God morgon!

Hej på er babes! Hur mår ni? Med mig är det bra! Var ute en sväng igår, kul! Egentligen skulle jag inte gå ut men jag läste att snökaoset är på väg tillbaka så tänkte passa på innan det är för sent.

Jag älskar vintern men orkar verkligen inte snön. Hade en rolig kväll igår, drog förbi massa olika ställen och sen hamnade vi hemma hos daniel där vi lagade tre rätters kl 5 på morgon. Det blev lax med pepparsås och tomatsoppa bland annat. haha..dont ask!

Kommer upp en rolig grej klockan 12 idag som jag vet att ni kommer gilla. håll utkik!


julbord 🙂

<3

(Visited 2 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Christina december 22, 2012 at 7:58 e m

  Jag gillar Daniel Paris såå himla mycket asså:)
  Hans blogg är fullproppad med en massa posetiva inlägg och härliga foton! Det jag älskar mest med honom är att han är sig själv o är så himla trevlig mot sina fans! ( jag önskar att jag en dag träffade honom )

  Åhh du Paow!
  Du verkar vara en jätte härlig tjej, o du är sjuukt fin oxå:)

  Kramar Christina 12 år 🙂

  PS: Älskar din blogg o Daniels oxå:)

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *