som röstar på SD är rasisiter?
   I Sverige finns det idag lite över 6 900 000 röstberättigade personer. Av dessa så hade lite mer än 9% röstat på SD om det varit val idag. Det vill säga, nästan 700 000 personer.
   Det är mer än det bor i Göteborg.
   Om vi leker med tanken att alla dessa plötsligt skulle rösta på M eller S, skulle då dessa partier omedelbart bli rasistiska? Deras väljare är ju det.
   Ni som skriker rasister och andra okvädesord efter SD röstar är lika stora rasister själv. Slå upp vad ordet betyder innan du slänger det ur dig nästa gång.

   Paulina har tidigare fått skit för att hon vågar stå för sina politiska åsikter. Självklart kan det diskuteras om de ska luftas i en blog som annars inte innehåller liknande material.
   Men det är hennes fulla rätt att tycka vad hon vill och att dessutom säga det. Den som påstår nåt annat är en rasist.

   Reply
  3. rinkeby november 17, 2012 at 11:23 e m

   Nej,, fel… Jag är inte, kommer inte bli rasist… Men röstar på SD.. Till och med min mor kommer att göra det som sett rasism på alltför nära håll under WW2..

   Reply
  4. Lars Petersson november 18, 2012 at 10:17 f m

   SD är inte rasister och kommer aldrig att bli det !

   Så jävla lätt att skriva oneliners,förtydliga dig i stället.

   Reply
  5. Daniel Varg november 18, 2012 at 10:04 e m

   Och jorden är platt, eller.

   Reply
 11. Malin november 15, 2012 at 9:37 e m

  Alltså, dina åsikter kring SD & invandringspolitiken är ett inlägg i sig… Men du kan väl åtminstone med rätt fakta?
  Det är inte Soran som filmat & ”klippt & vinklat”. Det är Kent Ekeroth själv som filmat alltihop, men det var kanske inte så noga med faktakoll?

  Reply
  1. UncleBob november 17, 2012 at 11:52 f m

   Malin: Du talar i nattmössan och känner icke fakta!! Soran har tidigare lagt upp egna klipp från händelsen, på Youtube där han påstod att Erik ”sparkat mot en invandrare” Erik fick då någon teknisk kunnig att plocka ut sekvensen från filmen med den aggressiva invandraren när han svingar en full ölburk. Den visar klart att han inte ewns nuddar
   killen men sparkar undan en full ölburk som fylleturken svingar.
   Soran fick be om ursäkt i sin nästa Youtubefilm för sin felaktiga beskrivning

   Reply
 12. ellen kent november 15, 2012 at 9:42 e m

  har du funderat på varför hitler också fick så mycket röster?

  Reply
  1. Ante november 19, 2012 at 9:59 e m

   Därför att majoriteten av befolkningen inte vet vad som är bäst för dem. Det är därför sossarna dessvärre styrt landet i 40 av de senaste 55 åren cirkus.

   Galileo Galilei blev också hatad o utskrattad, precis som SD

   Reply
 13. kimberly november 15, 2012 at 9:48 e m

  hahaha lilla gumman.. Håll bara käft.
  Aldrig hört så dumma saker komma ut ur en människas mun..
  Så du menar att man kan gå fram hur som helst och kalla en ung svensk tjej för hora eller att man går på 3 personer på en ensam och full kille som inte har gjort ett skit?
  Eller säga ” med vår politik kommer det inte finnas såna” bara för att man är arg?

  Undrar verkligen hur du mår. Stackars patetiska människa

  Reply
  1. adde november 17, 2012 at 9:49 f m

   till er dum huven, filmen är klippt på vissa ställen och det säger självaste Kent själv, de vill att media ska visa hela händelsen. Men det tvär vägrar de göra. Killen som bråkar med Kent och Erik säger att de ska få problem med det gäng han är medlem i. det framgår inte i filmen som media klippt till. De HAR även hela filmen men visar där sd gör bort sig. ni är snor ungar som köper ab,exp och sen tror på allt!

   Reply
  2. Anders Nilsson november 17, 2012 at 10:41 f m

   Vad är det för märkligt med det? Det är ju vardag för svenska tjejer att bli kallade ”svennehora”, likaväl som det är vardag för svenskar att bli nedslagna och rånade. Enda skillnaden är att det då är invandrare som gör det . Men då heter det att vi blir berikade av deras kultur och ska uppskatta de nya influenser som drabbar vårat land. Naturligtvis är det lika fel vem som gör det men ta bort de politiskt korrekta skygglapparna, öppna bägge ögonen och försök att se vad som händer i Sverige.

   Reply
  3. silver november 17, 2012 at 11:37 f m

   Precis, hur kan man kalla nån hora bara sådär? Det ordet har man ju aldrig fått höra miljontals ggr genom sin uppväxt av framför allt ungdomskillar med utländskt påbrå.

   Reply
  4. Erik november 17, 2012 at 2:11 e m

   Om du nu har rätt så borde du väl stödja henne och inte skriva nedlåtande kommentarer?

   Du låter som en i mobbargänget utanför gympasalen.

   Reply
  5. Fafhrd2 november 17, 2012 at 7:47 e m

   Att Kimberly:
   Jaha du…moget uttalande är du fem år eller och inte gillar att nån tycker annorlunda..?
   Undrar vem det är som ska ”hålla käft” för att nu använda ditt begränsade ordförråd..!

   Reply
  6. rinkeby november 17, 2012 at 11:24 e m

   Skönt att du då är så mogen och ALDRIG häver ur dig något korkat när du känner dig provocerad..

   Reply
 14. e november 15, 2012 at 9:48 e m

  Fast det var ju inte Soran som filmade händelsen.

  Reply
 15. selma november 15, 2012 at 9:54 e m

  Hahahahaa asså du e skämmig okej tyst snälla

  Reply
 16. Kristin november 15, 2012 at 9:56 e m

  On your isde paow, håller med helt!!!!

  Reply
 17. nadja november 15, 2012 at 10:02 e m

  kompis du behöver inte stå för islamsk kultur. jag står inte ens för den och jag är utländsk. men 1. det var ej soran som filma och 2. rösta på moderaterna, samma sak fast utan rasism typ. kolla upp de om du vill 🙂 och nu till det viktigaste 3. SD släppte en JÄVLGT provocerande reklamfilm, the target var muslimer. som man bäddar får man ligga. Svårt att tycka synd om svin när de utsätts för Soran Ismail, kurden vars hela kultur blev kränkt av den svenska politiken.

  det är inte så störande att de finns en massa babbar i sverige, de e faktiskt roligt. typ daniel eller vad din kompis heter, tänk om han inte var här. Om du nu skulle rösta SD hoppas jag från djupet av mitt hjärta att du hamnar i ett främmande ultra muslimskt land på grund av krig i sverige och sedan, inte nog med att du måste anpassa dig efter den muslimska kulturen, blir kränkt av staten. Fuck alla svenskar som inte kan sätta sig i alla babbars situationer. och props till alla svenskar som vill behålla den svenska kulturen men samtidigt stödjer sina medborgare, oavsett ras.

  puss

  Reply
  1. Okränkt november 17, 2012 at 12:55 e m

   Vad menar du med: ”Fuck alla svenskar som inte kan sätta sig i alla babbars situationer.”

   Vilken rätt har du att kräva att alla ”svenskar” ska sätta sig in i ”alla babbars” situation? Det är väl snarare tvärtom att det om man invandrar till ett land så bör man ha en skyldighet att sätta sig in i det landets kultur och invånarnas situation!

   Sen håller jag med om att det är artigt om ursprungsbefolkningen intresserar sig för den ödmjuka invandraren, men det verkar sinnesjukt att kräva det.
   Detta gäller naturligtvis oavsett vem som flyttar vart – den som emigrerar till Långbortistan bör sätta sig in den kultur som råder där och respektera den.

   Reply
  2. åke november 17, 2012 at 1:32 e m

   .. menar du att du hoppas att vi svenskar ska bli straffade, för vi inte beter oss som aporna i afrika? okej, då vet vi.

   Reply
  3. Patrick Nilsson november 17, 2012 at 2:26 e m

   Ja Nadja, rosta fram för allt på Moderaten Waberi !
   en muslim, som har tydligen uttryckt sig för kvinnoförtryck.
   I Youtube behöver du bara knappa i ’Waberi Riksdag’ då hittar du honom
   .
   Om du väljer Moderaterna nästa gång då väljer du också honom in i riksdagen.
   Way to go girl!
   Det finns faktiskt ett parti som har människor med utländsk bakgrund som medlem Och som INTE vill att islamiseringen fortsätter.
   Detta parti tar inte i muslimer bara för att vinna flera roster på ett billigt sätt. Du vet väl vilket parti jag menar.

   Reply
  4. rinkeby november 17, 2012 at 11:27 e m

   Jag kan omöjligt vara rasist om jag inte gillar islam då det är en förtryckande religion. Jag blir alltid illa berörd när kvinnor talar till förmån för denna styggelse.. Det påminner om frun till en hustrumisshandlare som stannar kvar i ett äktenskap där hon får konstant stryk.

   Reply
 18. Johanna Lindell november 15, 2012 at 10:12 e m

  Fast nu är det ju Kent Ekeroth (SD) som filmar så om någonting vinklas i videon, så lär det väl vara till SD:s fördel med tanke på att det är Kent som kan styra videon och när den sätts på och stängs av. Sen att du inte har en aning om vad du säger, gör dina uttalanden ännu dummare för du vet ju INTE vad du snackar om. Om du tycker sämre om vissa kulturer, fine, det får du göra- yttrandefrihet som sagt. Men då kan du väl ta upp det, istället för att säga att du stödjer SD (skulle kunna vara vilket parti som helst) när du inte vet vad deras politik handlar om. Det är som att säga att man sympatiserar med moderaterna för att man gillar pengar, till exempel. Istället för att då säga att man är moderat, kan man då istället bara säga att man gillar pengar. Förstår du? Nej? Jag trodde inte det heller.

  Reply
 19. l november 15, 2012 at 10:13 e m

  så osmart! lär dig skriva

  Reply
 20. Matilda november 15, 2012 at 10:13 e m

  Dock är det ju en SD:are som filmar och inte Soran.

  Reply
 21. Julia november 15, 2012 at 10:16 e m

  Det var så himla kul när SD hade med dig i något jävla syfte att lyfta fram deras parti. Du har svårt att stava och är full av dubbelmoral och okunskap. Redan då fattade jag att SD inte är något för mig, när de väljer en liten tjej som inte kan någonting. Och att du skriver att du ogillar invandrare som går i gäng och skapar bråk. Minns jag rätt så har du skapat bråk och slagits ganska mycket i din ungdom =)

  Men bakom allt det där så är du är snygg och rolig tjej. Synd.

  Reply
 22. M november 15, 2012 at 10:18 e m

  Det är filmat av en SD politiker och de fortsätter ju även efter att soran har försvunnit.

  Reply
 23. e november 15, 2012 at 10:19 e m

  Det var ju i och för sig en av erics kompisar som filmade men ok.

  Reply
 24. mando november 15, 2012 at 10:22 e m

  alltså har du ens sett filmen? hela? och lyssnat på vad som händer? han slår en oskyldig brud och kallar henne hora? skärp dig. helt ärligt. skärp dig. jag tror inte du har den blekaste aning om vad de står för och vad som ens hände. ta en titt på filmen igen.

  Reply
  1. UncleV-Bob november 21, 2012 at 1:31 f m

   Mando: Visserligen kan jag förstå dina bekymmer och det är naturligtvis trist att behöva ljuga som du. För det första så har inte Erik eller någon annan Sd-are slagit tjejen utanför McDonald´s. Kolla noga på filmen. Hon försökte ju faktiskt ta hans mobil och tappade balansen när han avvärjde hennes attack. Det hela är en storm i ett vattenglas, bara för att sälja lösnmummer och försöka sänka SD.
   SD 2014!

   Reply
 25. fredrika november 15, 2012 at 10:24 e m

  Nej du står för det de flesta andra förknippar med Sverige, alltså lösa svenska brudar som ligger med allt och alla och super sig redlösa. Det är bara och inse, partysvensk med hela världen är inte positivt heller men det är ändå det vi förknippas med.

  Reply
 26. Mina november 15, 2012 at 10:25 e m

  Då frågar jag dig samma sak Paulina? Du säger att vi bara är människor som blir arga eller hur? Du tycker att det är fel att attackerar någon som tex är SDare oavsett vad. Är inte det då fel av dig att trycka ner en person som har en annan åsikt och är tex islam har inte dem känslor och blir inte dem arga? vad är skillnaden egentligen? bara för vi har olika åsikter och tror på olika saker osv gör inte oss dåliga eller att vi hedersmördar?

  Jag själv är född muslim men dragit mig ur den relgionen för att den inte passar mig helenkelt och tycker inte den passar samhället vi lever i idag. Men det betyder inte att jag förknippar en individ som har en tro med att vara terrorist på samma sätt som att jag inte förknippar dig inte med att vara en slampa eller att du säljer din kropp. Bara för att du har vågade kläder eller ligger med killar du kanske inte känner gör dig inte till en slyna.

  Reply
 27. elin november 15, 2012 at 10:26 e m

  stå på dig paow! för jag antar att du kommer få mycket skit för detta inlägg. SD är INTE rasistiska, sverigedemokraterna är dom enda som vågar säga att sverige har ett problem med invandringen. sd vill inte kasta ut alla invandrare utan endast begränsa den till en rimlig nivå. det erik gjorde var JÄVLIGT dumt och ja,rasistiskt, men han är en person och det finns idioter i alla partier. ni som bara läser aftonbladet och därefter skriker att sd är rasister borde öppna ögonen och inte tro blint på allt ni läser

  Reply
 28. Sanna november 15, 2012 at 10:40 e m

  kul att de finns folk som vågar uttrycka sin åsikt!! goo girl!

  Reply
 29. malin åsenlund november 15, 2012 at 10:43 e m

  Att du ens försvarar något liknande Paulina! Detta är högt uppsatta män. Vill vi att folk som kallar kvinnor för ”horor” och som säger ”detta är MITT land” Som sparkar på en berusad man, som betyder sig som 14 åriga grabbar som är ute på deras första fylla och som hämtar JÄRNRÖR för att gå tillbaka till den berusade mannen. Visst, Soran kanske inte var guds bästa ängel och gjorde allt rätt men han sitter för i helvete inte i regeringen heller och det är väl ändå den största skillnaden!? Föresten så var det väl inte ens Sorens film utan det var någon i SD som filmade (?) Och sedan sitter Almqvist och FÖRNEKAR allt i en intervju. Det är ta mej fan bara pinsamt. Snälla, sluta provocera. (Well, it worked on me…)

  Reply
  1. Kent november 18, 2012 at 11:22 f m

   Du ska inte komma med felaktiga påståenden. Vet du något som inte andra vet så ska du ha bevis för det du säger. För det första, ingen sparkade på någon. För det andra, såna tunga rör använder man inte för att attackera någon. Men som självförsvar för att mota bort någon som jagar en fungerar dom säkert ypperligt, vilket också var syftet! I nödvärn har alla sätt att skydda sig, även om det var onödigt här. Man ska komma ihåg att E.A. hade blivit attackerad för sina åsikter tidigare av knivmän. Det är inte så konstigt då att man är rädd och tar det säkra före det osäkra.

   Reply
 30. Hanna november 15, 2012 at 10:45 e m

  Håller med dig till fullo Paulina! helt rätt i allt du skriver. Tror att folk börjar inse det mer och mer också.

  Reply
 31. Sara november 15, 2012 at 10:53 e m

  Suck. Du är så avdankad att inte ens dina tröttsamma sd inlägg provocerar någon längre. Du får hitta något annat att försöka med, för just nu e det bara tragiskt hur din blogg blivit 🙂

  Reply
 32. Sofia november 15, 2012 at 10:58 e m

  Spelar ingen roll om man bara är människa, som politiker bör man inte stå och kalla folk för blatte eller hora. Att just dessa kioskmongon råkar vara sverigedemokrater har egentligen inget med saken att göra, även om de i princip har bevisat det alla med normalhög IQ redan visste dvs att rasister är korkade, det hade varit minst lika jävla illa om det var en miljöpartist som stod och kallade en främmande tjej hora. Eller om Reinfeldt skrek blatte efter någon. Som politiker ska du bete dig som folk oavsett vad och inte skämma ut dig själv, ditt parti och hela jävla Sverige på det sättet.
  Så jävla barnsligt att ens komma med ”det var Soran som började”, vad fan spelar det för roll vem som började? Det är inget dagisbråk i sandlådan vi pratar om här.. Det är högt uppsatta politiker, som VI svenskar har valt att leda politiken i vårt land. För min del kan vi gärna ha Ica-Jerry och hans crew i riksdagen istället för SD. De kan ju åtminstone uppföra sig..

  Nej, fy fan för SD och alla som röstar på dem. Finns bra mycket viktigare saker här i Sverige än invandringsfrågor. Mina skattepengar får gärna gå till att hjälpa flyktingar och andra nyblivna svenskar, men jag är inte överlycklig över att SD-politikerna tar ut feta löner som VI betalar, när de inte ens kan sköta sig. Och de klagar på att blattar kommer hit och beter sig illa, haha.. Oh the irony. Sorgliga och patetiska är vad de är.

  Reply
  1. Urban_usling november 17, 2012 at 10:38 f m

   Du alla människor är främlingsfientliga, det är en nödvändig överlevnadsinstinskt att man ser till sin egen grupp före en främmande grupp.

   Reply
 33. D november 15, 2012 at 10:59 e m

  Sluta provocera, du framställer dig som jävligt dum bara…

  Reply
 34. Linnea november 15, 2012 at 11:05 e m

  Åh tack Paow! Äntligen säger någon det jag ville höra! Precis vad jag tänker.

  Reply
 35. Malin november 15, 2012 at 11:06 e m

  Paulina, var god håll händerna i styr. Jajo, det är din blogg och du får skriva vad du vill men verkligen? Vill du framstå som en idiot eller?

  Reply
 36. Alexandra november 15, 2012 at 11:23 e m

  Jag tycker din argumentation är väldigt svag i den här frågan och en av många anledningar till det är att du har fel rent faktamässigt. Soran gick ut för närmare 2 och ett halvt år sedan och berättade om den där natten och vad som hände då. Eftersom inga bevis fanns utan ord stod mot ord så kunde Erik Almqvist med vänner hävda att det Soran påstod vad falskt. Hade Soran haft en film som han filmat (enligt dig) så antar jag att han hade gått ut med den i samma veva. Filmen ifråga kom ut den här veckan i Expressen och filmades av Eriks partikollega Kent Ekeroth. Vad som har skett är i mångt och mycket avskyvärt och jag tycker att en offentlig person och opinionsbildare som du borde läsa på lite mer innan du gör uttalanden som denna.

  Reply
 37. Andrej november 15, 2012 at 11:28 e m

  Fruktansvärt korkat skrivet, filmen på Expressen är till att börja med inte Sorans utan Kent Ekeroths, så att den är vinklad och ihopklippt är ytterst tveksamt eftersom det då skulle vara enkelt för Ekeroth att släppa hela filmen och visa vad som egentligen händer. Jämställdhet och rättvisa har alltså ingenting med saken att göra. Och, det är skillnad på att vräka ur sig dumma saker och att vräka ur sig rasistiska saker. När han kallar honom fitta, det är dumma saker, men att säga att det inte är Sorans land, att Soran beter sig som en babbe, det är väl underbyggd rasism.

  Och om du vill veta VARFÖR SD går upp så mycket i röster varje år så är det inte nödvändigtvis för att folk stödjer deras politik i sig, utan för att de är missnöjda med andra partier, vi kan ju se hur mycket de förlorar på det här exempelvis.

  Att dessutom inte låtsas som att du vet vad Sorans efternamn är, det är bara något patetiskt försök till härskarteknik. Du tror att du är känd, men jag kan lova dig att han har dubbel igenkänningsgrad i jämförelse med dig.

  Uselt.

  Reply
 38. Maria november 15, 2012 at 11:36 e m

  Grym du är som vågar stå för dina åsikter! Har själv börjat sympatisera med sd senaste året,det enda parti som inte föredrar massinvandring och värnar om sverige och svenskana. Aven många av mina kompisar har börjar sympatisera:) Är född 1994, och blir helt klart sd för mig nästa val!

  Det här är en skitsak bara, inget at tbry sig om. Det representerar absolut inte hela partiet. Om man nu ska dra alla över en kam, hur mågna partier hade vi haft kvar då? Undrar när media ska ”minnas” att SSU ordförande Ann Sjödin hamnade i krogslagsmål men en invandrare som jobbade som dörrvakt, hon skrek ”jävla svartskalle det är sådana som ni vi inte vil ha i Sverige” till honom och slogs med honom och vart sedan gripen.Men det är ju klart att tillhör man ”rätt” parti så blir man förlåten direkt.Eller varför inte det smygfilmande som gjordes i valstugorna 2006, filmen finns att se här: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SNIxArRd3Ro

  SD 2014! Två idioter från partiet ska inte få förstöra. Som sagt, man kan inte dra alla över en kam.

  Reply
 39. Lisa november 15, 2012 at 11:44 e m

  Det är onekligt komiskt hur SD-anhängarna gång på gång lyckas peka ut sig själva som martyer och offer för ”PK-media” när deras partimedlemmar gjort bort sig. Det är aldrig SDs egna fel, utan varenda gång handlar det om att vi som inte ser invandringen som ”nationens största hot” är vilseledda och att sanningen döljs för oss. SD är egentligen världens snällast parti men trots det så vill inte media rapportera om detta, utan lyckas på något vis sprida en flm där SD-politiker slåss och kränker andra människor. Det måste vara en väldigt spännande värld att leva i som SDare.

  Reply
 40. alexandra november 15, 2012 at 11:54 e m

  precis!! går man fram och BER om de får man fan skylla sig själv, han går fram och provecerar för att han vet va han får

  Reply
 41. sara november 16, 2012 at 1:18 f m

  Nästa gång jag ser dig kommer jag komma fram och kalla dig för liten hora och fitta, för det är okej..tydligen. Så käre hora och äckel fitta, släng dig i väggen precis som ekroth, westerberg och dom andra hororna.

  Svar: och vart ser du att jag skrivit att det är okej din inkompetenta lilla..?
  Det jag menar är att ett sånt beteende kommer inte från luften? Eller vad säger du? Så du menar alltså att det är okej att gå fram och provocera en annan människa, förmodligen helt utan anledning för att man tycker olika. Vet inte om det är ni sossar som tycker det är okej. För det tycker ju inte vi ”sdsre” 😉

  Reply
 42. henke Ö november 16, 2012 at 1:44 f m

  du ät inte svinsmart va?

  Reply
  1. Staffan Sundqvist november 17, 2012 at 3:45 e m

   Henke, du gick inte klart grundskolan? Gymnasiet funderade du inte ens på? Att döma av din miserabla svenska så platsar du knappt på SFI. Du, om någon, borde skämmas, lär dig grammatik innan du sår ner på någon annan. F ö Paow, stå på dig. Det är många som håller med dig.

   Reply
 43. Anna november 16, 2012 at 2:09 f m

  Inte ens hälften utav er som håller med Paulina skulle kunna stå för vad ni tycker. Tycker det är ett väldigt falskt beteende. Bakom skärmen kommer sanningen men öga mot öga är ni rena rama lögnare.

  Reply
 44. Emilia november 16, 2012 at 2:25 f m

  Helt rätt paow:)

  Reply
 45. lollan november 16, 2012 at 8:48 f m

  Herregud… Helt patetisk. Du kan ju för fan inte ens argumentera? Tänk innan du skriver. För med detta inlägg framstår du som en idiot. Idiot.
  Vad fan kan du om politik, rättvisa och främlingsfientlighet? Alltså stick bara. Om inte du kan argumentera som en normal individ så är det ingen idé att ens börja. Patetiskt.

  Reply
 46. sara november 16, 2012 at 9:09 f m

  Haha! Då ska jag gå fram till dig näta gång jag ser dig och diskutera detta med dig. Kalla dig för ”hora” kan jag också göra för det är ju ett fel alla människor gör bara. Du är ju typiskt svennemorsa som har slitet hår, morgonrock, en kopp kaffe i handen och röker en cigg tidigt om morgnarna. En sån morsa kommer du bli.

  Svar: Varför ska jag bry mig om en kommentar från dig, eller någon annan, som inte ens orkar bry sig om vad jag skriver utan läser in helt andra meningar i vad jag säger än det jag faktiskt säger. Passar inte min blog för dig? Läs inte då, min vän.

  Reply
 47. oklart november 16, 2012 at 9:41 f m

  blir så besviken, för ena dagen är du klok, andra bara korkad.
  lägg ner snacket om saker du inte har koll på, du framstår bara så dum.
  ta tag i dig själv, det räcker nu.
  du mår inte bra, men sitt inte bara och skriv och var ärlig om det. STEP IT UP!
  vad hände med träningen? du skulle börja träna? TRÄNA FÖR ATT MÅ BRA PAULINA
  förstår inte varför du gång på gång tycker synd om dig själv.
  inte tvättat på 4 månader? har tid för att skriva ut det på bloggen och fnissa lite för att åhh vågar inte gå igenom vinden?
  SLUTA VARA SÅ JÄVLA RÄDD HELA TIDEN. DU HAR INGET ATT FÖRLORA PÅ ATT BESTRIDA DINA RÄDSLOR, GÖR DU DET INTE SÅ KOMMER DU FASTNA I DITT DESTRUKTIVA BETEENDE, och du är sååå mycket bättre än så.

  ja, du är trött på att blogga, och jag är en trogen läsare som länge följt dig och jag förstår dig, du behöver inte blogga om du inte vill såklart, men jag ber dig att snälla ta tag i ditt liv igen.

  Reply
 48. Emilia november 16, 2012 at 9:57 f m

  Jag måste säg att det är ganska tragiskt att se vilken vriden värld vissa människor lever i. Att vi i Sverige har yttrandefrihet är något av få saker Folket borde uppskatta och ta vara på, med respekt. Att säga saker bara för att ha något att säg är inte samma sak som att framföra en åsikt och det finns många därute som har mycket smarta saker att säg, men håller det inom sig för att formuleringen inte är tillräckligt stark. Vilket Offentliga människor kanske borde tänka över, medan de låter fingrarna knappa fint över tangenterna?

  Om man ger sig in i en diskussion som Religion, Politik eller Pengar bör man ha en ganska bred ram med information att backa upp sig själv med, en kunskap om att kunna se saker och ting ur flera perspektiv och även lite teknik om hur man använder sig av formulering av ord.

  Reply
 49. Pernilla november 16, 2012 at 10:03 f m

  Men vad fan seriöst, spelar de någon roll om det är fram provocerat eller inte?! Sådana människor ska vissa gott föredöme och agera proffsigt även i en provocerande situation! dom vill för helvete styra sverige! hur då? genom att slås med järnrör, kalla folk för babbe, hora, fitta, usch jag skäms attde finns de som tycker det är ok! kanske är dags för folk läsa på lite, allmänbilda sig innan man slänger ur sig vissa saker…

  Reply
 50. sanna november 16, 2012 at 10:03 f m

  Du ska nog åtminstone läsa en artikel i ämnet innan du uttalar dig. Det är ju rätt uppenbart att filmen kommer innefrån SD själva eller någon de skickat den till.

  Reply
 51. Linn november 16, 2012 at 10:34 f m

  GRYMT att du vågar stå för din åsikt!! Jag sympatiserar själv med SD då jag är emot massinvandring, det är stor skillnad på att hjälpa och att stjälpa, som jag tycker att vi nu gör. Jag bor i ett litet samhälle i norra sverige där det bokstavligen pumpas in invandrare i små äckliga lägenheter, så fort de lärt sig språket bokstavligen flyr dem till storstäderna. De flesta trivs verkligen inte här!! Vet faktiskt i nuläget ingen som har stannat efter sina språkkurser.

  Vill bara säga att du är utan tvekan den storbloggare som jag kan se upp till. Jag är ändå äldre än dig, och har olika syn än dig på många plan, men du står upp för dina åsikter och visar att det behöver inte vara ett välputsat yttre. DET är beundransvärt, inte att ha chanelväskor och bröstinplantat. Du är ärlig. Du skriver dessutom ett inlägg som du VET kommer ge dig en massa skit, men du vågar. Jag önskar jag var lika modig som du är.

  Reply
 52. Sofie november 16, 2012 at 11:35 f m

  Man blir ju mörkrädd av att läsa att folk faktiskt försvarar sådant beteende. SD får mig att vilja fly från Sverige. Bete er för fan lite mänskligt och sluta tänk på nån annan än er själva ”stackars oss riktiga svenskar i sverige”. Patetiskt är det.

  Reply
  1. Emigranten november 17, 2012 at 10:16 f m

   SD kanske kan få mig att återvända till Sverige:)

   Reply
  2. Kanske november 17, 2012 at 11:16 f m

   Ja alla vet ju att medmänsklighet innebär att hela världens befolkning skall bo i Sverige och försörjas av de svenska skattebetalarna

   Reply
  3. nisse november 17, 2012 at 2:30 e m

   ”Sofie” vad hindrar dej? Fly då, jag saknar dej inte!! Fly till något muslimskt land, passar nog dej bra, en liten stund iallafall.

   Reply
 53. Sofia G :) november 16, 2012 at 11:37 f m

  Jag har stöttat SD de senaste åren MEN detta gjorde mig bara förbannad. Det spelar INGEN roll vilket land du kommer ifrån. Du ska behandlas med respekt och vänlighet. Massinvandring osv har ingenting med den enskilda personen att göra. Så att de säger sånna saker till Soran och framförallt kallar tjejej för ”blattelover” och hora är under all kritik. Att du som tjej och att du som själv är rätt känslig för kommentarer skriver detta förvånar mig. Anledningen till att SD går upp varje år har INGENTING med detta beteende att göra. Ingenting! Och detta kommer att göra att dom går ner tyvärr. För det är inte okej. Inte någonstans.

  Reply
 54. an november 16, 2012 at 12:04 e m

  sa fordomsfull person man kan va de helt sjukt nastan sa man blir arg men i och for sig ar du svensk.. alla svenskar ar som du? dricker ihjal sig har sex med killar hur som helst osv osv.. svenska tjejer ar sa. Tank om utlanningar uttalt sig sa? for de forsta vet du inget om islam, du borde ta och lasa pa sen kan du uttrya dig, att du anvander vissa ord som sjalvmordsbombar osv i sammanhand med islm, utan att ens veta vad islam ar. Islam ar en fin religon. sen invandringen till sverige gor bara de till ett battre land for utan alla utlanningar hade inte sverige varit sverige. alla manniskor ar lika mkt varda, man kan inte saga nej till folk i nod. de latt och saga de nar man sjalv aldrig varit i samma situation.

  Reply
 55. Anders november 16, 2012 at 12:18 e m

  Håller med. SD behövs.

  Reply
 56. A november 16, 2012 at 12:33 e m

  självklart är han mänsklig som blir arg, det förstår jag absolut. men att han sitter och säger att Sverige är hans land, att han kommer se vad som händer när folket röstat osv, det är bara bevis på att det är ett jävla rassistparti.

  jag menar, alla blir vi arga och skriker ut oss saker, men det är just då vi skriker ut oss det vi tycker/tänker. vilket i detta fall betyder att han hatar blattar! och inte nog med det, så sitter han och kallar en kvinna (väldigt ung) för hora, hon försökte ju fan bara diskutera med han?

  fyfan. tänk om, tänk rätt.

  Reply
 57. emmy november 16, 2012 at 1:04 e m

  Rätt kul att folk här sitter och snackar om att man är tuff bakom skärmen. Tror fan inte att nån här skulle säga så som ni skriver, face to face, till paulina.
  Alla tycker vi olika.
  Bara massa jävla tugg från fjantar! Ge er!!!

  Reply
 58. Katja november 16, 2012 at 2:23 e m

  Jag kan se SD lite som ett skandalparti som aldrig tänker sig för vare sig när dom pratar eller agerar. Lever i en värld där allt är svart eller vitt, finns ingen gråzon. Tycker det hela tiden är någon sverigedemokrat som vräker ur sig något opassande på twitter eller facebook eller liknande, skandal efter skandal.
  Otroligt riskabelt att dom röstades in i riksdagen, för jag tror tyvärr att det är mycket rasistiska baktankar som ligger och pyser i bakhuvudet på dom. Självklart finns det sverigedemokrater som absolut inte är rasister, men jag tror att dessa baktankar kan finnas hos dom som är ”aktiva” sverigedemokrater. Oerhört riskabelt.

  Reply
 59. Marie november 16, 2012 at 2:26 e m

  Blir så löjligt när Almqvist sitter på nyhetsmorgon och säger att ”jag är inte så i vanliga fall” och ”jag är inte rasist”, när det är så otroligt uppenbart att så är fallet. Rasismen i SD finns – ända upp i partitoppen och oavsett vad Åkesson säger om nolltolerans är det ett faktum som inte går att förneka. Här ser vi det till och med på film! Ska dessa män sitta och styra VÅRT land???? Detta borde öppna ögonen hos SD:s anhängare.

  Reply
 60. nejtack till SD! november 16, 2012 at 2:30 e m

  Läskigt att läsa komentarerna, blir fan så sjukt ledsen. SD får bara inte komma till makten. Vart är Sverige påväg?!?! Skäms så fruktansvärt över att vara svensk vid dessa tillfällen.. Fyfan för deras beteende alltså. Jag tror de ljuger rakt igenom.

  Reply
  1. Fafhrd2 november 17, 2012 at 9:54 f m

   Du borde snarare fråga dig vart Sverige är på väg mot som det är nu…
   Partier som inte ens vågar ta tag i problemen med deras totalt misslyckade integrationpolitik. Vi vet ju alla att det inte fungerar ändå så gör de inget åt det!

   Enda lösningen de kommer på är att förskingra ännu mer skattepengar på något som inte fungerar. Man börjar i mitten av ormen i stället för att ta huvet direkt klart som f-n att det inte fungerar.

   Förvånande är att man nästan nekar till att problem finns ändå finns det hur mycket bevis som helst att det inte fungerar.
   Man är inte rasist eller främlingsfientlig för man ifrågasätter något som inte fungerar, även om vänstertidningar som expressen och aftonbladet försöker få det till det…

   Reply
  2. T november 17, 2012 at 11:31 f m

   Jag skäms också…..att du är svensk.

   Reply
  3. nisse november 17, 2012 at 2:23 e m

   Har du precis vaknat efter 25 års dvala?

   Reply
 61. lisa november 16, 2012 at 3:01 e m

  Är inte heller rasist och hade inget emot araber..Sen flyttade det in några i huset jag bor och OJ! De smutsar ner, slänger sopor i trappen, ungarna går ut och kissar i trappan, de smutsar ner totalt utanför dörren, slänger nötskal och godispapper i trappan och hela huset, smäller i dörrar, skriker och beter sig respektlöst mot andra boenden. Det är nu de fjärde araber jag känner till som beter sig så illa så jag är nu emot att ta in araber till sverige. Kulturkrocken blir för stor, helt enkelt. de förstår inte att sådant beteende inte är okej i detta land.

  Reply
 62. v november 16, 2012 at 3:07 e m

  Paow borde verkligen ta en titt på klippet vilket jag tror hon inte har gjort alls, annars så skulle hon ha skrivit annorlunda, eller ja det vet man ju iförsig aldrig.
  Om hon nu har sett videon och ursäktar ändå deras beteende så tycker jag bara att du är väldigt orättvis paow och framstår som korkad. Så som du hela tiden påpekar att blattekillar kallar tjejer för horor och massa annat men nu när dina kära SDare gör något sånt helt sjukt så gnäller du inte på de nej nej utan försvarar de och fortsätter att attackera Soran. Fy tycker du känns som en riktigt elak människa.

  Reply
 63. Anna november 16, 2012 at 3:54 e m

  Det där klippet var ett bevis på att det sitter okunniga människor i SD.

  Kloakråttor.

  Reply
 64. Lina november 16, 2012 at 4:48 e m

  Jaha… Då var det sista gången jag läste din blogg. NÅGONSIN. Alla har rätt till sina åsikter, men om du väljer att uttrycka dem, kan du väl i alla fall läsa på innan istället för att framställa dig själv som dum.

  Reply
 65. Vilja november 16, 2012 at 4:51 e m

  Paow, har du sett Sorans svar till Almkvist på youtube? Man kan ju inte ta Soran seriöst, han är komiker, och det blir bara allt annat än seriöst. Jag ser det bara som en blöt kväll med lite hårda ord där ingen blev fysiskt skadad, det blev väl ingen polisanmälan? Varför ska de då tvingas avgå/ta time out? Vem har inte varit i den situationen på fyllan? SD är ett ungt parti, och då sker det lätt misstag.

  Reply
 66. S november 16, 2012 at 5:17 e m

  Det kunde vara dig han kalla för hora mitt på kungsgatan en lördag natt, det finns inga som helst ursäkter för det. Hur full man är eller hur arg man är. Tänk på det, snälla. Du är en mycket smartare tjej. Läs på och då menar jag snällt om hur man ser på mänskligheten bland muslimer och för en SD:are generellt.

  Du är en klok tjej som kan formulera dig bättre och komma med bättre åsikter om rådande situationer. Ha d bra!

  Reply
 67. Emelie november 16, 2012 at 5:26 e m

  SNÄLLA Paulina uttala dig inte mer om saker du inte förstår…

  Reply
  1. Fafhrd2 november 17, 2012 at 9:37 f m

   Tja du, det kanske du framförallt ska tänka på då..!

   Reply
  2. Emigranten november 17, 2012 at 9:50 f m

   Vad är det du förstår och inte Paulina?

   Jag tycker att Paulina verkligen har förstått vad det handlar om och att hon även har ryggrad att skriva om det!

   Reply
 68. Sofie november 16, 2012 at 7:06 e m

  Jag håller med, det va jävligt fel gjort. Men tror ni att det bara är vi svenskar som förnedrar utlänningar eller? NEJ VERKLIGEN INTE!! det finns gott om utlänningar som säger att ni hatar oss svenskar, ni vill knulla våra mammor i fittan, jävla svennar, jag hatar sverige, alla är rasister, tvi jävla horunge osv. Jag har själv fått höra dessa ord. Det är fan i mig inget roligt att höra heller ska ni veta! Så se upp med va ni säger istället. alla är vi hatiska, på ett eller annat vis!

  Reply
 69. lella november 16, 2012 at 8:10 e m

  Ursäkta mig, men gud vad äckligt av dig. Inte konstigt att Hugo inte vill ha en sådan dum och korkad liten fjolla som dig. Du är en liten smygrasist, det är vad du är, fastän du säger att du inte är det. Ditt lilla äckel, hoppas du får vad du förtjänar. Paula & Hugo föralltid! <3 <3<3 <3

  Reply
  1. John november 17, 2012 at 10:20 f m

   ”Ursäkta mig, men gud vad äckligt av dig. Inte konstigt att Hugo inte vill ha en sådan dum och korkad liten fjolla som dig. Du är en liten smygrasist, det är vad du är, fastän du säger att du inte är det. Ditt lilla äckel, hoppas du får vad du förtjänar.”

   Se där. Någon blev arg över något någon annan har sagt. Nu sa inte lella ”hora” till dig, men nog sa hon värre saker. Detta i ett sammanhang där man kan enkelt ha kontroll över sina inlägg. Hon skrev ju ”hoppas du får vad du förtjänar”. Vad menar hon med det? Naturligtvis vill hon att författaren ska råka illa ut på grund av sina åsikter.

   Var detta ett bra sätt av henne att argumentera? Nej. Kan man förstå att hon blev arg och därmed gick ”samtalet” över styr? Ja. Det är under en liknande eller ännu mer uppspelt sammanhang som orden ”babbe” och ”hora” mm. kom ut kl. 4 på natten. Det är inte okej, men nog går det att förstå.

   Reply
 70. Miriam november 16, 2012 at 9:46 e m

  Så sant! SD är det enda partiet som vågar stå för de som dom andra partierna blundar för.
  För exakt 2 år sedan så fick jag höra om detta parti SD som var ”hemska rasister”. Det var snack om att dom ville utrota invandrare osv. Eftersom min pappa inte är svensk så blev jag väldigt upprörd. Så då gjorde jag en sak som jag inte tror dom flesta har gjort. Jag tog reda på mer om SD. Vad dom stod för osv. De flesta som snackar skit om dom har inte ens varit inne och läst på deras hemsida om vad dom står för. Visst var det onödigt att kalla någon ”babbe” eller ”blattelover” men dom är också bara människor precis som Soran som eggade upp dom. Sverige är fortfarnade ett demokratiskt land och därför får man ha sina åsikter. Det går inte en dag utan att jag går in på facebook, twitter osv. Och läser att folk tycker att alla som röstar på SD och SD är äckliga människor. Hur demokratiskt är detta? Får man inte ha en åsikt utan att vara äcklig? Från en halvblatte tjej som ser vad som håller på att hända…

  Reply
 71. Neta november 17, 2012 at 12:16 f m

  Jag blir mörkrädd när vi läser i tidningarna att SD är tredje största partiet, vart är Sverige på väg? Är dock glad att de nu äntligen uppmärksammas i media, för förhoppningsvis får människor då insyn i deras tankar och idéer. Sedan ni som nu är så ”rädda” för muslimer, varför? Då kan ni väl lika gärna bli rädda för kristna som bombar abortkliniker i USA osv? Islam är en religion som egentligen går ut på att kvinna och man skall vara jämställda, sedan att alla inte har den synen är tråkigt, men det finns i det svenska samhället med. Vi måste få upp våra ögon, lära oss att tänka utanför våra egna normer och värderingar för att kunna möta olika människor från olika kulturer och upptäcka att vi har nog mycket att lära av varandra! Detta är i alla fall mina tankar, att vi har ett öppet förhållningssätt gentemot varandra.

  Reply
  1. exosse november 18, 2012 at 8:52 f m

   Frågan var faktiskt uppe på en av sunniislams stora västerländska frågesajter, Islam q&a. Den lärde svarade så här:

   ”Those who say that Islam is the religion of equality are lying against Islam. Rather Islam is the religion of justice which means treating equally those who are equal and differentiating between those who are different.

   No one who knows the religion of Islam would say that it is the religion of equality. Rather what shows you that this principle is false is the fact that most of what is mentioned in the Qur’aan denies equality.

   Based on this, Islam does not regard men and women as equal in matters where regarding them as equal would result in injustice to one of them, because equality that is inappropriate is a severe form of injustice.

   Not one single letter in the Qur’aan enjoins equality, rather it enjoins justice.

   Every man knows that he find it unacceptable if we say that the male is equal to the female.”

   There are matters in which men and women are treated differently in Islamic sharee’ah, such as:

   1 – Qiwaamah (being in charge of the household)

   Ibn Katheer (may Allaah have mercy on him) said:

   “Allaah says ‘Men are the protectors and maintainers of women’ meaning that the man is in charge of the woman, i.e., he is the leader and head of the household, the one who disciplines her if she goes astray.

   ‘because Allaah has made one of them to excel the other’ i.e., because men are superior to women and are better than women. Hence Prophethood was given only to men, as was the position of khaleefah, because the Prophet (peace and blessings of Allaah be upon him) said, ‘No people shall ever prosper who appoint a woman as their ruler.’ This was narrated by al-Bukhaari from the hadeeth of ‘Abd al-Rahmaan ibn Abi Bakrah from his father. The same applies to the position of qaadi (judge), etc.

   2- Testimony or bearing witness. The Qur’aan states that the testimony of one man is equivalent to the testimony of two women.

   Ibn Katheer said:

   Two women are to take the place of one man because women are lacking in reason, as Muslim narrated in his Saheeh…

   3 – A woman inherits half of what a man inherits.

   4 – Clothing:

   The Qur’aan commands women to wear clothes that are different from those worn by men, because of the differences in the ways each sex is tempted by the other.

   There are other differences between the sexes, including the following:

   A man can marry four women, but a woman can only have one husband.

   A man has the right to issue a divorce and it is valid if he does so, but a woman does not have the right to issue a divorce.

   A man may marry a woman from among the People of the Book (Jews and Christians), but a Muslim woman may not marry anyone but a Muslim.

   A man may travel without his wife or any of his mahrams, but a woman may not travel unless she is accompanied by a mahram.

   Prayer in the mosque is obligatory for men, but not for women; a woman’s prayer in her house is more beloved to Allaah.

   A woman may wear silk and gold, but a man must not wear them.

   And men are different in intellectual terms, for men are known for their strength of understanding and their memory as compared to women. Women are weaker than men in memory and forget more than men do. This is well known, for most of the reputable scholars in the world are men. There are some women who are more intelligent and have better memories than some men, but this does not cancel out the general rule. Most cases are as we have described above.”

   Så, Neta, antingen har du fel, eller så har du en helt annan definition av ”jämlikhet” än resten av oss.

   Reply
 72. Facepalm november 17, 2012 at 1:50 f m

  Vilken vidrig kommentar av Sophie. Så du tycker att det är normalt och ska acceptera det när utlänningar behandlar dig på det sättet eller när svenskar trycker ner invandrare?
  Och varför drar du alla över en kam? Jag är en utlänning och har aldrig kallat en svensk sånt. Min pojkvän är etniskt svensk inte sitter han och kallar mig för hora, babbe eller att jag kallar han svennejävel.
  Tänk om alla tänkte som dig fy undrar hur samhället skulle sett ut då.

  Reply
 73. Joakim november 17, 2012 at 6:29 f m

  Så jävla bra PAOW!

  Reply
 74. Anna november 17, 2012 at 9:07 f m

  Men herregud. Nu handlar det inte bara om ”ett par svenskar” som sagt dumma saker. Det handlar om politiker vars lön vi betalar med skattemedel (tyvärr även SD). Em politiker har INGEN rätt att, som Erik Almqvist, säga till en medborgare om denne är svensk eller inte och absolut inte att denne medborgare inte är en del av Sverige. Dessa politiker (Ekeroth) i synnerhet har pratat om problemen med våld, ändå beväpnar de sig med järnrör.
  De, och Jimmie Åkesson, har ljugit om filmen och försökt blåneka till det hela. Du måste väl ändå någonstans se att det inte är vinklat inte är ihopklippt. Det är råmaterialet till filmen. Däremot vinklade ju Erik Almkvist dör de klippte ihop filmen som han ”inte minns”

  Tänk om Reinfeldt hade sagt samma saker. Eller Mona Sahlin skulle slå nån med ett järnrör?

  Reply
 75. Anna november 17, 2012 at 9:09 f m

  Förhoppningsvis har de flesta som kommenterar ingen rösträtt. Men det är skrämmande att se att ni unga inte söker kunskap själva och att ni är så lättlurade.

  Reply
 76. Namn november 17, 2012 at 9:19 f m

  Soran är en vidrig person,en äkta rasist och svenskhatare. Det vore underbart om han kunde lämna sverige,lämna det landet som han dagligen spottar på.

  Reply
 77. Johan H november 17, 2012 at 9:20 f m

  Du har fullständigt rätt. Är man med i SD så är man inte lika mycket värd som människa i PK ögon. Underbart med modiga tjejer.

  Reply
 78. markus svensson november 17, 2012 at 9:22 f m

  Glad att du finns! Du är modig Paulina, all heder åt dig. Hoppas du orkar fortsätta!

  Reply
 79. Nicklas november 17, 2012 at 9:32 f m

  Bra inlägg, vågat att skriva det du tycker även om det uppenbarligen inte passar för de flesta. Roligt att läsa kommentarerna, bra att folk visar hur ”toleranta” dem är egentligen! Stå på dig!

  Reply
 80. Har förgäves..... november 17, 2012 at 9:33 f m

  …letat efter någon kommentar med substans att bemöta. Tyvärr gick det inte att hitta någon, det fanns bara uppkastningar och utgjutelser. Konstigt att sådana slem ens kan använda internet. Men om ni nu kan det så varför inte gå in på Avpixlat och dra i er lite fakta. Om ni är riktigt på bettet kan ni ju försöka framföra era åsikter där. Hehe, lycka till!

  Reply
 81. Henke november 17, 2012 at 9:36 f m

  Modigt av dig Paulina att våga stå upp för dina åsikter. Visst var hela händelsen tragisk, men det skedde på fyllan, och framför allt är det som uttalades inte SD:s officiella politik – och det är ju den man röstar på! Sedan kan filmen visst vara vinklad från Expressens sida eftersom Kent Ekeroth raderade den från sin telefon efter att ha laddat över den till en dator varifrån den sedan blev läckt. SD eller Ekeroth påstår sig inte längre ha filmen, och Expressen kan därmed själva klippa i den som de vill, och välja att visa/inte visa vissa delar.

  Reply
 82. Matte november 17, 2012 at 9:38 f m

  Alla på den filmen borde istället gått hem och sovit ruset av sig. Sen vakna fundera på vad de håller på med.

  Ta diskussionen och debatten. Men inte på krogen där alla skall kunna ha en trevlig kväll. Och lämna våld och hat hemma.

  Man är bara så trött på alla som inte kan gå ut och roa sig utan att ”Mäta sin kuk”.

  Oavsett om det är en Almqvist eller en Soran…..

  Reply
 83. Allan november 17, 2012 at 9:39 f m

  Bra skrivet. SD kommer nu att öka ännu mer pga mediedrevet. Folk är trötta på mediedrev. Folk vill ha förändring. Inte mediedrev som inte förändrar ett dugg.

  Reply
 84. Gaut november 17, 2012 at 9:43 f m

  Så det är här i kommentatorsfältet socialisternas begåvningsreserv befinner sig….

  Måste kännas bra att klottra ner ett par ord på dålig svenska och spotta på en tjej för att hon säger några grundläggande sanningar.

  Reply
 85. Pelle november 17, 2012 at 9:44 f m

  Hej Paulina!!

  Du ar en tuff tjej med skin pa nasa!! jag kan inte annat an halla med dej till 120%.. Och du ar inte rasist…

  Jag sjalv jobbar med Som SD sager UTLANNINGAR dar jag ar ende svensk.. vi ar ca 7 nationaliteter pa 35 Personer pa arbetsplatsen.. Och yes jag rostar pa SD av manga olika skal.

  Jag reser mycket i mitt jobb och traffar pa massa olika folk och kulturer bade pa gott och ont.. Men gor det mej till Rasist nu??

  Yes sager saker manga av er som skriver sa nedlatande till Paulina… vet faktiskt inte vad som ar fel med er? Hoppas verkligen att ni kommer till insyn till vad och hur vi SD tanker..

  Kolla bara Expressen idag.. kablas ut om Jimmie flickvan ar lakej for honom inom parti toppen. ar det en nyhet? vad sager dom pa Moderaternas kansli om Fredrik ! enligt utsago ar han 7 resor varre..

  I mandags kvall den 12 November 2012 I central Helsingborg misshandlades en kvinna pa 90 ar av ett gang ungdomar, Hon sag dom sta och sparka pa en liten bunden hund, sa till dom att sluta, var vid en gav ett knytnaveslag i ansiktet pa hen sa hon foll handlost i gatan, sedan forsatta fyra av dessa ungdomar att sparka kvinnan nar hon ligger ner…

  Dett borde vara forste side stuff pa Expressen men men…. det ar SD som skall smuts kastas PGA att dom stiger och nu ar helt klart sverige 3 dje storsta parti..

  Tillbaka till den 90 ariga kvinna, dar ar ett av skalen till att Jimmie och SD for alltid kommer ha min rost..

  Sist men inte minst, tyvarr har jag inte a,a samt O pa mitt tangent bord..

  PS:Paulina sta pa dej… vi ar manga som haller pa dej runt om i landet!

  Reply
 86. Emigranten november 17, 2012 at 9:45 f m

  Mycket bra skrivet!
  Det Expressen har dragit igång kommer antagligen att bli ett bakslag för hela den samlade PK-mediasfären som är i fritt fall och det här kommer att sälja lösnummer och TV kanalerna kommer att få fler tittare under en kort period, sen kommer det som kan likas vid att kissa på sig, det är varmt och skönt på en gång, sen blir det kallt och kladdigt!

  SD kommer inte att få minskat väljarstöd utan det kommer att bli tvärt om eftersom de som redan har vaknat vet att Expressen och inte minst Aftonbladet har mörkat och censurerat nyheter om den katastrofala invandringen och många blir utsatta för olika brott som är utförda av invandrare och asylsökande och fler Svenskar ser att välfärden som har byggts upp under generationer redan har börjar falla ihop när massinvandringen ska betalas av Svenska skattebetalare som även kommer att tvingas att arbeta fram till minst 75 års ålder för att eventuellt få pension.

  Att kalla de Svenskar som reagerar mot de vansinniga invandringspolitik som förs av hela 7-Klövern gör inte dom till rasister eller Nazister utan det är bara väldigt oroliga människor som ser sitt land förfalla på grund av att invandringen tar en så stor del av skattepengarna!

  En artikel som har publicerats i SvD 2002 och 2007 som kan bli en väckarklocka om kostnaden för invandringen där allt har räknats in,nettokostnaden 1999 var 267 miljarder kronor, och den siffran har naturligtvis inte blivit mindre, den är antagligen fördubblad idag!

  Läs den!
  http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/vad-kostar-invandringen_61728.svd

  Reply
 87. janne h november 17, 2012 at 9:46 f m

  Hej Paow. Det är strongt gjort av dig att stå upp för sanningen! Jag har läst kommentarerna här o det verkar som att dom flesta bara har sett den av media (expressen bla) redigerade versionen. Lägger man ut den filmen i den versionen så förstår jag att folk blir förbannade på sd killarna, men om man ser hela filmen, dvs det som expressen valt att inte visa så blir saken en helt annan. Jag skulle nog också bli rejält sur om en random kille/tjej kom fram till mig på krogen o talade om för mig att jag är ett nazistsvin. Fundera på varför sådant klipps bort av media. Eller är det så att dom enda i vårt land som kallar tjejjerna för hora är sd män? Jag tror inte det! Kör hårt Paow!

  Reply
 88. Johanna november 17, 2012 at 9:46 f m

  Mkt bra inlägg! SD har mitt fulla stöd, Åkesson den enda räddningen för Sverige.
  För Sveriges Framtid!

  SD 2014 och för alltid…

  Reply
 89. Ante november 17, 2012 at 9:48 f m

  Stå på dig Paulina!
  Våga stå emot PK-media!

  Reply
 90. Gunnar november 17, 2012 at 9:51 f m

  Bra och modigt av dig!

  “Courage is what it takes to stand up and speak; courage is also what it takes to sit down and listen.”

  Reply
 91. Arvid Falk november 17, 2012 at 9:55 f m

  Bra sagt , Fast islams kultur är så mycket mer än kvinnoförtryck och djurplågeri
  det handlar om förtryck eller mord på alla som inte tror på deras
  pedofil-profet

  Tag gärna en titt på min hemsida , jag har översatt ’Idiot’s gudie to islam’

  Tack för att du vågar stå upp för dina åsikter

  Reply
 92. Therese november 17, 2012 at 9:56 f m

  Problemet är att Eric är en liten pojke så som så många andra i SD. Sveriges 3e största parti behöver män inte snorungar!

  Reply
 93. Urban_usling november 17, 2012 at 9:56 f m

  Bra skrivet ! Oavsett om almqvist och ekeroth gör bort sig i fyllan så kvarstår problemen med den stora invandringen till Sverige. Att ge sig på budbärarna ( sd). Och försöker krossa dem enbart för att man inte tycker om problembeskrivningen med mångkulturen är egentligen inget annat en totalitärt förhållningssätt. Dra upp fel och brister på politiska företrädare i sådanafall. Göran Perssons mobbing av kvinnor, Carl bildtsogentligheter i Darfur . Det handlar egentligen inte alls om vad Almqvist har gjort utan vilket parti han var med i

  Reply
 94. Fafhrd2 november 17, 2012 at 9:58 f m

  Helt rätt!
  Du ska stå för dina åsikter och inte vad folk tycker man ska tro på. Menignen med en blogg är ju att man ska skriva vad man vill, inte vad andra vill…

  Reply
 95. Observer november 17, 2012 at 10:06 f m

  Det var ett jävla väsen för ingenting. Svenskar får dessa fraser i ansiktet varje dag.
  Senast:

  Gäng sparkade ner 90-åring
  En kvinna i 90-årsåldern sade åt fem unga män som sparkade på en liten hund som stod bunden. Då fick hon ett knytnävsslag i ansiktet så att hon föll handlöst i marken, Sedan överöste de henne med sparkar, skriver hd.se.
  Händelsen inträffade i Helsingborg i måndags, men kom till polisens kännedom först i fredags kväll. Kvinnan hade lyckats ta sig hem, och där blev hon liggande i flera dagar tills hennes barnbarn kom på besök och kontaktade polis.

  Reply
 96. Oliver. november 17, 2012 at 10:09 f m

  Hej P ! Stå på dig och lyssna inte på de intellektuellt degraderade fjortisar som spammar här.
  Den största anledningen till att ungdomar med vänstersympatier går så hårt på alla som är av annan åsikt beror på att de har ett utseende som jämfört med t.ex dig gör dem gröna av avund.

  Det räcker med en enkel googling för att se att de ofta inte är så bildsköna jämfört med ett tvärsnitt av svenska folket, och deras enda sätt att få cred och bekräftelse är att sälla sig till andra låtsasgoda sosseungar och därigenom få ryggdunk och uppmärksamhet. De använder t.ex invandringspolitiken som en plattform för att få sitt eget ego bekräftat, sedan skiter de fullständigt i när flugorna flockas runt de svältande barnen i Afrika. Det är ju knappast så t.ex modebloggar är en väg att gå för de med ovanstående beskrivet utseende, den dörren är stängd, men en dörr som alltid är öppen oavsett om du ser ut som ”hej kom och hjälp mig” är den falska godhetens gemenskap i vänstersvängen…

  Pöss !

  Reply
 97. Osynlige Mannen november 17, 2012 at 10:10 f m

  ”Och har ni funderat på VARFÖR SD går upp så mycket i röster varje år?”

  Det finns säkert många olika orsaker, men jag misstänker att det till stor del beror på massmedia. Idag kan man exempelvis läsa om en 90-årig dam i Helsingborg, som blev brutalt misshandlad av några tonårskillar för att hon sade åt dem att sluta sparka på en liten hund som stod bunden utanför en butik. De flesta tidningar ”glömmer bort” att skriva att de talade ett språk hon inte kände igen. Däremot är det tydligen OK att skriva att den femte killen, som inte deltog i misshandeln, sade några ord på danska.

  Låt se nu. I vilken kultur ses hundar som orena? I vilken kultur är det otänkbart att en kvinna tillrättavisar en man? Vilket kan det främmande språket tänkas vara?

  När folk får klart för sig att massmedia medvetet mörkar vissa fakta av omsorg för en kultur som inte kan leva i fredlig samexistens med svenskar – då stiger SD i opinionen.

  Reply
 98. Marcus november 17, 2012 at 10:11 f m

  Beundrar att du står för dina åsikter, Sverige behöver fler som dig!

  Reply
 99. zettas november 17, 2012 at 10:11 f m

  Roligt att läsa småungarnas kommentarer. Medan i sin egna led har Simon Fors som hotat med att döda politiker men det är ingen som nämner. Att deras filosofi dödat > 200 miljoner människor pratar man inte om.

  Är man inte kommunist när man är ung har man inget hjärta, är man kommunist när man är äldre har man ingen hjärna.

  Bra paow, lite längre fram kommer du att vara mer stolt än du är idag. Då har du kanske räddat en annan gammal 90-årig dam som blivit överfallen och sparkad av ett invandrargäng.

  Reply
 100. jocke november 17, 2012 at 10:20 f m

  Starkt av dej att stå för åsikter som somliga verkar hata att man får ha. Kom ihåg att ju starkare hatet och förföljelsen mot SD är desto närmare är SD att bli riktigt stora. Är det en slump att den där videon kommer fram just nu? Nej, det är för att SD visar så stora siffror i alla opinionsundersökningarb och det skrämmer vissa. Därför gör dom allt för att smutskasta. Dom gapar och skriker vilka onda människor SD folk är men gråter av rädsla på nätterna eftersom vindarna har vänt mot dom själva och folk förstå vad som håller på att hända med deras land. Var inte orolig, SD kommer att gå stärkt ur det här och växa ännu mer.

  Reply
 101. Peter november 17, 2012 at 10:20 f m

  Stå på dig! Låt inte åsiktsförtryckarna stoppa dig! Åsiktsförtryckarna skriker gärna högt att de har rätt att uttrycka sin åsikt men de låter sällan någon annan med avvikande åsikt komma till tals och respektera det som de själva skriker högt om!

  Reply
 102. Emigranten november 17, 2012 at 10:22 f m

  Jag kommer att besöka din sida så ofta jag kan, du har skin på näsan som vågar stå för dina åsikter. Tack!

  90-årig kvinna brutalt nedsparkad av gäng!!!

  Den 90-åriga kvinnan såg fem unga invandrarkillar som stod och sparkade på en liten hund som var fastknuten utanför en butik, enligt uppgifter som polisen lämnat till Helsingborgs Dagblad.

  Samtliga invandrare ska ha varit i 17 till 18-årsåldern, runt 170 centimeter långa och klädda i mörka kläder. Polisen är mycket angelägna om att få in tips från allmänheten på telefonnummer 11414.

  Är det ett sånt här samhälle vi vill ha? Inte jag iallafall!

  Reply
 103. Björn november 17, 2012 at 10:22 f m

  Stå på dig tjejen. Alla har rätt till sin åsikt. Och de som försöker tysta dig genom härskande och förminskade kommentarer är själva små och svaga människor.

  Reply
 104. Dennis november 17, 2012 at 10:23 f m

  Tycker det är grymt kul att du vågar stå för dina åsikter. Jag och många andra stöttar dig till hundra procent! Ha det bra!

  Reply
 105. Shaytan november 17, 2012 at 10:27 f m

  Som du ser, Paulina, så är inte toleransen vad den en gång varit. När jag växte upp på 80-talet var detta en fråga man kunde debattera fritt (nåja, man hade sin rätt att uttrycka den i varje fall), och endast de rabiata DDR-ivrarna i Vänsterpartiet Kommunisterna fick för sig att använda den gamla slagdängan ”rasist” för att försöka tysta sina motståndare. Ordet användes ursprungligen till att kasta i ansiktet på folk när argumenten tagit slut, och det får vi ju även bevis på nu. Folk anser det tydligen inte tillräckligt grovt att vara rasist, de kan ju uppenbarligen inte ta ordet på speciellt mycket allvar om de slänger det till höger och vänster. Själv bryr jag mig inte ett spår om ett så urvattnat ord som rasist används mot mig, eftersom jag vet att det används i ren desperation för att försöka tysta mig för de åsikter som jag står för. De som säger sig stå för denna s.k. ”antirasism” är rena hycklare och har som enda agenda att tysta människor de inte anser vara tillräckligt politiskt korrekta. Om vi ser till den s.k. antirasismens historia har vi återupprepade gånger sett att det använts till att försvara brottslingar och totalitära livsåskådningar i ett omåttligt förvirrat syfte. Man anser att det borde vara dödsstraff på folk som kallar våra invandrade oinbjudna gäster för ”babbar” (ett gammalt ord som huvudsakligen araber själva kallade varandra, och inget som uppkommit via den s.k. vit.maktmiljön som massmedia ivrigt hävdar. Lögn med andra ord.), samtidigt som de totalt skiter i den verkliga ”rasismen” i Zimbabwe och Sydafrika, där vita boer jagas från sina hem och mördas på löpande band i takt med att regeringarna hetsar upp befolkningen.

  Jag vill inte säga att det är starkt att du vågar stå för din åsikt, jag anser att alla människor ska stå för sina åsikter, men jag är givetvis nöjd över att du som mainstreambloggare tar bladet från munnen från en läsarkrets som inte riktigt lever upp till ett ideal där förmågan att tänka själv är självklar. I kommentatorsfältet till denna artikel återkommer kontinuerligt själva halmgubbeprincipen där man målar upp en nidbild av en grupp och hatar denna på grund av sina egna fantasier. Och konsten att diskutera ser du nog själv var den ligger nånstans. ”Rasister är dumma och korkade för dom är ju rasister”. De läser på tok för mycket vänstervridna skittidningar och har totalt förlorat förmågan att kunna bilda sig egna uppfattningar om hur läget ligger till. Det är mer än tragiskt, det är rent av en farlig utveckling.

  Reply
 106. Daniel november 17, 2012 at 10:29 f m

  Du är grym Paulina och vi behöver fler, många fler som vågar att stå upp och säga vad de tycker!

  Bästa hälsningar
  Daniel

  Reply
 107. Rex november 17, 2012 at 10:31 f m

  Hej Paulina! Skönt att se att det finns folk som du som kan tänka själv. För mig finns det det i nu läget inget annat parti än SD att rösta på. Jag gillar de kommentarer som du har fått där de ber dig att läsa på lite mer och säger att du är okunnig! Är det inte tvärtom? Borde inte de läsa lite mer än Text-TV och Kamratposten innan de ger dig sura kommentarer. Stå på dig! Och ha en fortsatt trevlig helg!

  Reply
 108. Observer november 17, 2012 at 10:33 f m

  Lella lilla, ta du och kamma dig eller uppge vem du är så gör jag det samma så kan vi diskutera saken

  Reply
 109. Habibi november 17, 2012 at 10:35 f m

  Äntligen någon som har lite ”stake” och stå för sina åsikter. Bra.
  SD-killarna på den här natten var ej invalda i riksdagen än. Jag försvara inte Almqvist och det han sa alls men ett sånt där fylletjafset är väldigt vanligt i Sthlmsnatten på småtimmarna.

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Statens_institut_f%C3%B6r_rasbiologi
  Enligt mångas synsätt så är alla i moderaterna, sossarna och i centern (fd bondepartiet) rasister. Läs om rasbiologiska institutet och håll käften sen.

  Reply
 110. Micke november 17, 2012 at 10:43 f m

  Stå på dig! Bra tänkt! Men gud va mkt ”muppar” som komenterar här. Samma sorts folk som om 20 år står å undrar varför landet är i ruiner, utan social välfärd & trygghet. Vad gick fel varför blev det såhär.. Jo undra..

  Reply
 111. Nicklas Åkerman november 17, 2012 at 10:43 f m

  Alla ni som satt kaffet i halsen när ni hör de väl omskrivna orden Almqvist uttalar i filmsnutten, var har ni varit de senaste 15 åren?

  Varför regerar ni inte på invandrarnas språkbruk mot svenskar?

  Har ni någon aning om hur det ser ut i skolor, och språkbruket mot svenska elever från invandrare? Varför kryper ni inte ut ur era hålor och protesterar mot detta?

  Svennehora, fitta, jag skall knolla din morsa….o.s.v många många blir dagligen berikade med dessa fraser utav invandrare, men då reagerar ingen…inte ens skolan!

  2014 röstar vi på SD med eller utan Almqvist & Co. Den sjuka invandringen måste stoppas!

  Reply
 112. Erik november 17, 2012 at 10:43 f m

  Courage never goes out of style! Paow är bäst!!

  Reply
 113. Vilte november 17, 2012 at 10:44 f m

  Sd behövs verkligen och kommer behövas ännu mer i framtiden.
  Det enda partiet som inte ställer upp på ohejdad invandring (med tillhörande bidrag och kostnader) och ökad islamisering av Sverige.
  Du är bra Paulina. Kör ditt race. <3

  Reply
 114. Danne november 17, 2012 at 10:47 f m

  skönt med modiga svensa tjejer. är på din sida. bra skrivet

  Reply
 115. J november 17, 2012 at 10:52 f m

  Tycker det är modigt av dig att våga stå för dina sd-sympatier..
  och det säger väl tyvärr en hel del om det ”demokratiska” klimatet i det här landet. Vi är nog många som sagt och gjort saker vi ångrat på fyllan och även om det här bara är trams egentligen tycker jag ändå det kan vara på sin plats med en time-out för de båda herrarna. De har blivit brända, dessvärre.

  Reply
 116. Michael november 17, 2012 at 10:52 f m

  Jag håller med dig Paow. Folk som inte har förstått vad islam står för har ju ingen verklighetsuppfattning. Som sagt, är dags att människor börjar fundera på varför SD ökar. P.S Lella, en ursäkt är på sin plats efter att ha skrivit sådär.

  Reply
 117. Anna november 17, 2012 at 10:55 f m

  Bra skrivet Paow !

  Reply
 118. Common sense november 17, 2012 at 10:58 f m

  Paulina – låt inte alla PK-människor trycka ner dig. Du har rätt.

  Märkligt att just de människor som påstår sig vara så goda och ädla, skriver så otrevliga och hatiska inlägg.

  Att det finns enstaka skitstövlar inom SD (som inom alla partier) behöver inte betyda att SD:s politik är fel.

  CS

  Reply
 119. Mr Cullen november 17, 2012 at 10:58 f m

  Man måste utgå från att media har editerat filmen för att få största effekt mot sd.
  Frågan som ställs sist är viktigast, VARFÖR har dom (fram tills nu)blivit 3:e största parti?

  Reply
 120. JD november 17, 2012 at 11:05 f m

  Jag blir så trött!
  Soran och co har jävlats med dom en lång stund innan expressens film börjar!
  Vem fan vill inte kunna äta ifred utan att bli trakaserad!
  Många politiker från andra partier vill lagstifta om att man som Kents vänner gör ska hjälpa någon som blir utsatt för ett brott som Kent blir när pundaren försöker stjäla hans telefon.
  Då kommer en sjukt jobbig brud och ska försvara brottslingen som sedan blir omhändertagen av polis!

  Reply
 121. PI november 17, 2012 at 11:09 f m

  Att SDarna på videon uppförde sig olämpligt är helt klart och därför måste de sluta.
  Har andra politiker sagt och gjort värre saker?
  oh yes.
  Typ att köpa sex av barn som en eller flera sossar gjorde på 70talet.
  Moderaternas waberi som sitter i riksdagen nu är islamist och tycker det är helt ok att slå sina fyra fruar.

  Här är en lista från wikipedia på skandaler som är mycket värre än det SDarna gjorde sig skyldiga till:
  1973 – IB-affären
  1977 – Geijeraffären (och Bordellhärvan 1976)
  1981 – Telubaffären
  1983 – Raineraffären
  1985 – Harvardaffären
  1986 – Boforsaffären
  1988 – Ebbe Carlsson-affären
  1995 – Tobleroneaffären
  1996 – Sigvard Marjasins avklippta representationskvitton
  2000 – Freivaldsaffären
  2003 – Gudrun Schymans skattefusk
  2005 – Egyptenavvisningarna
  2006 – Tsunamiaffären – Sveriges regerings hantering av jordbävningen i Indiska oceanen 2004
  2006 – Stängningen av Sverigedemokraternas webbplatser 2006
  2006 – Ministeraffären vid tillsättandet av regeringen Reinfeldt 2006
  2006 – Dataintrångsaffären i den svenska valrörelsen 2006
  2010 – Littorinaffären, obekräftade uppgifter om sexköp

  Och även om SDarna som va me på videon ska bort så är fortfarande invandringspolitiken en disaster.

  Reply
 122. Håkan november 17, 2012 at 11:09 f m

  Helt rätt Paulina. Självklart är filmen ihopklippt och vinklad. Allt som svensk vänstermedia gör är klippt och vinklat för att passa deras agendor.
  Hittar de inget snask att klippa och vinkla så ljuger de bara ihop något…Det ska med andra ord bli mycket intressant att se vad de kan hitta på under valåret 2014.

  Reply
 123. Björn november 17, 2012 at 11:13 f m

  Det spelar ingen roll längre hur mycket maktens lakejer försöker skrämma till tystnad. Folk är väldigt oroliga för samhällsutvecklingen och få bryr sig längre om de som tidigare har kunnar härska med skrämseltaktik.

  Reply
 124. Fritz november 17, 2012 at 11:18 f m

  Ja, för det är ju rätt ovanligt att invandrare använder ordet hora…

  Reply
 125. Uffe november 17, 2012 at 11:19 f m

  Kloka ord från dig!!
  Älskar vi vårt fosterland är det SD 2014 som gäller

  Reply
 126. Nils november 17, 2012 at 11:21 f m

  Mycket modigt och rakryggat av Paow att stå för sina åsikter! Sverige behöver fler sådana som henne som kan tänka själv, det vore något för många av de som kommenterat här.

  Självfallet har Expressen klippt och klistrat filmen så att Sorans och hans kriminella sällskaps del förringas och givetvis för att förstärka Almqvists skuld, den som inte inser detta vet inget om hur media fungerar. Det är märkligt att de som kommenterar inte märkt hur det ser ut ute på krogen och ute i samhället… Vad är det för bubbla de lever i eller är det så att de bara bryr sig om nagellack och näbbläppar? Är svenskor verkligen inkapabla till självständigt tänkande? Är de så hjärntvättade i mångkulturens evangelium att de blint och fullt tror att samhällsbygget fungerar väl? Vet svenskor inte att den utomeuropeiska invandringen innebär enorma problem socialt och ekonomiskt? Vet inte svenskor att Sverige kan stå för en ekonomisk katastrof eller som moderate kommunalrådet i Växjö uttryckte det -”Man måste vara realistisk. Flyktingarna har låg eller ingen utbildning alls och det finns dessutom för få jobb i kommunerna. Följden blir att många flyktingar kommer att leva på kommunernas socialbidrag. Frank kallar det för en tickande socialbidragsbomb och höjde ett varnande finger för Sveriges ekonomi om det fortsätter på den inslagna vägen.”

  Jag ska försöka förklara så enkelt som möjligt. Jan Ekberg, professor i nationalekonomi
  vid Centrum för arbetsmarknadspolitisk forskning (CAFO), Växjö universitet skriver:”Om invandring ger positiv eller negativ effekt på de offentliga finanserna är således i hög grad en fråga om integration på arbetsmarknaden.”

  Hur ser det då ut med integrationen på arbetsmarknaden? Vi befinner oss i den värsta finansiella krisen sedan 1930-talet, varslen och arbetslösheten ökar lavinartat vilket gör det svårt för svenskar och ännu svårare för folk från u-länder att komma in på arbetsmarknaden.
  SCB:s undersökning visar att 2008 var 76% av alla invandrare som kommit till Sverige under de fem senaste åren arbetslösa.” – SCB ”Integration – ett regionalt perspektiv”. Vidare är 15.1% av de som bor i Sverige idag invandrare och de får 60.5% av alla socialbidrag enligt SCB, Försäkringskassan och Socialstyrelsen. Om vi går tillbaka till Jan Ekberg så sammanfattar han det med: ”Det finns inga starka offentligt finansiella argument för invandring.” ”Effekterna av invandring som ett medel för att underlätta för välfärdssystemet att försörja en åldrande befolkning är små.” Hur kan sådana argument någonsin vara rasistiska?

  Reply
 127. T november 17, 2012 at 11:29 f m

  Det verkar som om Svenska Klappträföreningen har månadsmöte här på bloggen.

  Olika namn, men med samma dåligt skrivna innehåll i kommentarerna.
  Har Expo skickat ut någon mall som ni följer? Kanske AFA? Eller RF?

  Babbe, hora, fitta, svennehora, luder, knulla din mamma säger ju varenda nysvensk numera.

  Reply
 128. Fia november 17, 2012 at 11:29 f m

  SD 2014!!!!!!!!

  Reply
 129. Bellan november 17, 2012 at 11:29 f m

  Alltså ser man inte sånt här ute på stan varje helg? Människor som har hällt i sig *a bit over the top* och som står och gapar på varandra i sina egna bubblor. Rätt ointressant imo…

  Vad som väl sen ÄR viktigt är att det hela skedde INNAN de Sd kom in i riksdagen och att de sedan skärpt sig.

  Jag har iaf gjort bort mig mer än jag vill erkänna på fyllan =/

  Reply
 130. viktoria november 17, 2012 at 11:31 f m

  men hur kan du säga i början av ditt inlägg att du inte är rasist, men ändå ha dom har åsikterna. Ska du ha sånna åsikter ska du iallfall kunna tåla att bli kallad rasist.

  Reply
 131. Mats Dagerlind november 17, 2012 at 11:32 f m

  Som du ser av en hel del kommentarer här, är det inte bara SD:are som kan uppföra sig illa. De som inte gillar SD är oftast mycket bättre på detta, är mer intoleranta, mer hatiska, mer fula i munnen. Strax intill här blir du kallad för ”dum och korkad fjolla”, ”äckel” osv. Frågan är om vederbörande ens kan skylla på att han/hon var full när otidigheterna uttalades.

  Media ska självfallet granska när Sverigedemokrater uppträder klandervärt. Man skulle bara önska att de var lika rättrådiga i sin granskning av vad Sverigedemokrater utsätts för. Expressen som nu dag för dag i ett välregisserat drama släpper ut bit för bit av en film där SD:are har en dålig natt på stan, är kanske den tidning som gjort det enskilt grövsta övertrampet mot Sverigedemokraterna när man på valdagen spottade på demokratin genom att publicera en bild på en ihopknycklad och smutsig SD-valsedel i rännstenen intill en kloak.

  Reply
 132. Bob november 17, 2012 at 11:34 f m

  Tjena!

  IQ-badboll?!

  Reply
 133. Lisa november 17, 2012 at 11:37 f m

  Du är grym Paulina!

  Reply
 134. Emanuel november 17, 2012 at 11:39 f m

  Stå på dig, du har fler ärliga genuina människor på din sida än vad du har mot dig.

  Det är rätt uppenbart att tankeverksamheten är rätt undermålig hos många av de arga kommentatorerna under mig.

  Du har rätt att uttala dig, och du har helt rätt i sak. Man blir inte rasist för att man ifrågasätter ett videoklipp så jag hoppas verkligen inte att du låter dessa idioter ta någon energi från dig.
  De är enbart desperat ute efter att få lov att känna sig bättre än någon annan, att få känna att de har makten att kuva någon under sig, behandla någon som om de vore mindre värda.
  Det är deras fix, så man kan ju fråga sig vilka de riktiga rasisterna är egentligen 😛

  Ta hand om dig och unna dig inte att låta dem ta minsta energi från dig. Det är dom inte värda.

  Reply
 135. Charlotte november 17, 2012 at 11:40 f m

  Helt rätt, Paulina. Skönt att se att det fortfarande existerar människor som kan tänka själv i detta landet, 11% närmare bestämt!

  Reply
 136. tina november 17, 2012 at 11:43 f m

  dom gr bara upp i rster fr att snna som du (unga och outbildade) har blivit hjrntvttade

  Reply
 137. Roger november 17, 2012 at 11:43 f m

  1929-1956 ägdes Aftonbladet av Torsten Kreuger, bror till Ivar Kreuger. P G Peterson var chefredaktör 1933-1956. Politiskt hade tidningen varit stöd åt Tyskland under Adolf Hitlers regim och uttryckt åsikten att det var en mer fredlig lösning att låta Hitler ta över Europa.

  Aftonbladet utgav sig för att vara ”neutral” efter Kreugers köp och stödde 1932 den tillträdande socialdemokratiska regeringen under Per Albin Hansson. Redan i mitten av 30-talet var dock Aftonbladet en liberal tidning, med stark koppling till det nybildade folkpartiet. Hur kommer det sig att en sådan tidning stödde Tyskland även under andra världskriget?

  Reply
  1. Martin november 19, 2012 at 9:06 e m

   Visa källan.

   Reply
 138. Lars Andersson november 17, 2012 at 11:46 f m

  Media utnyttjar bara det 2.5 år gamla fylletjafset till att misskreditera SD eftersom de växer allt mer och fick 11.2% i senaste opinionsmätningen. Att anklaga SD och ca 800.000 väljare för rasister löser inga problem med den katastrofala invandringspolitiken som ruinerar Sverige ekonomiskt, socialt och kulturellt. Etablerade politiker och journalister ägnar sig bara åt rasiststämpling för att slippa ta i tu med de verkliga problemen, de är inte bra för Sverige.

  Reply
 139. Christian november 17, 2012 at 11:53 f m

  Jag älskar rakryggade tjejer som vågar stå ut. För övrigt så vill jag säga lol på alla bitska fjortisar i kommentarerna. Håll ni era egna åsikter och sluta gnälla över andras.

  Reply
 140. Moberg november 17, 2012 at 11:53 f m

  Det jag anser är att ur ett fylleslag så dras det väldigt stora växlar. Kampanjen mot SD liknar den som både KD, MP, Ny Demokrati och för den delen Fi drabbats av. De etablerade kämpar med alla medel för att behålla sin makt. Då är det PK att gå på utmanarna. Så småningom slutade säpo att registrera miljöpartister sedan de började ta sig in i de beslutande organen. Hur många i Fi eller SD som registreras idag för sin politiska åsikt vet vi inte, troligen finns de.

  Det som utspelar sig på filmen sker utanför var och var annan krog. Inte minst att läsa i polisens rapporter om hur det var i Göteborg när staden poliser åkte till Malmö.

  Ingen ska av någon annan kallas rasist för att personen är kritisk mot mångkulturen.

  Reply
 141. Tess november 17, 2012 at 11:58 f m

  Att utlänningar står och skriker ”svennehoror” dagligen i skolor och på gator och torg är tydligen helt ok eller ?

  Reply
 142. Mikaela november 17, 2012 at 12:01 e m

  Paulina Danielsson ser inte svensk ut, och verkar inte vara en svensk tjej i själ och hjärta.

  Reply
 143. Linus november 17, 2012 at 12:08 e m

  Fan vad bra skrivet! 🙂 Starkt av ditt att våga stå för det.
  Och du ”lella” fan vad äckligt av dig, vem fan tror du att du är egentligen? Du är inte ens värd skiten under mina skor din jävla fjant! Gör det ont din lilla röding (S,V, MP) att SD växer och ni krymper? :/

  Reply
 144. Morten Olesen november 17, 2012 at 12:12 e m

  Støtte fra Danmark. Du skal ikke skamme dig over at støtte SD. SD er det eneste parti, der kan redde Sverige fra den strøm af ”muslimer”, som hoter med at ødelægge jeres land. Arabisk æreskultur og kvindefortryk er inkompatibelt med de friheder kvinder nyder i vestlige lande. Og de problemer forplanter sig til gaden, hvor vold opstår oftere på grund af unge muslimers mangel op opdragelse og deres foragt for vore værdier. Hold fast i dine meninger – de vinder på sigt.

  Reply
 145. steven november 17, 2012 at 12:12 e m

  Ta inte åt dig av alla PK fjortisar o dårar som dissar dig.
  Puss

  Reply
 146. Niklas november 17, 2012 at 12:15 e m

  Go go Paow! Behövs mer rakryggade och icke naiva människor som du 🙂

  SD 2014

  //Niklas

  Reply
 147. Christopher november 17, 2012 at 12:18 e m

  Inte ofta jag läser bloggar, men fan va folk är hatiska. Blir förundrad av hur många antidemokrater som sitter och skiter på alla som inte blir panikslagna över allt som skrivs i diverse kvällstidningar.

  Uppfriskande med folk som vågar säga vad dom tycker i dagens samhälle utan att låta sig förtryckas av alla dom som tror sig vara allvetande.

  Reply
 148. Lars november 17, 2012 at 12:23 e m

  Skönt att se en ”offentlig” person som inte viker sig när saker är obekväma!

  Reply
 149. Krister november 17, 2012 at 12:25 e m

  Word…du ger hopp om framtiden. Beundrar att en ung tjej vågar stå för sina åsikter. +1

  Reply
 150. Åke november 17, 2012 at 12:27 e m

  ”Det finns absolut ingen ursäkt till det Eric säger, men tänk efter, är man inte mer än bara människa som blir arg ibland? Och vräker ur sig dumma saker.”

  Men när det är en utlänning som kallar någon för blatte, hora etc. så är det svenskfientlighet och dom ska kastas ut ur Sverige och man ska strama åt invandringen för att minska på sådana typer. Är inte dessa typer också ”människor som vräker ur sig dumma saker”?

  Reply
  1. Nu_ar_det_nog november 17, 2012 at 3:07 e m

   Poängen är att den utlänning som kallar en svenskf för ”svennejävel” kan göra det utan att vara rasist. Det är dubbla måttstockar. Varför ska då en SD:are inte få slänga ur sig ett dumt epitet och sen be om ursäkt. Den som sagt ”svennejävel” ber ju inte ens om ursäkt, för han avkrävs ingen av någon.

   Reply
 151. BAN71 november 17, 2012 at 12:27 e m

  En kvinna som vågar uttrycka sina åsikter som inte är godkända av staten och statsapparatens marjonetter media med Aftonbladet i spetsen, i dagens Sverige, mycket modigt och fler som dig behövs! Kanske när det är tvång för alla kvinnor att bära burka i Sverige kommer dina ”systrar” att vakna upp…

  Reply
 152. Kitty Softpaws november 17, 2012 at 12:38 e m

  Bra skrivet!

  Mediadrevet var oerhört onyanserat och ingen hänsyn togs till bakgrund och tidsperspektiv.
  Ingen av dem satt i riksdagen vid händelsen och Erik hade blivit jagad av knivmän, fått sitt hem vandaliserat, fått sparken pga sina politiska åsiker…Han mådde helt enkelt dåligt och agerade i affekt tillstånd. Jag håller med om att han agerade fel, men ska han straffas för det i dag?

  Händelsen är över två år gammal och de har säkert växt in i sina nya roller och som personer under den tiden.

  Dagens media straffar brutalt och ger ingen tillstymmelse till nyanserad bild.
  Varför är det ingen som ser till hur de beter sig idag och vad de gjort det senaste året?

  De har alla tre arbetat oerhört hårt för Sverige och allas vårt bästa!

  Stå på dig! Låt dig inte tryckas ner av PK-maffian, vi är många som tycker som du!

  SD 2014!

  Reply
 153. Lena november 17, 2012 at 12:42 e m

  Stå på dig Paulina!
  Dina bespottare har inte så många celler att tänka med, då blir resultatet sådana här kommentarer! De inser inte att du tänker rätt, då de är så grundlurade av det massmediala grupptrycket. Det är rätt sorgligt egentligen, men inget du ska bli upprörds över.

  Du tänker rätt! Bra så!

  Reply
 154. sugianto november 17, 2012 at 12:47 e m

  kloka ord ! / sugianto eriksson

  Reply
 155. Joakim november 17, 2012 at 12:48 e m

  Starkt och rakryggat av dig. Stå på dig tjejjen!

  Reply
 156. Kitty Softpaws november 17, 2012 at 1:00 e m

  Bra skrivet, starkt gjort! Stå på dig!

  Mediadrevet var oerhört onyanserat och ingen hänsyn togs till bakgrund och tidsperspektiv.
  Ingen av dem satt i riksdagen vid händelsen och Erik hade blivit jagad av knivmän, fått sitt hem vandaliserat, fått sparken pga sina politiska åsiker…Han mådde helt enkelt dåligt och agerade i affekt tillstånd. Jag håller med om att han agerade fel, men händelsen är över två år gammal och de har säkert växt in i sina nya roller och som personer under den tiden.

  Dagens media straffar brutalt och ger ingen tillstymmelse till nyanserad bild.
  Varför är det ingen som ser till hur de beter sig idag och vad de gjort det senaste året för allas vårt bästa?

  Låt dig inte tryckas ner av PK-maffian, vi är många som tycker som du!

  Reply
 157. Snällaläspaulina november 17, 2012 at 1:03 e m

  Jag har absolut inget emot det du tycker, det är din åsikt. Men, du måste förstå att du inte kan gå efter saker du hört, och tror på utan och veta det riktiga. det finns ingen logik i det du säger angående ”hedersmord, kvinnoförtryck osv.” men tanke på att det står klart och tydligt i koranen att man INTE får ta någonsliv alls, inte ens en myras. det står också klart och tydligt att kvinnor inte ska förtryckas, ingen ska behöva tvingas till nåt. så jag förstår inte riktigt var du får din fakta ifrån tjejen? jag har läst koranen 3 gånger, 2 gånger på arabiska och en gång på svenska. sen kan ju inget språk översätta det arabiska koran språket korrekt (det är väldigt svårt), därför håller jag mig mer till och läsa koranen på arabiska. Sen förstår jag att Soran säkert har provocerat, och att emil bara uttryckte sig själv, men med tanke på att emil har en så stor plats i partiet så anser jag att han borde behärska sig mer. Jag tycker inte om SD, tycker faktiskt att dom är helt onödiga.

  det du snackar om angående ”islam” har inget med muslimer och göra, det har med hur idioter tänker, kulturen osv.
  Kvinnan har mer rätt inom islam, än vad kvinnan hade för ca 70 år sen i Sverige, sen tycker jag personligen att Sverige är ett av det bästa länderna, med tanke på att det finns så många öppna dörrar och att de är mångkulturellt. Jag är född i sverige, men mina föräldrar är inte det. men dom anser ändå att det är svenskar med tanke på att de bott här i ca 27 år, men det är sånna som du som får mina föräldrar och inte våga säga att dom är svenskar. Dom vill inte känna sig frysta & utanför bara för att det har ett ”arabiskt” utseende, och är muslimer. och nu när vi ändå pratar om vrf SD’s röster går upp så mycket, så måste jag bara fråga, hur kommer det sig att fler konventerar till islam? jag är inte har för att argumentera, men ville bara få dig och förstå att du ska läsa koranen själv OM du ändå tänkt skriva om islam i din blogg med tanke på att det är flera tusen som läser den, jag är själv väldigt besatt av din blogg, älskar din ärlighet, dina stunder då du bara ”skriver av” dig osv.

  Reply
 158. Kent november 17, 2012 at 1:19 e m

  Du har rätt att tycka som du vill, stå på dig och vik inte ner dig för idioter som inte respekterar yttrandefriheten som vi trots allt har i vårt land. Jag beundrar ditt mod att skriva dina åsikter trots att du visste vilken shitstorm det skulle bli…

  ps: går det att gjöra så att sista inlägg kommer överst?

  Reply
 159. GandalfGrå november 17, 2012 at 1:19 e m

  Stå på bara du härliga underbara svenska kvinna…! Du som är ute i svängen en hel del antar jag har råkat ut för och sett vad som pågår i landet, kanske har du även en klarare bild av detta än självaste Herrn Reinfeldt..! Det viktigaste är inte att man har den ”rätta PK” åsikten..” Jesus själv ska ha sagt.. att följ ej mängden i vad ont äro” alltså kan de få ha mer rätt än de många..huvudsaken är att man i en demokrati har en åsikt och en rätt att yttra den..!

  Jag står helt och fullt ut bakom dig Paulina med alla mina 106 kg..;) !!

  Reply
 160. ida november 17, 2012 at 1:31 e m

  Bra skrivet Pawoie!!! håller med vartenda ord.

  Reply
 161. Anton november 17, 2012 at 1:32 e m

  Håller med. Kunde inte sagt det bättre själv. SD kommer gå långt!!!

  SD
  SD
  SD
  SD
  SD

  Reply
 162. Kungen november 17, 2012 at 1:44 e m

  Personligen tycker jag det är bra att du har egna åsikter, tycker till och med att det är fint!

  Nu håller jag kanske inte med dig i alla men jag kommer ändå kämpa för din rätt att få uttrycka dom….

  Detta är kanske något som vissa av alla ”hatare” här i kommentarsfältet bör tänka på – många säger sig värna om ALLA andras rättigheter, så länge du tycker lika som dom?!

  En del av dagens problem tror jag är att folk är så säkra på sin sak, dom VET att dom har rätt och vägrar därmed att lyssna på andra – resultatet blir en debatt där man fokuserar på att förlöjliga och håna sina meningsmotståndare vilket i sin tur resulterar i en väldigt polariserad debatt och i förlängningen kanske ett polariserat samhälle – exakt det dom flesta meningsmotståndare här i kommentarsfältet vill förhindra.

  Eller som Bertrand Russell (filosof och författare som mottog Nobels litteraturpris 1950) uttryckte det (fri översättning):

  – Felet med vår värld är att de dumma är så säkra på sin sak och de kloka är så fulla av tvivel.

  Eller som en god vän till mig brukar säga:

  För 1000 år sen VISSTE man att jorden var platt för bara några hundra år sen VISSTE man våran jord var universums mittpunkt och när Darwin först hävdade att vi härstammade från aporna så VISSTE man att han hade fel….

  …vad VET vi idag?

  Reply
 163. Roger Young november 17, 2012 at 1:50 e m

  All respekt för din rakrygghet vad det gäller SD!!!

  Reply
 164. Ellie november 17, 2012 at 1:53 e m

  Modigt! Det behövs fler som du. Du inger hopp.

  Reply
 165. ulrik november 17, 2012 at 1:54 e m

  Det behövs yngre tjejer som du. Som står för din sak. Det finns bara ett alternativ .Det är sd. Som står emot kvinnförtryck,tvångifte,hedersmord och mycket annat inom islam. 75 % av muslimer står bakom det, sharialagarna. Alltså 450.000 människor i Sverige av 600.000. Lär ni det. Ni andra tjejer som hänger här inne och skriver nedsättande om Paulina. Fler vill dom tar hit till Sverige.

  Reply
 166. Rille november 17, 2012 at 2:06 e m

  Starkt jobbat Paulina. Det är inte helt enkelt att säga såntdär idag så jag är imponerad av dig!

  Reply
 167. Martina november 17, 2012 at 2:12 e m

  Du är bäst Paow! Fler modiga och ärliga människor som dig 🙂

  Reply
 168. Roger november 17, 2012 at 2:18 e m

  Du är stark och rakryggad bry dig inte om alla påhopp.Sd går bara upp och upp av en anledning,därför försöker alla PK-Tidningar göra det dom kan för att försöka ”förstöra” för sd men det blir bara motsatt effekt.Kan man inte vinna debatter mot SD ,då måste man leta upp 2.5 år gamla händelser som dessutom är ihopklippt av expressen för att smutskasta sd..
  Jag älskar dig <3

  Reply
 169. Christian november 17, 2012 at 2:18 e m

  Helt rätt! Härligt att du står på dig och är en av dom som genomskådar denna vinklade media!

  Reply
 170. Florian november 17, 2012 at 2:24 e m

  Instämmer med tidigare kommentarer.

  Fler tjejer skulle vara som dig , stå på dig !

  Det gör jag i min vardag varje dag när det gäller politiken och svensk ”fulmedia”.

  Reply
 171. helkoll november 17, 2012 at 2:34 e m

  Vacker, klarsynt och intelligent. Bra kombination. Du har många personers stöd som öppnat ögonen och inte köper sjuklöverns indoktrinering eller medias kollektiva hjärntvättning av de icke upplysta.
  Stå på dig! Vi har trots trollens kommentarer under i tråden, och till msm medias förfäran, yttrandefrihet i landet Sverige.

  Reply
 172. Lina november 17, 2012 at 2:36 e m

  Tycker du säger det bra Paow!

  Kolla in den här sossen t.ex. Sitter kvar och man tyckte mest synd om honom.
  Det är totales uppenbart att sd:are behandlas betydligt hårdare än andra i media.

  ”Svårt berusad raglade riksdagsledamoten Per Svedberg (S), 44, fram till kollegans dörr och bankade. Han hade tagit av sig byxorna – och sägs ha skrikit sexkrav till den panikslagna kvinnan.”

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12202418.ab

  Reply
 173. efflab november 17, 2012 at 2:41 e m

  Bra Paow! Att ens försiktigt antyda lite mer nyans i medias rapportering drar direkt fram PK-trollens fördömanden. Stå på dig!

  Reply
 174. Qrzd november 17, 2012 at 3:03 e m

  Starkt! Stå på Dig PD.

  Reply
 175. SARA november 17, 2012 at 3:04 e m

  ASSÅ PAOW OCH ALLA NI ANDRA SVENNAR, LYSSNA VAD FAAAN INTE ALLA INVANDRARE ÄR MUSLIMER!!!! 80% AV ALLA INVANDRARE ÄR KRISTNA!! INVANDRARE SOM KOMMER FRÅN IRAK,SYRIEN,TURKIET OSV. MÅNGA AV DOM ÄR KRISTNA! OCH DET BETYDER ATT VI HAR SAMMA TRADITIONER, ATT VI OCKSÅ FIRAR JUL, OCH PÅSK OCH ATT VI OCKSÅ GÅR TILL KYRKAN VARJE SÖNDAGAR! ATT VI ÄLSKAR KYRKAN, ATT VI ÄLSKAR JESUS.
  VI ÄR OCKSÅ KRISTNA! OCH JA JAG HÅLLER MED DIG, MUSLIMSKA TRADITIONER OCH KULTUR ÄR DET VÄRSTA SOM FINNS, DET ÄR DÄRFÖR DOM FLESTA INVANDRARE HAR RYMT FRÅN DERAS HEMLÄNDER, FÖR ATT SLIPPA LEVA I ETT MUSLIMSKT LAND! SÅ SNÄLLA ALLA SVENSKAR, VA INTE TRÖGA. DOM FLESTA INVANDRARE ÄR KRISTNA! O VI HAR SAMMA KULTUR!
  KVINNAN OCH MANNEN ÄR LIKA MYCKET VÄRDE I BIBELN!
  PUNKT SLUT. INNAN NI SKRIVER NÅGOT FORSKA MER!
  PEACE!

  Reply
  1. gånge denna kalk ifrån mig november 17, 2012 at 10:06 e m

   Bär kristna invandrare turban på huvudet?!

   Reply
 176. Nu_ar_det_nog november 17, 2012 at 3:08 e m

  Bra och modigt, Paulina, att du vågar stå för åsikter som inte helt godkänns av överheten och deras gorillor. Stå på dig!

  Reply
 177. Mikael november 17, 2012 at 3:19 e m

  Starkt av dig att våga stå för dina åsikter.
  SD 2014 =)

  Reply
 178. Robert november 17, 2012 at 3:20 e m

  Unnas din förmåga att stå på dig och tänka självständigt. Majoriteten av tjejer av vad jag sett tenderar att vika sig och följa strömmen, om samhället och media säger si, så säger dom också si.

  Den stora massan har haft ”fel” otroligt många gånger i människans historia – så är också fallet idag, att fortsätta med en sån här vansinnesinvandring är totalt absurd, blev människor blir mördade, våldtagna, djur blir plågade (och även dom mördade) tack vare import av människor från stenålderskulturer.

  Fortsätt stå på dig själv och håll fast vid dina åsikter, som man kan se bara här på bloggen kommer du få motstånd, så är det alltid när man väljer att se världen från sina egna ögon istället för att anpassa sig efter fåraflocken, hur som helst står man oftast ändå som segrare till slut då verkligheten sakta men säkert kommer smygandes fram.

  Stor eloge.

  Reply
 179. Marika november 17, 2012 at 3:37 e m

  Hej Paulina!
  Jag vet inte om du läser igenom alla kommentarer (jag vet att jag själv verkligen INTE orkade göra det) Men om du gör det så vill jag bara säga att jag tycker synd om dig om det är såna påhopp du får tillbaka för att du uttrycker din åsikt.
  Det här är första gången jag läser något i din blogg (efter att ha läst en artikel om dig) och jag förstår inte hur folk som alltid läser det du har att säga kan vara så fruktansvärt elaka.
  Dom säger att du inte är påläst när dom själva inte vet bättre. Ingenstans i ditt inlägg står det att Soran skulle ha filmat. Och det är tydligt att ingen visar en fullständig film. Expressen väljer vilka delar dom visar.
  Det är väl klart att politiker som gör bort sig alltid hängs ut men om dom då är medlemmar i SD så ska allt framstå så illa som möjligt. En vanlig kommentar är ”dom springer runt med järnrör på stan”. Ändå syns det tydligt på filmen att järnrören låg längs med gatan och bara plockades upp i stundens hetta.
  Hur många har inte gjort något dom ångrar på fyllan? Jag är glad att jag inte blivit filmad många gånger, och ännu gladare är jag att jag inte är en offentlig person.
  Men då vet vi hur många av dina läsare tycker att politiker ska vara: Känslolösa nykterister.

  Reply
 180. Funtaren november 17, 2012 at 3:37 e m

  Så roligt att se att du inte låter PK-mobben undertrycka vem du är. Du är en inspiration för unga tjejer som i sitt vardagsliv får ta konsekvenserna av våra yrkespolitikers naivitet och makthunger.

  Reply
 181. Tina november 17, 2012 at 3:46 e m

  Härligt att du står upp för dina åsikter. Vi är många som står på samma sida och förhoppningsvis vaknar resten av befolkningen snart. You go girl!

  Reply
 182. Sofia november 17, 2012 at 3:48 e m

  Tycker att det är rätt så komiskt att du påstår att det är religionen och kulturen som trycker ner kvinnor, när Almqvist i videon själv kallar ung tjej för hora. Inte sexistiskt alls. Snälla lägg ner verksamheten du skämmer bara ut dig själv och Sverige!

  Reply
 183. AnnaKonda november 17, 2012 at 4:06 e m

  Du är en mycket modig tjej som skriver vad du tycker i ett land utan yttrandefrihet. Dessutom är du väl insatt i SD:s politik till skillnad mot många av de hatiska och icke allmänbildade personer som inte har en aning om det mesta.

  Stå på dig tjejen, du har ett mycket stort stöd!

  Reply
 184. Patrik november 17, 2012 at 4:20 e m

  Bra att du står på dig.

  Reply
 185. Juha Snellman november 17, 2012 at 4:20 e m

  Expressen har förmodligen suttit på materialet en längre tid och nu droppar ut den bit för bit för att få njuta av drevet så länge som möjligt. Expressen underskattar folket, Jag gissar att de flesta känner avsmak för deras och övriga PK:s framfart.

  Reply
 186. Mikael november 17, 2012 at 4:37 e m

  Bra inlägg i debatten! För varje dag som går blir vi bara fler och fler som ser det negativa med förda invandringspolitik! Stå på dig!

  Reply
 187. Petr.a november 17, 2012 at 4:42 e m

  Starkt gjort av dig Paulina att genomskåda lögnerna och drevet från etablissemanget!
  Expressen har klippt och klistrat för att få detta att verka värre än det är, och de vägrar visa hela filmen där Soran är den som provocerar på ett mycket stötande sätt. Troligtvis kan Expressen även ha lagt på ljud efteråt på filmen, inte alls otänkbart, eftersom de hatar SD.

  Reply
 188. Slasher november 17, 2012 at 4:42 e m

  Jag är imponerad av människor som kan stå för sina åsikter utan att det går till överdrift åt endera hållet. Det verkar vara en stor brist på sådana personer i dagens Sverige. Sunt förnuft lyser med sin frånvaro.
  Sköt om dig!

  Reply
 189. Kosmopolit november 17, 2012 at 4:47 e m

  Helt ratt Paulina, bara att halla med dig! 🙂

  Reply
 190. Tobbe november 17, 2012 at 4:48 e m

  Otroligt hur människor anklagar Paow att inte har koll på politik och sen med sina inlägg bevisar hur okunniga och mentalt befriade dom själva är. All heder åt Paow, du vet vad du pratar om.

  Vad gör ett helt parti rasistiskt för att en person i partiet säger ”babbe” som dessutom pågrund av detta blir borttagen ur partiet. I så fall är sannolikheten större att alla sossar är fifflare eftersom Mona S fd. partiledare var en.

  Vad är rasistiskt med att vilja ta in färre invandrare och integrera dom redan befintliga som behöver integreras? Har man en vattenläcka är det första man gör att stänga av kranen. Sverige är idag 2% utav Europas population, Sverige tar emot över 50% av Europas invandrare. Idag samarbetar alliansen och miljöpartiet i invandringsfrågan.

  FN har gjort beräkningar på hur utbildningsnivån på invånarna i olika länder kommer se ut framöver om det fortsätter som det gör idag. Sverige ligger idag på plats 12. År 2030 ligger Sverige sist av alla 30 länder i undersökningen, bakom Libyen.

  Ett ljus i detta mörker är att fler och fler inser detta faktum. SD 2014!

  Reply
 191. Marcus november 17, 2012 at 5:02 e m

  Stå på dig Paulina! Det är ett tufft samhälle att stå upp för så ”utmanande” ställningstagande som SD står för! Speciellt som offentlig person, men någon måste börja 🙂 Mvh Marcus

  Reply
 192. Robert november 17, 2012 at 5:09 e m

  Hej paow! Har inte läst din blogg förut men ska börja med det nu pga du vågar stå upp för vad du tycker och tänker och inte viker ner dig för PK media.

  Ingen kan försvara vad våran regering håller på att göra med Sverige. Så pass oansvarsfull/respektlös flyktingpolitik som bedrivs i Sverige går inte att försvara.

  http://www.youtube.com/watch?v=LPjzfGChGlE

  Reply
 193. Waow november 17, 2012 at 5:09 e m

  Mycket mycket imponerad av dig! Stå på dig, vi är väldigt många fler än folk tror!

  Reply
 194. Riverwild november 17, 2012 at 5:32 e m

  Starka ord från en stark kvinna.

  Den som aldrig sagt eller gjort något dumt, nykter eller på fyllan, kan kasta första stenen. Oavsett i vilken ordning saker hände och sades, har SD-trion nyktrat till och säger nu vettiga saker och tar sitt ansvar för dumheterna.

  När ska massmedia nyktra till och sluta vräka ur sig dumheter? När ska de ta ansvar för alla vinklingar, lögner och all den skada de skapat? Kul att förtroendet och stödet för SD ökat trots ”skandalen”…

  PS. Kent Ekeroth äger upphovsrätten till filmen som expressen stulit/ mutat till sig. Expressen har en del att grubbla på.
  DS.

  Reply
 195. Micha november 17, 2012 at 5:44 e m

  Går mest bara in på din blogg när du skriver sådana här saker. Det är uppfriskande!

  Reply
 196. Jennifer och Johan november 17, 2012 at 5:47 e m

  Bra Paulina. Vi är många som håller med dig. Lyssna inte på de felaktiga uppgifterna som vänstermänniskorna häver ur sig. Dom är desperata för alla vet att nästa val kommer SD få väääldigt mycket fler röster.

  Reply
 197. Beatrice november 17, 2012 at 5:48 e m

  Heja tjejen! Härligt med bloggerskor som har mer i huvudet än bara mode och fester! Stå upp för dig själv och var stolt över att du inte är ett av alla får i det här sjuka landet!

  Jag kan inte förstå varför PK-folket inte ser en sundhet i att ta avstånd från kvinnoförtryck, djurplågare (det värsta som finns enligt mig, finns inget värre faktiskt) och censur. Men så är det när man låtit media lobotemerat en!

  Reply
 198. Rickard november 17, 2012 at 6:10 e m

  Det är bra tjejen! Stå på dig, för det gör många andra också.

  Reply
 199. Giffe november 17, 2012 at 6:30 e m

  Jag har aldrig läst din blogg innan, och egentligen hatar jag sådana. Men du verkar ovanligt clever faktiskt. Man måste öppna ögonen, de flesta brudar här som gnäller på dig, är sådana som säkerligen ligger runt med invandrare. Själv skulle jag aldrig röra en brud som har rört en. Inte ens med tång. Du är stark, och jag kommer börja följa din blogg, för du är den enda som har fångat mitt intresse. Mvh Giffe

  Reply
 200. Patrik november 17, 2012 at 7:02 e m

  SD får väl fler och fler röster ungefär av samma anledning som nazisterna fick det.
  1. Inget annat parti tar tag i invandrarfrågorna.
  2. Det är lågkonjunktur, folk är arbetslösa, livet går dåligt och man vill ha något att skylla på, då judarna nu muslimerna.

  Under filmklippet verkar det då sannerligen inte som att det är Soran som är otrevlig utan snarare Sd-Politikerna som beter sig som tvättäkta idioter, även om nu Soran hade betett sig illa tidigare försvarar det definitivt inte hur omoget några av SD’s högst uppsatta politiker beter sig.

  Sen är det ju absurt att de ljuger folk rätt upp i ansiktet och säger att de absolut inte sagt något sådant osv, och själva publicerar ett hårt redigerat klipp på händelsen. Att de hade en minneslucka är en relativt värdelös ursäkt då någon av dom rimligtvis borde ha sett filmen i sin helhet för att kunna klippa och klistra ihop en film som framställde SD-politikerna som offer. När de i själva verket betedde sig på ett sätt man inte kan göra om man ska representera ett parti som en utsagd nolltolerans mot extremism.

  Reply
 201. Patrik november 17, 2012 at 7:16 e m

  Mats :

  Nu är det ju inte så att det är Anders Borg eller Jonas Sjöstedt som hotar SD utan människor med allvarliga problem som måste få sitt uttryck någonstans. Det finns helt enkelt inte något stort nyhetsvärde i att Sverigedemokrater blir förföljda när de direkt motsätter sig 85% av befolkningen som inte delar deras åsikt, och även om det är beklagligt att SD’s politiker blir utsatta för hot så är det en fullt logisk följd av att de går runt med järnrör på stan och kallar folk för ”babbe”.

  För att inte tala om hyckleriet som uppstår när en kvinna visar upp de värderingar ni så gärna vill ha igenom (etik, moral, stå upp för det hon tycker är rätt). När SD’s politiker faktiskt får se prov på dessa värderingar är denna kvinnan alltså en ”liten hora”. Är övertygad om att samma människor som försvarar Almqvist & CO hade varit bestörta om samma scenario hade uppstått med undantaget att det var tre invandrarkillar inblandade istället för SD’s egna. Ingen kommer någonsin ta er på allvar om ni inte tar avstånd för killarnas agerande så som Pauline så exemplariskt har gjort här ovanför när hon erkänner att Eric gjorde fel.

  Reply
 202. Per Andersson november 17, 2012 at 8:09 e m

  Bra jobbat ! Skriv gärna ett par rader om våldtäkterna i Sverige !

  Du är grymt cool, uppenbarligen införstådd med vad som händer i samhället, riktigt snygg och dessutom mycket stark och med rejäl ryggrad.

  Alltför många som kommenterar här har levt med skygglappar i någon landsort och har ingen aning om vad som pågår i Sverige. Dessutom tror alla dessa medelmåttor, för det är just vad dem är, att det som Aftonbladet o Expressen skriver, är sanningen.

  Det är ganska sällan som majoriteten av befolkningen förstår vad som är sant och bäst för dem.

  Gallileo blev också utskrattad ( och mer 🙁 ) trots att han var br mycket mer upplyst än majoriteten av befolkningen !

  Reply
 203. Kevin november 17, 2012 at 8:32 e m

  Starkt av dig och rakryggat. Många som inte vågar tala om ämnen som inte är politiskt korrekt, vilket inte är konstigt då media drevet är ytterst tufft och folk blir plötsligt väldigt hatiska som man kan se i ett antal kommentarer. Självfallet var det som Erik och de andra dumt och omdömeslöst gjort dock kan man ställa sig frågande varför media inte har valt att hänga ut Abdirasak Waberis (M) som sitter i riksdagen som har minst sagt skrämmande åsikter om musik och kvinnor.

  http://www.youtube.com/watch?v=wNDeeoUNvAk ”vi tar inte kvinnor i hand” ”Musiken som har med dans och sånt, nej det är inte bra” osv osv….

  Iallafall stå på dig! 🙂

  Reply
 204. Victor november 17, 2012 at 8:40 e m

  Du e snyggast!!! Både utanpå o inuti 🙂

  Reply
 205. Fredrik november 17, 2012 at 8:41 e m

  Starkt av dig Paulina!

  Håller med dig helt. Det krävs någon som dig för att påtala det hemska med dagens mediaklimat och massinvandringen.

  Reply
 206. Johanna november 17, 2012 at 9:10 e m

  Tycker du har alldeles rätt 🙂

  Bra att någon vågar säga vad dem tycker utan att vara rädd att bli kallad rasist (för det är du absolut inte).

  Kommer forstätta läsa din blogg!

  Kramis <3

  Reply
 207. ll november 17, 2012 at 9:16 e m

  Bra skrivet. Håller med dig om mycket.

  SD är det enda partiet i riksdagen som är det minsta invandringskritiskt. Alla de sju är för fortsatt vansinne. Det räcker för mig.

  Reply
 208. Kim november 17, 2012 at 9:52 e m

  Du är modig du. Jag anser själv att SD har den bästa politiken och att det är politiken man röstar på och inte personerna men jag skulle inte våga gå ut offentligt och säga vad jag tycker än. Du ger mig dock mod som vågar säga vad du tycker vilket får mig att må bättre. Tack så mycket Paow!

  Reply
 209. Uma! november 17, 2012 at 10:27 e m

  Alla invandrare är inte muslimer fattar du väl? Och vad fan är det för fel på muslimer? Dom kommer ju hit för att slippa kvinnoförtrycket och det. Dessutom så får väl dom ha den kultur dom vill och så kan vi få ha den kultur vi vill. Och en SD:are kan inte gå och säga massor rasistiska kommentarer. Då kan man ju fråga sig varför det blir mer uppståndelse när en SD:are säger det, än när en annan helt vanlig människa säger det. Jo, för att SD:aren sitter i jävla riksdan och ska ta del i att styra hela vårt land. Då kan han inte gå och säga rasistiska saker. Det är person angrepp, och verkligen inte OK. SD måste stoppas! Jag säger inte att alla deras åsikter är fel, men denna med invandring. Snälla. Den är så idiotisk att det är helt sjukt. Vi lever alla på samma planet, vi ska hjälpa varandra. Det är inte nödvändigt att stänga portarna för invandrig. Ni är fria att tycka vad ni vill, såklart, men sätt det i olika perspektiv. Vad skulle ni göra om ni var i ett land som du var tvungen att fly ifrån av olika omständigheter. Du och din mamma kanske inte får gå ut på gatan utan en mans sällskap. Eller eran existens kanske rentav är hotad. Vad kulle ni göra då? Och tänk bara på all kunskap vi har fått från dom olika kulturerna. Tack för mig.

  Reply
 210. Susse november 17, 2012 at 11:04 e m

  Kan någon sk antirasist vänligen berätta för mig om/när det under Sveriges tusenåriga historia, (innan mångkulturen hälsades välkommen på 70talet) hur fattigt och jävligt det än har varit drivit runt ungdomsgäng i städerna som rånat, våldtagit och brutalt sparkat sönder handikappade åldringar? När Sverige var fattigt och utan ungdomsgårdar, pekplattor och barnbidrag så var landet ändå tryggt och stabilt eftersom det fanns en etnisk sammanhållning som idag tycks vara totalt bortblåst.

  Reply
 211. Giorgio november 17, 2012 at 11:25 e m

  Skönt att du står upp för det du skrev i ämnet! Om du fortsätter att göra det i sammanhang som människor inte förväntar sig så kommer du till slut att bli en förebild på området, var så säker.

  Många unga tjejer behöver någon som inte viker sig för de politiskt korrekta krafterna, men som de samtidigt kan identifiera sig med. Någon som tycker att även det som inte ryms i tidningarna är värt att framföras, oavsett vem det gynnar eller när. I synnerhet när tvivelaktiga partiföreträdare som Erik Almqvist ges alldeles för stort utrymme i proportion till dennes betydelse.
  Stå på dig Paulina.
  Fred och kärlek.

  Reply
 212. Hedda november 18, 2012 at 12:35 f m

  Ett par företrädare för SD har i fyllan och villan gjort bort sig för ett par år sedan. So what? Det saken handlar om, egentligen, är vilket slags land vi vill leva i.

  Vi islamiseras sakta men säkert. Säger vi inte stopp nu så kommer alla vi tjejer i det här landet att successivt bli fråntagna alla rättigheter och till slut inte ha mer värde än en get.

  Sd är inget perfekt parti (finns det såna?). Men de är det enda hopp vi har, och de kommer att få min röst nästa val.

  De av er som röstar på något annat parti tar på er ett väldigt stort ansvar. Och all heder åt Paulina som vågar stå för vad hon tycker trots all skit hon får ta!!!

  Reply
 213. Carl november 18, 2012 at 1:33 f m

  PAOW du är bäst!

  Reply
 214. "vit kränkt man" november 18, 2012 at 3:29 f m

  Respekt!

  Kramar och hälsningar från UPPSALA! 🙂

  SD2014

  Reply
 215. Gunilla november 18, 2012 at 3:37 f m

  Baa skivet Paow. I dagens DN skriver Peter Wolodarski ”babbe” om Zlatan, i gårdagens Expressen sade Jan Guillou att han har babbar, blattar och svartskallar som vänner. Skibenterna fick ingen veckolång hatkampanj med skrikande krigsrubriker mot sig, bara SDarna fick hatdrev mot sig. Så ingen brydde sig om de fula orden som sades, bara att det var SDare. Inte nog med det, SDarna blev utsatta för farliga våldsmän den natten, sånt som vi alla sett ofta på stan, de kunde blivit knivhuggna eller värre och de försökte ju bara försvara sig, SDare får enligt media inte försvara sig, inte säga hora, de ska tiga och låta sig misshandlas. Nej det är dags att bojkotta ljugande hatmedia, köp aldrig skittidningarna som bara ljuger om allt viktigt. De får statliga bidrag, presstöd som MÅSTE upphöra. Vi måste återfå den yttrandefrihet som inte finns längre.

  Reply
 216. nono november 18, 2012 at 6:51 f m

  Viktigt att särskilja en isolerad händelse från en partipolitik som är kritisk för landets överlevnad. SD idag har inget med rasism att göra och antalet rasister, kriminella och allmänna idioter är garanterat större i övriga partier.

  Glasklart att media försöker sätta en käpp i hjulet för ett framgångsrikt riksdagsparti som inte håller sig till PK-agendan. Det är alldeles för stor slump att filmen dyker upp samtidigt som SD får sitt största väljarstöd någonsin. Har man inte tillräckligt stor slutledningsförmåga för att inse det så är man förmodligen samma personer som hyllar häxjakt, bokbål och andra traditioner från medeltiden.

  Reply
 217. Chris november 18, 2012 at 9:16 f m

  Härligt med folk som offentligt vågar uttrycka det gemeneman tycker! Bra!

  Reply
 218. Amanda november 18, 2012 at 10:10 f m

  Tycker att du drar en hård kam när du skriver ”islamsk” kultur. Ni som inte läst koranen eller vet något om religioner tycker jag inte ska yttra sig i sånahär frågor. religösa muslimer får inte göra något av detta som står ovan, det står klart och tydligt i koranen att du inte får döda och TILLOCHMED att du inte får döda dina DÖTTRAR. Förtryck och förtryck, jag kan säga att de finns mycket förtryck i detta land som folk inte verkar ha fattat. Är detta svenska land vi lever i ett fritt land för att de står halvnakna kvinnor på var och varannat omslag? Nej DET kallar jag förtryck, ett ideal som gör att kvinnor inte känner sig tillräckliga och OSUNDA ideal som får kvinnor att må otroligt psykiskt dåligt (INTE alla, men många, både omedvetet och medvetet). En kvinna som täcker sig(bär slöja, inte visar sig i tighta kläder) gör i majoritet det för att hon tror på gud och för att hon vill att tex en man ska se henne för den hon är och inte för domdär läckra brösten osv. det handlar om respekt mot sig själv, att man ska tas för den man är innifrån och inte utanpå.

  Och Det är självklart att det finns dom som PÅSTÅR sig tro på GUD och gör onda handlingar, men såfort en människa utför en ond handling mot någon medmänniska så kan ingen kalla denna människa för varken muslim, kristen eller jude. Det är något som vi i västvärlden fått inprintat i oss sen barnsben från bla. media för att det är massa krig osv i dom här länderna, men det är inga religioner som krigar, det är maktkrig osv. Skulle ni tex. träffa en riktigt praktiserande muslim eller religös kristen som följer bibeln eller koranen KORREKT tex. skulle ni aldrig kunna hata den människan, den människan skulle aldrig göra dig illa utan tvärtom.

  Och till Per Andersson som säger att det är invandrarna som förstör samhället med våldtäkter, misshandel osv. har du sett statistiken på vilka i majoritet som sitter i svenska fängelset tex? det är svenskar tyvärr. Du kan inte sitta och säga invandrare och dra dom över en kam när du själv sitter med tusentals av ”ditt eget folk” som begått brott i sverige. Tycker du att dom har gjort rätt som våldtagit eller misshandlat eller? Varför bara trycka på en speciell folkgrupp eller religion (som man oftast skyller på tyvärr)när sånthär tyvärr finns runtom i hela världen. Säg inte invandrare eller svensk. Säg människa tack. För det är vad vi alla är. Det finns onda människor överallt och ingen är bättre eller sämre.

  Reply
 219. Niklas november 18, 2012 at 10:18 f m

  Till Patrik. Du säger att 85% av Sveriges befolkning är emot SD, tror du på det själv eller? Bara för att alla inte röstar på ett parti innebär det inte att man är emot det. Känner många människor som rpå annat än SD, men de har inget emot SDs politik, snarare röstar de inte på SD för att de är inbitna moderater eller sossar sedan barnsben och röstar plikttroget på sina respektive partier, utan att de för den skull är emot SD. Det är lika dumt som att påstå att 70% av Sverige är emot moderaterna eller socialdemokraterna.. Men världen är inte så svartvit!

  Reply
 220. Karin november 18, 2012 at 10:22 f m

  Bra skrivet Paulina! Stå på dig i den här frågan, du har MÅNGA bakom dig 🙂

  Reply
 221. sarali november 18, 2012 at 11:26 f m

  du skriver exakt det jag själv sa. är det OK att trycka ner o smutskasta HELA SD OCH ERIK A PGA DETTA. Han ÄR också en människa! han har en mor o far som får utstå detta, han o alla andra SD:are lever under dödshot. Jimmie sa nyligen att han har ett basebollträ vid sängen o har svårt att sova då han lever under sånt HOT! det är inte ok att göra så här o sen tala till allmänheten som om man har en ” fin människosyn” ni PKfolk gör ju samma sak som ni beskyller SD o ERIK för!!!!!! bra skrivet paow !!!!!!!!

  Reply
 222. Blue 78 november 18, 2012 at 12:18 e m

  Politik. Att SD ökar i stöd är ett utslag av att övriga partier inte tagit sitt ansvar och faktiskt arbetat för att trygga Sverige. Vi ska utvecklas ekonomiskt och ändå bidra till trygghet för invånarna som lever i Sverige. Arbetskraftsinvandring (spetskometens. Inte sopåkare och pizzabagare) är viktigt. Lika viktigt att ta in kvotflyktingar och människor som flyr konflikthärdar.
  Problemet är att Sverige idag tar in alla och allt. Utan större kontroller och när någon väl utvisas så finns media där som ett evigt dåligt samvete. Vi skickar ju hem folk! Ja, hem till länder där de har det fattigt men inte farligt. Stor skillnad. Sedan är det intressant att så fort flera grupper flyktingar får PUT så åker de åpå semester till sitt gamla hemland. Det hemland de så ivrigt flydde ifrån och inte kunde återvända till. De är ju förföljda. Pinsamma regler.

  Reply
 223. Karolina november 18, 2012 at 1:17 e m

  eh tyst med dig din hora

  Reply
 224. Olof november 18, 2012 at 3:52 e m

  Vad man än tycker om Sd och deras företrädare så är dom det enda partiet som inte vill ha en vansinnig invandringspolitik. Eftersom invandringen är så stor så påverkas nästan allt i samhället av den, och man behöver inte kunna särskilt mycket för att inse att det mestadels är negativt. Därför finns inget annat alternativ än att rösta SD nästa val.

  Reply
 225. ms november 18, 2012 at 4:37 e m

  Sjukt starkt av dig att våga uttala dig såhär i dagens samhälle, där alla som inte är PK moralkärringar är rasister. Creds Paulina!

  Reply
 226. Sara november 18, 2012 at 5:12 e m

  Bra sagt, Paow! 😀 Hahahaha, gillar att du är typ den enda av alla bloggare jag följer som vågar ha en åsikt(och en sån som inte ALLA andra har och förväntas ha). Stå på dig. 🙂

  Reply
 227. Även du min Brotus! november 18, 2012 at 7:17 e m

  PK-Media skuldbelägger och hetsar mot brottsoffer

  Kriminella invandrargäng attackerar och rånar svenskar. PK-Media hejar på förövarna, skuldbelägger och hetsar mot brottsoffren.
  Detta är ett sjukt land!

  —————————
  PS Beklämmande att även SD ger vika för medietrycket och ”bestraffar” brottsoffren.
  Även du min Brotus!

  Reply
 228. Även du min Brutus! november 18, 2012 at 7:19 e m

  PK-Media skuldbelägger och hetsar mot brottsoffer

  Kriminella invandrargäng attackerar och rånar svenskar. PK-Media hejar på förövarna, skuldbelägger och hetsar mot brottsoffren.
  Detta är ett sjukt land!

  —————————
  PS Beklämmande att även SD ger vika för medietrycket och ”bestraffar” brottsoffren.
  Även du min Brutus!

  Reply
 229. My november 19, 2012 at 12:09 f m

  Bra Paow!!! Stå på dig!

  Reply
 230. Paow-lover november 19, 2012 at 12:56 f m

  Paow paow paow. Du vet inte vad fan du snackar om. Bäst och hålla käften stängd då. Puss

  Reply
 231. Cecilia november 19, 2012 at 9:56 f m

  Det jag reagerade på var att de i slutet av filmen skrattar och säger – visst är det kul att säga sådana saker och se dem bli upprörda!. Som små omogna skitungar!

  Sverige skulle inte fungera utan invandring, många brancher skulle behöva lägga ner.

  Många av er i SD har dessutom vänner med utländsk härkomst. Behandlar ni dem som skit också?

  Reply
 232. Medelålders invandrare november 19, 2012 at 12:34 e m

  Du är smart och modig. Du har många bakom dig.
  Stå på dig, Paulina!

  Reply
 233. Pelle november 19, 2012 at 2:01 e m

  Börjar bli uppriktigt trött på media och andra som häver ur sig ordet rasist i var och varannan mening. Det mest oroande är att det är denna medieelit som hörs och syns mest och kan därmed påverka folket mest. Vad jag invänder mot är just hanteringen av ordet rasist. Ordet i sig grundar sig på rasism och skall inte blandas ihop med något annat. Dessvärre har det blivit en regel att man använder detta i stället för ord som främlingsfientlig eller religionsfientlig.

  Rasism bygger på att en etnisk ras skall på ett eller annat sett ses som mer överlägsen än en annan och jag kan inte minnas att SD eller någon annan av media utpekad person använt termer som faller in på denna beskrivning. Att överhuvudtaget angripa en person eller ett parti som har en åsikt är inte förknippat med ett demokratiskt samhälle där yttrandefrihet och tryckfrihet är grundlagsstiftade. De som skall värna om denna rätt är de som bryter mot den mest. Samhället behöver folk som står upp mot media när orättvisorna haglar och oavsett vem som gör det så hyllar jag er!

  Reply
 234. nicke november 19, 2012 at 4:35 e m

  hahaha,du är ju blåst flicka lilla .allt det där har ju blivit överbevisat flera gånger^^

  Reply
 235. Micke Svensson november 19, 2012 at 7:44 e m

  Styrka och kärlek till dig … !!!

  De som inte gillar SD kan inte räkna matematik ens.

  De gnäller och ojar sig när 600 personer sägs upp från Ericsson HALLÅ!!! det är det antal uppehållstillstånd vi delar ut varje vecka !!!

  Varje år bygger vi en mindre stad i Sverige med folk som inte kan svenska, vår kultur eller delar våra normer. Hur ska detta hålla.

  Sedan 2001 har vi blivit ca 560 000 fler i Sverige – men ca 50 000 färre svenskar.

  Den som är likgiltig inför detta är anti-svensk.

  Reply
 236. Jessica november 19, 2012 at 8:44 e m

  http://www.ted.com/talks/sam_richards_a_radical_experiment_in_empathy.html
  En film du bör se innan du tar upp ämnet om hur människor ser på ”islamistisk kultur”. Tänk dig själv.
  Både Soran och Eric betedde sig kanske som clowner, men skillnaden mellan dem är att den ena sitter i riksdagen. En riksdagsman får inte bete sig så.
  Tack

  Reply
 237. Britt november 19, 2012 at 10:28 e m

  Är du dum på riktigt? Till och med de flesta högt uppsatta SD tyckte Almqvist och hans polare uppförde sig som jävla idioter och du skriver att Soran är kaxig och otrevlig. Du tycker inte att du fokuserar på fel saker nu? Du tycker inte att du borde fokusera på att tre högt uppsatta politiker springer omkring på stan och uppför sig som huliganer? Kallar en tjej för hora, beväpnar sig med järnrör och skriker rasistiska saker. Du har nog inte sett all klippen för de enda som trycker ner någon och sen ljuger och försöker ändra på det är Almqvist och hans polare. Tänk på vad du skriver. Förhoppningsvis har dina läsare bättre koll än vad du har.

  Reply
 238. Franz november 20, 2012 at 6:34 f m

  Trevligt att inte alla köper slaskmedias ”nyheter” rakt av.
  Intressant att SD videon har blivit en så pass stor nyhet när Moderaternas mulla no.1 vill göra alla sveriges kvinnor till slöjbeklädda hemmafruar som ska följa sharialagar inte nämns alls i tidningarna. Herren får till och med sitta kvar på sin ministerpost, hur går det ihop? Är det en tillvaro svenska kvinnor eftersträvar?

  Reply
 239. Danne november 20, 2012 at 11:46 f m

  SD kommer att få min röst eftersom jag är trött på att bli kallad rasist för att jag ifrågasätter den synnerligen elaka ideologin Islam.

  Reply
 240. Daniela november 21, 2012 at 3:22 e m

  Hej paow! Tyvärr tror jag inte på när du säger att du inte är rasist, den person som anser att Soran gick fram till Eric och började kalla honom dumma saker, är rent ut sagt en rasist. Har du några bevis på att det var Soran? Nej precis . Den enda anledningen till varför du skulle säga så är för att du fortfarande är SDare. Åsikterna finns fortfarande kvar någonstans inom dig. Att vara en rasist är en stor sak, och jag vet att man inte kan ändra sin åsikt om något så stort. En gång rasist, alltid rasist helt enkelt. Och vad vet du om jämställdhet och rättvisa? Såna som du kommer aldrig att veta vad jämställdhet och rättvisa är så jag tycker att du ska stänga din mun om den frågan. Är det rättvisa att svenskar ska vara mer värda än invandrare? Är det rättvist att säga till en svensk med invandrarbakgrund ”det här är inte ditt land, det är mitt land”. Jag tycker Soran gör bra ifrån sig med att predika och stå för rättvisa, till skillnad från Eric. Soran och hela Sverige i princip vet exakt vad som hände den dagen. Jag har ingenting emot att du inte kan hålla med om vad Soran säger, däremot tycker jag inte du ska gå runt och säga att du inte är rasist när du och vi andra mycket väl vet om att du är det. Varför SD går upp så mycket i röster? Du behöver inte vara orolig om det längre, efter den här händelsen kommer motsatsen att ske.

  Svar:skriv en bok

  Reply
 241. Pingback: Här hotar journalisterna tjejbloggarnas annonsörer - Fria Tider

 242. BazMann november 21, 2012 at 9:10 e m

  Ojoj en sån DödsKnarkarRasistFascist där!

  SD’s valfilm är ju faktiskt fruktansvärt aktuell fortfarande:
  http://www.youtube.com/watch?v=XkRRdth8AHc

  Beklämmande fakta:
  Reinfeldt och moderaterna straffade Sverige och svenskarna med ÄNNU mer invandring efter valet 2010 för att folk röstade SD. Rösta rätt 2014 dvs på allt annat än sjuklövern (S,V,MP,M,C,KD,FP) så får vi ordning på Sverige med en intelligent invandringspolitik.

  Reply
 243. fredde november 21, 2012 at 9:46 e m

  Jag brukar säga att 2 miljoner måste utvisas för att rädda landet från undergång. Jag kan inte förstå tjejer som försvarar massinvandringen med tanke på våldtäktsepidemin.

  Reply
 244. Älskar det sköna! november 21, 2012 at 10:34 e m

  Vackra kvinnor röstar på Sverigeblocket.

  Fula medusor lägger sin röst på Miljö(katastrof)partiet.

  Reply
 245. Magnus november 21, 2012 at 11:45 e m

  Bra skrivet! Stå på dig. Alla har rätt till en åsikt, utan att bli hånade.

  Reply
 246. Christian november 22, 2012 at 12:54 f m

  Jag hörde att comviq efter påtryckningar dragit tillbaka sin annonsering här. Nå, vi är många som kan trycka. Jag skickade ett brev.
  ”Hej!

  Jag har under dagen tagit del av den minst sagt märkliga utvecklingen av ert tillbakadragande av annonsering hos bloggerskan Paows blogg, efter påstötningar från dagensmedia.se. Jag skall ärligt säga att jag aldrig följt Paows blogg, men blev uppmärksammad genom att läsa avpixlat och dagensmedia. Jag har inga problem med med att Comviq inte vill synas i rasistiska sammanhang, det är själklart, men Paow har såvitt jag ser inte gjort sig skyldig till några sådana uttalanden. Det enda hon gjort är att förhålla sig tveksam till en del avarter av islam, samt att erkänna att hon gillar riksdagspartiet Sverigedemokraterna.

  Det kan inte anses vara en extrem hållning, än mindre en rasistisk.

  Jag hoppas att ni är villiga att fundera över det här en gång till, om ni verkligen är ett företag som uppskattar olika åsikter. Personligen använder jag Comviqs kontantkorttjänster, något som alltid har fungerat bra. Men jag vill inte fortsätta att stödja ett företag som kallar en tänkande ung kvinna för rasist för att hon uttalar sig kritiskt om hedersmord.
  Var inte ett sådant företag.”

  Jag tycker gott att ni andra, som mera frekvent än jag besöker den här bloggen kan skicka ett brev ni också. Oavsett om man håller med Paow i sak eller inte, är det bättre att bemöta med ord än att kasta rasismanklagelser omkring sig.

  Reply
 247. Pingback: Vi gillar lika – Stora Ord

 248. Johan november 22, 2012 at 10:47 f m

  Efter att ha läst avpixlat så var jag bara tvungen att skicka iväg ett mail till Comviq. Såhär formulerade jag det:

  Hej
  Jag blev nyligen uppmärksammad på att ni tagit bort ert annonserande hos bloggtjejen Paow efter påtryckningar från dagensmedia.se. Ni kanske skulle ta en liten funderare på vilken sajt av dessa två som är den extrema i sammanhanget.

  Som ni säkert vet så har detta uppmärksammats på avpixlat.info som ju har en väldigt stor läsekrets. Jag tror faktiskt att det är mer av ondo för er att ta bort det nämnda annonserandet än att faktiskt ha det kvar vad gäller intäkter för er.

  Personligen kommer jag genast att byta mina barns abonemang, som varit comviqs kontantkort, till något mer passande.

  Mvh
  Johan

  Reply
 249. Gabriella november 22, 2012 at 10:48 f m

  Riktigt bra skrivet, Paulina!

  Reply
 250. Morten - - - november 22, 2012 at 11:44 f m

  Dejligt, Paulina! Og stort tillykke med den fremragende PR, medierne giver din blog! Der er masser af intelligente annoncører, der forstår værdien af det!

  Så bare klø på 🙂

  – – –

  Reply
 251. K november 22, 2012 at 4:37 e m

  Hej paow,

  Hoppas du håller fast vid dina åsikter oavsett. Efter att ha trott att du bara är en dum brud i mängden av alla andra idioter har du precis motbevisat mig, jag hade tydligen fel.

  go paow

  Reply
 252. sarah november 22, 2012 at 8:29 e m

  Så jäkla bra skrivet!! 🙂 Stå på dig, och strunta i alla idiotiska kommentarer.
  Jag är stolt Sverigedemokrat, hur mycket skit jag än får ta. Och jag är verkligen inte rasist.(hur uttjatat liksom?)

  Reply
 253. Axel november 22, 2012 at 8:59 e m

  Stå på dig för dina åsikter och låt inte idioter trycka ner dig! 🙂

  Reply
 254. UAA november 22, 2012 at 9:52 e m

  Stå på dig!

  Du är en förebild för många tjejer, och det är fantastiskt uppfriskande att se en tjej som vågar stå för sina egna åsikter och inte låter andra bestämma om vad de skall tänka!

  För varje person som gnäller på dig så är det 10 som håller med dig i det tysta.
  Du är inte ensam.

  Reply
 255. Hans november 23, 2012 at 1:56 f m

  Stå på dig.

  Spelar ingen roll vad jag eller någon annan tycker om dina åsikter, det är helt din sak. Men det faktum att du vågar säga vad du tycker utan att bry dig om vad andra tycker om det är stort.
  Du är en förebild för andra unga tjejer.

  Reply
 256. Ville november 23, 2012 at 2:34 f m

  Hur tjejer kan rösta på något annat än SD är för mig obegripligt. De sju andra riksdagspartierna tävlar ju om att stödja islam och ta in flest muslimer. Se hur kvinnorna behandlas i muslimska länder!
  Om 35-40 år är Sverige ett muslimskt land och då kommer inte Paow eller någon annan tjej få klä sig som de vill eller blogga eller överhuvudtget bestämma något om sina liv. Tänk nu – snart är det för sent tjejer! Sharialagarna närmar sig er…

  Reply
 257. Hrodebert november 24, 2012 at 1:34 e m

  Tack Paulina för att du finns! 🙂

  Reply
 258. Stephanie december 3, 2012 at 5:40 f m

  Sverigedemokraterna kommer fortsätta att klättra uppåt, var så säkra på det. 2014 blir det en röst på detta parti från mig.

  Reply
 259. Max januari 4, 2013 at 4:40 e m

  Du är inte rasist säger du..? Antingen är du så pantad att du tror människor går på det, eller så är du en sådan bra lögnare att du lyckats lura dig själv till den övertygelsen.

  Du är en tragiskt insiktslös människa. Är för mig ett under att du har följare.

  PS. Detta var mitt första och sista besök på denna beklagliga ursäkt för en blogg. Hoppas karman en vacker dag kommer och biter dig.

  Svar: Vi får väl se om verkligheten kommer ikapp dig eller mig först. Jag vet vad jag står för och vad jag tycker, men det gör sannolikt inte du. Vad är det med språket som gör det så svårt för dig att förstå vad jag skriver? Vad du fantiserar ihop har inget med verkligheten att göra. Får väl gråta en skvätt över att du inte kommer tillbaka… Not.

  Reply
 260. Pingback: Vi gillar lika - Stora Ord

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *