I caféfåtöljen och myser

Behövde få i mig lite mat så jag orkar med dagen och nu en gång för alla så ska jag säga till er, tror ni SERIÖST att min blogg och uppdateringen blir bättre bara för att ni sitter och klagar? Jag gör mitt bästa och efter jul och nyår så kommer ske stora förändringar, ska bland annat göra en sak med ett stort företag.

Samt att jag och en kompis åker utomlands vecka 8, då kommer ni kunna följa hela resan, samt att de är lite plåtningar och sånt inbokat redan.

Så inge mer klagomål nu jag vill även umgås så mycket som går med ” P ”. Jag sitter inte och ljuger iallafall och hittar på hundra projekt som aldrig blir av…
aja, love you hörs sen.

nu ska jag shoppa har fått ett presentkort på flera tusen, oopa!

(Visited 28 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Frida december 12, 2012 at 5:08 e m

    Folk är sånna jävla dramaqueens. Uppdatera när du känner för det, dina läsare kommer troligen stanna iallafall. Följt din blogg i nästan 3 år. Nu kollar din blogg flera gånger om dagen och blir glad när du har uppdaterat men blir inte sur om du inte har gjort det.Bättre att du gör som du gör nu och är ärlig med att du inte orkar jämt. Fan vi förstår dig, vi har väl alla våra svackor här i livet.

    Reply
  2. madde december 13, 2012 at 7:16 e m

    Nej vännen modell ska du nog inte bli, du är väl lagom söt för bloggen men du är ju inte direkt fager…

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *