9 Comments

 1. amelia december 13, 2012 at 8:39 f m

  Du har förändrats så mycket, när jag började läsa din blogg var du min förebild, du va så cool! Mm någonting har hänt? Du har verkligen förändrats till det sämre, vilket gör mig ledsen… men du får vara som du vill!

  Reply
 2. Igor december 13, 2012 at 9:55 f m

  Nämen liksom tjenixxen Paulina.
  Liksom en fråga bara; Varför i helvete är du så jävla ful av dig liksom? Paulina har du tänkt på att jultomten finns? Honom kan man fråga om lite botox lite här o där liksom. LIKSOM fuling.

  Reply
 3. Matilda december 13, 2012 at 3:08 e m

  Snygga 😀

  Reply
 4. madde december 13, 2012 at 7:19 e m

  Snälla, skaffa en plattång eller locktäng och gör något med barret! Ska väl ge mig av härifrån så jag slipper klaga men VEM går ut med den där polackfrisyren? Det är ju inte lönt att hålla på med färg och extensions med de där gubblockiga platta tramset runt ansiktet… Du ser ju skallig ut förfan. Nog klagat men fixa frillan.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *