Följ mig på VideofyME appen

God morgon, jag vet hur mycket ni gillar mina videos och jada jada, jag försöker bli bättre på att videoblogga… Det blir nog bättre nu under jul och nyår ska försöka fixa en bra kamera som man dessutom kan filma med.

Men ni vet att ni kan följa mig via VideofyME appen, va? Där lägger jag upp videos som ibland inte hamnar här på le blog. Det är en app ni laddar ner ifrån appstore, finns för iPhone och Android, ”och så följer ni mig där” paow 😉  

Gå in och kolla på ALLA mina videos genom tiderna GÅ IN HÄR!

Kommer mer videos snart, love you bitches!

(Visited 102 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. ellen december 19, 2012 at 1:17 e m

    har du sett vad dennism skriver om dig…?

    Svar: Vem är det?

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *