Oooh

Just nu så suger mitt liv.

1 – Jag trivs inte i min lägenhet. Hatar att vara hemma och mår alltid dåligt så fort jag kommer hem.

2 – Jag hatar att vara själv.

3 – Jag har vänt på mitt dygn så kan inte sova.

4 – Jag har inte tvättat på 4 månader för att man måste gå igenom vinden för att komma till tvättstugan. Vågar för fan inte ens gå upp dit att boka tid.

5 – Jag HATAR att vara mörkhårig. Trivs aldrig i det. Förstår inte varför jag får för mig det.

6 – och som pricken över iet så spydda min katt på mattan nu också

 

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (24)
 • louise

  Jag tycker att du är så himla fin tjej, verkar vara så skön tjej!”. och det mörka passar dig skit bra ! fast du passar nog i alla färger även om du hade svart flintskallig hade du set tså fin ut :)!. Ta hand om dig .

 • Louise

  Nämen stackare 🙁 Färga om håret då? <3

 • Danni

  Jag känner exakt likadant. Min kille ska iväg denna helgen o ja vill inte va hma sj. Kmr bli helt knäpp.

 • SAGA

  Dagens ilandsproblem…

  1, Många i stockholm skulle döööööö för att överhuvudtaget ha en lägenhet.. om den så skulle ligga en timme utanför stockholm och i tredjehand…

  2. Det är för att du låter andra trampa på dig. Hitta dig själv! Sök upp en coach!

  3. Och??? Vänd tillbaka!!!!

  4. Be någon hjälpa dig!

  5. Byt färg!

  6. Torka upp!

  Själv heter jag egentligen inte Saga utan Caroline, är 19 år och sjuk i cancer. Troligtvis 1 år kvar att leva. Har dock bestämt mig att inte sörja mitt liv jag aldrig får, utan glädjas av de dagar jag verkligen får leva! Oavsett om min hårfärg är fel, mitt boende suger och tvätthögen växer ska jag njuta varje dag såsom om den vore den sista dagen!

  Jag har följt din blogg länge, men aldrig kommenterat innan, även om jag många gånger har haft synpunkter…

  Väx upp!
  Ta tag i ditt liv!
  Sluta klaga!
  Ta ingen skit!

  // C

 • Richie

  Hej Paow.
  Varför bloggar du ens när du bara klagar för? Ingen bryr sig ju om att du har en äcklig katt, ful lägenhet eller inte vågar gå upp på vinden. Come on liksom. Hur patetisk är du?

 • Richie

  Lyssna inte ens på dom andra, du är skit ful.

 • elin

  Tjaa, jag gillar att läsa din blogg, men jag tycker bara det blivit tråkigare och tråkigare för varje dag nu senaste tiden. Du skulle inte kunna börjar skriva lite mer, och lite roligare inlägg, jag menar inte att de måste innehålla roliga saker, men de ska ju vara lite roligare att läsa bara :). Du kanske borde ta en vecka semester från bloggen? Annars kanske du bara tappar läsare :S. Puss å kram! Hoppas du läser detta 😀 <3

 • lalala

  du är mkt finare i mörkt hår. i ljust hår ser du ut som en trashig white trash.
  plus att allt ditt hår kommer fan ramla av om du färgar det blondt igen!!!! så låt det vara mörkt ett tag va fasen! jättttttte söt så

 • Christian K

  Ibland känns livet väldigt inrutat och tråkigt men det gäller att göra det bästa av det lilla, ta det rätt för jag tror du ändå har mycket i ditt liv att vara glad och tacksam över.

 • soffpotatis till fitness

  för c 1 år sen vägde jag 84 kg till mina 172 cm.. Allla mina kläder satt för tajt, min kondtion var på 0 och mådde dåligt på grund av övervikten.. Istället för att klaga så gjorde jag någonting åt det! Jag gick ner otroliga 22 kg och idag väger jag 62 kg och jag har en grym kondtion, detaljerade miuskler på armarna och NU siktar jag på fitness 2013!
  JAG KLARADE AV DET OCH DET GÖR DU MED! Har 4 kg kvar till mitt mål!!!!

  Det kan vara svårt komma igång… inspiration är bra sätt mot att få viljan att röra på fläsket! Följ med min resa genom träning och hälsa, delar med mig recept, träningstips och mkt mer!
  Det går att leva gott och samtidigt ! http://www.nattstad.se/jezziez

 • Sii

  1. Försök bona om din lägenhet och försök vända tankarna till att du har TUREN att ha en egen lya där du kan få göra som du vill.
  Bjud hem polare på en ”renoveringsdag” där de kan hjälpa dig att piffa till den, sen firar ni med nyinflyttningsfest
  2. Lär dig att älska vara själv genom att tvinga dig till det oftare. Sitt på en stol och stirra in i väggen. Stäng av all musik, tv, dator osv. Ungefär som att lära sig meditera. Lär dig älska lugnet och slippa allt brus runt om dig.
  3. Vänd tillbaka dygnet. Kroppen mår bra av rutiner och deppkänslorna kommer försvinna. Dagsljuset är ruggigt viktigt för att man ska vara uppåt och pigg så här års.
  4. Möt dina rädslor! Ta med vaktkatten 😉 Eller inse att det inte är HELA världen att du inte tvättat.
  5. Tänk då så himla fin du kommer känna dig när du går tillbaka till att vara blond!! Det är bara hårfärg, inget bestående.
  6. och det kommer hon göra igen……och igen…och inte går världen under för det?

  kram på dig och ryck upp dig nu! ingen annan kommer göra det åt dig 🙂

 • nita

  Flytta, köp en egen tvättmaskin och byt hårfärg? Sen kanske du kan bli sambo med någon, typ en vän. Skulle vara roligt att se dig och Daniel Paris som sambos. Du kan ju fortfarande ha ditt eget ställe men ni kan ju vara över hos varandra så ni slipper vara ensamma.

 • Lotten

  1,2,3:an = Same here! Men lägg till att katten är sjuk och därför inte får gå ut, vilket innebär att han ständigt gnäller om att få gå ut vilket innebär att han straffar en för att inte låta honom gå ut, vilket innebär att han poopar utanför lådan. Yup; Life is great. Oh och ovanpå det är jag kroniskt sjuk också och ekonomin katastrof. På det har jag blivit bestulen på 500.000. Jippi! Skönt att höra fler har problem..Tack. <3

 • Cleos matte

  hmm livet är så periodvis! vet hur det känns, allt elände kommer alltid i samma period…man känner sig inte tillräcklig och man blir känslig, trött och känslig. Men man får lära sig åhh tänka på rätt sätt, hjärnan har ju inga ögon, hjärna kan vara kuslig ibland! man får ge positiv feedback till sig! om du tex tänker så här jag har iallafall en varm lägenhet och mat att äta. Klagandet bara drar ner en. Tycker du har mognat, förstår att du är en tänkande person, möjligen bär du på sår som inte läkt. Det som också är viktigt är att vara med rätt människor dålig energi dra också ner en, själv har OFTA! träffat energitjuvar, önskar dig lycka till och bryt negativt tänkande vänd om tankarna till något bra! även om det är för jväligt kram på dig.

 • Andreas

  Sluta tycka så jävla synd om dig själv. Hantera dina problem istället för att älta om allt och försöka få uppmärksamhet. Deal with it, det hjälper inte 2 be a bitch about everything.

 • Emil

  ”toppen över i:et? dyng?” Skön framtid sverige har med sådant folk som dig som inspirationskällor

 • ellinor

  jag tycker du är fin i mörkt hår!

 • Zarin

  Life is gonna suck. Har läst din blogg i ett antal år nu och det märks att du svajar mellan att tro att du är lycklig till att det känns som att hela din värld fallerar. Jag vill kunna skriva att ”allt ordnar sig” och att ”var tacksam för det du har”. Men vet du? Man behöver inte vara stark hela jävla tiden. ”Man måste vara liten för att vara stor..” Om du känner för att göra något galet och spontant, om du känner för att bara vara och inte vara så hör av dig. It’s a long shot, but who the fuck cares. If life’s a bitch, then you show it wo’s the bigger one!

 • anna

  är du avis på hugo o hans tjej? att de ska ha barn därför du slutat blogga så mkt? hugo sprider det,deprisson. färga håret ändra om din header.
  bli starkare. skit i hugo han är ett svin.
  du förkänar bättre <3

 • Linda

  Du som är så vacker i mörkt hår:-)

 • Annika

  Hej Paulina!

  Jag känner igen mig i din sits du är i. Ibland vill jag bara komma och hålla om dig och säga att allt kommer ordna sig, men det tar tid att ”ordna” upp sig. Jag tror du måste försöka hitta vem du är, försöka att börja trivas med dig själv. När du själv känner att du mår bra är det svårare att åka ner i ”deppmode” igen. Men när man övertalar sig själv hela tiden och pratar med sitt ”inre” om att allt är piss, för att säga det grovt. Då kan man inte rycka upp sig, du kanske ska pröva få in nya rutiner i ditt liv? Kliv upp på morgonen, koka kaffe. Gå på en morgonprommis och lyssna på bra peppande musik.

  Hoppas du känner dig bättre inombords snart, saknar dina glada inspirerande blogginlägg.

  Hare bra!

 • Emma

  Vill bara säga att du är bäst, och att jag flyttade från min mamman och pappa när jag var 15 år gammal. Efter ett tag känns det bra och du kommer känna dig fri som en fågel. Jag menar, idag är jag 18 år och har aldrig mått bättre. Btw är jag också skit rädd för min egna tvätt stuga, haha 🙂
  Ps skit i alla dumma komentarer,du är grym som våga vara dej sälv och jag älskar din blogg. 🙂

 • Diddi

  Ditt röd/orange hår var jätte fint! färga det tillbaka 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *