19 Comments

 1. Jenny november 26, 2012 at 9:57 f m

  Du verkar så mogen och down to earth, gillar din blogg mer o mer för varje dag som går!

  Reply
 2. Klara Johansson november 26, 2012 at 10:10 f m

  Hej !
  BRA frågestund!
  Blev inspirerad att fråga om en mail-intervju med dig, som sedan publiceras på min blogg…?
  Den är relativt nystartad och handlar om bloggande. Intervjuvn skulle handla om bloggning, ( såklart ) och lite allmännt om hur det är att vara en offentlig person.

  / Klara Johansson

  Reply
 3. Malle november 26, 2012 at 10:12 f m

  Sååååå sköön 🙂

  Reply
 4. Linn november 26, 2012 at 10:13 f m

  fyfan vad fin du är när man ser dig på video och din röst är bara för skön!

  Reply
 5. före detta överviktig november 26, 2012 at 10:54 f m

  Igenting är omöjligt, det är mottot jag lever för och vet att det är sant!
  För c 1 år sen befann jag mig i en situation som jag försökte undvika och tänka på och det var min vikt.. Vikten hade sakta men säkert krupit på mig och tilllslut vägde jag 84 kg, det låter kanske inte mkt men är man bara 172 så är det faktiskt övervikt.. Hade ingen kondition, knäna hoppade ur led flera gg i veckan, kläderna var för små så levde i leggings, sov förfärligt och hade tappat mitt självförtoende…
  Befann mig i en grop, en grop som först kändes omöjlig och komma ur ……

  Sen kom dagen, jag greppade tag om mitt liv och började tro på mig själv och bestämde mig för att fånga min dröm!
  LYCKADES ALLDELES SJÄLV! idag 22 kg lättare, sover som en gud, tränar varje dag, kondtion är typ som elit ( FÖRE OCH EFTER BILDER FINNS) Jag mår toppen!!!
  Brinner för hälsa och fitness så har bestämt för att bli PT och börja tävla och mkt mer! Några kilon kvar och tänker klara av det innan året är slut! NU JÄVLAR, JAG SKA KLARA AV DET!!!!!!!! http://www.nattstad.se/jezziez

  Reply
 6. elli november 26, 2012 at 11:07 f m

  Hej paow! var kan man köpa bra bhar?! känns som om affärerna har glömt bort oss med d-kupa… var köper du dina?:)

  Reply
 7. sara november 26, 2012 at 11:54 f m

  Gillar verkligen när du använder camen när du svarar på frågor osv. MER cam!! 😀

  Reply
 8. Evelina november 26, 2012 at 1:37 e m

  ”Jag hatar honom så mycket att jag önskar att hans barn..” Asså ta hand om dig själv, du är så jävla skadad! Men ja, man kan visa svartsjuka på många olika vis.. och det är ju lite roligt att du tycker synd om Paula som ska få barn med en sån egoistisk människa som Hugo. Är det jobbigt att hon är lite mer mogen än dig och att dom har ett tusen gånger bättre förhållande?
  Sluta snacka så jävla mycket skit.

  Reply
 9. EVITA november 26, 2012 at 1:41 e m

  Yay du svarade på min fråga! 😀

  Reply
 10. adriana november 26, 2012 at 2:26 e m

  Diggar dig som fan!!

  Reply
 11. julia november 26, 2012 at 2:36 e m

  du är så fin paulina!

  Reply
 12. Maria november 26, 2012 at 4:11 e m

  Var är tröjan ifrån?

  Reply
 13. Eemmelie november 26, 2012 at 6:06 e m

  ”Att jag inte gick klart skolan men det är väl inte riktigt min grej heller”… är det ens någons grej? Tror ingen som går i skolan verkligen GILLAR det. Dom flesta ser det som ett måste, för dom flesta vill få seriösa jobb.

  Gud vad fint hår du har förresten! Älskar färgen, funderar på att skaffa någon liknande. Din läpp ser däremot heeeeelt död ut nu, så hemskt när ni blir storleksblinda 🙁

  Reply
 14. maria november 26, 2012 at 8:30 e m

  GUD vad skönt att du är tillbaka!!!!! Det är den här Paow som jag fastnade för i början när jag började läsa din blogg (typ 3-4år sedan). Men nu det senaste året så har det bara vart tråkiga, korta mobiluppdateringar, om ens det?? Men jag älskar att du har så starka åsikter och verkligen vet och kan stå för vad du säger/skriver. Du är så härlig att titta på (hahah låter fel men menar i videoblogg) till skillnad från t.ex. kissie eller dessie när de hela tiden måste göra till sig. låter som att de gör till rösten, putar med läpparna, grejar med håret, har u-ringat linne på sig för att visa deras bröst. visst har du också visat brösten men det är mer på ett skämtsamt sätt – de gör de liksom för att vara snygga och de försöker få det att se naturligt ut att deras linne åker ner t.ex… du är otroligt jordnära! hoppas innerliget att du börjar må bättre nu, för man kan se att du haft lite ups and downs det senaste året men jag hoppas att den nya killen kan få dig att må bättre och även ta tag i ditt ”jobb” – bloggen. jag är faktiskt själv från uppsala.

  Reply
 15. L november 26, 2012 at 8:45 e m

  shit va skum din läpp ser ut

  Reply
 16. Emma Starkko november 26, 2012 at 9:11 e m

  Fan vad du växt upp och du är så jäkla fin! Tråkigt bara allt med Hugo även om man tycker läsare borde släppa det snart kanske hehe.. 🙂 Hoppas du kommer till Eskilstuna igen!

  Reply
 17. wilma november 26, 2012 at 10:21 e m

  haha ahmen Evelina herregud! Är väl du som ska ta hand om dig själv här om någon! Du vet inte hur Hugo var mot Paow, så du kan väl sluta lägga näsan i blöt och sluta snacka skit själv, för jag tror att paow vet mer än dig här iallafall.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *