Nu börjar man pigga på sig tåget går om ungefär två timmar så vi tänkte kolla in Eskilstuna och ha lite mys på stan, kanske en fika på något mysigt fik och säga HejDå! Jag hade jättekul igår och vi besökte olika ställen först en väldigt bra middag på Håpés, party all night!

Besökte även Villa Etuna, väldigt mycket folk men jätte kul att klubbägaren drog upp oss på dansgolvet fram DJ bordet, haha så galet! Vi rockade, fick låna Viktor’s keps hela kvällen, jag har en egen jag med men glömde den hemma i Stockholm, hehe!

Kommer mer bilder från Spakvällen senare, här är några bilder från limousinen! Fattar ni
hur trevligt välkomnade vi fick!!

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Hej där! Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sandra Lindahl - Varit på show Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *