Vill flika in här och tipsa er om ett grymt erbjudande borta hos Yves Rocher! Wihoo!  Yves Rocher har ju massa bra och naturliga hud/hårvårdsprodukter och smink! Många av deras grejer står här hemma och nu har jag ett bra erbjudande till er som läser min blogg! Deras grejer är sjukt prisvärda, särskilt deras smink och nu kan ni få alla deras produkter till ett ännu bättre pris, tack vare mig 🙂

Om ni uppger kod PAOW i kassan får ni 20% rabatt på hela ert köp OCH ni får dessutom 30% rabatt på den första varan ni lägger i er varukorg…det är helt galet, jag vet!

Men nu på julen passar man ju gärna på och sparar slantar där man kan, så kör hårt! Alltså 20 procent rabatt på allt och ytterligare 30% rabatt på den första varan ni lägger ner i er korg. Monsterrea med andra ord!

Klicka HÄR för att komma till deras sida! Puss!

Posted in: Okategoriserade

You might also like

Alexandra Nilsson - Wow vilken helg! Alexandra Nilsson - Vad tycker ni om den nya funktionen på Instagram? Caroline Roxy - Summerburst fire Alexandra Nilsson - Det bästa med sommaren enligt mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *